Vad tycks om min idé?

Idag har hela dagen gått till att planera mina avskedsmiddagar. Samtidigt som det är superkul att planera och fixa så är det samtidigt sorgligt, men det kommer bli kul:)
Kan inte avslöja så mycket och heller inte med bilder, om någon av mina vänner läser bloggen då blir det ingen surprise! Det kommer iaf bli en kväll med, middag, olika lekar, mys och snick-snack m.m. Detta kommer bli om 2 helger, den 9:e och 10:e sen helgen efter blir det lite för släkten!! 
Hjälp, det går så fort! 

Skypade med Anna ( Au pair i Manhattan Beach ) igår, vilket var jättekul! Nu är det bara hoppas på att familjen hon är matchad med ringer henne i dag. 

IDÈ..
Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg, men jag fick en liten idé idag som ökar chansen att hitta vänner i sitt område:)
Om alla som läser bloggen och som vet vart ni ska eller om ni redan är i USA, då kan ni väl skriva en kommentar om namn , mail och vart i staterna ni befinner er. Om jag får in några kommentarer så lägger jag upp alla här så ni kan kontakta varandra. Va tycker ni? 
Det är så mycket roligare att veta någon som redan finns i området när man kommer dit. Om man inte är i samma område kan man alltid bli vänner och besöka varandra när man utforskar USA..:)
 
Jag vill åka till USA nu så jag kan se filmen FAME som haft premiär där nu..haha! Såg det för någon månad sedan, och kan inte bärga mig för att se den!!

XOXO Pernilla <3

3 weeks.

Då var man hemma igen efter en super helg i Linköping, men bara för 3 veckor. Yes, jag sa 3 VECKOR, idag är det exakt 3 veckor tills jag sätter mig på planet till New York och sedan vidare till Los Angeles.
Jag är taggad till tusen!! Jag har en riktigt bra känsla att detta kommer bli bra. Det är ingen som vet hur sitt år kommer börja eller sluta, man kan bara hoppas på det bästa och vara stolt över det man gjort.
- Hur det än blir har jag en riktigt bra känsla som säger mig att detta kommer bli super!

Kl: 19.15 ikväll ska jag Skypa med Anna, som jag längtat! Ska bli så kul att få prata med henne och höra om allt. Även om vi mailar varje dag så blir det aldrig samma sak som att prata, så det blir kul!

Har läst igenom alla papper jag fick från Cultural Care förra veckan, bla schemat över skolan, vad man ska ta med sig, försäkringskortet och namnskylt till väskorna där det står skolans adress och där man ska skriva i värdfamiljens adress, rosa och fina är de:)
Man kommer ju inte bli rastlös på skolan det är en sak som är säker..haha! Lektioner dagarna långa, men det blir säkert jättekul:D

Nu måste man verkligen börja planera varje dag, detta blir sista jobbveckan tråkigt nog:( Varje dag har man någon man ska träffa, något ärrende att uträtta och något att planera..men bara kul saker!

Hur stort handbagage ska ni ha med er? Man måse nämligen ha plats med allt man behöver på NY-skolan ( Om väskan blir försenad ) Tror ni man får ha en kabinväska + datorväska?

Ha en bra kväll!
XOXO Pernilla <3

News.

Sorry alla trogna läsare för dålig uppdatering har haft fullt upp och nu spenderar jag 4 dagara i Linköping med min ena syster, mycket mysigt!!

Tänkte iaf göra en kort uppdatering, angående det senaste inlägget om min vän Anna som är i matchningen igen borta i LA har fått 2 matchningar sedan förra gången,,,yeeey!! Den första var en familj i Hollywood hills, men de ville ha en äldre au pair så den blev det inte, men av olika anledningar tror jag det var lika bra!!
I går mailar Anna och skriver att hon fått e matchning med en familj i LA som har en tjej på 3år och en kille på 6 år, exakt som jag har hur sjukt är inte det?!
Några minuter efter skriver hon att familjen bor i MANHATTAN BEACH!! Gissa om jag hoppade upp och ner i soffan:) Alla gör verkligen allt för henne därborta, det känns såå skönt!! Här hemma är man tyvärr lite hjälplös, det enda man an göra är att stötta och maila alla man känner som kan tänkas ha kontakter!!
Om denna familjen bara kan tänka sig att ha en yngre au pair ( de vill tydligen ha en äldre egentligen ) så blir detta en dröm igen:)
På måndag ska jag och Anna skypa, ska bli så kul och spännande!
Jag ska uppdatera er, jag lovar.

Igår ringde mamma mig och sa att jag hade fått ett brev från Cultural Care, så jag bad henne öppna och i fanns schemat för Au Pair skolan, information och att mina flygtider fanns tillgängliga på min profil! ( De skickar inte hem flygbiljetterna längre )
Waaa, spännande nu är det verkligen på riktigt!
19 oktober 7:30 Landvetter flyger jag till Frankfurt och vidare till New York-Någon mer??
Vill hem och läsa allt nu:)



XOXO Pernilla <3

NEEJ! Detta får inte hända..

Vart ska man börja när nästan det västa som kan hända just nu har hänt?
Jag känner mig helt tom, ledsen och spänd, men samtidigt otroligt stolt över Anna!

Igår fick jag ett sms av Anna http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.11379387  ( au pair som jag blivit bra vän med som ska vara au pair 1 km från mig). Hon kom till USA för 1 vecka sedan.
Sms:et bestod ungefär av meningarna, Pernilla gå in på Facebook nu, vi behöver prata det är allvarligt det gäller både dig och mig..
Mitt hjärta och min puls gick till max på bara några sekunder.
Självklart gick jag in så fort som möjligt och tyvärr hade jag inte Skype på den datorn, för min är på lagning, så det fick bli FB chatten. Annas värdfamilj är super nöjd med henne och barnen älskar henne och hon gillar även familjen jätte mycket!! Hennes familj har dock bestämt sig för att de inte har behov av någon au pair längre, endast en nanny. Barnen går långa dagar i skolan, så tydligen behövs det inte!! De tycker om Anna så mycket att de låter henne bo där hela året om hon vill, men de har inte timmar till henne att jobba vilket betyder att hon kommer vara mycket ensam när andra jobbar och det vill man absolut inte!!
Att vara där när de egentligen inte behöver en, gör inte det hela bättre.
Jag kan inte beskriva hur synd jag tycker om Anna just nu..hon har sett fram emot detta så länge och vi har blivit så bra vänner som sett fram emot vårt år tsm så otroligt mycket!!
Dessutom är våra värdfamiljer bra vänner som åker på semestrar tsm och umgås mycket, kunde inte bli bättre.

Finns mycket att berätta om det här, men sanningen är bara den att Anna vill vara kvar i närheten och jag vill ABSOLUT att hon ska vara kvar, det finns inget annat!!

Jag mejlade min värdmamma som hjälpte en au pair att hitta en ny familj förra året i närheten när hon hade det svårt. Hon skulle göra ALLT för att ha kvar Anna här i en ny familj..Hon hade redan skickat ut massmail till massa hon kände!! Hon är underbar!
Annas värdmamma och hennes kompisar hjälper också till, alla är så hjälpsamma!!

Vet inte vad jag ska ta mig till, det måste bara lösa sig för Anna! Hon är värd ett såå bra år!

Om någon vet någon som behöver ny familj i närheten, please let me know!!!

HÅLL TUMMARNA med mig..detta är allt jag hoppas just nu!

XOXO Pernilla <3

Time flies!

God kväll:)
Idag har jag varit super effektiv måste jag säga, här har det rensats!! Mitt rum är tipp topp nu:) Garderoben är sin ordning och även några påsar kläder fattigare, men det är skönt! Byrån består bara av viktiga saker, toaletten är också städad och bara alla smycken man faktiskt vill ha finns kvar. ( Systrar jag vet att ni vill låna när ni är hemma så jag har faktiskt sparat en del kläder och smycken till er - allt för er ) :)
Så skönt känns det, i morgon blir det nog en liten fortsättning, rensning av träningsskåpet, väskorna och vill knappt säga det men tyvärr måste några skor försvinna:(
Trots lite ångest är man riktigt nöjd efteråt!!

I helgen kom min efterlängtade almanacka, som de flesta au pairer beställt tror jag:) Riktigt nöjd!! Den är helt perfekt!! www.personligalmanacka.se



Nu kommer jag inte glömma en födelsedag kan jag lova alla viktiga födelsedagar finna redan inskrivet:)

Har mailat en del med värdmamman nu i helgen, hon är så snäll som skrev upp massa saker som kan vara bra att ha med sig och hur vädret är de närmsta månaderna nu.
Hon frågade även vad jag brukar äta och dricka, och om jag ville klä ut mig på halloween för det skulle de göra, till superhjältar..hehe! Så om jag ville skulle hon leta runt lite efter kostym, kanske kunde låna av någon:D SJÄLVKLART ville jag det, hur kul som helst!!!
Ahh, hon är så snäll!! Ger mig även adresser till svenska au pairer som redan är där och sånt!!
Känns så bra!!


Nu kommer tiden springa iväg det sista, 29 dagar kvar!! Har massa att göra fram tills dess, så waa, time flies!!

Hoppas ni haft en bra helg!!!

XOXO Pernilla <3

Ambassaden rules.

Ja, tror det eller ej redan dagen efter på tisdag morgon har jag en avi - lapp där jag ska hämta ut ett paket på posten!! Det kan väl inte vara visumet redan? Jodå, så sant så. Snabba puckar på ambassaden, på ett dygn gick det:) Fick dock lite panik, jag trodde nämligen att det där visumfotot man tog endast skulle vara till för ambassadens bruk. DET SITTER I MITT PASS!! Det hade jag ingen aning om, jag som ser helt efterbliven ut på min bild:) Men tycker ändå att det var lite häftigt måste jag erkänna, ser ungefär ut som passidan fast det står The united states of america längst upp, kul att ha det där som minne ändå, trots fotot!

Idag var jag hos tandläkaren för sista gången innan man åker, kan vara bra eftersom det inte går på försäkringen i USA. Allt såg bra ut och jag hade inga hål, lite stolt blir man allt haha! Det enda problemet är att visdomständerna kan börja komma där borta, men det enda som händer är nog bara att jag får ont:/ De hade dock inte börjar röra på sig än så får hoppas att de väntar på sin ankomst ett tag till!

Förutom jobb, blir det nog en liten rensning av byrån i mitt rum idag inför USA, målet är att det endast ska finnas kvar mycket viktiga saker, allt annat ska bort!!!

Idag är det bara 32 dagar kvar, helt sjukt vad tiden går:)

En fråga till er, är det någon som vet hur man får sidan shutterfly.com att funka på sin dator? Det är en sida där man kan lägga in bilder och sedan bjuda in andra för att visa dem och det är precis vad min värdmamma gjort, men det är bara min syster som kan öppna dem på sin jobbdator i sthlm:(
Vill så gärna se!!

Det blir mer och mer avsked nuförtiden, igår blev det avsked av vännen Nima som flyttar till Kuba i några månader, så vi ses nästa höst:( Usch, ta hand om dig vännen!!

Ha en bra dag!
XOXO Pernilla <3

STHLM weekend.

Då var man tillbaka efter en helt UNDERBAR helg i STHLM, helgen har spenderats med hela familjen + shopping + middagar+ mys + och massa annat kul och självklart ett besök på ambassaden..Igår var jag dock tvungen att ta avsked av syrran, plomnmonet ( bebisen i magen ) , och hennes man!! Åhh, va jobbigt det var, vi bestämde att vi inte skulle gråta utan bara säga vi ses..Men hallå, vi ses om 14 månader igen..VI BÖLADE, helt omöjligt att inte göra det, saknar henne redan som aldrig förr, men nu är det gjort och det skulle ändå göras så nu är det bara blicka framåt! Måste bara berätta att dagen innan jag kom till STHLM började bebisen sparka för första gången och jag hade turen att känna sparkar varje kväll:):) Så kanske var det ett tecken, ett avskeds tecken från lilla plommonet?:)
Förutom avskedet var det en helt underbar sista familjehelg!!

Nu till ambassadmötet,
Det var faktiskt riktigt kul tycker jag, kom dit 7.45 och ställde mig i kö, eftersom de öppnar kl 8.00, sen får man gå in en och en och visa upp så man har alla papper och han var skit rolig som stod i dörren skämtade och var allmänt go:) Sen får man ta av sig smycken + jacka och ev väska och gå igenom en flygplansscanning, sen går man vidare och ställer sig i en ännu en kö för att lämna in alla papper, sen får man sitta ner och vänta!!
Efter ett tag blir man uppropad ( lyssna noga för amerikanerna har lite svårt att uttala våra namn tror jag så det hörs ganska dåligt ) i luckan får man sedan svara på frågor t.ex. om familjen, var jag gjorde i USA förra gången och instruktioner om visumet sen är det klart!! Det tog 1 tim och 15 min för mig, så det gick hyfsat fort:) Tycker verkligen det var kul där, alla skämtade och man fick snacka en del engelska, vilket var kul:)

När jag väntade på bussen därifrån fick jag snacka engelska igen, p.g.a. att en gubbe ville ha hjälp med hans svenska papper..haha! Sen på tåget hem till Jönköping satt jag bredvid två australiensare, så det blev mycket engelska igår:D

Nu har mitt andra värdbarn fått mitt brev:) Han blev tydligen glad för halsbandet och sa: OHHH, AWESOME när han öppnade det..haha! Cute:)

Nu är det snart bara 1 månad kvar..Tiden flyger verkligen förbi:)
Igår åkte Anna ( ska vara i samma område som mig ) till NY, tänker verkligen på henne hela tiden, hoppas vi kan skypa i helgen:)

XOXO Pernilla <3

Svar på era frågor!

Yeey, idag fick jag ett jättegulligt mail av min värdmamma som berättade att tjejen fått mitt brev:) Fast bara tjejen verkar det som, för hon skrev bara det! ( har inte frågat om jag får använda deras namn eller bilder än därför skriver jag inte det ) Men förklarade för henne att killens brev kanske tar lite längre tid, men att hon skulle förklara det för honom, men kul att ett kommit fram iaf:D:D

Är även klar med ALLA visumhandlingar..Shit, det är verkligen mycket som ska fixas med det där! Har ni någon fråga angående det ska ni passa på att fråga nu medan jag har allt färskt i minnet! På måndag har jag tid där kl. 8.00, ska bli så skönt att få det överstökat faktiskt.
Samtidigt när jag är där sitter Anna ( au pair i manhattan beach ) på planet till New York..Ahh, vill också åka med henne då! Igår pratade vi bara i 2 tim i telefon..haha! Vi kan prata vi, bra att vi nästan ska vara grannar i ett år då :) Yeeey!

Nu till era frågor ni undrar över, ska försöka hjälpa till så mycket det går:)

Vad/hur gjorde du din video?
Jag drog mig länge för att göra en video, men det är såå värt det! Jag lovar! Det var faktiskt så min familj hittade mig..och det är jag överlycklig för! Det var videon de fastnade för, både föräldrarna och deras nuvarandra au pair och då ringde de till deras LCC så hon matchade ihop oss:) ( jag fanns med som exempel på CC hemsida, så video är att rekomendera ) . Jag gjorde min video i windows movie maker, jag tog olika bilder på mig och barn som jag passat, så kom det först upp en rosa bakgrund med text där det stod lite om vad de skulle få se, samtidigt hade jag musik i bakgrunden..sen gjorde jag lite olika övergångar mellan bilderna blandat med text. Jag hade även med en video på mig och ett tvillingpar när vi dansar, som slutar med att ena tjejen går fram och mimar rakt in i kameran..haha! ( det tyckte de på CC va väldigt kul sa dem ) Sen kom det text, t.e.x. Varför skulle du vara en bra au pair? Sen kommer min intervju, jag sitter ner i mitt uterum och pratar in i kameran, sen kommer det text i videon igen med en ny fråga som t.e.x. Varför vill du vara au pair? Jag berättade om mig själv och svarade på sådana frågor och försöker få en så naturlig bild av mig som möjligt, så man framställs på rätt sätt!!! Sen slutade med text, något i stil med, jag ser fram emot att lära känna er bättre och bli en förebild för era barn eller nåt.
Fattar ni??
Jag kan inte med att lägga upp videon än..haha! Men när jag är i usa och kommit över det så lovar jag att lägga upp den:) Fråga om ni vill veta mer om exakt hur jag gjorde!

Angående att spela in en video för matchning.  Gjorde du det? Vet du om det är några regler? Tillexempel tiden eller klädsel eller en obligatorisk rundvandring? Jag är mer för att hitta på ett kreativt manus med lite skoj här och där, lite prat och kanske lite av rundvandring också.
Yes, jag gjorde en video:) Om inte jag minns fel var 3 min max längd, jag gjorde nämligen för lång först, kom ihåg att jag fick korta ner den. Om du klickar på Ladda upp video på Cultural Cares hemsida www.culturalcare.se och sen loggar in på din sida kommer det upp regler angående videon. Klädsel är nog inget speciellt mer än att man inte ska ha utmanande eller lätt klädsel kanske, jag hade klänning, men jag satt ner så det syntes inte så mycket. Jag tycker ABSOLUT du ska göra en video med lite mer " skoj " det är så de hittar ngt speciellt med dig än om du bara tittar rakt in och berättar om dig själv. Idén med att ha med din 1åriga lillasyster som dansar, MÅSTE du ha med..gärna när du är med också, det uppskattas har jag hört:D  Super gulligt!! De på CC kom til och med ihåg den tjejen som mimade på min video, så gör det absolut:) Du kan både gå runt eller sitta och prata du verkar ha många bra idéer så kör på!! Lycka till!

Gjorde du intervjun "live" eller per telefon? Vad frågade de? Hur lång var den?
Jag har gjort intervju hos både Cultural Care och Skandinaviska Institutet, men kan berätta lite om båda. På CC är det i samband med välkomsmöte och för mig tog det MAX 10 min, 2 min kanske var på engelska då är det frågor som , varför vill du åka som au pair? har du några önskemål? Har du några djur? har du några syskon? KLART! haha, ungefär så! För mig gick det jättefort, jag kan erkänna att jag var SUPER nervös innan, men absolut inget att vara nervös över.
Skandinaviska institutet är annat, där tog intervjun 2 tim och 15 min. Man gör test, pratar om kulturen och intervju på engelska också som var på ca 15 min kanske..också ganska lätta frågor, varför man vill åka, sina tidigare erfarenheter, sina bra och dåliga sidor m.m.
Jag gjorde båda intervjuerna live, hos SI är det ett måste, hos CC vet jag inte tyvärr.

Vet du vilka mått man får ha på handbagaget?
Den här frågan kan jag tyvärr inte hjälpa till med, undrar själv detta. Eftersom jag inte vet mitt flygbolag kan jag inte ta reda på detta än. Måtten skiljer sig nämligen mellan flygbolagen, men 8 kg + dator vet jag att många får ha, men måtten vet jag inte. Tror det är så man ska få plats med det under stolen eller över stolarna i facken. Kan skriva det när jag vet! 
 
En fråga bara när du skickade efter personbevis från skatteverket tog du då personbevis " ansökan"?
Det här hade jag själv problem med, men när man går in på skattverkets hemsida och säker på personbevis kommer man in på en sida där man kan välja massa olika saker, tex. adoption, skilsmässa.m.m. Då är det de som står nästan längst ner tror jag under folkbokföring, det finns att välja både mellan eng och svenskt personbevis. Det spelar ingen roll på vilket språk, jag tog svenska och hoppas det ska funka! Tydligen är inte personbeviset så viktigt, men man riskerar inget inför visumet! 

Sådär, hoppas man var till lite hjälp iaf!! 
Bara att fråga på :) 

I morgon bär det av till Sthlm för en familjehelg + ambassaden!! :)

 

XOXO Pernilla <3

Questions.

TACK för era tips om vart man kan köpa svenska fotbollströjor till lillkillen:) Det blir Hötorget på fredag kan jag lova, kanske även någon souvenirshop. Syrran som bor i Sthlm nämnde någon bra svensk turist affär som vi kan besöka, kan berätta mer om den när jag varit där:)
På fredag åker jag mamma, pappa och syrran till Sthlm för en familjehelg med andra syrran och hennes man som bor där, vilket jag verkligen ser fram emot, kan knappt vänta!! Alltid lika mysigt och sen på måndagen den 14e ska jag till ambassaden och fixa visum!
Det enda negativa med helgen är att det blir sista gången jag träffar syrran, hennes man och hennes lilla gravida mage på kanske 14 månader. HUR KÄNNS DET?? Det känns piss dåligt om jag ska vara ärlig! De kommer förmodligen inte komma och hälsa på, vilket jag kan förstå, dels för att de åker till New York nu i september och även för att de får barn i januari, inte så lätt att ta med lillen så långt!!

Ja, ja, avsked måste ske förr eller senare, men thank god för SKYPE!!

Idag ska jag och pappa sätta oss och gå igenom alla visumhandlingar så det blir klart. Det är nog bäst så jag har veckan på mig om något måste fixas! 

Imorgon borde breven till barnen komma fram tycker jag, hoppas verkligen det!! Vill veta va de tyckte:) 

Vet inte hur många av er som är blivande au pairer, men nu har jag snart gått igenom hela processen som behövs fram till avresan, så har ni några frågor är det bara fråga på!!
Om allt från fotokollage till precis vad som:) Kanske kan jag ge något tips! Eller om det är något annat.
Frågan är fri!
  

XOXO Pernilla <3

4 timmar?

Jag tror jag tar mig direkt till en förklaring av rubriken... Igår hade jag och Anna (som ska vara au pair i samma område som mig, 1 km ifrån varandra) bestämt att vi skulle prata i telefon, eftersom hon åker om 1, 5 vecka:) Vi har mailat varje dag, men alltid kul att prata, vilket vi gjorde..Och vet ni? Vi pratade i 4 tim, NON-STOP!! Är inte det sjukt? Har aldrig pratat så länge i telefon faktiskt..haha! Det kändes som max 30 min, vi hade hur mycket som helst att prata om och vi fick verkligen anstränga oss för att säga hej då, för man kom på saker att säga hela tiden..haha! TACK ANNA:) Det känns så bra, hon är en sån go tjej, vi kommer nog få ett toppen år tillsammans hoppas och tror jag!!

Det är verkligen ett tips, att om ni kan ta kontakt med au pairer i området, det känns så tryggt för mig att veta att hon finns där när jag kommer:)

I helgen ska jag fixa klart allt som har med visum att göra, fick mitt personbevis igår, så nu är det bara att fylla i allt och ta kort med. Ska bli så skönt att ha visumet klart!!

Skulle behöva lite tips om presenter till mitt 6-åriga värdbarn, han gillar fotboll och baseboll och allt möjligt, men vet inte riktigt!? Vet ni var man kan få tag i små svenska fotbollströjor??

Om ni är oroliga över att glömma något, kanske detta är ett bra tips:
Har en lista på insidan av min garderob där jag skriver upp allt jag kommer på som jag ska ta med mig eller köpa eller fixa ínnan USA, det rekomenderar jag om ni inte har allt i huvudet vill säga:) Så fort man kommer på något, vilket händer väldigt ofta så skriver man upp, ingen chans att man glömmer något. Förhoppningsvis:)

Ha en bra helg:)

XOXO Pernilla <3

California Driverhandbook.

Har alla lika bra väder som jag här i Småland? Underbart, men sensommarvärme:) Lika bra att vänja sig, just nu sägs det vara otroligt varmt i Los Angeles, tyvärr mycket bränder också som varje år:(

Nu är breven skickade och jag kan inte vänta på att de ska få dem..Hoppas verkligen de uppskattar det, tänkte dock på att de kanske får dem olika dagar, det är inte alls bra, men inte så mycket att göra åt i så fall!

Igår fick jag även en länk till teoriboken för Kalifornien, väldigt fin framsida, men innehållet?! Trodde aldrig jag skulle behöva plugga teori igen..haha! Men det ska nog gå bra, det är ca 90 sidor, mycket är som i Sverige, men ändå en del nytt att lära sig, bara att sätta igång. Vill absolut inte kugga.
Körkortet i sverige måste man verkligen plugga till som ni vet, men när man väl gör det så klarar man det, och eftersom det sägs vara såå mycket lättare i CA så ska det nog gå bra! Kan ju faktiskt vara kul att ha ett CA-körkort.

I veckan måste jag sätta igång med alla visumpapper, vilket jag drar mig lite för! Missar man något är det inte alls kul:( Bara det här personbeviset man ska beställa, vilket är det? Ska det vara på sve eller eng? Fanns många att välja på! Ska bli så skönt att ha visumet klart, ännu en till sak att stryka på listan:)

Har faktiskt börjat öva inför mitt år i USA, lagar mat till päronens lunch när jag inte jobbar och igår strök jag all tvätt till mamma, tog bara 2 tim..haha! Sen tvättade jag för första gången igår..haha! Har haft turen att aldrig behöva lära mig det där, men jag kände att det var dags nu:) Det där med att sortera är inte min grej..än. Fast jag klarade några maskiner igår, så det här går framåt!!
Man kan ju inte komma till familjen och aldrig ha gjort det där, så alla ni som väntar på avgång eller familj, TVÄTTA, STRYK, LAGA MAT, LÄS ENGELSKA BÖCKER....
Man kan ju aldrig bli fullärd:)

Nu ska jag njuta av sommarvärmen genom en liten springtur:)



XOXO Pernilla <3
RSS 2.0