Cozumel, Mexico

Holaaa Seniorita! Jag är i mexico, är inte det galet? Alltid vart en dröm att besöka Mexico och nu är jag härJ Många drömmar som går i uppfyllelse denna veckan! LIKE. Just nu ligger jag i sängen och skriver, är helt död, men ska försöka sammanfatta dagen. Farsan har redan sagt sitt för idag och börjat sussa, haha! Imorse gick vi till gymmet vid 8.45 tiden, körde lite pass, sen var det frukost time i vanlig ordning, där man har ca 5 tallrikar med mat. No kidding! Vid 11 tiden lämnade vi båten och tog oss ut bland de vilda mexikanarna:) Anlände precis vid ett litet shopping center, sen gick vi gatan upp med affär efter affär, med en gata som skiljde affärerna från havet. Cozumel var så otroligt tropisk, alla som sett Couples Retreat  kan relatera, ungefär så ser det ut känns det som. Ganska snart tog vi en taxi ut till Paradise Beach som var otroligt vackert. Mycket folk, med stolstolar, parasoll och grejer men ändå super fint. Så tropisk det kan bli, med palmer och grym musik, plus mysiga restauranger. Okej, nu snarkar min pappa här…måste vart den där tequilan han drog..

Iaf, vi haffade solstolar och glassade där ett tag..galet, om det inte vart så mkt moln som det ändå var idag hade vi grillats sönder. Jäklar va de stekte. Aldrig har ja haft 30 i solskydd, och ändå är ja lite röd på bröstet. Kul även att man bränt sig i naveln, haha! Otippat, fast smörjde inte direkt in naveln..
Efter ett par timmar flyttade vi till poolområdet..waa, helt obeskrivligt va fint. En stor runt bar i mitten, med pool runt, etapper där man kunde ligga med solstolar i poolen, som vi förstås gjordeJ Palmer överallt, bara så otroligt fint! En kille kom fram till mig när jag solade, och pappa var på toaletten. Hey, can I spray you down with sunscreen? Uhm, no thank you, im good! Hahah! Thans for offering..Säger det igen, va mkt kul vi hör här..garvar hela tiden!!

Blev även en gigantisk margarita mango drink för mig och pappa birade såklart. En helt perfekt dag i Cozumel! Efter solning, blev det lite mer shopping och vid 17 tiden steg vi på båten igen. Mexikanarna var inte alls jobbiga faktiskt, sa man nej så var det inget mer med det. De gillar vi!! Skulle köpa en fotlänk så kommer ja fram och hon säger: 18 dollar. Va? Aldrig i livet, för en fotlänk som är gjord av snäckor och en lina typ. 5 säger jag, hon säger 15, jag säger 5, 12…nej 5..okej 9..nej 5. Okej give me 8. Nej 5. Okay just give me 6. No 5..och där prutade jag ner till 5 dollar:) Seriöst, 18 för den fotlänken…ALDRIG!! Knappt värt 5 dollar, haha! Fast fint var detJ
Stor tumme upp till Mexico!!
Väl hemma på båten, skrev jag lite vykort, vi chillade och gjorde oss sedan i ordning för kvällen. Det var mycket mexikansk mat på menyn ikväll, så gissa om jag blev glad? Vi åt som om vi aldrig sett mat förr!!!
Vilket vi inte skulle gjort för det var Chocolate Sensation ikväll..Herre min skapare!!! Aldrig sett ngt liknande i hela mitt långa liv…Mer än 100 meter med bara choklad bakelser och bakverk, kakor, statyer av choklad, isskulpturer, glass….MED MERA. Finner inte ord. Allt var så otroligt proffsigt också. Nobel klass på allt!! Vi äter efterrätt till alla måltider här, haha, men ikväll var det galet. Puhh, jag rullar nu..båten gungar mkt mer ikväll också, så kanske beror på att alla väger 5 kilo mer och går lite ostabilt, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0