Last weekend in March..

It´s the weekeeeeend!!! Önskar att jag kunde vart lika exalterad som alla andra över det..I hela mitt liv, eller alla mina jobb har bestått av helgjobb, vilket jag inte är ett fan av. Har alltid avundats alla som är så där riktigt lycklig på fredagen, när en hel helg av ledighet väntas. Så har det minsann inte vart för mig, iof har jag valt det själv och jag är tacksam för mina jobb jag haft. Men aldrig är man riktigt nöjd...någon gång i livet ska jag allt ha ett 7-4 jobb. Gött det hade vart!! När jag kommer hem till Sverige nu vill jag SÅ gärna ha ett veckojobb, vill verkligen känna på det där fredagsruset:) Well, jobb eller inte, helgen bryter alltid av mot vardagen iaf!
Haha, nu kom Parker in till mitt rum som alltid på kvällen:
- I can´t go to sleep..
- Try again.
sen börjar han med 100 frågor..
- What are you doing?
- Writing emails..
- Can that computer print out stuff?
- No
- They will probably invent something that can soon..
- Yea, probably. Ok, PK,
- But...
-  Go to sleep now, no more questions for tonight,ok! Sleep well!
- But, then the CD holder would have to be on the other side...säger han när han sakta går mot dörren..
Haha, då började jag garva...så jäkla söt!!

Så veckan som varit, I torsdags lunchade jag med en tysk au pair som sagt, Louise heter hon, så himla gullig. Kom jättebra överens direkt kände man:) Vi gick till ett ställe, Rockin´Fish heter det vid piren och delade på en sallad. Skit kul! Så komiskt att hon bor på samma gata sedan september men vi har aldrig kommit i kontakt. Alltid sådär, och hon åker hem i maj också, fast hon har vart här 3 månader x 2.
Resten av tordagen blev jobb, sen kl 8 var det höjdpunkten på dagen. ZUMBA!!! Älskar den instruktören och jäklar va man shakar..vill aldrig att det ska ta slut. Kom 5 min sent för jag jobbade, så fick stå längst bak vilket ja hatar..men shakade framåt lite varje låt, så mot slutet va ja långt fram, haha! Åh, det är SÅ kul! Vill göra det varje dag!
När jag kom hem hade vår granne fått en hjärtattack, så Don körde frun till sjukhuset till hennes man. Så hemskt, de är så himla söta! Han är okej nu och det var mer ngt annat än en hjärtattack fick vi reda på nu, så det var skönt!!
Igår, fredag, en mycket bra dag!! Jobbade hela dagen, fick sluta vid 6.30, gjorde mig iordning super snabbt och körde sen in till The Grove, Beverly Hills för att möta upp med tjejerna. Det var Carros och Emilias avskedsmiddag, vilket var mindre kul:( Ville käka på Cheesecake Factory, som alltid är packat med folk så vi fick vänta 1 tim och 40 min på ett bord, man kan inte boka nämligen, men de va de värt, vi checkade i affärerna så länge:) Vi var 7 svenskar, 1 norsk och 2 amerikanare, haha! Älskar blandningen:) Alltid kul ¨å träffa nytt folk, de flesta bodde en bit bort dock, eller va bara här och reste etc. Iaf, så himla kul middag, har alltid kul med tjejerna:)
Vid 11.30 tiden var det dags för avsked:( Usch, så surt att vi började hänga så sent, men så är det väl alltid. Önskar Emilia all lycka till i Conneticut och Carro träffar ja en gång till i april innan hon far hem.
Trevligt var det iaf, även om avskeden alltid sucks! Hemma vid 12.30 tiden, gick och la mig vid 1 tiden, tänkte att ja då vaknar man väl vid 7 när de börjar borra, men de var förvånansvärt tysta..vaknade av dem vid 9 tiden..satte in öronproppar och vaknade igen vid 11.30:) Yaaaay!!! Älskar att ja kunde sova ut!
Blev en oplanerad men väldigt mysig skype med mamma 1 tim. Stackars mamma som skulle vart i London med sina tjejkompisar nu, men som fick magsjuka:( Tycker så synd om henne!!!
Tiden rann iväg, jag åt frukost vid 2 tiden, haha och började jobba vid 3, hade hand om 4 kids, Kayla och Parker hade playdates. Badade kidsen, lagade middag, föräldrarna åkte på fest och jag har nu lagt barnen. Kayla vägrar släppa mig varje kväll nu...Kristy tror det är för hon börjar förstå att jag ska åka snart, men jag vet inte riktigt!
Förhoppningsvis sover de små liven nu:) Parker kommer väl in och frågar vilken sida CD hållaren sitter på, hahah!

Imorgon är jag LEDIG! Yes:) Ingen aning om va ja ska göra för ingen är hemma. Ska däremot til Louse imrogon kväll på filmkväll när hon lagt sina barn efter 8 tiden, för hon är ensam med sina kids. Annars får det väl bli ett besök på gymmet...sen får vi se!
Om 1 månad är jag på Hawaii insåg jag nu!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Ska se vad TVn har att erbjuda ikväll, får väl svara på lite emails också i vanlig ordning!

Några pics från vår cruise ship:)
Poolarea

Stardust Theatre

En av loungerna:)





Kommentarer
Postat av: Getingen

Ha ha Parker är så söt! :) Fina kort du lagt upp, värsta lyxbåten minst sagt! Saknar dig <3 P&K

2011-03-28 @ 19:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0