Tagning..?!

Nu när det är så fint väder så blir det inte så mycket häng framför datorn, men hjärnan verkar det inte vara något fel på iaf  - De blir ju en del timmar i solstolen i det här vädret och då passar tankarna på att flyga i väg som aldrig förr..ni vet hur det är, vi har ju tagit upp det här förr:) haha! au pair ghost...

Idag kom jag och tänka på videon som man kan lägga upp på CC:s hemsida. För er som inte vet, har man en egen sida som man kan logga in på, där familjerna kan läsa min ansökan, och där man hittar information om den eventuella familjen och flygtider samt nyheter och sånt:) Där kan man lägga upp en video som blir tillgänglig för familjerna, där man kan berätta om sig själv och vad man vill i stort sett..men nu måste ja fråga,
Är det någon som har lagt upp en video, eller funderar på att göra det??
Jag är glad om ja slipper göra de, bara det inte ses som ett minus hos familjerna. Men, usch, vem har inte ngt emot att se sig själv sådär, speciellt filma sig själv på engelska..haha! Kul skulle de nog bli iaf:D

Ingen som vet något om min fråga i förra inlägget? Är så nyfiken:)

Hoppas ni haft en bra helg!
Pernilla <3
XOXO Pernilla <3

American Prom!

Kul att så många ändå kan tänka sig att förlänga sitt år..trivs man och vill stanna är det klart man ska göra det:D
Just nu händer det inte alls mycket på au pair fronten, eftersom de flesta familjer inte börja leta förrän 2-3 mån innan så känns de inte så meningslöst nu..( vad ja har hört och läst iaf), men jag lovar jag uppdaterar om alla nyheter!!
Pratade faktiskt med en kompis i förrgår som varit au pair i 6 mån, och de e såå skönt att höra hur det verkligen är, både för och nackdelar, blir lätt att man bara hör en förfinad version, men shit va taggad jag är nu=)
Man kommer säkert ha ångest så de räcker efter studenten och då är det så gött att ha en plan, en riktigt rolig plan!

Igår, var det bal för mig, och då tänkte ja på hur det hade varit att gå på en riktigt amerikansk bal, ni vet som de har i the O.C och One three hill och liknande serier, de skiljer sig ändå en del..hehe! men jag hade världens bästa kväll igår, bal som bal:)



Det är någon av er som lagt till mig på msn och facebook, så om någon mer vill prata där så är ni välkomna:)
[email protected]
Gå in på CC sida på FB så hittar ni mig där på ngt inlägg=) Pernilla Karlsson!

Just det en fråga ja tänkt på. Någon som vet hur de matchar? Jobbar de med några under en viss period och sen tar de nya eller letar de alltid till alla, med hjälp av ngt system eller nåt?

Ha de bra!
Pernilla <3


 
XOXO Pernilla <3

2 years in the U.S?

Ja, det är frågan? Ni som har Jönköpingsposten kunde förmodligen läsa en artikel idag om en tjej som kommit hem från USA, här kan ni se den:


Hon skulle vara au pair i USA ett år i Philadelphia, men när hon var färdig kände hon sig inte redo att åka hem, men hon behvde aldrig fårga familjen om att stanna för de hann fråga henne om hon vlle förlänga ett år, vilket hon ville:) Tänk om man kunde trivas så bra, va underbart det hade varit,fast hon skrev att det var väldigt svårt i början att komma in i familjen och så, men sen blev det bättre och det stämmer nog verkligen! Coolt att hon stannade så länge iaf, bra match kan man säga:)
Även om ja skulle trivas tror ja inte jag skulle förlänga iaf, jag är nog för hemmakär..hehe! Men de kan man aldrig säga nu. Va säger ni?

Idag är en dag då jag längtar såå til USA, till allting, ta hand om barnen, träffa nytt folk ( även om jag gärna hade tagit med alla underbara vänner till staterna), kunna flytande engelska och resa mm...Åh, ja längtar!
Fast det är faktiskt bara 3 mån om det blir som ja tänkt mig, de kan jag nog vänta om ja väntat 5 år minst;)

Kram på er!
Pernilla <3
XOXO Pernilla <3

god bless IKEA..

hahaha!! Skrattade så när jag läste några av era drömmar:) Vi är alla lika konstiga..haha! Tänk att tankarna kan kretsa så otroligt mycket runt en grej..
Just nu, är det mycket tankar jag delar med mig av, men när allt är över, efter studenten ska jag ta tag i alla papper som behöver skickas in och en del annat, då blir det nog lite annat skrivande här:)

Nu går det lite trögt med matchningen igen, men så länge de letar i CA den här gången så är jag nöjd:) Jag blir iaf super taggad när jag hör en del av era berättelser om att ni ska till CA och andra delar också för den delen..då känns det inte omöjligt längre:) Så, tack!!

Idag pratade jag och mamma om vad man kommer sakna mest från sverige, syftar på maten..haha! Jag ääälskar avocado och keso, med wasa fiber plus knäckebröd..hehe! Så mamma sa att hon skulle skicka knäckebröd till mig med jämna mellanrum:) Känns tryggt..haha! Fast tänk allt annat, typ mammas flygande jakob...om jag börjar sakna vanlig potatis då har det gått för långt..haha! För det är jag inget jätte fan av, men tror det kommer bli att man saknar saker man aldrig trodde man skulle längta efter..Återstå att se:)
God bless IKEA, eller va säger ni??
Å andra sidan, man bor ju i sverige 98% av livet typ, då kan man nog vara utan sina favoriter ett tag!
Eller va tror ni?

Ha de bra!
XOXO
Pernilla <3
XOXO Pernilla <3

Drömmen om CA, blev en dröm...

Usch & förlåt vilken dålig uppdatering det varit på sista tiden...men i morgon gifter sig min syster, så har haft lite andra tankar :)
Det har tyvärr inte hänt något nytt på matchningsfronten, där emot lite andra grejer som har med au pair att göra!
I onsdags hjälpte jag en kompis som också bestämt sig för att åka som au pair med alla ansökningspapper och visade lite hur jag gjort och så, och lånade även ut min ansökan..insåg verkligen hur glad jag är att ha gjort det, för tid tar det allt, speciellt när allt är på engelskan, men ja lovar det är värt allt slit, så kämpa på :) Man ska ju se det som en jobbansökan sägs det;) Har ni några frågor angående ansökan så fråga på, nu när jag har det färskt i minnet?::)
Såg faktiskt att det redan tillkommit nya frågor sedan " min tid" om man kan kalla det de...haha! Det är ju trots allt flera månader sedan jag skickade in dem, men mest att kryssa i de nya frågorna så inget svårt!

Natten till torsdagen drömde jag självklart om au pair resan...helt sjukt, trodde det hänt när jag vaknade...Jag hade helt plötsligt fått en familj i CA, men utan att ha hunnit prata med dem så var jag där. Konstigt nog så var mina föräldrar med..haha, och när vi kom till huset så va de ingen där så vi skulle gå in och vänta tydligen..jätte fint hus med fin havsutsikt, så läskigt, ja kommer verkligen ihåg allt så klart!! Iaf, sen kom värdföräldrarna hem och ja fick en cosmopolitan tidning och godis av värdmamman som välkomstpresent..haha, så sjukt :D Men hon behandlade mig som att jag var en städerska eller något, och bara: Hej, gav mig presenten och började göra ngt annat....barnen va super gulliga och snälla, men trivdes inte så bra..men sen kom ja inte ihåg mer..kanske vaknade sen..haha!!
Har nog läst och hört för mycket historier om hur det kan gå så ja drömmer om det.
Var bara tvungen att berätta det för er, har ni också drömt något?

Tusen tack för era kommentarer om spöket..haha! Nu känns det mycket bättre när man vet att jag inte blivit helt konstig:)
Ha en härlig helg=)
Pernilla <3
XOXO Pernilla <3

an au pair ghost?

Hjälp, stackars min hjärna..Just nu är det så fruktansvärt mycket som händer, för er som inte vet tar jag studenten om några veckor och då är det massa som ska fixas, men just nu är det väldigt mycket utöver det också, och de känns som mina hjärnceller är på 120:e ronden i wrestling typ..haha! Det är kaos i hjärnan!!
Det blir ju inte bättre av att jag alltid tänker och planerar så mycket heller... Vart vill ja komma med det här nu då?
-Jo, trots att man har så mycket att tänka på så dyker det upp au pair tankar i huvudet var 5:e minut..ja lovar..,
Är jag förföljd av ett au pair spöke typ? :D  ( någon mer som träffat på spöket? :O)

När jag satt och pluggade inför mitt prov i morgon, så kunde jag förstås inte koncentrera mig, så då tänkte ja att nu låtsas jag att jag är lärare för mina värdbarn så förklarar jag hela provet för dom på engelska..haha! Ja lovar, jag satt och beskrev allt på engelska...är det jag som är spöket kanske? :)

Det lustiga är att det funkade:) Man kunde koncentrera sig mycket bättre och jag tror faktiskt jag fick in en del:D Ett tips :)
Det här är ju ett sätt att förbereda sig inför au pair året, haha. Jag tycker iaf engelskan ska bli lite nervöst även om man nog kommer in i det fort, men ändå!
Förbereder ni er på något sätt? Vad tycker ni blivande au pairer ska bli svårast/jobbigast med att vara borta ett år?
( vore skönt att inte bara höra mina egna tankar hela tiden)

Hoppas det går bra för alla, sj väntar jag tålmodigt på en ny matchning :)
Trevlig kväll!
Pernilla <3

XOXO Pernilla <3

Tips: håll ut....

Nu har mitt dåliga samvete börjar lägga sig lite..det är nog bara att lära sig säga nej och gå vidare, även om det inte alls känns bra!!
Tack, tack, tack alla för era fina och bra kommentarer/frågor..verkligen bra när alla kan dela med sig till varandra tkr ja :)

Kan börja med att säga att jag tidigare beskrivit hur en intervju går till när man ansöker hos STS, anledningen till att jag skrev att man blir intervjuad på typ 2 tim + 1 eng test, var för att 2 av mina klasskompisar sökte hos STS och då berättade de att det gick till så..men fick höra från en av er att de inte alls var så allvarligt, de va ju skönt :) kanske skiljer det sig mellan städerna, vet inte riktigt, ska inte uttala mig om STS..hehe! Ni som vill åka med STS ska nog inte vara rädda p.g.a. intervjun iaf:) Då var det sagt !!

Tack för svaren angående vad familjen ser av våra ansökningar, alltid kul att veta hur mycket de ser, men är nästan också helt säker på att de ser hela ansökan, alltså mer än vad vi får se!!
Har en till fråga jag gått och funderat på..
Är det någon som vet om man själv får boka en tid hos ambassaden för att anöka om visum, eller gör sthlm kontoret det sen när det är dags??
Kanske ska mejla och fråga annars, borde planera in det i sommar i så fall, så man hinner med allt :)

Ne, nu vill jag ha en ny matchning..haha! De va så kul, så nu blev jag ännu mer otålig på att vänta !!
Ett litet råd till er alla som inte riktigt har åldern inne för att åka som au pairer..HÅLL UT!!! ( säger ja som sj börjar bli otålig haha)
Jag har väntat hur länge som helst, och visst det är frustrerande och läsa om alla som är iväg eller på väg, men tiden går fort :)
Passa på att gör ett riktigt grymt fotokollage under tiden...,eller börja kladda lite med ansökningshandlingarna, för när det väl gäller är det mycket som ska göras och då känns allt väldigt mycket!!
Så, börja i tid :D Lycka till !!

God natt!
Pernilla <3

XOXO Pernilla <3

Mejl från Chicago-mamman !!


God kväll :)

Eftersom jag var ledig från skolan idag hade jag planerat att gå upp och ringa Cultural Care direkt, så familjen från Chicago inte hann ringa, men kollade min mejl först, som alltid :) Då ser jag att jag fått ett mejl från mamman i familjen, där det står ungefär:
Kära Pernilla, jag har läst din ansökan och hoppas vi kan prata i veckan, när vi pratar vill jag veta varför du vill vara au pair, va du brukar göra med dina barn du brukar passa m.m. Sen berättade hon lite om sina barn va de gillade och göra o.s.v.
Jag sa igår att den här familjen inte alls va lik mig, men genom det första mejlet tyckte jag redan då de verkade väldigt lika mig, jätte aktiva barn och flera lika intressen :) Hursomhelst jag ringde CC för att säga att jag inte var intresserad eftersom jag vill till CA, men hon sa att jag ändå bör svara på mejlet, vilket jag självklart gjorde.
Jag skrev att jag var glad att höra från henne, och att hennes familj verkade underbar, och att hennes barn verkade väldigt aktiva precis som mig:) Sen skrev jag att jag var ledsen att säga att jag önskar att bli placerad i CA, och att ja varit där innan, och av den anledningen ville jag tillbaka. Glad att jag höra från dem iaf, och önskade dem lycka till med andra au pairer. Jag får  så lätt dåligt samvete, och speciellt av sånt här, de verkade så snälla! Men kan ju inte bara säga ja för att vara snäll...hehe!
Någon timma senare hade jag fått ett nytt mejl, med svar från mamman, ett oväntat svar måste ja säga :
Hej Pernilla, Tack för ditt snabba svar, jag förstår ditt intresse av CA, mina föräldrar bor i LA och vi besöker de 1-2 gånger om året, jag undrar om du kan tänka dig att komma till Chicago iaf om du får tillfälle att besöka CA?
Så himla söt, nu fick ja inte alls dåligt samvete...not!! Var ju tvungen att vara ärlig, så jag svarade och sa att:
Jag var väldigt tacksam över "erbjudandet" eller va man ska kalla det, att det var jättesnällt av henne, sa även att jag funderat över det men att jag tyvärr behövde säga nej till hennes familj p.g.a att det har varit min dröm att bo i CA i flera år. Sen att jag hoppas hon förstår mitt val, och att det inte har något med hennes familj att göra, de verkar underbar!

Vilken dialog de blev nu..haha! men hoppas ni fattar :) Mycket som hänt idag som sagt, får se om hon svarar igen, de va lite ångestkänslor över de, men man får nog lära sig att säga nej, kommer nog behövas!!

Har fått många kommentarer angående om vad det kostar att åka som au pair..
Jag skrev nog max 7000 men sen tillkommer även mer försäkring, det är ju frivilligt!! Jag rekommenderar verkligen att ha försäkring, nästan ett måste, kostar ju typ 100  000 att bryta ett ben..haha! Vad som helst kan ju hända. Så tack alla som kommenterat, för er som undrar det är nog bäst att räkna med mycket mer, beroende på försäkring!! Räkna med 5000 i försäkring, man kan ju aldrig spara för mycket :D

Har en liten fråga till er, som ja hoppas någon vill/kan svara på :)
När en familj får se min ansökan, hur går det till då? Kan de se hela mitt fotokollage och personliga brev på internet? Vi får ju inte se så mycket av familjens uppgifter, men det får väl de göra??

Tack alla :)
Pernilla <3
XOXO Pernilla <3

You have a match ( again)

Det jag skrev igår om att först händer inget, sen händer allt stämde verkligen :) Idag fick jag en till matchning..jag kände på mig att det inte vara i CA, eftersom jag ringde igår och sa till om mitt önskemål..och det stämde.
En familj i Chicago med 3 barn, det är alltid lika spännande med matchningar även om de inte är från CA :) Den här familjen var väldigt långt ifrån mig och hur jag är kändes det som, om man går efter deras beskrivningar så det hade kanske inte passat även om det var i CA..Usch, va kräsen ja låter..haha! Men har hört att man ska vara lite lagom kräsen, man ska ju trots allt bo hos familjen i ett år.  
Håller med om att familjen är det viktigaste, man bor självklart hellre hos en familj som man trivs hos i en annan delstat än tvärtom, men ja ska se vad som händer :)
 
Tänk så ringer de nu i helgen? Kontoret i sthlm är ju inte öppet på helgerna, men jag hoppas verkligen inte det..hehe!
Får ringa på måndag och säga att jag inte är intresserad, förhoppningsvis hade de inte bara hunnit ändra mitt önskemål i Boston.

Tack vare era kommentarer igen, får jag reda på massa bra information när ni berättar era historier :) TACK !!
Hoppas verkligen de förstår att det är very important för mig att bli placerad i CA. Väntar med spänning :) Fortsätt gärna uppdatera mig om era matchningar, vem vet, vi kanske ses i USA sen :)

Ska passa på att svara på några av era frågor också :

Louise -  Jag frågade CC om de la upp fotokollaget på "My Profile" som jag fått veta att de gör, men jag hittade inget där, vilket inte var så konstigt..hehe! De hade nämligen gjort det innan, som ( Cecilia) sa, men det tog tydligen så stor plats på kontot, så de uppdaterar hellre med annan information till oss berättade de. Lite synd, men jag hjälper mer än gärna till om jag kan, med tips och idéer. Skriv bara och fråga, så kan jag beskriva mer i detalj hur ja gjorde fotokollaget och mitt personliga brev m.m.

Hur mycket har du fått betala?

Har också hört lite olika priser faktiskt, men jag har själv inte betalat något än, eftersom man bör få en familj innan man betalar in, men jag fick ett brev hem för några veckor sedan där det stod vad jag hade kvar att betala då var det avbeställningsskydd 375 kr, flygavgift 1995, deposition som man får tillbaka om man fullföljer året 2495 kr. Totalt : 4865 kr. Det har jag att betala, men jag har räknat med MAX 7000 kr. På hemsidan står detta med:

Deposition*

  2 495 kr

Subventionerad flygavgift (jun-sep)

  1 995 kr

Hälsoundersökning

     600 kr (ca)

Au pair visum

     1200 kr (ca)

Polisregisterutdrag

     172 kr plus porto

Internationellt körkort

     230 kr

Det blir 6381 kr, sen kan man ju alltid räkna med lite mer t.ex försäkringar och sånt, men jag tror inte själva Au Pair resan blir mer än 7000 kr, sen tillkommer alltid massa annat smått och gott, men de kan man kanske inte räkna in här. 10 000 är nog att ta i tror jag, tänk på att du får tillbaka 2495 kr när du kommer tillbaka efter ditt år också:)

Kan inte lova att detta stämmer, men de är vad jag skulle tro, hoppas det hjälpt dig lite! 

Kram på er
Pernilla <3  




 

XOXO Pernilla <3

you have a match !!!

Först händer inget, sen händer inget, sen händer ALLT !! Lite så känns det nu...Okej, ja börjar från början :)
Som ni vet mejlade jag CC för en vecka sedan och frågade hur det gick med matchningen o.s.v. fick dock inget svar, och de är alltid så snabba på att svara så tyckte det va konstigt..men i onsdags mejlade jag om samma mejl igen, och redan på torsdagsmorgonen hade jag ett svar från cultural care :) Det förra kom nog aldrig fram...

Hursomhelst, de skrev att det tar som sagt lite tid eftersom CA är väldigt attraktivt, men hon frågade om jag kunde öppna mig för fler delstater. Jag hann inte ens svara på det mejlet förrän jag idag ( fredag) sitter vid datorn och det kommer upp en ruta på skärmen,( som de gör när man är inloggad på msn ,ni vet) Mejl från CulturalCareAuPair, Hmm, va kan de va ja som inte ens svarat...i samma ögonblick vände sig hela mig, klickade snabbt upp och YOU HAVE A MATCH stod i inkorgen! WAAAAA!!!! Ni som haft en matchning förstår känslan..Shit:D

- Läste igenom hela mejlet, väldigt ivrigt och kom snabbt fram till att familjen bodde i Fairfield, CT utanför New York....har det tagit 6 veckor och jag får en familj i New York, andra sidan USA..haha??  Jag loggade snabbt in på min sida på CC hemsida för att kunna se familjens profil, där jag bla. fick reda på att familjen verkade väldigt aktiv ,vilket var ett av mina önskemål, men kändes ändå inte rätt p.g.a. placeringen..de hade 4 pojkar också :) Härligt, då skulle man inte bli rastlös iaf..haha!  
De skulle ju kunna ringa inom en vecka, så ja ringde direkt till CC eftersom ja faktiskt inte var alls intresserad egentligen...
Förklarade situationen, och då sa de att det inte ens står på min sida att jag har som önskemål att bli placerad i Kalifornien...Trodde hon skämtade nästan, eller ja ville tro det...har de inte skrivit det?? Nej, det hade de inte..Jag förklarade att jag verkligen prioriterar familjen, men har verkligen fäst mig vid CA, vilket hon förstod :) Hon sa att det kan ta upp till ett halvår att få en familj i CA nu när det är högsäsong bland au pairer..men hon sa att jag hade så mycket barntimmar, och även mkt timmar under 2 år, så om jag ville till CA skulle vi verkligen försöka det :D
Jag skulle fundera på om jag ens ville prata med familjen i Fairfield, men ringde tbk ganska snabbt till sthlm( fick prata med en annan) och jag sa att jag inte var intresserad, då sa hon att det var något med graderingen av önskemålet, va de nu betyder..men de hade nu meddelat USA att  Kalifornien  var " very important" så jag ska hoppas ett tag till :D

Tusen tack till alla ni som kommenterat och gett mig hopp :) Känns så bra, ska ni veta! Just nu känns det som att börja om på noll, om de inte ens letat i CA än..men det är bara att hålla ut...annars får man öppna upp till fler delstater !!

Puh, va ja skrev..haha! Hoppas det inte blev för långt.., men de va senaste nytt :)
Ska svara på era frågor i ett annat inlägg tror ja, så ni inte tröttnar..haha!
Hur går det för er andra??
Trevlig kväll :)

Pernilla <3

XOXO Pernilla <3

Questions to the host family!

När matcningen går lite trögt blir man iaf väldigt glad när man ser att man hade besöksrekord igår :) Jättekul verkligen, hoppas ni gillar att läsa :)
Mejlade CC igår om ni läste det, tyvärr inget svar än, men jag återkommer så fort jag fått svar :)

Alla som är under matchning har fått hem ett stort kuvert med massa bra information, bla en handbok som innehåller bra frågor man kan ställa till familjen när de ringer..Har sammanställt alla de frågorna, plus några fler som jag vet andra tycker man borde fråga, och även frågor nuvarande au pairer önskat att de frågade.
Så ja tänkte att ni också vill ta del av det?!  Därför lägger jag upp alla frågorna här :


About the children:


•|  How old are the children and what are their names?


•|  What do they like to do?


•|  What are their personalities like?


•|  Are they shy and do they have a hard time accepting new family members?


•|  What are their favorite games and toys?


•|  If the child is in the school, do they have any afterschool activities?


•|  If the child is in the school, how far away is the school?


•|  If the child is a baby, is she/he walking and /or talking yet and how do they get there?


•|  What is your approach to raising your children?

  

About the parents:


•|  What is your profession?


•|  Why are you interests in hosting an au pair?


•|  What made you interested in my application?


•|  Have you had an au pair before?


•|  What are your hobbies?


•|  Do family members or relatives live nearby?


•|  What qualities do you find important in an au pair?


•|  What is your lifestyle like? (Active or relax?)

About your duties:


•|  Will I be responsible for any household duties that relate to the children?


•|  What kind of activities will you expect me to do with the children?


•|  What will my schedule be like?


•|  Am I off on weekends? Am I always off or is there a changing schedule?


•|  Are there other duties you expect me to do?


•|  Will I be cooking the food?


•|  What kind of rules would you ask an au pair to follow?


•| Do you want me to be home at any special time at weekends and weekdays


About their area:


•|  Tell me about the area where you live?


•|  Are there other families with children nearby?


•|  Are there any other au pairs in the area?


•|  What things are there to do with the children near your house?


•|  What kind of study opportunities are offered in your area?


•|  Is there any fitness center or gym nearby?


•|  Do I have an access to a car in that case how often can I use it?


Hoppas ni får använding av några frågor, jag har som sagt inte fått någon matchning än men jag tror det kan vara skönt att vara lite förberedd iaf. Det är nog viktigt att fråga mycket om barnen, både för sin egen del och föräldrarnas!!
Någon som har några mer frågor får ni gärna bidra med det :)

Ha en bra dag !!
<3 Pernilla

                      

XOXO Pernilla <3

Mejl till Cultural Care

God kväll :)

Hoppas alla har en härlig ledighet!
Tänkte bara säga att jag mejlade Cultural Care idag, kunde inte hålla mig :) Även om det känns mycket bättre nu när ni kommenterat och sagt att det kan ta så lång tid när man har önskemål, de känns bra! Tack :) Fast när man läser om alla som har fått familjer eller får matchningar hit och dit, så blir man lite otålig..hehe! Mejlen går på högvarv iaf, eller va säger ni? haha! Den öppnas många gånger nuförtiden :)

Förutom att jag frågade CC lite om hur det gick med matchningen, frågade jag även om de lägger upp mitt fotokollage på My Profile på hemsidan, som någon kommenterat ! Hoppas det, så kan jag lägga upp det sen för er som ville :)

Hoppas alla får en underbar helg:)

Pernilla <3



Santa Monica by night :)

XOXO Pernilla <3
RSS 2.0