I´m blessed with 2 families.

( Råkade trycka på ngn knapp och det går inte få bort fet stil )
Det bara måste bli några snabba rader såhär 11 tim innan planet lyfter mot Sweden! Klockan är nu 10.08 på kvällen och klockan ringer runt 5.30 tiden imorgon bitti. 2 alarm ska sättas, så förhoppningsvis spelar klockorna inte spratt!
Vilken dag, har jobbat 10,5 tim idag och dagen har definitivt gått i ett. Började jobba vid 9-12.30 och vem ringde inte hem hit imorse? Pernilla..phone for you!!! For me? Haha, det brukar inte hända. Då är det denna söta Jackie (grandma) som ringer och hennes mening till Kristy va: Hi, It´s Jackie let me talk to the angel of yours. Kristy har nämligen döpt mig till Angel P och det går nu i släkten, haha! Skickade ett kort och chokladpraliner till dem i veckan som tack för deras present och hon blev lite upprörd att jag skickat ngt till dem, det var absolut inte deras avsikt när de skickade mig en present. Söt hon är, självklart förstod jag det, men hon ger alltid med presenter på jul,påsk etc. De orden hon sa i telefon det fick mig att inse vilka underbara människor jag har runt omkring mig både här i USA och hemma i Sverige, det är helt, helt obeskrivligt!
Hon ville absolut ringa och önska mig en safe trip hem, en underbar jul och hon var helt uppspelt över hur kul det måste va för mina föräldrar att se mig, haha! Du kommer ju inte sakna oss ett dugg så kul som du kommer ha där hemma. Självklart kommer jag sakna er alla sa jag. Ja, vi kommer definitvt sakna dig och du ska bara veta hur mycket jag önskar att du kunde va en del av min familj för alltid! Hon är ju så söt att jag inte vet vad!!

Åkte till gymmet en sväng efter jobbet, kommer få dårdimpen av att sitta på ett plan så länge. Hem igen, tvättade lite, packade, började jobba igen vid 4 och då hade jag och familjen en mini-jul tillsammans:) De är helt galna med deras julklapp. Waaaay too much!! Fick en super cool jewelry doll, en silver kvinnokropp i en svart paljettklänning som man kan hänga smycken på:) Så cool! Roligaste av allt var när Kayla kom och gav mig den. Here you go Pernilla, merry x-mas, it is a black dress..Shhhhhh, Kayla dont tell her säger alla i kör, sen börjar alla as garva!!! hhahaa, så klockrent. Trodde min värdpappa skulle dö av garv:D
Av Parker fick jag en smycke necessär som man kan ha när man reser, PERFA!!! och av hela familjen fick jag ett 100 dollar presentkort på ett av köpcentrumen här i närheten! 100 dollar? De är inte kloka!!!!!

Sen var det dags för mina presenter, måste ge mig själv en applåd, för de gick verkligen hem:) Kayla sken upp som en sol och började mecka med sina grejer direkt. Parker sprang runt i huset 30 min efter och var helt speedad och fixade med sitt flygplan som man skjuter iväg och som sprutar såpbubblar, men det spöregnade ute så han kunde inte testa den än, men tror de blev nöjda med alla sina klappar. Barn är ju inte bäst på att fejka sånt, så de va tur:)
Kristy och Don fick en vinkaraff från Crate & Barrel och vad jag kunde tyda så gick det hem. Fast min värdmamma blev lack att jag köpte den, för hon sa att min gift var att de får låna mig, så från och med nu fick jag aldrig mer ge dem presenter. Kan hon glömma:)
Super mysigt med en liten lille-jul:)
Lagade middag till kidsen sen åkte vi över till ett party med massa grannar på gatan, av äldre generationer och gud, här var det catering och fint folk! Ingen barnkalas direkt, haha! Alla var såå trevliga, så nyfikna på Sverige, kom fram flera gånger och snackade och är det fake behöver man faktiskt inte komma och snacka flera gånger.
Min värdfamilj är alltid noga med att presentera mig för alla, men jag skäms alltid när de står där och berättar va de tycker om mig. Min värdpappa berättade hur otroligt mycket jag växt som person, hon reser hela usa runt och vilken person hon blivit, hon är definitvt vår familj nu och bla bla....eh japp..haha!
Gick hem och la barnen, så behövde säga hej då till Kristy och Don och jag kommer ALDRIG kunna säga hej då nästa år. Detta var inte lätt! och vi snackar 2,5 vecka!
Kristy- Call me when ur in Atlanta, We love u Pernilla!
Ahh, love u too:)
Kidsen var inte alls kul att säga bye till. Kayla kunde inte alls förstå varför jag måste åka till Sverige för att träffa min familj när ja kan se dem på datorn. HAHA, bra fråga ändå:) Cuz, I wanna hug and squeeze them..., and i dont wanna smoosh the computer. Det tyckte hon va skit kul iaf!!!

Nu står väskan i garaget och jag är redo att få några timmars sömn innan uppstigning! Det känns fortfarande som en liten trip jag ska på. Kommer nog aldrig inse vad jag gör heller!!
TACK alla för era gulliga sms, inlägg,mail idag! Ni är bäst<3

Ne jag borde verkligen tänka på refrängen nu! Jag antar att vi ses om någon dag! WAAAAA!!!

XOXO Pernilla <3

14 months in the states - CHECK.

Yes, jag är vid liv och även min dator! Förstår att ni börjat tvivla, men denna gång var det inte enbart mitt fel. Skulle blogga igår, men då kunde man inte logga in på blogg.se av ngn märklig anledning, det var bara reklam och ingen inloggningsruta. Gjorde ett nytt försök idag, vilket gick bättre:)
Det är fredag kväll, det har i stort sett spöregnat hela dagen i L.A och svinkallt. Whats up with that? Det är INTE mysigt längre. Ibland kan det va det här, men idag var det bara kallt och mysfaktor: 0. Tom så illa att jag halkade och la världens vurpa mitt i manhattan beach, haha! Gjorde dessutom svinont, landade rakt på knäet, men som tur var hann jag sätta ner handen före, så det gick över efter ett tag:) Hade inte vart så lämpligt med en gipsad arm eller bruten lårbenshals såhär innan hemkomst, haha!
Så veckan som varit har gått åt till jobb, gym, packning, shopping. Ja det är det jag kan komma på just nu! Nu har jag äntligen fått klart all julshopping! Otroligt skönt! Självklart råkade jag hitta lite till mig själv på rundan också. Smycken och en korsett åkte med i påsen i veckan! Även ett 16 Gb usb, mitt 3e usb och nu är även det fyllt. Så där spännande att spendera 40 dollar på ett usb, men skulle ngt hända med alla mina tusentalsbilder skulle jag aldrig bli riktig igen, så det får det vara värt!



Har bytt lite julklappar med Mona och Nicole, fick detta av söta Mona i veckan:) Idag fick jag ett halsband av Nicole!!! Tack tjejer!!!


Idag jobbade jag på morgonen efter att inte sovit en blund igår natt, antagligen mkt som rör sig i huvudet nu också! Packade lite, skypade sedan med kära mamma och pappa, för att göra en sista check:) Förstår inte att jag får krama dem om ett par dagar!!
Pappa kom med bästa möjliga överraskningen, så bra att jag fick tårar i ögonen! Nu sitter jag med tårar igen för jag är så glad! Pappa frågade om jag har semester kvar nästa år och yes jag har 6 dagar kvar när jag kommer tillbaka. Då undrade han nämligen om jag ville med honom på en surfresa till Karibien till våren????? Eh, vänta, låt mig tänka....JA!!!!! Har ingen att resa med här och åker mer mer mer än gärna på en surftrip med farsan:) Självklart är det alltid en hake..jag får inte resa utanför USA, Canada, Mexico eller Karibien ( då måste jag hem IGEN till Sverige och förnya ) och pappa funderar antingen på Venezuela där han vart innan vilket är riktigt bra enligt honom:) , eller Brasilien, sen ngt annat i Karibien, men nu är nog problemet att jag inte får åka till ngt annat än Karibien! Inte för att det är så fel, men vi vill gärna ha ett bra surfställe:)
Den här iden kunde inte komma lägligare, eftersom jag just nu går runt med en olustkänsla 24-7. Självklart är det en Big Deal att åka hem för första gången på 14 månader, även om inte jag förstått det än, man har många förväntingar både på sig själv och hur allt kommer kännas!!
Det jag är mest rädd för just nu är att åka tillbaka, då jag just nu inte har ngn större dragningskraft att komma tillbaka hit. Hur dumt det än låter så känner jag..Vad har jag att komma tillbaka till? Visst, jag kommer tröttna efter 1 mån i Habo, men jag ska inte stanna i L.A för alltid iaf. Jag missar allt pissväder hemma och kommer hem till försommaren, vilket är helt perfekt, men det är alltid ett MEN.
Jag kommer älska att va hemma nu under jul å nyår och sen ska jag tillbaka hit, inga kompisar kvar, ska åka till Mammoth minst 5 gånger och bara det ger mig magont. Jag kommer aldrig bli done med denna staden, men nu har det blivit vardag för mig. Under 1 år har jag sett i stort sett allt jag vill se här omkring, sen har man hela USA kvar, men det kan jag ändå itne göra på min fritid. Jag har aldrig under mina 14 månader känt att jag är helt klar här..inte ens med jobbet, men just nu känner jag mig lite klar och det skrämmer mig!
Visst det är säkert en svacka, men innan när jag tänkte på att jag skulle hem i april/maj fick jag alltid panik, panik, panik, nu har jag inte alls panik!!
Jag vet hur otroligt lyckligt lottad jag är här, alla kategorier och jag uppskattar det till 100 %, men man är väl inte mer än människa och har sina funderingar! Life goes on right?
Vet att man inte ska grubbla över saker man inte kan styra över, men det är inte så lätt när de bara kommer upp i fontanellen, haha!
På tal om hemresa, jag har fått ett mail att jag måste bekräfta min hemresa i april/maj inom 3 veckor!! Det är PANIK om något, det innebär att jag måste fundera ut min sista månad inom 3 veckor. Vilken stad i USA jag vill flyga hem från och vilket datum. Hallå, jag har inte den blekaste. Ingen aning om datum, stad eller nåt! Det kostar en förmögenhet att ändra så det finns inte som alternativ!

Vägde min stora väska nu ikväll och om det stämmer så väger den ca 17 kg tror jag. Mkt bra gjort av mig tkr jag. Fick ha 22 kg! Handbagaget har jag ingen aning om, men de blir nog bra:)
Är i stort sett färdig packad, ska bestämma mig mellan 2 klänningar, lägga ner necessär ect, sen är den redo att flyga över atlanten!!
Imorgon jobbar jag 9-12.30 sen 4-11 igen. I stort sett hela dagen, så kommer åka runt och fixa det sista! Ska med familjen på ngt party på kvällen, förhoppningsvis blir det inte för sent så jag kan få packa ihop mina saker:)
Tror jag ska ta en taxi till flygplatsen runt 6 på söndagmorgonen!!
Förstår fortfarande inte att jag inte vart i Sverige på hela 14 månader. Helt galet! Ännu mer galet är att jag inte träffat familj/släkt/vänner på lika länge om inte längre!! Insane!! Nästa vecka får jag träffa dem och jag kan bara inte förstå.
Nu ska jag maila lite innan jag ska försöka få lite sömn!!

Världens största grattis till min bästa vän Aleex igen,som fyllde hela 20 vårar igår:) Yeeeey! Grattis igen Bruden!!! Detta ska firas LIVE i år:)

XOXO Pernilla <3

You just gotta love MB<3

Yes, you just gotta love Manhattan Beach!! Den kärlek jag känner för Manhattan Beach är helt obeskrivlig:) Det är något visst med denna stad och det är vi alla enade om som bor här! Som jag sa till min värdpappa idag: Det känns som man känner alla här, även om jag egentligen inte känner en enda, haha! Alla är så vänliga, mysiga, öppna och snälla!! Such a friendly little community! All kärlek till MB. Tänk då att jag gillar denna stad mer och mer för varje dag! Igår var en av de dagarna då jag aldrig vill lämna MB. Så gårdagen,¨efter beachen gjorde jag mgi redo och mötte upp med Mona för att kolla på fyverkerierna som är väldigt känt här, förra året såg jag häften av fyverkerierna från vårt hus, eftersom jag, frida och evelina som då var på besök inte hittade parkering i tid, haha! Jag är så glad att jag fick uppleva det på riktigt i år!
Hela MB är proppat med folk, hela manhattan beach blvd, som är gatan ner till piren är fylld med stolar, filtar och picnic korgar där folk festar till det. Alla hus hade fest igår kan jag även tillägga, haha! Ännu en sak som aldrig skulle hända i Sverige. Kan inte förklara stämningen, men det är bara den bästa stämningen och även om det är varmt, palmer, beach, vågor så är jag i bästa julstämning:)
Vi gick ner MB blvd, checkade in folket och njöt av en jul i californien!! Ska sammanfatta kvällen i bilder:)

Här har ni piren gatan:)


Som är proppad med festglada människor! Längst ner på piren var det en stor scen med ett band som spelade julmusik:)


En Snow Park ( såklart ) haha.

fyverkerierna var helt otroligt vackert! Fyverkerierna samspelade med musiken, super fint! De gröna lysena är piren!

Palmer + fyverkerier ingen dålig kombo.

Rudolph the red nose reindeer va där såklart!!


Efter att checkat fyverkerierna blev det en snabb visit på Target och så här glad blir man när man ser entrén till Target..:D

Ännu gladare blir man när man väl är där:)

Shopping på Target sätter sina spår!!

Åkte direkt till bion och bestämde oss för att se filmen Black Swan med Natalie Portman och jag har aldrig någonsin sett en film som berörde mig så hårt. Jag mådde illa under hela filmen, blundade större delar av filmen, och hade gråten i halsen hela filmen. Handlar om en proffesionell balettdansös som gör allt för att va perfekt och få rollen i svansjön. Filmen var så rå att jag inte finner ord och på ngt sätt kunde jag relatera till den även om jag inte är proffesionell dansare och inte 1/100 del av vad de dansarna är. Den var så sjukt bra, samtidigt som ajg bara ville att den skulle ta slut!! Ska inte avslöja ngt, men ni måste se den!! Förstår dock att de var 17 års gräns. borde vart 20. Inside info är att Natalie Portman tog balettlektioner i 1 år för den rollen och fick gå ner mycket i vikt, hon som redan va super smal!! Usch jag var tvungen att sätta på sunes jul på youtube innan jag somnade, haha!
Det var gårdagen det:) En mkt bra söndag i L.A även om filmen inte var så uppmuntrande!

Jobbade 7.30-8.45 imorse, åkte till gymmet, snabbt hem och öppnade upp balkongen och jobbade på brännan 1 tim inna jag började jobba igen!! Haha, det är ju så långt till stranden, not!!


Jobbade 1 tim, fick 1 tim, då jag gick till stranden i 40 min eftersom solen försvunnit på min balkong, haha! Sen jobbade jag till 7.30 ikväll.
Ikväll ringde det på dörren och en stor box levererades, Pernilla Kinsey stod det på boxen, haha! Kristy: Omg, Pernilla, u got a gift from Jackie and Bill.
What? me? Jacke and Bill är granma and grandpa som jag snackat om tidigare, men det är egentligen min värdmammas systers mans föräldrar, haha! De är världen goaste, tyvärr träffar jag de bara på släktträffar och sånt, men åh vad jag gillar dom!
Nu har de alltså skickat ett paket till mig.

Hittar ett super fint inslaget paket:)


Öppnar och då har hon köpt ett halsband till mig:) Hallå, varför är de så snälla? Världens exklusivaste box också, haha! Vid sidan av fanns en liten lapp där det stod:
Merry Christmas to a special young lady.
Have a wonderful family holiday.
Safe Trip - Warm Regards, Jackie.

Åh jag vill bara åka å krama dem nu!! Måste skicka något till dem imorgon, annars får jag dåligt samvete!! De är värda det bästa!! Tänk att de tänker på mig, vad glad jag blir!!


Ikväll har jag fixat med alla visum papper och insett att det är mkt att fixa innan ambassad besöket som jag inte riktigt hade kläm på. Så nu har pappa fått en to do lista där hemma:) Klockan är snart 11.30 här, så det är väl dags för läggdags snart! Jobbar bara 2 tim imorgon så det blir sovmorgon för min del, får väl se hur det blir det det!!
Om 1 vecka ligger jag nog i min säng hemma i Habo vid den här tiden! Helt galet!!
XOXO Pernilla <3

Fireworks.

Att + 12 grader kunde få mitt humör att gå betydligt fler grader åt det bättre hållet är väl helt fantastiskt!! Har av både kända och okända anledningar inte vart på världens tip top humör det senaste, men när öppnade garageporten imorse, klev ut och möts av någon slags hetta stegrade humöret direkt till toppen av skalan:) Från att ha vart max 15 grader en väldigt lång period och idag mötas av 27 grader och värmande strålande sol var precis vad jag behövde:) Att ligga på stranden i mitten av december är väl inte alltid vardagsmat för en skandinav som mig!!! Mycket uppskattat!!
Det är så mycket som hänt det senaste, men med tanke på att mitt förra inlägg försvann ( pga att jga var utloggad när jag skrev inlägget ) har jag ingen ork till ett helt nytt inlägg, men ska göra mitt bästa för att sumera veckan!
I tisdags var det som sagt Louises avskedsfest/au pair meeting och jag önskar den bruden allt gott i framtiden, hon är verkligen den goaste tjejen och jag blir alltid på världens topp humör efter att träffat henne!! Hoppas verkligen vi ses igen:) Måste bara berätta att hon berättade för hela sin familj, vänner, släkt, alla hemma i Australien att hon valt att förlänga 6 månader och kommer hem i juni nästa år. Hon berättade sanningen för hennes syster som hämtade upp henne på flygplatsen, men ingen annan visste att hon kom hem. Så hon knackade helt enkelt på hemma och surprise:) Haha, önskar jag gjort detsamma! Kommer sakna den tjejen!
Skypade med min kära syster hemma i Sverige i torsdags morse, alltid lika kul och jag kan inte få in i min hjärna att vi ses om ca 1 vecka! 15 månader sedan och nu är det 1 vecka. När jag läser 15 månader, eller 14 månader har jag vart hemifrån då blir jag nästan lite stolt över mig själv:) Det är ju ganska länge när jag tänker efter!! Jessica, jag blir tårögd bara jag tänker på att få krama om dig och Joline för första gången!!
Skypade även med andra systern i australien i fredags, och självklart det alltid lika kul! Jag kan inte ens beskriva den kärleken jag har till mina systrar! Jag är inte mycket för att blotta min kärlek, haha men det är så obeskrivligt hur mycket de betyder för mig!! Mina absolut bästa vänner och bästa systrar no matter what!

Veckan har i allmänhet bestått av jobb, lite gym, target m.m. Gick förresten till frisören i tisdags, blev väldigt nöjd med slingorna, men tyckte det blev alldeles för kort först, men det växer alltid ut så det är ganska lugnt! Jag har aldrig klippt mig på det stället, bara gjort slingor, men jag har ju inte page direkt, haha!
Tog min flueshot i torsdags också, min värdfamilj ville betala för den, vilket de verkligen inte behövde, så snällt av dem! Hoppas inte jag blir sjuk nu eller i sverige, är inte alls välkommet! Förhoppningsvis är jag lite imun mot diverse baciller.
I fredags var ingen bra dag alls, en riktigt pissdag och en sådan dag då jag bara behövde en enda person och hon har titeln mamma. Min mamma var den enda person jag behövde och 14 månader utan mamma kan vara på både gott och ont, visst har jag klippt navelsträngen under detta året och klarat mycket själv, vet inte direkt att jag ringt hem och verkligen behövt mamma! Oftast har man fixat saker själv, vilket är en positiv sak, men i fredags behövde jag min mamma! Tog fram telefonkortet och ringde hem till Habo. Mamma svarade väldigt överraskad över att det var lilla Pilla i andra sidan luren och där kom tårarna. Varför är det alltid så? Så fort man hör mammas röst då kommer tårarna! Fick fort försöka förklara att inget allvarligt hänt, och jag vill inte gå in på varför nu heller, men mamma du är den bästa jag har!
Det finns inget så bra som ett pep talk från mamma. Om jag bara var hälften så vis och klok som du! Nu blir jag tårögd igen för att det finns ingen som du! Om jag var hälften så omtänksam,vis,givmild, snäll, allt, som du hade jag vart en helt fantastisk person!!!
Kan aldrig tacka dig nog för att du alltid bara är ett telefonsamtal bort.
Resten av dagen blev jobb i 11 tim!! Blir inte mycket gjort på helgerna nuförtiden eftersom jag jobbar sent varje helg fram till jag åker, men det är lugnt för mig faktiskt!! Igår kom Kristy hem från ett designer party och hade köpt en t-shirt till mig. Hon är världens sötaste! En av hennes kompisar är designer, så fick jag välja på 2 t-shirtar. Blev en grå spräcklig i suuuper mjukt material, tror den kommer bli riktigt snygg till jeans!
Igår sa hon: Pernilla, jag ser att du börjat packa..och gav mig en ledsen min. Haha, jag ska vara borta i 2 veckor, ta det lugnt:)

Precis, XL väskan är avdammad, handbagaget framme och jag har börjat packa ner lite av mitt liv i 2 väskor och jag kom fram till att det kommer bli betydligt lättare att bara packa ner ALLT när jag ska hem för gott, då ska allt med, nu måste jag prova, prioritera, väga, vika, packa om, väga, ta ut, packa i, väga igen..och så kommer det hålla på. Dock vet jag inte ens vilken vikt jag får ha hem, men det får jag väl reda på snart hoppas jag. Har börjat slänga fram allt jag vet, for sure jag vill ha med hem, sen får jag gå igenom allt i veckan!
Mitt resetips är att lägga alla skor och jeans i handbagaget för det väger mest, men de väger det aldrig ändå. Smart va?:) Igår spenderade jag hela kvällen åt att anordna alla julklappar i separata påsar och skriva namn på alla, så jag kan slå in dem när jag kommer hem. De ligger nu längst ner i väskan och väntar på att få glädja en och annan:) Förhoppningsvis!!
Här har vi tomteverkstaden!


Angående ambassad inlägget, tog jag bort det med flit efter att jag och min syster kommit fram till att vissa saker i det inlägget kan lämnas osagda, haha!
Vågar man åka till sthlm nu? Min värdpappa berättade om bombdådet, bara ett par timmar efter det hänt, så checkade aftonbladet. Va läskigt!!! Lättad att ingen blev allvarligt skadad, förutom självmordsbombaren då såklart!
Tiden går så fruktansvärt sakta just nu, de 2 senaste veckorna har vart en pina. Tiden har aldrig någonsin gått så sakta här. Känns som jag aldrig ska åka hem! Tror nog att nästa vecka kommer springa iväg ganska fort! Imorgon kan jag säga: på söndag åker jag hem! Jag kommer aldrig förstå att jag ska hem förrän jag träffat alla där hemma! Helt otroligt!

Idag gick jag upp med kidsen på morgonen, lagade frukost m.m. sen åkte familjen till kyrkan och lilla Kayla sjöng i kyrkan, haha! Sen fick jag hela dagen ledigt efter det, tanken var universal studios med nicole, men jag ville inget annat än att gå till stranden och få så mkt sol som möjligt på min numera blekare och blekare kropp:( Man känner att solen inte är så stark som innan, men definitivt skönt med ett par timmar på beachen så här i december:) Åkte först till gymmet, sen joinade Mona mig på stranden!!
Nu ska jag snart göra mig redo för den stora kvällen i Manhattan Beach - Fireworks!! Såg det förra året, tydligen väldigt stort här. Ska träffa Mona och Nicole vid piren och kolla på fyverkerierna och lyssna på musiken och allt vad det är, sen ska vi nog gå på bio för omväxlingsskull, haha!

Förlåt för ett flummigt inlägg och även förlåt för att min svenska inte alltid är som den ska! Jag sa något i fel ordning när jag pratade med mamma och då sa hon att hon ibland märker på bloggen att jag tänker på engelska så jag skriver lite fel ordning på orden! Sorry, hinner inte läsa igenom inläggen så ni får stå ut med det! Kommer alltid va lättare att prata svenska SÅKLART men eftersom jag nästan aldrig pratar svenska så blir det så svårt att helt plötsligt ändra om ordningen på orden, haha!

Hoppas ni haft en bra helg & en mysig 3e advent, tanken slog mig just att det är 3e advent:)
XOXO Pernilla <3

Bye L.

Nu vill INGEN vara i närheten av Pernilla Karlsson!!! Har precis spenderat 1 hel timma, 60 min av uppdatering, som jag dessutom var nöjd med, helt i onödan! Varför? Jo, för att när jag publicerar inlägget har jag loggats ut och det enda som sparats är bilden. THANKS!!! Aldrig i livet att jag skriver om. Ahhhhh, kul att en hel roman just gick upp i rök!
Well, det var allt för mig, återkommer när jag fått ut tillräckligt med mycket aggressioner för att ens börja ett nytt inlägg!!

Goodbye L! Miss u already<3
Louises goodbye party!
XOXO Pernilla <3

Cam Gigandet, marry me.

Om 2 veckor kommer jag förmodliga sitta här fylld med nervositet, förväntan och gud vet allt vad jag kommer känna. 15 dagar till jag sätter mig på planet hem till kära Sverige. Hur blev 14 månader , 14 dagar? Helt otroligt!! Herregud jag kommer ju leta ny rullator snart om livet ska fortsätta i samma takt! Lev i nuet heter det väl?:)
Min fina vän Loppan är så söt med alla hennes små mess hon skickar. Att få ett mess hemifrån kan göra en glad en heel dag!! Igår fick jag ett mess där det stod: 16 dagar!!!
Världens bästa påminnelse, men även lite läskigt!

Gårdagen, fredag. Började morgonen med 1 tim powerwalk/run, var på gymmet 2 gånger dagen innan så kände för en lite lugnare träningsdag. Härligt att komma ut och få lite sol dessutom:) Gjorde i ordning mig, åkte till Target och fråga mig inte varför jag köpte en bikini, men det gjorde jag:) Måste erkänna att jag är sjukt nöjd!

Den är en annan lila än vad den ser ut att vara.

Gillar verkligen överdelen:)


Åkte direkt och hämtade upp Kayla efter Target, jobbade ett par timmar, fick 1 tim break som jag ägnade åt krypa upp i soffan med tända ljus och läsa.
Började jobba igen, badade barnen, lagade middag etc. Föräldrarna kom hem tidigare än beräknat så jag blev off. Mötte upp Nicole och ni blir säkert förvånade att vi gick på bio? haha! Många bra filmer nu, bra väder för film men främst pga att vi inte har några förbannade IDn. 21 års gräns kan vara det sämsta regeln någonsin!! Eller rättare sagt det ÄR den sämsta regeln EVER!!
Vi såg BURLESQUE med Christina Aguilera och Cher, har den kommit till Sverige? Jag hade bra förväntingar om den men holy moly va GRYM!! Jag satt och stirrade i 2 tim nonstop. Great story, Christina är så otroligt begåvad att det är läskigt, Cam Gigandet är så snygg att man tappar hakan och min absoluta drömprins, helt enkelt en riktigt grym film. Dansarna skulle man ju kunna döda för. Stort plus till den filmen, måste ses!!!
Såg en intervju med Christina och hon sa att hon aldrig jobbat så hårt någonsin i sitt liv som inför denna filmen och det kan man verkligen förstå. Tänk också att det är hennes första film!
2 gamla OC flammor är ju med i filmen också, Sandy och Volchok:)

Idag vid 11 tiden mötte jag upp Nicole på gymmet, svettades lite, simmade några längder och hoppade sen i jacuzzin. Riktigt nice! Hann sedan med ett par avsnitt av Gossip Girl innan jag började jobba 4.30pm.
Tog ut kidsen på en scooterride, för att trötta ut dem lite:) Väl hemma blev det bad, middag, movienight och bedtime. Ni vet väl ritualerna lika bra som jag nu, haha!
Nu sover kidsen och jag sitter här på en lördag kväll och önskar att jag var född bara ett litet år tidigare. Louises sista party kväll ikväll innan hon åker hem nästa vecka och jag kan inte joina:( Slutar jobba 11 ikväll och jag hade kunnat komma efter, men hej ska man stå utanför och hänga i kylan? Nja inte så sugen på det:( Ja, jag tänker detsamma, stackars mig. Otroligt hårt liv!

Nu ska jag istället göra en liten ansiktismask, svara på lite mail och sen har jag ingen aning. Läggdags blir det väl at some point antar jag!
Hoppas ni alla har en bra helg!!!


XOXO Pernilla <3

December 2nd.

Det är torsdag, solen skiner, dagens träning är avklarad, 1,5 tim jobb avklarat och nästa pass står på schemat. Jag frågar mig själv vad jag gjorde i tisdags? Då var det de här med minnet igen, det jag kommer ihåg är att jag jobbade freån 11-6, sen for jag iväg till min balettlektion. Den allra sista ( 3 elever denna gången ) sorgligt nog. Detta var nog den bästa lektionen jag haft på evigheter. Jag önskar det kunde pågått i timmar till, riktigt bra lektion. Älskar att riktigt känna hur kroppen kämpar:) Det är jag och en tant till som vart på de flesta lektionerna och hon fick några pluspoäng av mig igår när hon trodde att jag hade green card här för att hon inte hörde min accent, haha! Vilket jäkla skämt, stackars tant som behöver hörapparat. Visst, jag blir super glad när någon ger en positiv kommentar om språket, men jag trodde jag skulle vara SÅ mycket bättre nu än vad jag är. Tydligen inte, haha! Fast man lär sig hela tiden och jag hoppas jag kommer lära mig super mycket den sista tiden här! Jag är fortfarande rädd för att säga fel, vilket jag inte borde vara, det är det som bromsat mig lite från att lära mig ännu mer tror jag, men ju längre man är här ju högre krav sätter man på sig själv, vilket betyder att man inte vill säga fel. Fast det är bara en töntigt ide som jag fått för mig, jag kommer aldrig bli 100 procent korrekt under min tid här ändå, så det är bara snacka på!!
Försöker intala mig själv, haha!

Igår, onsdag fick jag sovmorgon så jag gick upp vid 10 och skypade med mamma och pappa. Alltid lika kul att snacka lite skit:) Som vanligt står jag för snacket, haha! Jag blir nästan rädd av att jag kommer hem SÅ snart! Tänk att jag inte vart hemma på 14 månader och helt plötsligt står jag där i kära Habo!! Hjälp, blir nervös bara ja tänker på det!!
Åkte direkt till gymmet efter skypen, började sedan jobba vid 2 tiden. Hade hand om 4 barn hela eftermiddagen, lagade middag, duschade kidsen, läggdags och slutade vid 9.30pm. Igår kväll skypade jag med min kära syster i Australien:) Det är nu 19 hela timmars skillnad mellan oss. Hur sjukt är inte det? Snacka om att hon lever i framtiden!! TACK sis, ALLTID lika kul att snacka med dig vännen<3 Nästa gång vi ses är vi båda i STHLM!!!! Yeeey!!

Idag jobbade jag imorse och fick iväg kidsen till skolan, åkte direkt till en Turbokick klass och nu börjar jag jobba igen om 30 min och har sedan 6,5 tim jobb framför mig. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Nicole!!

Måste tacka min fina vän Julia för den gulligaste mailet! Du är så fin, saknar ihjäl mig efter dig ska du veta!!
Tack även till söta mamma som skickat 2 chokladkalendrar till kidsen, tidning till mig och försvarets hudsalva till både mig och Kristy:) Omtänksammare person finns det nog inte!!! Mamma du är BÄST!!
( Hello Kitty + Toy Story blev SUCCE, de hälsar och tackar så mycket )

Nu måste jag kila, det var alltför idag! Kan meddela att det jag nu kan sova utan 5 lager och filt, haha! Lite av värmen har hittat tillbaka, stort gilla på det!

XOXO Pernilla <3
RSS 2.0