Sluta borra or else..

I´m exhausted. Why? Jo, för att min kropp är van att få socker i sig ca 5 gånger i timmen, nu när Pernillas kropp inte får i sig 10 paket socker varje dag så blir hon väldigt trött. Ja, jag är vanligtvis trött, haha, men nu är jag trött på riktigt! Sitter jag ner så somnar jag, men efter en vecka ska jag nog va inne på bättre spår.

Det är tisdag och denna vecka innebär det day off, vilket alltid är trevligt. Den kunde dock börjat bättre…kl 8 vaknar man upp med 50 skruvdragare i örat. Och där va den sovmorgonen slut! Detta blev min Facebook status imorse:

1 morgon till och jag sätter mexikanarnas borr i huvudet på dem!!! 7am varje morgon låter det som om de försöker borra igenom Mount Everest - 1 meter från mitt rum. SLUTA BORRA!!!!!!!!!!!! fult sjunger de också.

Nej jag är väl inte bitter, haha! Mitt rum ligger 1 min från grannhuset ungefär och jag kan inte dra upp persiennerna på den sidan av rummet för då har man hela mexiko familjen i fönstret, haha! Egentligen är det ju inte mexikanarnas fel, de gör ju bara sitt jobb, kul att de har jobb iaf. Sen kunde de ju visat lite hänsyn till sovande au pairer, haha! Nej skämt å sido, det är inte så att jag ägnar dagarna åt att va bitter, men kl 7am en ledig morgon..DÅ kan jag bli lite halv irriterad.
Nog om det, jag gav upp sovmorgonen alltså..tog mig ut på en löprunda på The Strand runt 10 tiden. Hade så himla mkt energi i ben och kropp så jag sprang milen. Riktigt nice! Milen är alltså från mitt hus till Hermosa Piren och tillbaka. Yaay! När jag var tillbaka var jag inte ens speciellt trött..tänk om varje löprunda kunde va så härlig! Ibland pinar man sig igenom 5 km. Väl hemma pratade jag med Kristy om lite personliga saker och jag har verkligen världens bästa värdmamma, så skönt att man kan prata om precis allt. Vi båda kom fram till att vi kommit så nära varandra under min extension, man pratar om allt. Har alltid kunnat va öppen, men vi har verkligen kommit närmre på senare tid. Så är det väl alltid iof!
Skyndade upp för att skypa med kära syster Emelie, men nehe, då va hon inte där..Då har min syster glömt att vi ska skypa.
HAHA, min syster skäms ihjäl över detta så jag var bara tvungen. Hon jobbade och glömde bort tiden..EMELIE, jag var också sen och det gör verkligen INGENTING, ja vet att du bryr dig om mig, tänk inte på de sötis. Tycker de är riktigt kul om jag ska va ärlig!! Så otippad för att vara dig, haha!
Iaf, blev en lika bra skype som alltid, alltid lika kul!

Ringde samtal, hyrde bil åt mig och aleex på Kauai, resten av samtalen var det evigheters telefonkö på så de sket sig. Åkte sedan en sväng till Hermosa Beach, kollade runt i butikerna, var på jakt efter en kaffetermos, haha. Hur kul det än låter så vill jag verkligen ha en speciell sådan, men hittade ingen. Åkte vidare till Redondo Beach, strosade lite men inget köp där heller. Mysigt att strosa lite!
Direkt hem, tog med min L.A Candy bok, virade in mig i en filt och satt ute på uteplatsen och läste, så himla skönt! Måste njuta av de där stunderna nu, inte många kvar:(

Käkade middag och nu ikväll skulle jag och Louise haft movie night men ingen av oss orkade, haha så det blir lunch imorgon istället, sen förmodligen American Idol på kvällen.
Kl är nu 9 lokal tid, har städat rummet lite ikväll, rensat ur lite papper etc, snart dags för sängen, eftersom den mexikanska väckarklockan ringer kl 7 vare sig jag vill eller inte.

Aligator Wrestling in Everglades...Jag var nog tusen gånger räddare än vad han var..


Vriden visst..Här har vi Rambo The Man!!!

XOXO Pernilla <3

It wasn´t me...

Då var det måndag - ny dag, ny vecka, nya möjligheter! Oja, alltid! Speciellt idag, eftersom jag börjar mitt nya liv (igen) som varje måndag, haha! Som Carro och jag brukar säga: Man börjar sitt nya liv varje måndag och slutar alltid måndag kväll, haha! Ibland även måndag eftermiddag:) Så länge man inte rullar fram är det lugnt känner jag. Det är Carros motto, haha! Hon kommer ju aldrig rulla fram så det är lugnt:)
Idag har jag faktiskt inte slutat måndag kväll, Yaay till mig. I´m in it to win it this time! Nu jädrar är det slut med de ständiga skafferibesöken. Annars kanske jag faktiskt rullar till slut..

Gårdagen, söndag, min lediga dag! Sov inte ut speciellt länge, svarade på mail, det var inget höjdar väder så tog min tid inne på morgonen, fastnade framför filmen Pearl Harbor ett tag, alltid lika bra! Tog mig ut på en promenad på The Strand, ville springa men fick världen blåsa på hälen. Jag och skoskav. Har haft skorna länge, men ändå händer det. Fick gå barfota på stranden till slut, vilket inte är så fel det heller:) Blev super fint väder så hämtade bikinin och tidningar och la mig på beachen ett tag. Ritkigt nice! Ville ut och göra ngt, se ngt nytt men kunde inte ens komma på ngt nytt att se. Det är ändå illa. Visst kan väl gå på museum, men vill jag det? Nej, haha!
Åkte en sväng till South Bay Galleria, blev endast 1 inköp, försöker behärska inköpen lite nu. Det ska ju faktiskt hem också, haha! Fast det betyder ju inte att jag kommer dissa en grym klänning eller ett par super coola skor i framtiden:)
De andra inköpen behövde jag så de räknas inte:)
Gräslig bild..men hatten e nice, tkr iaf ja!!




På kvällen när Louises kids somnat vid 9 sprang jag upp till henne en sväng, så nice att vi bor så nära:) Jag kan se mitt hus om jag står på hennes top roof:) Tar kanske 2 min att gå upp till henne. Tanken var att kolla film, men vi hade för mkt att prata om så vi kom aldrig till filmen. Hemma vid 11.15 tiden och hoppade direkt i säng.
En bra ledig dag får jag säga!

Idag, måndag som sagt. Jobbade 7.30 - 9, åkte direkt till gymmet, väl hemma gjorde jag iordning mig för lunch med Louise. Hon kom hit vid 11.30 och vi åkte till Whole Foods och käkade lunch i solen. Gillar vi:)
Snabb lunch eftersom jag började jobba vid 12.30 igen. Jobbade sen hela dagen fram till 7.45 ikväll. Bra dag med kidsen förutom att Kayla och hennes kompis stängde in sig på toan och ville ha " privacy" ok, fine tänkte jag, men tjuvlyssnade ibland för att ha koll på dem. Hör sedan från långa vägar att det är mer än bara toabesök där inne. Öppnar dörren och då står skitungen och sprutar vatten i hela badrummet. Seriöst? Va tänker ungen med, haha! Kayla sitter och krämar på toan och säger: She did that! Mm säkert Kayla, Why didn´t you tell her not to? Eh, eh, eh. I didn´t really know it wasn´t a good idea. Yea, right! haha! Barn ibland..händer inte ofta..men de små rackarna!!! Andra ungen går ut och Kayla säger med låg röst till mig: You know.., she actually did that...
Kayla, you were as much part of it as she was. You know that wasn´t a good idea, so next time you tell her not to okay? Okay.
Förhopningsvis lärde man ngn en läxa idag:)

Au pair livet är väl för trevligt ibland. Nu ska jag kolla Gossip Girl, om det är on tonight, vet faktiskt inte när jag tänker efter. Imorgon har jag min lediga dag, får se vad jag ska göra! Har man vart här tillräckligt länge när man inte har ngt att göra på sina lediga dagar? Vardag antar jag!!! Hoppas det är nice beachväder:)
Ska iaf ringa massa telefonsamtal om allt från körkort till hyrbil till resväskor..

Kom precis på vad jag skulle berätta idag...ne det får bli nästa gång. Har iaf det närmaste året klart för mig:) Eller de närmsta..om det går som ja vill:) Åh, jag är så taggad på livet!! Känns så där riktigt skit bra! Kan seriöst inte vänta på framtiden...de känns bra:)

Trevlig tisdag på er folk!

XOXO Pernilla <3

Last weekend in March..

It´s the weekeeeeend!!! Önskar att jag kunde vart lika exalterad som alla andra över det..I hela mitt liv, eller alla mina jobb har bestått av helgjobb, vilket jag inte är ett fan av. Har alltid avundats alla som är så där riktigt lycklig på fredagen, när en hel helg av ledighet väntas. Så har det minsann inte vart för mig, iof har jag valt det själv och jag är tacksam för mina jobb jag haft. Men aldrig är man riktigt nöjd...någon gång i livet ska jag allt ha ett 7-4 jobb. Gött det hade vart!! När jag kommer hem till Sverige nu vill jag SÅ gärna ha ett veckojobb, vill verkligen känna på det där fredagsruset:) Well, jobb eller inte, helgen bryter alltid av mot vardagen iaf!
Haha, nu kom Parker in till mitt rum som alltid på kvällen:
- I can´t go to sleep..
- Try again.
sen börjar han med 100 frågor..
- What are you doing?
- Writing emails..
- Can that computer print out stuff?
- No
- They will probably invent something that can soon..
- Yea, probably. Ok, PK,
- But...
-  Go to sleep now, no more questions for tonight,ok! Sleep well!
- But, then the CD holder would have to be on the other side...säger han när han sakta går mot dörren..
Haha, då började jag garva...så jäkla söt!!

Så veckan som varit, I torsdags lunchade jag med en tysk au pair som sagt, Louise heter hon, så himla gullig. Kom jättebra överens direkt kände man:) Vi gick till ett ställe, Rockin´Fish heter det vid piren och delade på en sallad. Skit kul! Så komiskt att hon bor på samma gata sedan september men vi har aldrig kommit i kontakt. Alltid sådär, och hon åker hem i maj också, fast hon har vart här 3 månader x 2.
Resten av tordagen blev jobb, sen kl 8 var det höjdpunkten på dagen. ZUMBA!!! Älskar den instruktören och jäklar va man shakar..vill aldrig att det ska ta slut. Kom 5 min sent för jag jobbade, så fick stå längst bak vilket ja hatar..men shakade framåt lite varje låt, så mot slutet va ja långt fram, haha! Åh, det är SÅ kul! Vill göra det varje dag!
När jag kom hem hade vår granne fått en hjärtattack, så Don körde frun till sjukhuset till hennes man. Så hemskt, de är så himla söta! Han är okej nu och det var mer ngt annat än en hjärtattack fick vi reda på nu, så det var skönt!!
Igår, fredag, en mycket bra dag!! Jobbade hela dagen, fick sluta vid 6.30, gjorde mig iordning super snabbt och körde sen in till The Grove, Beverly Hills för att möta upp med tjejerna. Det var Carros och Emilias avskedsmiddag, vilket var mindre kul:( Ville käka på Cheesecake Factory, som alltid är packat med folk så vi fick vänta 1 tim och 40 min på ett bord, man kan inte boka nämligen, men de va de värt, vi checkade i affärerna så länge:) Vi var 7 svenskar, 1 norsk och 2 amerikanare, haha! Älskar blandningen:) Alltid kul ¨å träffa nytt folk, de flesta bodde en bit bort dock, eller va bara här och reste etc. Iaf, så himla kul middag, har alltid kul med tjejerna:)
Vid 11.30 tiden var det dags för avsked:( Usch, så surt att vi började hänga så sent, men så är det väl alltid. Önskar Emilia all lycka till i Conneticut och Carro träffar ja en gång till i april innan hon far hem.
Trevligt var det iaf, även om avskeden alltid sucks! Hemma vid 12.30 tiden, gick och la mig vid 1 tiden, tänkte att ja då vaknar man väl vid 7 när de börjar borra, men de var förvånansvärt tysta..vaknade av dem vid 9 tiden..satte in öronproppar och vaknade igen vid 11.30:) Yaaaay!!! Älskar att ja kunde sova ut!
Blev en oplanerad men väldigt mysig skype med mamma 1 tim. Stackars mamma som skulle vart i London med sina tjejkompisar nu, men som fick magsjuka:( Tycker så synd om henne!!!
Tiden rann iväg, jag åt frukost vid 2 tiden, haha och började jobba vid 3, hade hand om 4 kids, Kayla och Parker hade playdates. Badade kidsen, lagade middag, föräldrarna åkte på fest och jag har nu lagt barnen. Kayla vägrar släppa mig varje kväll nu...Kristy tror det är för hon börjar förstå att jag ska åka snart, men jag vet inte riktigt!
Förhoppningsvis sover de små liven nu:) Parker kommer väl in och frågar vilken sida CD hållaren sitter på, hahah!

Imorgon är jag LEDIG! Yes:) Ingen aning om va ja ska göra för ingen är hemma. Ska däremot til Louse imrogon kväll på filmkväll när hon lagt sina barn efter 8 tiden, för hon är ensam med sina kids. Annars får det väl bli ett besök på gymmet...sen får vi se!
Om 1 månad är jag på Hawaii insåg jag nu!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Ska se vad TVn har att erbjuda ikväll, får väl svara på lite emails också i vanlig ordning!

Några pics från vår cruise ship:)
Poolarea

Stardust Theatre

En av loungerna:)




XOXO Pernilla <3

May 17th It Is!

Nu får det var nog.. Växtvärk nu? I 20 års åldern? Förra veckan hade jag Kayla..okej så där kan man inte översätta..korslutning i translation cellen. Förra veckan bad jag Kayla att sitta på mina ben för de värkte så, man kan liksom inte sitta still heller, känns precis som växtvärk och då tränade jag inte så mycket så trodde det var det, men nu har jag tränat varje dag och det känns likadant iaf!! Så får se hur stor jag är när man landar hemma, förhoppningsvis är inte västvärken på bredden..vore lite jobbigt!!
På tal om att landa..ikväll ropade Kristy på mig:
Pernilla, Waaaaa..U got ur flight home. No, this is so sad, I dont want to!! Så sprang jag dit och kollade min flight..Så nu åker jag hem 16 maj, landar i Göteborg 17 maj 18.50 allihopa:) Helt galet och läskigt!!! Kristy gav mig en kram och sa: Thank you so much for staying a little longer, I´m so glad your not just hurrying out april 19th. Känns bra att hänga lite det sista! Nu kan jag verkligen inte stanna längre än jag gjort! Nu är det max tiden!
Idag ringde min kära kära vän Alexandra som är på Hawaii nu. Åhh jag blev så glad!!! Helt underbart att få byta några ord med henne!!! Kan inte vänta att få spendera en vecka på Hawaii med henne:) Bokade precis vårt hotell på ön Kauai, kommer bli galet bra!! Imorgon måste jag ringa runt till biluthyrnings firmor och kolla om ngn kan hyra ut till under 21 år. Vi vill verkligen hyra bil!!! Men då är det så att mitt körkort givk ut i november, haha! Men DMV är ju världens undergång som skickat tillbaka mina papper hundra gånger, till slut sket jag i det!!! Mina värdföräldrar sa samma, Eh, skit samma!!! Ägna inte tid åt det!!! Men ska jag hyra bil kan jag inte visa upp ett typ 5-6 mån gammalt körkort, men de hinner inte fixa ett helt nytt så får åka dit och försöka fixa temorary förlängning...wish me luck!
Okej, nu måste jag upp och skaka benen....ska fatta mig kort..,

Gårdagen blev det bara 4 tim jobb, vilket var väldigt skönt! Tog det bara lugnt på morgonen, åkte till gymmet vid 11 tiden, väl hemma satte jag mig ute på uteplatsen i solen och läste tidningar. Dock lite kyligt, men ändå skönt att sitta ute en stund:) Började jobba kl 3, vek tvätt, städade sen kom barnen hem och det var läxor, Lacrosse träning, lagade tacos etc. Det var tisdagen och jag gick och la mig kl 9. Herregud, detta går utför, lägger mig tidigare varje dag, haha! Skulle ändå kunna ta en nap varje dag om jag hunnit, men vill inte sova bort mitt liv, vore inte så kul, haha! Då är jag hellre lite trött:)
Halva familjen är sjuk nu, så hoppas inte man är på g att få ngt. Min hals känns väldigt tjock och konstig, men annars mår jag prima!!

Idag, onsdag, började med jobb på morgonen och idag ställde jag 2 olika alarm, just in case, haha! Slutade vid 9 tiden, tog på mig löparkläderna och tog mig ut på en löprunda på The Strand. Har inte sprungit på jättelänge, så det var lite halvjobbigt, men samtidigt riktigt skönt att komma ut från gymmet:) Finns inget som slår en löprunda i Manhattan Beach. Det kommer jag minst sagt sakna! Att somna utan vågorna varje natt kommer också bli tomt. Va synd det är om mig:)
Sen svarade jag på mail, åt frukost innan jag åkte och hämtade upp Kayla från LunchBunch kl 12, sen blev det jobb i 8 tim till, så vid 8.15 tiden var jag off!! Nu kollar jag American Idol, ska väl snart förflytta mig till sängen skulle jag tro:)

Imorgon ska jag luncha med en tysk au pair som bor på samma gata som mig, aldrig träffat henne dock!! Hennes värdföräldrar är båda modeller och så snygga att det finns inte. Mörkhyade och snyggaste jag sett!!! Jag drunknade nästan när jag såg farsan på stranden i somras. De var på framsidan av tidningen EBONY ett tag sedan..galet!!! Frugan var tydligen gift med ..Kristy trodde Eddie Murphy, men hon var inte 100, iaf ngn väldigt känd! Fast nu har hon inte direkt bytt ner sig, haha! Min familj känner även en annan familj där föräldrarna är modeller. Fick syn på deras julkort ett tag sedan och han är ju känd modell: Jag har sett han massa gånger, känner igen han jätteväl!! Kristy bara: But Pernilla, no wonder, he is in like every magazine, all over europe too. Oh yeeeah:) Har aldrig sagt hej till honom dock..han har vart här flera gånger, men jag har alltid vart i en annan del av huset med kidsen. Ja huset är stort, ahha! En del av Kaylas kompisar går seriöst vilse..så jäkla kul!!!!

Nej nu får det vara bra för idag!!!
Saknar er<3

XOXO Pernilla <3

9 C

9 grader och spöregn var morgondagens prognos. Yes, 9 grader i L.A idag. Hur sjukt är inte det? 48 F är det kallaste jag vart med om ever här och det var i påskas vid 6 på morgonen typ..men idag var det 48 F kl 12 på dagen. Spöregnade gjorde det också och det blir ju översvämning överallt eftersom L.A inte har ett regnsystem, vattnet flödar överallt och när det regnar här kommer det alltid sådana mängder så det är ingen bra kombo.
Igår fick jag ledigt tillslut, fick reda på det sent så ingen ide att åka ner till tjejerna som var i San Diego, skypade istället med mamma och pappa på morgonen, vaknade upp med dunder huvudvärk, så fick ligga i sängen och skypa. Det var istort sett regnstorm i södra CA i söndags, spöregnade hela dagen, inget avbrott alls och det blåste som bara den. Tog mig ut på lite ärenden, köpte mig bla den godaste glassen ever. Butterfinger glass..som Ben & Jerry fast en smak de inte har..ljuvligt gott!! Behövde absolut inte öka på sockerintaget men när det regnar får man plötsligt 100 anledningar att svulla. Frågan är varför jag har anledningar att svulla varje dag? Iaf, kröp upp i soffan med min kära glass och tittade sista avsnittet av Solsidan. Herregud, tårarna rann för jag skrattade så. Högt skrattar jag också!! Det är bara så kul att ja finner inte ord..haha! Det förgyllde söndagen minsann! Sen ägnade jag hela söndagen i soffan framför TV och dator..åkte inte ens till gymmet även om ja hade hela dagen ledigt. Riktigt dåligt av mig, men ja så blir det när det regnar här..Man kan väl inte gå ut heller? Man kan ju bli träffad av en gigantisk regndroppe och dö. ( Tror det är lite så de resonerar här ibland )
Somnade vid 10 tiden, haha, usch hur ska jag bli när jag blir pensionär..Vaknade imorse av att Kayla står med kläderna på och säger: Pernilla, Pernilla..
Okej, varför är hon i mitt rum och varför har hon kläderna på sig innan min klocka ens ringt?
Kayla go in to mom and dad..but, Pernilla, mom actually told me to wake u up. What? Kollar på klockan och den är 7.38 och jag börjar 7.30...och där hade jag försovit mig för första gången på 17 månader..haha! fick inte ihop det alls....hoppade upp tog på mig kläder och kom ner helt nyvaken. haha! Som tur var bara 10 min sen.
Jag måste alltså stängt av klockan..smart Pernilla!!

Jobbade till 9, sen åkte jag till gymmet vid 10 tiden, där jag inte vart på länge faktiskt. Började mitt nya liv idag..som man gör varje måndag..och det varade till kl 18 idag, måndag. Va fasen att det ska va så svårt!
Börjar på nytt imorgon, då ska vi se hur många tim jag klarar den gången.
Började igen kl 14, sen har jag jobbat hela dagen fram till 8 och usch idag har jag räknat minuterna..idag kände jag bara: får jag inte sluta om 10 min så bryter ja ihop, haha! fy var så otålig idag! Andra dagar känner jag att ja kunde stannat i 2 år..galet det där!! Idag var jag iaf trött på jobbet.
Läste Pippi Långstrump för Kayla ikväll, skit kul är den ju, att jag skrattar tom:) Hon var så söt när jag skulle släcka så sa hon typ 50 gånger samtidigt som hon pussade min hand om arm...I like you, oh I like you, I like you, I like you..I like you too cutiepie säger jag..No, I like you even more..i like you more..och så höll hon på..haha! Kul att ngn kan uttrycka sina känslor för en iaf:)

Nu hoppas ja att Gossip Girl är on tonight, sen ska jag väl sova som vanligt! Kul liv man har, haha! Ne jag trivs bara bra med hur jag har det:) Ska träffa en ny tysk au pair i veckan..ska kanske på Lakers på fredag med emilia och carro, det är planerna än så länge. Imorgon har jag sovis..tekniskt sett, men det kommer ju inte hända eftersom de börjar borra i mitt öra vid 7 tiden. När jag flyttar ska jag kasta en borr i huvudet på dem. Haha, fy vad hemsk jag är, men seriöst ni ska höra. Det är som om de ska borra genom en jäkla grotta. Tom på helgerna..inte okej! I habo är det väl grannens gräsklippare man kan höra 1 gång i månaden på en lördagsmorgon, haha! Helt okej:)

Har lagt upp massa bilder från resan på FB, så ni som är vän med mig kan se där..ska lägga upp fler här också, men det kommer:) Kan bli ett par nu!
Till mamma eftersom du inte sett mig på länge:) ( deras webcam funkar inte )
Cozumel!


Enjoying my margarita mangoooo






Fy va ja längtar tillbaka!!!
XOXO Pernilla <3

17 months celebration.

Haha, sitter här och kollar på Oscar´s galan, flera veckor sent, har inte haft tid innan. Så himla bra är det, sitter här och garvar. Kollar nog inte på hela dock, 3 tim är lite att ta i. Lite för många tacktal också! Då ska vi se om vi kan få ihop en liten update idag också. Brukar väl inte ha några större problem med det:)
Igår fredag var kanske inte bästa dagen i mitt au pair liv. Började med att natten till fredagen kl 2 på natten står Parker i mitt rum:
- Pernilla, I got a bloody nose..
Då var det bara att kliva upp och ta tag i härligheterna. Då har stackarn fått näsblod när han var uppe och snöt sig. Slutade ganska fort så det va skönt, lite halv svårt att somna om, men somnade iaf om till slut. Uppe vid 7 och gjorde kidsen redo för skolan, Parker blev upphämtad, jag körde Kayla till skolan och hon ville inte lämna mig igår heller, men det gick ändå.
2 tim break, hämtade sedan upp Kayla från skolan igen..körde hem åt lunch och sen skulle jag ta henne till en playdate, men hon sa hela tiden att hon inte ville ha en playdate med den tjejen eller åka till hennes hus. Det var den enda tiden jag skulle få ett break också, och break vill man gärna ha. Kände på mig att det skulle bli svårt att lämna henne. Kom dit och hon vägrade gå in..stod där och de hoppade studsmatta och grejer sen skulle jag dra och hon börjar storlipa. Klängde sig fast runt mig och vägrade, lång historia, men det slutade med att ja fick åka hem med henne igen. Då tappade jag mitt tålamod. När vi kom tillbaka till bilen ser jag hur hon småler lite..då blev jag lack. Då är lilla skitungen nöjd att hon fick som hon ville, men så lätt kommer hon inte undan. Detta var nog första gången på hela min tid jag blev arg. Jag förstår att vill man inte leka med ngn eller va hos ngn, så ska man inte behöva..men man kan inte komma dit och säga, jag vill inte leka med dig. jag sa att det skulle bli hennes sista playdate med henne osv... Jag behövde göra massa saker eftersom jag skulle haft en break där, så jag lät Kayla leka med sig själv och förklarade att man inte gör så, hennes kompis blev ju ledsen också. Ibland tänker jag, va fasen hon är 5 år, skit i det Pernilla. Inte så farligt.. men hur ska hon annars lära sig?
Sen hade jag en klump i magen hela tiden hemma för jag sagt till henne, då fick ja dåligt samvete istället. Svårt att förklara situationen men iaf..blandning mellan trötthet och slut på tålamod antar jag. Blev ju inte direkt arg på henne, men sa till på skarpen!
Skyndade att göra allt hemma, sen åkte vi och hämtade upp Parker..åkte vill Yogurtland och mumsade i oss Frozen Yogurt sen brummade vi raka vägen mot Long Beach och deras kusiner. Var mkt trafik så vi tog en annan väg, men Pernilla tog fel exit så det tog 1 tim dit. Väl där lekte vi med kusinerna, de har 4 barn så 2 av barnen hade olika aktiviteter så ja var hemma i deras hus med Parker, Kayla, JT(5) och lilla sötaste Jake snart 2 år. Det finns ingen unge som Jake, han ler hela tiden, mumlar typ små ord hela tiden för han kan inte prata än, haha! Han tål precis ALLT. Han hoppade på studsmattan med alla barnen, folk trampade på honom hela tiden och han garvade ihjäl sig. Seriöst, ja va helt nervös men han slängde på sig alla och brottades med dem. Får jag en unge som Jake då blir moderskapet busenkelt. Han kan bara sitta där och leka med sig själv en hel dag typ, haha! Galet:)

Caroline bor bara några hus från dem så hon kom över med ett av sina värdbarn också:) Vid 7.15 tiden var jag klar och fick gå..Kayla började gråta direkt så jag sa att hon skulle leka med de andra tjejerna så säger ja hej då innan  jag går. ´Hon lyckades leka med dem och sen ville jag inte säga hej då för då vet ja hur det skulle bli, men lovar man ngt sånt måste man ändå hålla det, annars litar de ju inte på en sen. Frågade kristys syster om hon tyckte att ja bara skulle åka istället och de tyckte hon så det gjorde jag, fast med lite dåligt samvete.
Gick över till Caroline, vi köpta lite sallads ingredienser, sen kom Emilia, Sofia, Madde och Kristine hem till Carro. 5 svennar och en norsk. Vi lagade middag och hade det allmänt trevligt, super mysigt:) Blev riktig svensk middag, potatis och morötter i ugn, grillade kycklingfileer, norsken gjorde en hemgjord sås på spisen, skit god, haha hade jag aldrig kunnat bara så där. Och en sallad till det. Mums!!!

Åkte hem till Manhattan Beach runt 11 tiden, somnade runt 1 tiden sen vaknade man vid 8 med huvudvärk. mycket trevligt!! Gjorde stek ägg till frukost, riktigt gott sen åkte jag ner till Long Beach igen vid 10.30 och hämtade upp barnen. ´Det första Kayla sa var: Du sa inte hej då till mig igår, du hade åkt när jag ville säga hej då så jag grät.Fick skit dåligt samvete:( ibland kan de glömma sånt där, men inte igår. Fick även höra att hon kröp upp i hennes kusiners föräldrars säng mitt i natten och grät. Stackarn, hon är inte redo för att sova över än säger hon! I dont blame her..Ja kunde inte heller sova öve rhos kompisar när jag va liten, haha!

Ja ja, vi åkte direkt till McDonalds och hade lunch, barnen fick välja lunchställe:) Direkt till Parkers Karate efter det, sen hem, spelade spel, hämtade upp föräldrarna på flygplatsen och polisen stannade mig för Checkpoint på vägen dit. Ser jag ut som en brottsling? Kollade igenom bilen och grejer. Barnen satt där knäpptysta, haha! Som tur var frågade inte efter körkort, ja hade inte med det och det gick ut i november, haha! Opps!!
direkt från flygplatsen till Parkers Baseball game, körde hem Kristy och Kayla och jag fick sluta kl. 4.30. Jag åkte direkt till Target och Kay,a vägrade släppa mig. Hon har längtat efter mamma hela veckan och hon vill hänga med mig till Target? haha. Hon är väl inne i en liten fas nu, när hon kanske förstår att ja ska åka snart eller nåt.
Förstår bara inte hur den dagen ska gå till!!

Åkte som sagt till Target och oj på tio minuter kom jag ut med 2 par skor:) GILLA! Kunde inte välja..så varför välja om man gillar båda:)




Nu är ja hemma, kollar oscar och är skit trött! Tjejerna åkte till San Diego imorse, jobbar imorgon också så kunde inte hänga med. Kunde åkt nu ikväll och hem imorgon bitti men pallar nog inte det. Får nog bli en hemmalördag antar jag! Borde svara på alla mail.

Några saker som gjort mig så glad i veckan..
Först tummen upp för amerikanarna igen, en i veckan som gick förbi mig och sa: Oh, ur hat is cute! Idag på Target säger gumman i kassan. You look cute today. Seriöst skulle ngn säga det i Sverige skulle man undra vad det är för fel på personen. Tråkigt tycker jag!!
Fast idag träffade jag kusinernas nanny som  jag var i mammoth med 1 år sedan och då säger hon:
Oh, u look great. U look prettier. Sen säge rhon till mamman, I told her she look prettier, doesn´t she?
Okej, hur ska man ta det här..eftersom jag inte är prettier..så måste ja vart väldigt ful innan, haha! eller gillar hon mig med mer kött på kroppen, haha! Hmm, får tänka över den kommentaren.

Hämtade Parker från en playdate i veckan och snackade lite med mamman och hon frågar vart jag kom ifrån när jag sa att jag bodde med familjen.
-Sweden..då börjar hon garva..va nu tänker jag? 
- I knew it..it´s just u swedes that manage to get that american accent. I have a swedish friend, her accent is better than mine ( hon var från england, vilket man hörde) fast att ha olika engelska accenter tycker jag är en helt annan sak. Då är de ju mer som dialekt typ. Efter 1 vecka borta med mindre engelska prat tappar ja helt accent ( vad det nu är jag har för accent) ..pratar direkt som en  gammal svensk som försöker snacka..
Inte kul!! Då kommer ja tappa allt när ja åker hem:(

En annan sak, fick ett inlägg av en tjej som jag har på FB, vi ville åka till CA som au pairer båda två ..för 2 år sedan, så vi pratade lite via våra bloggar etc, that´s it! Har inte pratat med henne på minst 1 år säkert, så skriver hon såhär:

Du är så grymt imponerande på alla möjliga sätt och vis Pernilla! En riktig livsnjutare är vad du är & det är något speciellt!! :)
Hoppas sista tiden i L.A förgylls på bästa möjliga sätt!


Amira Masalin heter hon, vet inte om hon läser min blogg fortfarande!
Iaf, blev så otroligt glad, så himla gulligt av henne. Det gjorde verkligen min dag, tack!!

Idag firar jag 17 månader i USA, helt galet är det!! 2 kvar. Egentligen bara 1 riktig sen min resemånad.

Ligan i Carros kök


Haha, Carro var grillmästaren..jäklar va ja garvade när hon stod vid grillen med en keps, men inbyggd lampa för att se så köttet va redo, haha! Go Geishan!


XOXO Pernilla <3

Happy St Patrick´s Day!

To do listan blir längre och längre..blogga är en av punkterna och idag känner jag bara: Jag orkar verkligen inte blogga, kan man få en stand in? Vikarie? Ngt? Förlåt,tackar alla som läser, det betyder allt! Fast ibland orkar jag verkligen inte. Konstigt, hon skriver ju romaner tänker ni, haha! Det bara blir så, då det alltid är saker att skriva om. Ska försöka fatta mig kort idag, då jag listan är lång.
I onsdags började jag 7.15, gjorde kidsen redo för skolan, skjutase K och D till flygplatsen eftersom de åkte till Colorado på skidsemester. Skjutsade Kayla direkt till skolan efter och hon vägrade släppa och grät när jag lämnade henne, stackarn! Hon ville nog mest inte att hennes föräldrar skulle åka kan jag tänka mig.
Väl hemma gav jag mig på utmaningen att göra svenska pannkakor. Har gjort den en gång här och de gick skit, men nu testade jag igen och mums de gick riktigt bra:) Smakade nästan som hemma:)


 

Ja vet, visst ser det nyttigt ut? Sanningen är den att jag hade inga hallon på..däremot hade jag, smör, socker, glass och lite jordnötsmör på det, haha! Ska de va så ska det va...Usch va äckligt det lät! Hade inte allt på samma kaka iaf, haha! Äta bör man, annars dör man!!
Kollade på Bachelor hela morgonen, det är nog verkligen mitt favorit program:)Yaaay, till Emily och Brad! 
Hämtade Kayla från skolan vid 12, vi bakade pumpkinbread, gjorde en gigantiskt hopscoth m.m. Hämtade Parker från en playdate, åkte direkt till Kaylas gymnastic..Jag och Parker gjorde hans läxor undertiden, därifrån direkt till Parkers Baseball practice. Åkte hem med Kayla, gav henne ett bad, började med middagen..Parker kom hem runt 19 tiden, hans morfar hämtade upp honom. Han sov även över så jag skulle få sova igår natt. Barnen vaknade inte eller nåt och vaknade samtidigt som jag gick upp så de spelade inte så stor roll, men ändå, haha! 
Kayla var lite halv svår vid läggdags igår, hennes morfar hade läst, sen ville hon att ja skulle komma och krama henne godnatt igen, vilket jag gjorde och då börjar hon storlipa..Vad nu tänker jag..
- Kayla : ( säger detta och storlipar samtidigt ) He read too loud. It hurt my ears...
Hahhaa, då tyckte hon morfarn läste boken för högt...haha, alltid är det något. Var tvungen att läsa 2 sidor i en bok så hon kunde va tyst å sova, haha! Kidsen somnade vid 8.30..way too late..
Ja åkte till mallet och frågade om Iphone 4, vill köpa med en, men den funkar inte i sverige då..så då var det klart. Får bli en hemma istället. Kollade även mitt amerikanska konto..Surprise!!! 120 dollar på kontot, som ja inte hade blekaste om..där ser man..trodde ja hade 0:) Trevligt! 

Passssssed out last night. Är typ 100 gånger tröttare efter semestern, haha! Somnade väl vid 10.30 tiden, gick upp och fixade kidsen till skolan..barnen var redo 7.45 ätit frukost och helt klara, har nog aldrig hänt. Kommer nog aldrig förstå mig på varför det är SÅ stressigt att få iväg barn till skolan. Man måste bara ha lite struktur på det hela, haha! Säger jag som inte ens har kids..men seriöst, så svårt är det inte! Körde carpool till skolan, vilket innebär fler barn..sen tog morfarn Kayla till skolan och då lipade hon imorse för hon ville att ja skulle köra henne...då fick Pernilla ta till snacket:) Lockade med att om hon samarbetade och va duktig fick hon åka karusell på mitt ben och åka upp och ner..bland det roligaste hon vet tydligen, så de verkade funka, haha!

Hämtade upp Kayla och en kompis från skolan vid 11.30, de lekte här hemma i 2 tim, efter det var dte bara jag och Kayla hemma, så vi kollade på Pippi långstrump på youtube, haha!  Hon tycker det är SÅ kul, önskar så hon kunde se filmen...ska försöka hitta i dubbat.
hämtade Parker från en after school class vid 4 tiden, hem, lekte lite, badade, åt middag etc...och nu sover Kayla, men Parker kommer fortfarande in i mitt rum varje kvart och säger att han inte kan sova, så börjar han fråga 100 frågor..som man inte riktigt tar 8.30 på kvällen när han behöver sova, haha!
Ja, morsa på heltid, det är vad man är!! Det ska man nog klara i framtiden..men INTE ÄN!! Åh nej!

Skickade till Cultural Care igår när jag vill åka hem..buuuh, fick ange 3 olika datum så tog 17,16 och 12e maj. Blir nog 17 om ja får första valet. Så 8 veckor från nu är jag hemma!
Det mailet skickas till mina värdföräldrar också..fick tillbaka idag att min värdmamma inte alls gillade det mailet, haha! Vem gör det?

Nu ska jag söka ett jobb jag hittat! Sen svara på 150 mail..
Nån bild från resan får det bli:)

Mexico!

Margarita Mangoo

Cozumel - Paradise Beach mexico

Everglades - Miami

My guys..

Vår kära båt:)


Det var allt för idag!

XOXO Pernilla <3

Unbeatable feeling.

Vilse? Lite smått..Om Miami Intl Airport är stor? Nej, den är huuuuge!! Seriöst, jag och pappa pratade om att detta tydligen var en av världens största och det har jag fått uppleva idag. Min väska var även några kilo för tung..ooops, men hon var jätte trevlig och gav mig bara en varning, jag spelade väldigt ovetandes om max vikten och bad om ursäkt. Frågade sedan om hon kunde fixa en fönsterplats till mig..man tjänar alltid på att va super trevlig, sen började hon fråga ut mig om Sverige och grejer och jag lämnade disken med en fönsterplats med extra benutrymme och ett leende på läpparnaJ Sweet!  Ja, jäklar va stor flygplatsen är, jag har gått, gått och gått. Jag ska ändå bara inrikes, men jäklar va långt bort jag skulle. Det stod Gate 8 på mitt boarding pass, men kollade på screenen för att vara säker..Bra gjort P, jag skulle till Gate 43. Lite skillnad, så jag har traskat och traskat.  Nu sitter jag här vid gaten 2 timmar innan, eftersom pappas flight var 1 tim tidigare och han behövde va 2 tim tidigare eftersom han flyger utrikes. Sitter här och chillar, och sörjer att en helt underbar resa är över. Som tur är ska man tillbaka till värmen och inte till kalla Sverige som stackars pappa ska, känns inte lika motigt, samtidigt som jag ska tillbaka till min verkligheten som innebär jobb och grejer, så semester är aldrig fel. Jag ska dock inte klaga alls, om 5 veckor flyger jag till Hawaii för 1 veckas semester och då är även mitt år över. Det ska vi inte prata om nu, då får jag panik!
Ska ge er en liten update på de senaste dagarna som varit. I lördags åkte vi som sagt till Everglades, som för er som inte vet är en stort sumpmark utanför Miami, med 2 miljoner alligatorer, ja 2 miljoner och ca 2 tusen krokodiler, samt fåglar, sköldpaddor, ormar m.m. Det är väl mest känd för sin airboat, som ofta är med i filmer och grejer. På lördagsmorgonen solade vi ett par timmar först, sen vid 1.30 tiden hämtade bussen upp oss, blev lite fördröjningar och bussbyten men vi kom dit iaf. Hoppade i airboaten, längst upp på toppen satt vår guide, skit cool va hon! Vi åkte lite sakta i början genom  sumpmarken, såg några alligatorer, fåglar etc. Sen kom vi ut på mer öppet vatten eller vad man nu ska kalla det och jäklar då åkte propellern på och hon slirade åt höger och till vänster..så sjukt kul!!! Sen gled vi igenom sakta i slutet såg aligator bebisar, sköldpaddor, super häftiga fåglar, ja det var coolt!
Väl tillbaka fick vi kolla på Crocodile Wrestling. En Krokodil skötare visade oss hur man handskas med krokodiler, han hoppade verkligen på ryggen, öppnade munnen, satte in handen utan att hålla upp hans mun och visade massa trick, riktigt coolt, men måste säga att jag blev riktigt svettig ett tag. När crocodilen stängde hans mun..och han hann preeecis ta ut handen..fy lite panik! Lek gärna med döden grabben!! Cool va han iaf:) Fick se skorpioner, påfåglar och allt möjligt!! Vid 18 tiden var det hemfärd igen!!
Väl hemma på hotellet gjorde vi oss klara för middag, blev en super mysig restaurang vid vattnet, en italiensk. Riktigt gott kan jag lova! Vi satt precis vid det öppna köket och vi satt och illstirrade i 1 tim typ, haha. Kockarna jobbade i 150 Km/h , svetten rann och där var det ingen vila direkt. Ingen tid för snick snack där inte!
Det var lördagen det! På söndagen var det BEACHDAY, låg i de glassiga solstolarna på stranden hela dagen, vattnet var helt underbart och vi hade det allmänt bra!! Även ett litet skott i pannan på oss som var så otroligt orutinerade. Vi ville bli lite extra bruna nästsista dagen och drog ner alltför mkt på solkrämen...när vi lämnade stranden runt 4 tiden kom vi båda upp och kände lite smärta här och var, haha! Så jäkla orutinerat nu fjällar man säkert där. På den fronten blir man aldrig klokare det är en sak som är säker. Pappa 55, fortfarande inte klok nog, haha! Jaja, hellre röd än död som man brukar säga. Jag tog mig på löparskorna och tog en 6K löprunda på strandpromenaden, så himla skönt, men varmt. Var nog en del av 5 olika partyn på vägen, haha! Det är sista helgen på deras springbreak här så det var fester och festivalliknande överallt som ja sprang igenom, hehe. Sen antar jag att det är lite halvgalet där alltid i Miami. Väl hemma skrev jag klart alla 150 vykort, haha. It sure felt like 150..
Sen tog vi oss ut på Miamis gator med avsikten att shoppa loss. Vi har dock haft lite svårt att  hitta rätta shopping gatan, men igår hittade vi. Lincoln och Washington är grejer det. Lincoln Rd var väldigt likt Santa Monica 3rd Promenade och även Santa Barbara. Lite för många exklusiva butiker, men det var ändå en super mysig gata med hyfsat bra butiker. Tråkigt bara att vi hittade den så sent, för det var vår sista kväll, så det var enda rikitga shopping turen, annars hade bara blivit lite här och där. Bra för mig som borde spara pengar,haha, men några rundor till där hade inte skadat höll vi båda med om. Tom pappa hade velat ta några extra rundor där. Ja köpte iaf en tröja jag är väldigt nöjd med, pappa en t-shirt sen lite andra grejs, så jag är nöjd ändå.
Vi var hemma runt 11.30 tiden tror jag, och då kollade vi senaste avsnittet av Solsidan, haha! Ja det får man aldrig nog av, vi kollade förförra avsnittet i lördags och vi garvade så vi dog. Klockrent!
Idag, måndag allra sista dagen i paradiset. Sad! Åt frulle i vanlig ordning, sen köpte vi till en halv dag till på rummet så vi kunde ha tillgång till rummet längre. Mkt bra!!!
Konstigt nog så kände ingen av oss att steka på stranden..förstår inte varför? Aloe Veran används flitigt, haha!
Vi gick en promenad på stranden istället, helt underbart väder!! La oss sedan under ett parasoll och tittade ut över havet, slutade med att vi låg med enbart huvudet i solen, enda stället där ingen bränt sig, haha! Var sjukt längesen jag var såhär solbränd iaf, så de känns riktigt nice. Karibien bränna gillar viJ Även om det oftast är sol i L.A varje dag, ligger jag ju inte och pressar på det sättet, men här då jäklar. Varje dag stod jag och pappa i spegeln som två fåfänga fån och kollade ränderna, haha!
Åt en lunch i baren på det italienska stället, mysigt som alltid, sen var det dags att packa väskan och åka till flygplatsen runt 4 tiden.
Taxin släppte av mig först så fick säga hej då till kära pappa. Aldrig roligt det där, men tur att vi ses om 8 veckor, annars hade det blivit jobbigt!

Vi har haft det helt underbart!! Har i största delen haft jättebra väder, lite moln ibland gör oss nog bara gott=) Kryssningen var högt över förväntingarna, resmålen fantastiska, miami underbart och pappa som sällskap är alltid lika roligt, haha! Alltid händer det någotJ Speciellt när språket kommer fram, haha! Inget ont om pappas engelska skills, men ibland behövs det lite tillrätta visning, haha. Sorry dad! Kan inte tacka pappa nog för allt vi gjort på resan och vad bra du tagit hand om mig..  ( kanske var ömsesidigt det sistnämnda, haha ) Tack också kära mamma att du lät pappa komma hit, önskar du kunde vart med, det vet du!
TACK!!!

Älskar resor, får inte nog av dem!! Känns därför skit bra att jag förhoppningsvis har hela livet framför mig att resa!
Har nu nästan 6 tim framför mig uppe i luften, hemma i L.A kl 23 ikväll, sen börjar jag kl 7.30 på tisdag morgon igen..back to business!! På onsdag åker föräldrarna till Colorado på skidsemester och jag ska ha hand om kidsen, då blir det 24-7 jobb antar jag. Eller ska få hjälp av lite släktingar så de blir nog bra. Tycket det är skönt att ta hand om dem själv, då bestämmer jag, haha!
Hoppas allt är bra med er där hemma!! Saknar er massor!

Kunde aldrig uppdatera igår, så skriver lite mer om vad som hänt..igår hamnade jag som sagt vid fönstret vid exit utgången..fick genomgå lite extra safety saker in case of emergency, finns dock alltid en nackdel med den platsen. Det är lika kallt som att sitta på vingen ungefär. Efter att mina ben typ domnat frågar jag flygvärdinnan efter en filt..
- do you wanna buy one?
- eh, what?
- It is for sale..8 dollars..
- Eh okay, no thank you, im good then.
Hon  var hur trevlig som helst, tyckte synd om mig, erbjöd varma drycker och så, men ändå..köpa en filt? Tror de ja tar med den äckel filten hem och lägger på soffan sen eller?
Killen bredvid såg mina svenska tidningar och börjar snacka, han var nämligen german/french..men bodde här, sjukt trevlig kille asså!!! Rikitgt rolig också, jag är alltid lite reserverad med att prata på flyg så man inte får en riktig kackelperson bredvid i 6 tim, men han var preeecis lagom pratgladJ Vi snackade lite då och då, men han ville ändå inte störa liksom. När jag läste tände jag inte lampan, men det gjorde han åt mig..han frågade om jag ville ha hjälp med matbordet..som sitter i armstödet på de platserna. Han hade fru som tur var, annars kan det bli lite mkt ibland, hahah!
Iaf, när jag tackat nej till filt säger han:
- You can borrow my fleece jacket if you want. -
- No thats fine..ill be fine, but thank u.
- Its okay, u can borrow it..
- You don’t have to do that.
Då reser han sig upp och öppnar hans väska och tar ner jackan till mig. Så snällt!!
- Do you want me to buy it from you? Säger ja då..
- haha, yea that would be 5 dollar sager han..
- Or could I rent it? Säger jag, haha!
Gubben bredvid bara garvade…Han tyckte de va skit töntigt att man behöver köpa en himla filt.
Men det var väldigt snällt av honom…när ja kom fram till L.A var mina fötter stelfrusna..kunde knappt gå för tusan..men jag ska inte klaga jag fick iaf fönsterplats..
- I should be use to the cold, since im from sweden right?  Well im not, haha. Ill bring a sleepingbag next time...
- han bara garvade och var glad att stå till tjänst.
Trevligt med hjälpsamma människor!!

Hemma runt 11 tiden igår, träffade min värdmamma lite snabbt, packade upp ALLA mina grejer  innan ja gick och la mig vid 12.30 tiden, miami tid 3.30, puhh. Skönt att packat upp allt, kan inte bara låta det stå där. Somnade som en stock i ett nystädat rumJ Vaknade vid 6 igen av massa poliser och grejer ute..sen kunde ja inte somna om konstigt nog..gick upp vid 7 och började jobba…vid 7.25 kommer en nyvaken Kayla in: Peeeerniiilllaaa!!!!
Så jäkla söt, slänger sig över mig och säger: Pernilla, Im so tired, I havent been able to sleep, ive been waiting and waiting for u to come home, haha! Så söt!! Hon skrattade konstant I morse, kramades och var allmänt söt. Likaså Parker var söt som alltid! De båda hade klippt sig, kayla har nu lugg och lite page..så jäkla söt!
Sen kom hela familjen och kramade mig och välkomnade mig hem. Finns inget som slår den känslan av att komma hem till denna familjen efter en tid borta..( eller jo inget slår att träffa mina nära å kära i sverige såklart ) men om vi snackar här..Kristy berättade att Kayla vart svår mot henne hela veckan, de går ihop lite de två ibland..och igår höll hon kristy i handen, helt plötsligt gör hon ett hopplasteg och hoppar upp i luften..Kristy frågar..What was that for? Haha
- Pernilla is coming home tonight..I can´t wait!! Man blir så glad av att höra allt det där! Sen imorse var hela familjen i köket, då säger Kayla:
- Pernilla you r the only person that makes me happy when I cry..då säger Don, Yea, she keeps saying that, hehe!
De sa att nu när jag vart borta kom de fram till att de inte kan va utan au pair just nu..de trodde det, men de kan de inte sa de, hehe. Så nu ska de ha en ny au pair efter mig. Ska ta detta en annan gång, men de känns lite halv jobbigt just nu, det är ju så det är såklart, men jag är bara så fäst vid dem.
Pratade med min värdmamma i morse, när barnen åkt till skolan, hon vill ha mina råd om allt..och helt plötsligt börjar ja gråta..De bara kom, ja bara insåg att ja inte kan lämna dem!!! Men men, ska njuta av sista tiden, ja vet att vi ses igen!!

Har precis vart på gymmet en sväng, nu börjar ja snart jobba igen!!

Pics kommer när tiden kommer:)

XOXO Pernilla <3

Best Western Atlantic Beach Resort

I´m back:) Skeppet sjönk inte, även om ni kanske trodde det!! Har inte haft trådlöst internet på båten så jag körde en datafri vecka, men har faktiskt bloggat varje dag, utan att publicera. Har skrivit på Word, allt för er skull:) Så nu finns det 4 nya inlägg eller nåt. Bara att skrolla ner och läsa:)

Är nu tillbaka i Miami igen efter den bästa kryssningen någonsin, okej min första, haha, men den kunde inte blivit bättre, så underbart! Har vart i paradis i 5 dagar nu..ligger fortfarande med kalla handdukar på överkroppen, köpte aloe vera ikväll, men jäklar de kliade mer. Ska uppdatera lite kort om dagen. Vi gick upp runt 8 imorse, åt frukost, satt ute på deck och solade lite tills det var dags för vår avgång vid 10 tiden. Tillbaka i Miami, solen sken, men lite halvkyligt var det. Kom till hotellet, som pappa bodde på 2 nätter förra veckan, men när vi ska checka in har expedia avbokat vår beställning, så vi måste ringa expedia i sverige och checka. Kan inte ens förklara hur allt låg till, så invecklat, men pappa ringde och ändrade en av dagarna och då har killen i telefon inte sett att han bokat ett annat hotell till oss, haha! Inte smartaste grabben, så vi stod där med ett kvitto och info om just det hotellet. Vi hade aldrig ens hört namnet på det andra hotellet...men det var där vi skulle bo tydligen..väldigt lustigt! Där vi skulle bott låg på Ocean Dr på stranden så nu visste vi inte var vi kunde hamna, men enligt dem i telefon då, var det bra så vi åkte dit 10 min bort och oh yeeees, där bytte vi upp oss:) Best Western Atlantic beach Resort, så nice!! Precis på stranden, som tur är. Mkt finare poolområde, palmer, jätte fint. Kom upp till rummet och det är gigantiskt, men balkong och utsikt över miami beach och havet:) Ligger i min säng nu, och ser ut över det turkosa vattnet, lite galet:) Blev ju bra till slut:) Vi fick inte rummet förrän 4 och vi var här vid 12, så vi låg vid poolen i 3 tim, sen åt vi lunch och sen fick vi rummet. Jag kollade datorn för första gången, riktigt spännande:) Efter lite chill tid tog vi på oss och promenerade bort mot ocean drive, den berömda gatan, där allt händer. Super mysigt där! Riktigt ös iaf!!
Åt på en mumsig restaurang, sen traskade vi tillbaka och från vårt hotell till restaurangen och tillbaka är det 6,5 km, så de gick vi ikväll. I flip flops, haha!

Det var första dagen i Miami det, imorgon blir det beachen/poolen på morgonen, eller först ska jag nog ut på en springrunda om ja orkar på stranden, sen vid 1.30 ska vi på utflykt till Everglades, ska bli så kul. Ni vet när man åker sån airboat på grönt vatten, genom typ en flod och ser krokodiler och grejs, förhoppningsvis:) Ska bli super spännande!!!
Hoppas allt är bra med er!!! Tack alla som hört av sig så mkt, det värmer ska ni veta!!
Tänker även på alla i Japan drabbade och nära å kära!! Även på CA och Hawaii som är utsatta.

XOXO Pernilla <3

Bye NCL

Då var det torsdag, vilket innebär sista dagen här på kryssningen, imorgon bitti anländer vi i Miami igen. Buhh, sad! Älska kryssning säger jag bara. 5 dagar är nog en bra längd för en kryssning, men alltid tråkigt att lämna, då kryssningen är GRYM!
Idag vaknade vi tröttare än vanligt, haha! Hårt med semester, men vi pallrade oss upp till gymmet en stund iaf. Efter det var det självklart dags för frulle. Yummy in my tummy!
Sen skyndade vi oss upp på deck och hittade 2 solstolar. Jag började dock få väldigt ont på bröstet och armarna från solen, kliade så in i, till slut stod jag inte ut, gick till rummet och duschade sen skulle ja köpa aloe vera, men de hade de inte så knackade på sjukan, men ja var tvungen att se en doktor innan de kunde ge mig salva, och doktorn var tillbaka kl 4, så här sitter man och kliar och kliar. Ser inte klokt ut, mitt bröst, mage och armar är röda och vita, med utslag. Snyggt!!!  Jag brukar inte ha så lätt att bli speciellt röd när jag solar, nu har jag även haft högre solfaktor än vanligt, men bröstet bränner jag alltid eftersom jag bränt det riktigt illa ett par gånger, så tror jag är allmänt solkänslig. Inte alls kul!!! Var nere på deck 4 sen gick jag upp och när jag var uppe på deck 7 kan jag inte ens gå till andra sidan för båten lutar, haha! Då springer alla runt och jag kollar ut och det är vääldigt mörkt helt plötsligt. Va hände med solen? På 10 min.
Då åker vi igenom en tornado..galet, det regnar, blåser och gungar. Pappa satt på deck och väntade på mig, så skyndade mig upp till honom, det började spöregna och alla sprang runt som galningar, haha! Alla skulle äta också. Efter ett tag var det dags för oss att äta, så nu har vi käkat lunch precis, sitter nu inne på rummet och tittar ut på vågorna.

Är nu tillbaka igen och klockan är 1 på natten.  Det blev en mysdag i tornadon idag,slutade med att vi låg på rummet på eftermiddagen, kollade på vågorna, läste tidningar, sov, kollade tv etc. Faktiskt riktigt skönt!!!
Blev lite packning, sen gjorde vi oss redo för kvällen, sista natten med gängetL Åt middag i Garden Cafe som vanligt, sen var det dags för kvällens stora Bollywood show! Oh yes, den va så himla grym. Riktigt hög klass ändå får jag säga, även om en av tjejerna var efter hela tiden, lite störande, men förutom den bruttan var alla sjukt grymma. Akrobaterna var helt galet!! Sångarna var också grymma, likaså dansarna, med undantag av enJ riktigt bra!!! Tummen upp:) Sen kom alla som jobbar på båten ut i slutet och blev tackade, han som håller i alla shower och grejer här på båten är den roligaste gubben som finns, alla as garvar bara han kommer upp på scen. Han säger roliga saker precis hela tiden, rätt som det börjar han dansa och breakdanca skit grymt, drar fräckisar m.m. Han är SÅ bra!!  Kommer sakna honom. I slutet stod alla och sjön We are the world och dansade, kändes som man vart på cup och allt är skit sorgligt att lämna allt. Haha! Alla är så snälla och goa och ja bästa kryssningen. Den får en 9 av 10 från oss..9 pga att vi inte fick våra väskor på hela första dagen, vilket var väldigt störande, men förutom det var allt riktigt bra, inga klagomål alls. Lite kallt på båten på kvällarna, inomhus för min del bara, ta med vinterjacka typ..jag sa alltid, pappa vi går ut och värmer oss..inte ofta man går UT och värmer sig.
Efter Bollywood showen gick vi ut till poolhänget och inväntade alla springbreakers som började festa loss, där DJ Tipsy spelade. Kända Djn från L.A, han är så grym att det finns inte!!! Satt där och kollade när alla shakade och festade, det var rena tortyren för mig att sitta där och inte kunna gå upp och skaka asset till alla mina favorit låtar. Sjävlklart kunde jag gjort det, pappa tyckte jag skulle, haha, men hej folket, jag är här med min farsa får jag hänga med er? Njaa, tror inte så..fick bli iakttagare denna resa:)
Fick lite smak av partyt iaf! Nu har vi packat klart, ställt ut våra väskor och jag ligger här med kalla handdukar på mina armar som kliar så förbannat. Har fortfarande ingen salva. Förstår inte varför min kropp reagerat såhär, men men, de kommer bättre tider.

Nu är det bästa att sova några timmar innan man ska upp och äta sista frukosten, sen gå i land i Miami igen! Det var allt för denna kryssningen, det har vart 5 helt underbara dagar och det var inte min sista kryssning i livet det är en sak som är säker:) Nästa gång blir jag förhoppningsvis en av crew medlemmarna! Yaaay!


XOXO Pernilla <3

Cozumel, Mexico

Holaaa Seniorita! Jag är i mexico, är inte det galet? Alltid vart en dröm att besöka Mexico och nu är jag härJ Många drömmar som går i uppfyllelse denna veckan! LIKE. Just nu ligger jag i sängen och skriver, är helt död, men ska försöka sammanfatta dagen. Farsan har redan sagt sitt för idag och börjat sussa, haha! Imorse gick vi till gymmet vid 8.45 tiden, körde lite pass, sen var det frukost time i vanlig ordning, där man har ca 5 tallrikar med mat. No kidding! Vid 11 tiden lämnade vi båten och tog oss ut bland de vilda mexikanarna:) Anlände precis vid ett litet shopping center, sen gick vi gatan upp med affär efter affär, med en gata som skiljde affärerna från havet. Cozumel var så otroligt tropisk, alla som sett Couples Retreat  kan relatera, ungefär så ser det ut känns det som. Ganska snart tog vi en taxi ut till Paradise Beach som var otroligt vackert. Mycket folk, med stolstolar, parasoll och grejer men ändå super fint. Så tropisk det kan bli, med palmer och grym musik, plus mysiga restauranger. Okej, nu snarkar min pappa här…måste vart den där tequilan han drog..

Iaf, vi haffade solstolar och glassade där ett tag..galet, om det inte vart så mkt moln som det ändå var idag hade vi grillats sönder. Jäklar va de stekte. Aldrig har ja haft 30 i solskydd, och ändå är ja lite röd på bröstet. Kul även att man bränt sig i naveln, haha! Otippat, fast smörjde inte direkt in naveln..
Efter ett par timmar flyttade vi till poolområdet..waa, helt obeskrivligt va fint. En stor runt bar i mitten, med pool runt, etapper där man kunde ligga med solstolar i poolen, som vi förstås gjordeJ Palmer överallt, bara så otroligt fint! En kille kom fram till mig när jag solade, och pappa var på toaletten. Hey, can I spray you down with sunscreen? Uhm, no thank you, im good! Hahah! Thans for offering..Säger det igen, va mkt kul vi hör här..garvar hela tiden!!

Blev även en gigantisk margarita mango drink för mig och pappa birade såklart. En helt perfekt dag i Cozumel! Efter solning, blev det lite mer shopping och vid 17 tiden steg vi på båten igen. Mexikanarna var inte alls jobbiga faktiskt, sa man nej så var det inget mer med det. De gillar vi!! Skulle köpa en fotlänk så kommer ja fram och hon säger: 18 dollar. Va? Aldrig i livet, för en fotlänk som är gjord av snäckor och en lina typ. 5 säger jag, hon säger 15, jag säger 5, 12…nej 5..okej 9..nej 5. Okej give me 8. Nej 5. Okay just give me 6. No 5..och där prutade jag ner till 5 dollar:) Seriöst, 18 för den fotlänken…ALDRIG!! Knappt värt 5 dollar, haha! Fast fint var detJ
Stor tumme upp till Mexico!!
Väl hemma på båten, skrev jag lite vykort, vi chillade och gjorde oss sedan i ordning för kvällen. Det var mycket mexikansk mat på menyn ikväll, så gissa om jag blev glad? Vi åt som om vi aldrig sett mat förr!!!
Vilket vi inte skulle gjort för det var Chocolate Sensation ikväll..Herre min skapare!!! Aldrig sett ngt liknande i hela mitt långa liv…Mer än 100 meter med bara choklad bakelser och bakverk, kakor, statyer av choklad, isskulpturer, glass….MED MERA. Finner inte ord. Allt var så otroligt proffsigt också. Nobel klass på allt!! Vi äter efterrätt till alla måltider här, haha, men ikväll var det galet. Puhh, jag rullar nu..båten gungar mkt mer ikväll också, så kanske beror på att alla väger 5 kilo mer och går lite ostabilt, haha!
XOXO Pernilla <3

Grand Cayman

Kvällen igår var lika bra som alltid, god middag och roliga shower:) Det var en show med gifta par, för att se hur väl de kände varandra, ungefär som en talkshow. Gud va vi skrattade Speciellt när de frågar ett av paren som vart gifta i 50 år och var ca 80 bast, vart de konstiga stället var, de vart intima, haha!
Imorse ringde klockan vid 8, fast den hörde inte ja, haha! Sov som en bebis, känns som jag tar igen flera månaders sömn nu.  Äntligen kom vi upp, åt gigantisk frukost sen far vi iväg till båten. En av båtarna som tog oss till Grand Cayman, eftersom de la i ankaret lite utanför ön.  Vi landade på ön, stekhett och sol, ca 30 grader, riktigt nice! Kollade i lite affärer, men vi drog snabbt iväg till en av beacherna. Där de flesta på båten var, ganska packat med andra ord. Grape Beach ngt hette stranden, super fin!! Så vi låg där i ett par timmar, pappa tog några bira, blev bara några smuttar för mig, ingen bira brud. Badade i det helt underbara kristallklara karibiska havet. Så underbart! Stor salthalt så ja låg där och flöt helt oberörd:)
vi smörjde in oss med 15 och 30, men ändå är mitt face och bröst rött, inte så bränt skulle jag inte säga, mer att det är brunt imorgonJ Jag har aldrig så hög faktor annars, men solen den tar här.
Vid 3.30 tiden var vi tillbaka på båten, käkade lunch och vid 4 brummade båten iväg igen. Vi spelade lite kort på balkongen, sen drog jag med farsan till gymmet. Härligt att röra lite på sig iaf!! Sen var det lite chill i hytten innan det var dags för nästa mål, middag, haha! Ikväll såg vi 2 riktigt bra shower här, en var som  Let´s Dance, båtens proffesionella dansare, sen några från båten och jury förstås.  Så fruktansvärt kul. Slutade med att en väldigt kraftig kille, som dock var riktigt grym, trillade över tjejen och han skadar typ knäet, haha! Så himla kul!! Sen var det dags för en Magic Show. En magiker från Vegas var här, riktigt grym!!

Efter det checkade vi lite karoke, lite affärer, nu är kl 11.30 och det är läggdags för oss som inte är partyanimalsJ Blir riiiiiktigt sugen på party här måste jag säga…se alla som partar som djur, blir man rätt sugen!
Inatt partade grannarna hela natten, mellan 2 och ngt, så ja vaknade faktiskt också vid 2, men somnade om, värre för pappa, så han sa till i receptionen idag. Jag gömde mig bakom väggen, haha! Fast ja förstår, pappa kan ju inte va vaken hela natten pga det. Klart de får ha fest på kvällen, det får man räkna med, pappa var ju själv vildarnas vilding på hans tid, men på natten måste man visa hänsyn, så vi får se hur det blir inatt, annars skulle vi bara ringa receptionen.
Haha, sitter här och garvar åt alla konversationer vi hör:D
Nu blir det läggdags och uppladdning inför morgonens äventyr. Först blir det gymmet på morgonen, sen lägger vi till i Cozumel, Mexico!!!! Yaaaay, exciting!

XOXO Pernilla <3

I´m In Miami...

I´m in MIAMI Biiitch!! Just had to say that:) Miamis motsvarighet till “ What happens in Vegas, stays…” känns det som. Har självklart waay too much att berätta, men ska försöka ta lite av det så ni får lite smak av det goda, men ägnar ärligt talat hellre tiden åt att glassa med en drink på havet än att skriva ett blogginlägg, men vad hade jag gjort utan er, så klart de ska bli en liten update. Denna veckan har vart en helt craaazy galen vecka, too crazy. Jobbat, gymmet, packat, handlat, au pair möte, ärenden, ja gud vet allt.Sen ingen sömn på det är inte det mest optimala, så i fredags innan au pair mötet satte ja mig ner i soffan i 5 min och musten gick ur mig så ja börja lipa lite, haha! Lippsill, I know! Bara var så slut, men alltid bra att gråta en skvätt sen tar man nya tag och man är förhoppningsvis pigg och glad igenJ  Träffade mina tjejer, Carro och Emilia på Toyota Center och åkte skridskor. Disco Ice Skating, för att vara exakt. Skit kul å träffa tjejerna som alltid, åkningen va också en upplevelse i sig, haha! Vi gjorde ett tappert försök till piruetter, men kom aldrig ditL På lördagen jobbade jag  10 tim, på kvällen åkte jag med barnen och Kristy till en av hennes släktingar i L.A på fest, super snälla människor, super fint och mysigt hus och hade det allmänt trevligt. Vid 9 tiden körde de mig direkt till flygplatsen till min 10.20 flight på kvällen.
Ja sa till Kayla på dagen att ja skulle åka och stackarn började gråta, de trodde ja inte. Fick snabbt förklara att det bara var 9 dagar, jag kommer snart tillbaka. Då började hon förklara hur mycket hon kommer sakna mig m.m. Usch, det var som att få ett slag i magen att höra det från henne, kommer inte klara att lämna dem.
Pussade och kramade barnen i bilen sen checkade jag in på American Airlines med dest MIAMI!!!!
På vägen hem hade Kayla sagt: But Mommy, I can´t sleep, Pernilla is not here. I miss her to much! Ahh, jag börjar gråta! Har blivit ÄNNU närmre min familj nu, jag och min värdmamma pratar om det mesta, messar om lite allt möjligt ibland utanför jobbet, vilket är väldigt kul. Hon ringde och messade, så jag säkert checkat in okej så sa hon:
We all gonna miss you so much, You know we all love you, be safe, text me when you r with ur dad in miami…bla bla bla..Så söt!! De hade verkligen inte behövt bry sig så där!!

Flygresan gick bra, sov tyvärr knappt ingenting, landade i Miami kl 6am Miami tid, tog en taxi direct till hotellet där min papa checkat in 2 dagar sedanJ Så himla kul att se honom igen, såklart, som alltid!! Jag var helt slut, men struntade i att sova när ja kom dit, så vi bara chillade lite, gick och åt frukost, pappa tog ett morgondopp i havet på Miami Beach, sen strosade vi bara runt lite innan vi åkte till båten kl 12. Boardade på denna enorma kryssning, vid 4 tiden lämnade båten hamnen och är nu ute mitt ute i karibiska havet. Vår lyxhytt som den så fint kallas är grym. Så värt att vi har balkong, grymt är detJ Båten är super fin och maten ska vi inte tala om..all mat är i stort sett gratis och godaste maten/desserter ever som finns 24-7…hmm, här går man inte hungrig, man går däremot upp ca 3 kg om dagen. Seriöst!!! Fast de kan de va värt.

Okej, så en sak vi missat när vi bokade. Det är SPRINGBREAK här…vilket betyder att ungdomarna tagit över båten, haha! Ja gud va ja garvar hela tiden…galna kids..eller ja alla är i min ålder. Här för att parta sönder. Jersey Shore wherever we go!! Im telling you:) Ni ska se Jacuzzin, eller alla 4..PACKADE med halvnakna studenter. Så jäkla kul att studera alla, det bästa är att de ändå uppför sig, de dricker, de dansar de är lite galna men sjukt roliga och faktiskt riktigt många hetingar!!! Vi har 3 killar som grannar, ja satt på balkongen idag, så sticker en av killarna in huvudet från deras balkong: Oh, hallo neighbours, haha! Jag och pappa garvar åt allas konversationer och kommentarer precis hela tidenJ Det har vart livräddsningskurs idag, om båten gör en Titanic, vilket jag inte hoppas, sen har vi bara studerat båten och vi har fortfarande inte sett hela båten. Helt galet!! Ätit gör man ju mer än ofta också. Det har vart över 25 grader idag men mulet, så blev inget pressande. Min väska kom inte till hytten förrän kl 7 ikväll heller, väldigt surt, men vi hade att göraJ Ikväll efter middagen gick vi till en mega teater här på båten och kollade på en komiker, lite dansare, och DJ Tipsy från L.A, han spelar på alla radiokanaler där ja bor så de va nice att se honomJ Man blir riktigt party sugen av att kolla in allt folk och höra all grym musik, men håller mig nog med farsan, haha!  De blir iaf nån drink imorgon kan jag lovaJ Ligger nu i sängen, farsan börjar småsnarka, hör dunket på decket nedanför, båten guppar och jag har knappt sovit på snart 2 dygn..lite sömn nu kanske!! Imorgon blir det till sjöss hela dagen, innan det blir Caymanöarna på tisdag. Ohhh, im so excited!!!

Nu är jag tillbaka en dag senare, har inte fått internet än, så fortsätter blogga på Word, haha! Hade bästa sömnen på läääänge inatt, jag deckade efter 2 min och sov hela natten, kunde sovit 2 dygn till när jag vaknade, men vid 9.20 fick vi faktiskt ta oss upp. Stackars pappa sov jätte dåligt hela natten pga våra grannar som skrek och hade sig hela natten. Springbreakarna hade party i rummet bredvid, haha! Pappa som alltid sover som en stock. Imorse drog vi direkt till gymmet och pumpade lite. Kände oss riktigt duktiga! Efter lite träning var det dags för mat IGEN. Första frukosten…finns inte ord, ett helt deck med frukost i stort sett, haha! Härligt att man kommer hem + 5 kg, fast de kan de va värtJ Gratis, eller vi har betalat för det innan såklart, men de känns gratis så det blir mat hela dagarna för tusan.
Efter frukosten var det dags för dagens viktigaste stund. Pressa pressa pressa, broncha, broncha, broncha. Det var mulet igår,men idag hade vi 28 C och strålande sol nästan hela dagen. Sån vacker dag mitt ute i karibiska havet. Enbart hav runt oss. Vi är söder om Kuba just nu, vi har åkt runt Kuba idag och imorgon är vi framme på Grand Cayman. Vi har vart duktiga med solkräm, 15 och 30, men ändå har man fått färg, så kanske var tur att vi drog till med rejält första dagen. Fjällning gillar vi inte! Har legat uppe på deck, vid fören hela dagen, imorse var det sjukt varmt, då det var vindstilla. Poolen kom man inte i, det hade Jersey Shore ligan tagit över, haha! Party är bara förnamnet. Sjukt kul måste jag ändå säga. Sa till pappa att ja faktiskt hittat riktigt många hetingar, han bara: Ja det hade vart riktigt konstigt annars. ( är väldigt kräsen av mig ) ALLA ungdomar som är här är vältränade. Tjejer som killar. Galet!! Gillar vi:) Har hittat min drömkille..inte alls dum!!
Blev lunchbreak, lite jacuzzibreak, en nap och mer bronchning. Nu har jag suttit ute på vår balkong och läst svenska skvallertidningar som underbara mamma skickat medJ Eftermiddagssolen steker helt underbart på vår balkong. Pappa ligger i sängen, kollar ut över havet, dricker bira och smygkollar på ett program om kändisar. Nu ska vi snart duscha och göra oss iordning för kvällen, middag, yes ni läste rätt, mer mat, sen blir det nog ngn mer show ikväll.
Livet är så underbart här, jag tror 5 dagar är perfekt tid att va på kryssning, men vill absolut inte lämna det här. Paradis och vi har inte ens landat på en av öarna. Kan bara bli bättre:) Det väntas fint väder imorgon också, kommer bli underbart att utforska Grand Cayman.
Blev även första drinken idag..kokade ju, så vad kunde passa bättre än en Strawberry Daqueri, hur de nu stavas. Mmm!!

XOXO Pernilla <3

Life is just so..

Internet is back on track! No more Starbucks. ( Knock on wood ) Riktig lyx att kunna sätta på datorn så här på kvällen:) Värsta är att man blir efter med alla mail och grejs och jag är så lat på att svara just nu, när man har mkt annat att göra, men ska nog komma ikapp snart!! Kl är nu 9.15pm onsdag kväll, det började spöregna ikväll, så lite mysigt är det att höra regnet smattra:) Ska packa till Miami ikväll, så ska försöka fatta mig kort. Vad har hänt i veckan annars? Jobbade i måndags som vanligt, åkte även till gymmet på morgonen! Igår var det jobb som vanligt, slutade 6.30 på kvällen så åkte till South Bay Galleria, behövde fixa lite grejer, bara ett par saker åt mig själv, men råkade komma hem med lite extra saker för mig själv. Opps!!


Victoria Secret Bodylotion..TO die for!!! 2 ringar fick det bli också.

Ville faktiskt ha en ny bikini, så tyckte denna va lite söt!!

Bara nödvändiga saker som vanligt:)
Imorse hade jag sovmorgon, men oj va trevligt att vakna kl 7 och inte somna om. Var helt DÖD igår kväll, men de små trevliga mexikanarna börjar borra kl 7 utanför mitt fönster..ahhh, jag blir så arg varje morgon att de kokar i mig. Är fortfarande utmattad efter Mammoth, haha! fick fasen ingen sömn där och här hemma verkar de inte bli bättre..Ja jag är beroende av sömn! Fast efter detta året har jag blivit väldigt bra på att hantera lite sömn:) Sant faktiskt!!

Åkte till gymmet imorse, sen jobbade jag hela eftermiddagen och nu ikväll! Skypade förresten med min kära syster igår. Tack Em, alltid lika kul:)

Annars är det jobb som gäller i veckan, ska försöka hinna med gym varje dag, sen ska det fixas några ärenden emellan. Härligt också att vår skrivare är sönder nu när man har massa biljetter och info att skriva ut...får söka upp ngt ställe och skriva ut på istället. inte så sugen på att ägna min dyrbara fritid åt att skriva ut papper, haha för tro mig fritiden är inte stor och den är väldigt dyrbar:)
Kan verkligen inte förstå att jag åker till Miami i helgen och åker på kryssning i Karibien med pappa:) Så galet!! ( Mamma, ja kommer sakna dig massor, det vet du )

Detta får bli allt för idag, nu ska jag packa till resan så jag har det gjort. På fredag blir det au pair möte - iceskating, på lördag jobbar jag hela dagen och åker från ett party med familjen direkt till flygplatsen!!
Sen är jag GALET redo för semester!! Minns inte min sista lediga dag.

Här har ni dagens FB status, tänkte dela dagens tankar med er också:)

I just love having this amazing feeling about life! Life is just so awesome, no regrets whatsoever, and the fact that I can do whatever I want in life, feels pretty good to me!!!


Hoppas ni alla mår bra! Saknar er massor<3
XOXO Pernilla <3
RSS 2.0