I´m In Miami...

I´m in MIAMI Biiitch!! Just had to say that:) Miamis motsvarighet till “ What happens in Vegas, stays…” känns det som. Har självklart waay too much att berätta, men ska försöka ta lite av det så ni får lite smak av det goda, men ägnar ärligt talat hellre tiden åt att glassa med en drink på havet än att skriva ett blogginlägg, men vad hade jag gjort utan er, så klart de ska bli en liten update. Denna veckan har vart en helt craaazy galen vecka, too crazy. Jobbat, gymmet, packat, handlat, au pair möte, ärenden, ja gud vet allt.Sen ingen sömn på det är inte det mest optimala, så i fredags innan au pair mötet satte ja mig ner i soffan i 5 min och musten gick ur mig så ja börja lipa lite, haha! Lippsill, I know! Bara var så slut, men alltid bra att gråta en skvätt sen tar man nya tag och man är förhoppningsvis pigg och glad igenJ  Träffade mina tjejer, Carro och Emilia på Toyota Center och åkte skridskor. Disco Ice Skating, för att vara exakt. Skit kul å träffa tjejerna som alltid, åkningen va också en upplevelse i sig, haha! Vi gjorde ett tappert försök till piruetter, men kom aldrig ditL På lördagen jobbade jag  10 tim, på kvällen åkte jag med barnen och Kristy till en av hennes släktingar i L.A på fest, super snälla människor, super fint och mysigt hus och hade det allmänt trevligt. Vid 9 tiden körde de mig direkt till flygplatsen till min 10.20 flight på kvällen.
Ja sa till Kayla på dagen att ja skulle åka och stackarn började gråta, de trodde ja inte. Fick snabbt förklara att det bara var 9 dagar, jag kommer snart tillbaka. Då började hon förklara hur mycket hon kommer sakna mig m.m. Usch, det var som att få ett slag i magen att höra det från henne, kommer inte klara att lämna dem.
Pussade och kramade barnen i bilen sen checkade jag in på American Airlines med dest MIAMI!!!!
På vägen hem hade Kayla sagt: But Mommy, I can´t sleep, Pernilla is not here. I miss her to much! Ahh, jag börjar gråta! Har blivit ÄNNU närmre min familj nu, jag och min värdmamma pratar om det mesta, messar om lite allt möjligt ibland utanför jobbet, vilket är väldigt kul. Hon ringde och messade, så jag säkert checkat in okej så sa hon:
We all gonna miss you so much, You know we all love you, be safe, text me when you r with ur dad in miami…bla bla bla..Så söt!! De hade verkligen inte behövt bry sig så där!!

Flygresan gick bra, sov tyvärr knappt ingenting, landade i Miami kl 6am Miami tid, tog en taxi direct till hotellet där min papa checkat in 2 dagar sedanJ Så himla kul att se honom igen, såklart, som alltid!! Jag var helt slut, men struntade i att sova när ja kom dit, så vi bara chillade lite, gick och åt frukost, pappa tog ett morgondopp i havet på Miami Beach, sen strosade vi bara runt lite innan vi åkte till båten kl 12. Boardade på denna enorma kryssning, vid 4 tiden lämnade båten hamnen och är nu ute mitt ute i karibiska havet. Vår lyxhytt som den så fint kallas är grym. Så värt att vi har balkong, grymt är detJ Båten är super fin och maten ska vi inte tala om..all mat är i stort sett gratis och godaste maten/desserter ever som finns 24-7…hmm, här går man inte hungrig, man går däremot upp ca 3 kg om dagen. Seriöst!!! Fast de kan de va värt.

Okej, så en sak vi missat när vi bokade. Det är SPRINGBREAK här…vilket betyder att ungdomarna tagit över båten, haha! Ja gud va ja garvar hela tiden…galna kids..eller ja alla är i min ålder. Här för att parta sönder. Jersey Shore wherever we go!! Im telling you:) Ni ska se Jacuzzin, eller alla 4..PACKADE med halvnakna studenter. Så jäkla kul att studera alla, det bästa är att de ändå uppför sig, de dricker, de dansar de är lite galna men sjukt roliga och faktiskt riktigt många hetingar!!! Vi har 3 killar som grannar, ja satt på balkongen idag, så sticker en av killarna in huvudet från deras balkong: Oh, hallo neighbours, haha! Jag och pappa garvar åt allas konversationer och kommentarer precis hela tidenJ Det har vart livräddsningskurs idag, om båten gör en Titanic, vilket jag inte hoppas, sen har vi bara studerat båten och vi har fortfarande inte sett hela båten. Helt galet!! Ätit gör man ju mer än ofta också. Det har vart över 25 grader idag men mulet, så blev inget pressande. Min väska kom inte till hytten förrän kl 7 ikväll heller, väldigt surt, men vi hade att göraJ Ikväll efter middagen gick vi till en mega teater här på båten och kollade på en komiker, lite dansare, och DJ Tipsy från L.A, han spelar på alla radiokanaler där ja bor så de va nice att se honomJ Man blir riktigt party sugen av att kolla in allt folk och höra all grym musik, men håller mig nog med farsan, haha!  De blir iaf nån drink imorgon kan jag lovaJ Ligger nu i sängen, farsan börjar småsnarka, hör dunket på decket nedanför, båten guppar och jag har knappt sovit på snart 2 dygn..lite sömn nu kanske!! Imorgon blir det till sjöss hela dagen, innan det blir Caymanöarna på tisdag. Ohhh, im so excited!!!

Nu är jag tillbaka en dag senare, har inte fått internet än, så fortsätter blogga på Word, haha! Hade bästa sömnen på läääänge inatt, jag deckade efter 2 min och sov hela natten, kunde sovit 2 dygn till när jag vaknade, men vid 9.20 fick vi faktiskt ta oss upp. Stackars pappa sov jätte dåligt hela natten pga våra grannar som skrek och hade sig hela natten. Springbreakarna hade party i rummet bredvid, haha! Pappa som alltid sover som en stock. Imorse drog vi direkt till gymmet och pumpade lite. Kände oss riktigt duktiga! Efter lite träning var det dags för mat IGEN. Första frukosten…finns inte ord, ett helt deck med frukost i stort sett, haha! Härligt att man kommer hem + 5 kg, fast de kan de va värtJ Gratis, eller vi har betalat för det innan såklart, men de känns gratis så det blir mat hela dagarna för tusan.
Efter frukosten var det dags för dagens viktigaste stund. Pressa pressa pressa, broncha, broncha, broncha. Det var mulet igår,men idag hade vi 28 C och strålande sol nästan hela dagen. Sån vacker dag mitt ute i karibiska havet. Enbart hav runt oss. Vi är söder om Kuba just nu, vi har åkt runt Kuba idag och imorgon är vi framme på Grand Cayman. Vi har vart duktiga med solkräm, 15 och 30, men ändå har man fått färg, så kanske var tur att vi drog till med rejält första dagen. Fjällning gillar vi inte! Har legat uppe på deck, vid fören hela dagen, imorse var det sjukt varmt, då det var vindstilla. Poolen kom man inte i, det hade Jersey Shore ligan tagit över, haha! Party är bara förnamnet. Sjukt kul måste jag ändå säga. Sa till pappa att ja faktiskt hittat riktigt många hetingar, han bara: Ja det hade vart riktigt konstigt annars. ( är väldigt kräsen av mig ) ALLA ungdomar som är här är vältränade. Tjejer som killar. Galet!! Gillar vi:) Har hittat min drömkille..inte alls dum!!
Blev lunchbreak, lite jacuzzibreak, en nap och mer bronchning. Nu har jag suttit ute på vår balkong och läst svenska skvallertidningar som underbara mamma skickat medJ Eftermiddagssolen steker helt underbart på vår balkong. Pappa ligger i sängen, kollar ut över havet, dricker bira och smygkollar på ett program om kändisar. Nu ska vi snart duscha och göra oss iordning för kvällen, middag, yes ni läste rätt, mer mat, sen blir det nog ngn mer show ikväll.
Livet är så underbart här, jag tror 5 dagar är perfekt tid att va på kryssning, men vill absolut inte lämna det här. Paradis och vi har inte ens landat på en av öarna. Kan bara bli bättre:) Det väntas fint väder imorgon också, kommer bli underbart att utforska Grand Cayman.
Blev även första drinken idag..kokade ju, så vad kunde passa bättre än en Strawberry Daqueri, hur de nu stavas. Mmm!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0