The dream in words.

Var ska jag börja? Just nu känns det som jag går runt med en fot så tomt är det. Nu skulle jag kunna sitta här och skriva i veckor, ska dock undvika det. För 2 veckor sedan träffade jag min bästa vän för första gången på 11 månader. För 2 veckor sedan sprang vi mot varandra på LA:s flygplats och skrattade och grät av glädje nu 2 veckor senare stod vi på flygplatsen fyllda med upplevelser, minnen och lite tårar på det som denna gången inte va lika lyckofyllda. Jag kommer aldrig någonsin kunna beskriva dessa 2 veckor. Det känns som vi vart tsm i 2 månader för att vi gjort så otroligt mycket saker, samtidigt som tiden gick waaaay to fast. Lustigt det där!! Vi har iaf skrattat konstant, haft deeptalk av alla varianter. Allt!! Vi är närmare vänner än någonsin, även om vi inte trodde vi kunde bli det. Jag har så otroligt många bra resor som jag älskar att tänka tillbaka på som är så bra på olika sätt, så man kan aldrig säga en favorit resa, för det är skillnad på en resa i LA och en resa till afrika, men okej dessa 2 veckor har nog vart de bästa så länge ja kan minnas. Kan de bli bättre? NEJ! Kommer aldrig kunna tacka Alexandra nog för att hon kom hit och gjorde mig till världens lyckligaste. Aleex du är världens bästa på alla sätt, jag älskar att vara din vän och ser upp till dig på alla sätt.
Tack också till alla som hört av sig så mkt och frågat hur vi har det under dessa veckorna. Ni är underbara! Tusen tack till Joanna som skickade med presenter som var såå fina. Tack till Junita som skickade med en video, haha! Tack till alla som hälsade kram genom aleex:) Jag har skickat hem henne med många kramar tillbaka!!
Jag kan fortsätta i evigheter men nu ska jag föröska uppdatera om de senaste dagarna om jag nu kommer ihåg.

Lördag, Jobbade 7.30 - 9.00, hjälpte till att få ut kidsen ur huset, då de skulle på fotbolls träning båda två. Efter det åkte jag och aleex till Noah´s Bagels i manhattan Beach och köpte äkta bagels, mm! Satte oss i Metlox och hade det mysigt. Vid 10 tiden åkte vi vidare mot Palos Verdes för att checka utsikten och njuta lite av det fina vädret. Förra veckan kom nämligen sommaren hit, förhoppningsvis för att stanna:) Så otroligt fint där, har visat bilder på det förr, solade och badade lite, sen körde vi lite träning på strande, haha! Armhävningar, benböj, sit ups m.m. sen dopp i havet på det. Det är mest stenstrand, lite halvt privat sådär, men de gick fint:)
Stannade i 2 timmar innan det var dags för mig att börja jobba igen, hämtade upp Kayla tänkte ta henne till Yogurtland, men i bilen fick hon ett mamma-utbrott och skrek i 30 min och ville ha mamma. Sen somnade hon och när hon vaknade gallskrek hon igen, svettades som en tok, jag fick dra ut henne ur bilen så hon inte skulle bli sjuk av den varma bilen, fick tillslut ner henne i hennes säng, när hon vaknade igen var hon på bra humör:) Där fick aleex se en riktigt baksida av au pair jobbet, hon är nämligen aldrig vart så extrem med mig innan.
Slutade jobba kl 7 på kvällen, vi gjorde oss i ordning och tog oss till Hermosa Beach, tyvärr ingen utgång eftersom Andrea avlidit, men vi satte oss på piren på en Tapas restaurang som var super mysig och god. Vi beställde nog in mest mat av alla gästerna ever, men det bjuder vi på:)
Riktigt mysig kväll som alltid!!

Gick upp med barnen på söndagen, de vaknade vid 7 tiden så inte så farligt ändå:) Gjorde frulle till kidsen, Kristy tog Kayla till kyrkan, jag och aleex tog hand om Parker ett tag, gjorde lunch till kidsen och gjorde de redo för beachen och jag och aleex slutade jobba kl 12.15 på söndagen och nu jäklar kommer den dagen vi garvade mest på hela resan tror jag, haha! Jag ler med hela facet just nu:)
Vi bestämde oss för att ta en beach-boogie board dag, och antagligen valde vi den dagen då vågorna skrämde livet ur en. Mamma, detta är INTE mormor material. Det var sjukt varmt, men riktigt gött, vi stekte lite men hoppade snabbt i havet med våra brädor. Jag blir alltid så speedad och vill ta stora vågor när jag är där ute, men samtidigt vet jag hur mkt respekt man måste ha. Vi körde några vanliga, sen simmade vi ut för att catcha några riktiga vågor. Här snackar vi nästan pipelines ( tunnel vågor ). Okej, så vi simmar ut, ser en grym våg börja bygga upp, denna tar vi, denna tar vi..den blir större och större...åh nej, nej nej, nej......man känner sig plötsligt som en snäcka i havet. No turning back now..Vi vände oss om och började paddla med vågen, jag på ngt sätt hamnar UPPE på vågen, jag låg på min bräda uppe på vågen och va fasen livrädd, sen slår vågen ner och Pernilla åker rakt ner och snurrar 150 varv inne i vågen, ner på botten, brädan drar mig åt alla håll, kommer upp och ser alexandra som kom rakt IN i vågen från början, haha! Vi möter blickar, som säger typ: Det var inte ens kul! Sen börjar vi förstås alltid garva hur ont det än gör, jag garvar så mkt under vattnet ibland att jag svalde så mkt vatten att jag nästan spydde. Iaf kändes det så, haha! Okej, där bestämde vi oss för att ta ett litet break.
Sen var det dags att köra igen:) Efter ett tag tog livvakterna in oss efter att det tydligen var strömmar där vi var så vi bytte ställe. Återigen simmar vi ut, dumma som vi är, men några kan faktiskt funka utan att man dör:) När man kollar på andra ser man brädorna flyga åt alla håll, fötter och armar flyger, haha!
Vi ser en våg och tänker, nej nej nej, inte igen och man visste att det inte skulle gå bra. När vi kom upp denna gången sa vi båda två. Det var INTE kul, inte ens lite, det var verkligen så man blev rädd och jag blir inte ofta rädd i vatten. Jag försöker inte krydda historien nu, för det var exakt såhär, haha! Det var så man hann tänka inne i vågen verkligen..
Fast vi garvade heeela tiden, kvittade hur ont det gjorde. Sen tog vi en annan våg och jag halkar, tappar brädan, brädan åker ner i sanden och jag hamnar rakt in i nederdelen av brädan rakt in i magen och mellan brösten, haha! Kom upp och trodde typ jag fått ut mjälten på andra sidan kroppen. Nu har jag ett härligt rött märkte som ser ut som sugmärken mellan brösten. Snyggt!!
Ja, det var iaf så obeskrivligt kul! Vi är sjukt glada att vi nästan slog ihjäl oss, för det var riktigt kul ändå:)
Resten av kvällen och eftermiddagen spenderade i Hollywood, men det kan jag tyvärr inte avslöja om nu, för jag måste få bilder av en för att berätta om det, mkt roligare då! Man vet aldrig vad som händer i L.A, säger då det:) Så håll ut, ska berätta i slutet av veckan, oh yeaaaaaaaah!!! Cliffhanger:)

På måndagen, vår sista dag tsm var det dags att göra lite sista shopping här i staterna! Den var inte vilken dag som helst heller, det var L.A.s varmaste dag i HISTORIEN. Fattar ni det? Jag var i New York när det var deras varmaste dag någonsin och i L.A på deras varmaste någonsin, lite coolt ändå:) Det var 107 F inne i L.A, vilket nästan är 42 grader. Tänk då att det inte blåste ett skit, tom här i manhattan beach var det nästan 40 grader. När man gick ut vart det som att stå bredvid en kokhet bil som är på, men hettan slutade aldrig. Det typ brände på kroppen, haha! Men jag klagar inte. Började med frulle på Farmers market inne på The Grove. För omväxlingskull tog några medelåldersmän kort på oss, en kom fram och snackade och resten glodde. Vad är felet? Gubbar? Seriöst! Såg Mario Lopez på The grove som spelar in kändis nyheterna i programet EXTRA. Han är vän med alla kändisar och han är väldigt känd här i L.A. Jag kollar alltid på Extra nästan varje dag, så för mig var det skit coolt. De filmar från the grove hela veckan så vi var med i bakgrunden på filminingen, ska kolla imorgon om man ser oss:) För 3 dagar sedan var Brad Pitt där och shoppade, Lindsay Lohan och Eva Longoria. Måste dit oftare så jag kan se ngn:)
Åt en grymt god sallad i hettan och tittade på den fina fontänen. Sedan vidare till Beverly Center för några sista ärenden. Köpte med oss masssor av sushi och nötter hem, närmare bestämt 16 bitar var, haha! Galet! Satte oss ute på uteplatsen, med musik i högtalarna, tända ljus, hörde vågorna slå på stranden och tittade på träningsugna amerikanare. Satt och diskuterade livet, gamla minnen och undrade om livet kunde bli bättre!
Satt och pratade till 11.30 tiden, tittade på bilder på datorn, packade etc. Borstade tänderna samtidigt och efter midnatt är precis allt kul, slutade med att vi båda låg i sängen med tandborsten halvt nere i halsen av garv.
Så kul hur trötta vi är på kvällen här, flera kvällar vi båda deckat i soffan och vaknat 1 tim senare.

Imorse gick vi upp och käkade frulle på uteplatsen igen en sista gång, sen vid 10.30 tiden åkte vi tillbaka till flygplatsen. Där var våra 2 veckor slut. 2 veckor som inte kunde blivit bättre på ngt sätt!! Kunde nog inte önskat efter ngt annorlunda!
Åkte hem i bilen och lipade en liten skvätt, jag vet att vi kommer ses om 10 veckor, vilket inte är ngt alls egentligen, men det blir lite känsligt när man umgåtts 2 veckor konstant och haft de bästa veckorna någonsin och sen bara säga hej då.

Jag har glömt omvärlden för 2 veckor, vilket är helt underbart skönt! 50 mail ligger jag efter med, körkorts krångel, visum papper, försäkring, klasser, flygbiljetter till canada ja det blir nog inget gym för mig denna veckan. Allt måste verkligen bli klart!! Har ändå inte tränat på 2 veckor så kan nog klara mig 1 vecka till.

Imorgon ska jag skypa med min kära stora syster jessica:) Ska ta en skype vecka nu!!

Vi har tusentalsbilder så blir svårt att visa alla, men ska ta några bilder varje dag, i varje inlägg framöver.
 
Hollywood


Sunset @ universal studios


Universal:)


Frozen Yoguuuuuurt!


Vårt poolområde:)


En av karusellerna vi åkte i Vegas!


Taggade för utgång i Vegas, som slutade med förhör, haha!


Måste ju ta med en boogieboard bild;)


Fler pics kommer. Många av dem:)
Tänk att om jag inte hade förlängt skulle jag åka hem om 19 dagar. Vilken konstig känsla. Tänk att det snart gått ett helt år!!!

Ta hand om er där hemma! Ses om 10 veckor!!!
XOXO Pernilla <3

Arrested.

Leaving the dream var rubriken på förra inlägget, vilket var 5 dagar sedan och jag lever fortfarande i en dröm och är precis lika lycklig!! Jag kan inte ens beskriva med miljoner meningar allt vi är med om och upplever, men ska försöka få med en liten uppdatering för er skull:) Vill dock inte sitta här när jag kan umgås med min underbara vän, så ska försöka fatta mig kort! Får se hur det går med det!!

I söndags åkte vi till Venice Beach och checkade läget på alla galna människor, skatare m.m. Blev bjudna på drinkar av en psykpatient, men tackade vänligt nej. Vidare till Santa Monica där vi åt en utsökt frulle, en amerikansk sådan. Skulle kunna äta frulle 24-7. Yum! Spenderade timmar på 3 promenade i Santa Monica, med grym shopping som alltid och jag tror nog att vi shoppat nääästan varje dag sedan hon kom hit. Haha! Så det ska va:) Det har öppnat ett nytt shopping plaza i SM som är så sjukt fint och lyxigt. Massa restauranger, butiker, lyxiga som billiga. Absolut mitt nya favorit ställe, där åt vi en utsökt middag med solnedgång och fick lite oväntat besök.
Kommer fram en man och ursäktar att han stör, man vet inte riktigt vad han vill få fram, till slut vågar han fråga vad vi jobbar med. Jaha, så ni är inte modeller? Nej. Oj, jaha, okej. Sen drar han ut stolen och sätter sig ner. Jaha va vill snubben tänker vi. Då är han fotograf och har jobbat för tidningen FORD i NY och frilansar nu, vi fick se några av hans bilder som faktiskt var sjukt snygga. Han lämnnade alla hans uppgifter och hoppades på att vi skulle få ett fortsatt arbete tillsammans, men vi tackade nog nej på det, haha! Vi checkade däremot in hans hemsida! Allt kan hända i L.A! Även han trodde vi var tvillingar, som alla andra.
Efter det åkte vi till Whole Foods och köpte myspys och spenderade kvällen framför Solsidan:) Deckade som vanligt efter två röda..
Måndag, bestämde vi oss för att ha en mysdag och slappdag då vi kört i 150 sedan hon kom hit, haha!
Vi började dagen med att cykla till Hermosa Beach och äta riktigt goda amerikanska pannkakor med utsikt över stranden, mätta och goa cyklade vi och satte oss på HB piren och checkade surfare ett tag. Helt underbart hur bra man kan spendera tiden ibland!! Åkte hem, tog bilen till Manhattan Village Mall och lite mer shopping, sen blev det till att testa ännu ett nytt Frozen Yogurt ställe. Tog aleex till kära Menchis. Mums!! Satt ute och käkade när OC låten: California kommer i högtalarna, vilken känsla. Life is good! Började jobba kl 4, gjorde mat till kidsen, badade dem m.m. Slutade vid 7.30 tiden och då åkte vi och köpte Sushi som jag lärde aleex käka den dagen:) Så nu är hon också fast i sushi:) Blev sushi middag framför kära solsidan!! 
Efter det var det dags att packa väskan mot VEEEEEEGAAAAS!!! 

kl 6 på morgonen i tisdags åkte vi mot flygplatsen där planet tog oss mot Las Vegas. Förväntansfulla och taggade intar vi The strip och inser att vi har bääästa hotellet. Monte Carlo säger jag bara. New york New york var också grymt, men detta var så glassigt:) Hoppade lite i sängarna, njöt av utsikten i rummet, sen var det dags att göra Vegas. Ut i HETTAN letade vi frulle som blev på ett italienskt cafe, sen gick vi hela The strip, åkte upp i ett mega torn där vi åkte 2 olika karuseller. En som snurrade runt ute i luften, så sjukt högt och en annan som åkte rakt ner som fritt fall, fast man satt i en bil, och mitt i allt tog den tvärstopp och åkte bakåt. Galet va läskigt det var!!! 
Käkade Sushi till middag sen beställde vi biljetter till en Cirqle de Soleil show, som man bara måse gå på i Vegas:) De var så fruktansvärt grymma, men dock en väldigt sensuell sida av CDS, hahaha! Galet, men jag antar att det var en äkta vegas show! Att va topless var bara förnamnet när showen va slut! 
I kön till biljetterna kommer en kille fram och frågar om vi vill gå ut ikväll, då vill han ge oss VIP till 3 olika klubbar längst upp på ett hotell, eh sure säger vi:) Jag ger mitt nummer och mitt namn, men just då kom jag på att jag heter inte Pernilla, för mitt ID heter Andrea, haha! Vi fick mess av honom med all info inför kvällen, så vi försökte lösa problemet, hur vi skulle komma in på Andrea när det stod unde rPernilla på gästlistan, men vi chansade. Taggade och iordning gjorda var vi framme på klubben, fick VIP band och hela köret, precis innan dörren kommer ID kontrollen såklart. Ehm, This is not you säger han och pekar på mitt leg. Han tar in mig och ger leget till en annan vakt. Opps! 
- Is this you? 
- Ehmm..
- Be honest. 
- Okay, it´s not me säger jag. 
Man vill ju inte hamna i trubbel, haha! Aleex står på sig och säger att det är hon på hennes, men även hon får lämna klubben. Det värsta av allt!!! DE ARRESTERADE ANDREA. De tog mitt leg, himla skit, nu kan jag inte gå ut längre. Piss Vegas!! Messade killen och sa att vi är inte utanför klubben längre, vi blev utkastade vi är inte 21, hahaa! 
Surt, men kul nu när man tänker efter faktiskt:) Lite äventyr är härligt i livet!!! 
Strosade runt i Vegas innan det var läggdags på natten. Dagen efter skulle bli bästa dagen ever, vilket det också blev. POOLHÄNG!! Låg vid poolen hela dagen, tog det lugnt, åt snacks, sket i klockan, stekte, badade. Bästa dagen! Dessutom är det finaste poolområdet i vegas sägs det! Kan jag förstå!!

Gjorde i ordning oss för nästa utekväll, åt middag med utsikt över The Strip, vi försökte beställa vin till maten, de frågade cheferna men det gick till slut inte, haha! Hade en grym kväll iaf, strosade runt och hade det allmänt galet kul! En parantes, här i L.A kollar och pekar folk som om vi kom från en annan planet, vet inte vad felet är. I Vegas är det som om de aldrig sett en människa innan. Fy fasen va de glor, pekar, pratar och tar kort. Folk tar fram kameran, seriöst? Det är inte okej, jag ger dem sådana mördarblickar ibland, haha! Vi fick säkert 20 inbjudningar till klubbar, VIP och allt var det var men nej vi är bara 19. Kunde gått, haha! Sen är det gubbar som kollar så ögon ploppar ut. Äckel!! 
Twins? Sisters? Ja vi är tvillingar, haha! 
Somnade vi 2 tiden på natten efter 2 grymma dagar i Vegas!! Åkte till flygplatsen vid 6.30 på morgonen efter 4 tim sömn, helt döööda! Vi såg nog inte ens levande ut. Deckade på planet och snett framför satt två gubbar som seriöst vänder sig om och sitter och glor. Varje gång jag vaknade så sitter de och kollar. Jaha? Känner vi varandra? Ångrar så att ja inté frågade. 
Torsdag var detta och lyssna noga nu. Vi kom hem och gjorde frukost och satte oss på uteplatsen och käkade frulle, kollade surfare, löpare och beachen. Satt och sa till aleex hur mkt jag vill att hon skulle få se delfiner. Helt plötsligt skriker jag. Delfiner, delfiner. Och några fenor simmar upp. Vi ser en helt flock simma ute i havet och shit jag tror inte det är sant fortfarande men då hoppar 2 delfiner upp säkert minst en halv meter ovanför vattnet och gör någon flip av ngt slag. Båda skrek till och blev helt galna:) Här sitter vi och käkar frulle och delfiner hoppar upp och ner i vattnet. Ibland är livet en dröm!! Filmade och tog kort, de var helt ivriga´, många var de också!! Underbart! Vidare åkte vi mot Zuma Beach i Malibu. Helt underbart, vi hade i stort sett världens finaste beach för oss själva en hel dag. Även där såg vi delfiner, säkert 50 meter från oss, så sjukt nära!!! Sådan underbar dag!! Åt middag med uitsikt över hela beachen, solnedång etc. Dagen var inte slut här, sen körde vi mot Dodgers Stadium för att gå på Baseball match, trots trafiken, som tog oss 2 tim kom vi dit i hyfsad tid. Så coolt att ha sett en äkta baseball match:) Där hade de tydligen heller inte sett människor innan. Så pass att en äckel man försökte ta kort på oss..där kunde min blick döda!! 
Väl hemma slocknade vi som vanligt! 

Fredag, gick upp och jobbade 7.30-9.00, tog Kayla till skolan, sen blev det Targte, hemma och åt frulle på uteplatsen igen:) Sen spenderade vi dagen på beachen och boogie boardade, yihaaa!!! Så sjukt kul är det!! Hela stranden i trosorna igen! Både jag och aleex blev lite halvt mörbultade, haha! Livvakten ropade på oss att komma upp för vi var i en strömzon och när vi kom upp säger han:
- Are u twins?
Ne men, aldrig ngn som frågat det:)

Tog en trip till Yogurtland och avnjöt en mumisg Frozen Yogurt i solskenet! Lite halvbrända som vi är:)   
Började jobba vid 4, lekte med Kayla på stranden 1 tim, sen blev det bad, dinner, och tjejkväll med Kayla och Aleex, tittade på film och målade hennes naglar:)
Sen somnade det lilla livet och jag och Aleex käkade efterrätt och kollade i tidningar på lyxhus!!
Nu har jag bloggat alldeles för länge så nu är det dags att avsluta, nu blir det solsidan med min finaste vän igen!!
Behöver jag säga att livet inte kan bli bättre? Njaa, tror itne det!!
Eller jo lite..Om andrea hade vart vid liv hade jag vart 100 %, haha!

Miss u all!!
Pics kommer imorgon!!
XOXO Pernilla <3

Leaving the dream.

Yes jag lever och jag är mer levande än någonsin! Leaving the dreeaaaam som Björn Gustafsson brukar säga;) Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men om jag skulle uppdatera när vi har tid så blir det om 2 veckor, seriöst vi är helt slut. Vi har kört i 110 från sekunden hon kom hit. Vi har gjort saker precis hela hela tiden, vilket är sjukt kul, men nu är det typ så vi somnar mitt på ljusa dagen, haha! Det är nu söndag morgon kl 9.20 och vi har sovit nästan 10 tim och vi var helt utbrända när vi vaknade typ, haha! Behövdes nog att få en rejäl nattsömn. Nu ligger min söta tvilling bredvid mig och snoozar lite och jag ska ta tag i mitt andra jobb, blogga!

Det händer som sagt roliga grejer varje minut så jag har så mycket att berätta att det finns inte, men jag ska berätta i stora drag:)
Jag avsluta i torsdags, då började vår roadtrip ner för kusten. Vårt första stopp blev underbara Huntington Beach, där vi käkade en riktigt amerikanska frulle längst ut på piren, käkade surfare och njöt:) Vidare hoppade vi in i The Beast, på med grymmaste party musiken (som alltid) och körde till Laguna Beach där vi köpte lite vindruvor och picnic på Whole foods och la oss sedan på beachen en stund och stekte, lekte i vågorna, där aleex blev dränkt som en liten katt, haha! Vidare till Balboa Island och kollade in Parishjulet där Marissa och Ryan i OC hånglar:) Vidare genom Newport Beach, stannade sedan på Fashion Island, kan nog va en av Kaliforniens finaste shopping ställen. Man går utemhus med butiker överallt, fontäner, palmer, soffor, utsikt över stilla havet, det är bara LYX med stora bokstäver. Spenderade säkert 1 tim på Victoria Secret, haha. Efter en busy dag och massa shopping deckade vi i sängen, sent har jag ett minne av.

Då var det fredag och nya äventyr. Vi tog vårt pick och pack och begav oss mot Hollywoood. Började med att åka en Startour och kolla kändishus m.m. Min 4 gång tror jag eller 5e men jag gillar den lika mkt varje gång:) Efter det gick vi till Madame Tussaude och hängde med Obama, Britney, Beyonce o Co. Riktigt nice:) Strosade lite på Walk of fame, sen åkte vi raka vägen till YOGURTLAND, där aleex hade sin premiär Frozen Yogurt. Jag har sparat mig i månader för detta, haha! Heaven!!!!
Vidare till mitt favorit ställe The Grove, shoppingtarmen var redo igen och återigen lite köp:) Artisten Bruno Mars spelade där, men slutade precis när vi kom till folksamlingen så himla surt. Men vi såg honom iaf:) Vid 8 tiden var vi så trötta att vi bara garvade, trötta och hungriga satte vi oss på en restaurang och käkade som vi aldrig sett mat innan. Ingen vila ingen ro här inte, mätta lämnade vi The grove och körde till vårt Hostel vi skulle bo på den natten inne i Hollywood. Vi hade bokat på morgonen så allt var klart, gick in genom dörren och möts av den värsta stinken någonsin. Det stank URIN, big time!!! Det bara stack i näsan, seriöst!! 75 dollar för att sova med urin typ, haha! Men men, vi vägrade sova tsm med andra iaf, så vi hade privat rum och vi fick ett stort vilket var tur och det luktade inte i vårt rum, men fy fasen! Helt slut började vi göra i ordning oss för H-woods nattliv och vid 11.30 tiden gick vi till The Highlands på Hollywood Blvd. Visade våra leg, det gick fint, vi betalade och gick in:) Oh yeah, High Five på det. Jag var nu 25 och aleex 28 år, hahah! På den klubben finns det olika dansgolv så vi öppnade dörren för det stora dansgolvet, där står 2 vakter och vill se leg IGEN. Okej, här.
Ehm, han tittar på oss pekar på mig:
- This is not you and we don´t except your ID och pekar på Aleex. Come with me!
Han viftar med våra leg i luften går in i hissen och trycker på vån 1. Jag och Aleex står där och ser förhörrummet framför oss och jag velar mellan att säga att de är jag, eller bara säga okej, det är inte jag. haha! Jobbig stämning i hissen kan jag lova.
Han gick ner till vakten som släppte in oss och sa detta är inte hon och vi tar inte detta ID. Tittar på oss och säger, Ni  är inte 21 år. Jag har vart här massa gånger säger jag då. Fast du är inte 21 svarar han, ni får lämna klubben annars kan jag ringa polisen. Eh, Tja då! haha!
Som tur var gav han tillbaka legen vilket var väldigt snällt, så vi gick vidare till nästa klubb:) My studio, min favorit också. Där kom en kille fram, ställ er inte i kö, ni går in med mig. ( Love it att man aldrig behöver köa ) Lite problem med aleex ID med de gick bra:) Vi blev bjudna till hans privata bord och fick gratis dricka m.m. Fast vi var mest intresserade av att shaka våra ass:) Under kvällens gång blev vi bjudna till 4 olika privata bord, så vi vandrade runt mellan borden och bästa danshyllorna:)
Vi dansade KONSTANT i 2 tim och jag garvar ihjäl mig när ja tänker på det, så grymt kul!! Sen blev vi bjudna på efterfester som vi dock tackade nej till. Strosade runt på Walk of fame, lurade folk att vi var Victoria Secret modeller som de tydligen gick på, hahaha! Hemma vid 3 tiden på vårt mysiga hostel, deckade närmare 4 och checkade ut vid deadlinen som var kl 10. Då var det nya äventyr idag igen. Shoppade lite på Hollywood Blvd, åt frulle sen körde vi mot Universal Studios där vi spenderade hela lördagen till stängning kl 7:) Också hur kul som helst, som alltid!! Hemma runt 9 tiden och tanken var att ha myskväll framför Solsidan med nja, vi deckade.
Och för att inte kollapsa innan semestern är slut så bestämde vi oss för att få en riktig sömn inatt, vilket nog var ett smart drag:)

Nu ligger vi forftarande i bingen, ska snart göra i ordning oss och åka till Venice Beach och Santa Monica och checka läget, förmodligen mkt mer shopping!!
Imorgon ska vi nog med min kompis från australien på inspelning av Dancing With the Stars som är precis som Let´s dance, men otroligt mer populärt här. Det är det största som händer inom kändisvärlden ungefär. Massa bra kändisar med, så det ska bli riktigt kul!!

Ska bjuda på några enstaka bilder idag!

Laguna Beach


Att aleex alltid ska få vem hon vill...


Detta ligger fint i våra magar:)


Liten shopping bild i vanlig ordning:)


Det är helt otroligt hur vi inte kan setts på 1 år och fortfarande säger och samma saker. Exakt samma humor, allt är som vanligt om inte bättre!!! Jag messade min svenska familj igår och skrev hur otroligt lycklig jag är just nu. Jag älskade att ha min svenska familj här då var jag också överlycklig, det vet ni! Nu är jag i heaven, jag lovar! Trodde inte man kunde ha det såhär bra!! Njuter av precis varje sekund!

XOXO Pernilla <3

LYCKA!

Då är det världens lyckligaste tjej som skriver dagens inlägg!!! Jag kan inte med ord, bilder beskriva hur otroligt lycklig jag är just nu! Det känns som jag svävar på moln:) Nu hoppade min kära vän in i ducshen så jag ska passa på att skriva ett kort inlägg. Kan ju inte utesluta er helt från detta.
Så kort sammanfattaning, jag jobbade på tisdags morgonen, tog en turbokickklass på morgonen hem och gjorde i ordning mig för finbesökets ankomst:) Under tiden ringde mamma och pappa på min mobil och önskade trevlig resa. Ni är för gulliga!! Tack också till alla som önskat oss en sådan bra resa tsm, ni är bäst!
På vägen till flygplatsen blev jag stoppad av polisen för checkpoint, kollar runt i bilen för knark och grejer. ( Mm, jag ser ju så kriminell ut ) Polisen bad mig att öppna bagageluckan, jag drar i en smak och motorhuven öppnas, hahah. Han bara: Ehm, that´s the hood, open the trunk please. Blev väl nervös eller nåt, haha! Men de httade inget olagligt, bara en barnvagn i baksätet!
Efter lite strul hittade jag den rätta gaten och stod där med min mega skylt och strirrade rakt in i gången i 30 min, jag var så sjukt nervös, så fort jag såg en blond vände sig hela magen. Jag skakade typ av förväntan, haha! Sen ser jag världens snyggaste brud komma runt hörnet och börja springa med alla väskor, jag kommer knappt ihåg jag hoppade upp och ner utanför glasdörrarna, sket typ i skylten vi slängde allt vi hade och hoppade upp och kramade varandra. Shit vi fick inte fram ett ord på ett tag för vi bara skakade och lipade, haha! Jag började lipa redan när jag såg henne komma. Jag kan inte ens förklara hur underbart det var!! Den känslan, 1 år har det vart och i samma sekund kändes det som vi vart borta från varandra i 1 månad, max.
Önskar jag kunde berätta mer, men har inte tid, det var bara helt obeskrivligt och det är det fortfarande, jag är så lycklig! Preeeecis som vanligt, exakt samma humor, åh det känns såååå bra!!!

Vi åkte hem kollade in huset, hälsade på familjen och de ÄLSKAR henne redan, barnen och föräldrarna, men vem glr inte det:) Åkte till Farmers Market och käkade lunch innan jag började jobba 5-7 igen. Efter vi slutat, åt vi middag här hemma och aleex var förstås skit trött och jag också faktiskt så vi gick och la oss vid 8.30 tror jag. Men hon är grym med jetlagen, så pigg hade jag inte vart kan jag säga.
Igår jobbade jag på morgonen, sen åkte vi och käkade frukost på Uncle Bills pancaces house:) Super mysigt, efter det blev det snabbvisit i Manhattan Beach och Hermosa Beach innan det blev jobb igen 12-6.15. Aleex hjälpte mig hela dagen så himla gullig och barnen som sagt älskar henne! Tvingade aleex att gå upp och vila lite, vilket nog var välbehövligt:)
Efter jobbet åkte vi en sväng till Target och checkade sen blev det middag på Cheesecake Factory:) Efter det besök på Whole Foods, som alla älskar.
Hemma vid 10 tiden, satte oss och snackade med Kristy och Don ett tag, de är väl bara för söta:) Så kul, jag och aleecx har alltid fått höra att vi ser ut som tvillingar och det är redan folk som frågat om vi är syskon. I parken såg inte en av mammorna skillnad på oss, hon bara: Ehm, ah there u are Pernilla, Is that ur sister? haha!

Älskar att ha en sån snygg tvilling!!!!!!

Nu MÅSTE jag avsluta, men TACK till världens underbaraste Joanna som skickade med presenter till mig, du är bara helt underbar!!!! Ska lägga upp bild på det sen och beskriva mer, vill itne stressa det nu! Men TACK!!
Tack också till Junita som gjorde en video till mig tsm med Aleex och Joanna, jag garvade så jag grät!! Saknar ihjäl mig efter er!

ALEEX hade med sig grymmaste presenten till mig. HELA SÄSONGEN AV PROGRAMMET SOLSIDAN!!!!! Jag dööör, vårt favorit program, eller jag har bara sett youtube klipp! Bäst någonsin!!!

Nu blir det roadtrip till Laguna, Newport, Huntington Beach:)

XOXO Pernilla <3

18 hours!

18 timmar!! 18 timmar, 18 timmar. 18 timmar är vad det är. Jag har saknat denna brud i 1 helt år, snart 365 dagar och nu är det 18 timmar kvar tills jag får krama världens bästa tjej, Alexandra!! Jag förstår inte att det är sant. Imorgon får jag träffa henne, jag blir lite pirrig av att tänka på det samtidigt som jag ler från lilltån ut i nästippen. Jag vet att det kommer kännas exakt som vanligt efter några sekunder. Bara sånt jag vet och jag garvar redan av allt vi kommer garva åt:) Får se om vår humor ändrats efter 1 år, min har väl bara dragits ner lite till humor gjord för under 10 år, men de går nog fint, haha!
I 2 veckor ska jag få njuta av att umgås med världens bästa vän, avundsjuk? Det skulle jag vart om jag var du;)
2 veckor fyllda med skratt, gråt och bara massa skit roliga äventyr!!!

Allt är underkontroll inför finbesöket, rummet är städat, lakanen är nybäddade, hyllorna är dammade, outfiten är upphängd, ja allt är i sin ordning nu är det bara dags för finbesöket att anlända:)
Ska jobba 7.45 - 9.15 imorgon bitti, sen ska jag skynda till en turbokick klass kl 10.00, blir min sista träning på 2 veckor antar jag, sen hem och fixa i ordning mig själv och det sista och kl 1 bär det av mot LAX och terminal 6. Oh yeaaaaaaah!!!!!
Ska nog ta med henne till Farmers Market imorgon när hon kommer, alltid så mysigt där och en liten sightseeing i Manhattan Beach blir det nog, om hon inte vill sova såklart, jag skulle va död om jag var hon, får nog tvinga henne att ta en nap:) Sen ska jag jobba 5-7 på kvällen, ska typ bli kul nu när jag får sällskap:) Barnen kommer va blyga en stund sen kommer de typ fisa och bajsa inför henne en timma senare, haha!
På söndag har det nog blivit ändrade planer:) Jag, Aleex, Mona och Nicole ska nog hoppa fallskärm:) Så sjutk taggad!!!!!

Idag har jag jobbat hela dagen, var på gymmet en sväng, nu sover kidsen och det är lugn och ro. Haha, som Kayla sa när Parker och hans kompis lämnat huset..
Hon suckar och säger:
- ahh, peace and quiet!! Haha! Så kul, stämde så bra för de var helt vilda.

Min tanke var att va UTVILAD till Aleex kommer, va hände med det? Utbränd snarare, haha! nej men seriöst, det var nära att jag somnade när jag låg på sit ups bänken idag. Mitt i sit upsen. Inte okej! Vill sova tidigt ikväll, men det är final av Bachelor Pad som varar i 2 tim, så jag måste bara se det. haha, förlåt men det är inget man kan utesluta bara så där, vill inte få reda på vinnaren genom media imorgon.

Vet inte om det blir någon blogg imorgon, men när aleex är här kommer det förmodligen bara bli korta uppdateringar, för jag tänker inte ägna ngn tid åt denna plåtbiten när jag har min bästis här. ´No, no!!
Hoppas ni alla mår bra där hemma!!!!!
XOXO Pernilla <3

El Capitan

Och där somnade jag. Seriöst mina ögon går i kors kl 6pm. Nu får jag minsann äta upp mina ord " jag kom inte hit för att sova ". Jag är iaf hemma i kära Manhattan Beach igen efter ändrade planer, till min fördel:)
Gårdagen gick vi ut på en hike kl 9 på morgonen, målet var att se lamas och getter, haha! Vilket vi också gjorde:) Efter hiken spelade alla kidsen och några föräldrar fotboll, baseball etc med barnen, åt lunch. Vid 3 tiden gick de till poolen och jag fick valet att stanna kvar och ta ett break vilket jag gärna gjorde. La mig uppe på loftet och tog en nap och det var nog det bästa jag gjort. Somnade till 1 tim utan skrikande barn:) Började igen vid 4.30 tiden, badade barnen, maten blev levererad, vi satte igång brasan så vi kunde grilla Smores ( graham crackers, grillad marshmallow, chocklad, graham crackers på toppen igen ) Ser så sjutk gott ut, men äter inte godis så jag käkade grahams crackers, vilket är riktigt gott det med!!
När det var läggdags skulle Parker sova i en annan cabin med en kompis och deras syster skulle sova i vår med Kayla. Här bröt helvetet löst. Kayla var redo för sängen, hennes kompis hade lagt sig bredvid och jag fixade Kaylas öronproppar. Jag hade fått in båda och trycker till en sista gång, eftersom de trillar ut så lätt och då skriker hon:
- NOOO, nu förstörde du allt, jag gillade som det var innan. Sen försökte jag hjälpa henne 1000 gånger och vara väldigt pedagogisk även om jag egentligen bara ville slänga öronpropparna i väggen, haha! Men det hjälpte tyvärr inte, den tjejen är väldigt mammig just nu och började skrika efter mamma och slå på mig, vilket jag inte accepterar alls. Jag får så dåligt samvete nä'r jag måste hämta föräldrarna när jag är där för att de ska få umgås med sina vänner, men inte mkt att göra. Kristy kund einte få henne att sluta gråta, eller skrika ska jag säga. Hennes kompis blev ledsen för hon var trött och kunde inte sova pga allt skrik vilket jag kunde förstå. Sen kom Don och försökte lugna Kayla för Kristy tappade tålamodet och det är inte alltid så bra, haha! Seriöst ungen slutade inte skrika.
Hennes kompis fick sova mellan hennes föräldrar istället, stackars tjej!! Efter många försök somnade till slut Kayla och oftast brukar hon va på bättre humör dagen efter men nej. Hon skrek mitt i natten pga mardröm, på morgonen väckte hon inte mig utan gick direkt ner och väckte föräldrarna och jag vaknade av en riktigt tjurig unge som gnällde över allt. Jag låg kvar på loftet med mina öronproppar och försökte få lite mer sömn. Vid 8.30 gick jag upp och började jobba. Alla packade och vi åkte in till Santa Barbara och åt Brunch på ett super mysigt ställe, som en av familjerna äger. ( en av alla typ 7 restauranger i CA ).

Ah, nu knackade min värdmamma på och stod där med en bricka med sallad, soppa och räkor av ngt slag. Hon är väl bara för söt!!!! Inte konstigt att kroppen förfaller när hon göder mig, haha!
Nej, jag ska nog inte skylla på henne direkt:)

Iaf, efter brunchen var det tänkt att åka till Santa Barbara Zoo men det slutade med att alla familjerna åkte hem så vi skippade också det, vilket jag blev glad över:)
Fick äran att köra hela vägen hem, föräldrarna var nog inte riktigt körklara, haha! Fast det gick fint.
Hemma i molniga och kalla Manhattan Beach packade vi ur bilen etc sen fick jag sluta runt 3 tiden.
Åkte till gymmet även om jag inte alls ville, men nu är jag ändå glad att jag gjorde. Tvättar och städar och försöker få ordning inför finbesöket nästa vecka!!! På tisdag är det den stora dagen, då kommer världen bästa brud!! Fattar fortfarande inte att det är sant, men tydligen kommer det hända! Yihaaaaaaaa!

Nu ska jag bjuda på några bilder från helgen innan jag ska äta och kolla på MTV Music awards som är live ikväll:)
Hoppas ni alla haft en bra helg, själv har jag haft nog av camping för de närmaste 10 åren, haha! Nej, så farligt är det inte, hade jag gjort det med kompisar eller familj hade det nog vart en annan story tror jag.

Man kunde faktiskt mata Lama djuren en stund inann de flydde fältet.




Området vi bodde på, 5 familjer. 1 i varje cabin.


Vår cabin från sidan,Fint va? Ja vet, men ni kan inte se ödlorna, haha.


Precis innan vi åkte kom jag på att ta ett kort på det mysiga loftet:)


Over and out!!

XOXO Pernilla <3

Whale?

Im in Santa Barbara och morgonens känsla var: Varför gör jag detta? Jag har ångest varje gång vi ska lämna Manhattan Beach och resorna blir inte färre, och det är något man aldrig kommer förstå om man inte vart au pair. Tro mig! Fast det är bara fredag-söndag så jag ska inte klaga. Kom upp hit vid 3 tiden idag, började jobba 8.30 imorse klockan är nu 9.30 och barnen försöker fortfarande somna, vilket innebär 13 tim jobb idag. Vi är här och campar men det kallas Luxury camping vilket innebär att vi sover i stugor och jag har fått äran att sova bredvid barnen på loftet. Vi sover verkligen alla 3 på madrasser på golvet där uppe med 30 cm mellanrum. Helt plötsligt känns sängen i hallen i Mammoth lyx. 2 nätter ska jag nog överleva. Så länge de inte väcker mig 150 gånger om natten. Sorry, vill inte att detta ska bli en klagoblogg men jag har vart mer nöjd med min tillvaro. Det är skog och åter skog här, 5 andra familjer, typ 15 barn som springer runt, ödlor, råttor, rådjur, allt du kan tänka dig springer runt överallt här. Ikväll när vi grillat klart lämnade vi soppåsen ute och när det blivit helt mörkt kommer min värdpappa och säger att det är en skunk uppe vid vår stuga. Alla springer dit med ficklampor och mkt riktigt där sitter en jäkla skunk utanför vår stuga och käkar korv. Då fläker den upp svansen och är redo att stinka....då flyr vi fältet, haha! No, det kommer stinka resten av helgen. Tror inte han stank på oss som tur var.
Något som däremot är väldigt coolt här är stjärnorna. Det är stjärnor ÖVERALLT. De har med sig teleskop hit, så de såg shootingstars ikväll och jag fick se The milky way galaxy. Tror jag den hette. Det är som en stor vit regnbåge över hela himlen, det är så tjockt med tusentals stjärnor där att det ser ut som en vit båge på himlen, tydligen vår galax. Det var faktiskt riktigt häftigt!

Känner mig stressad att blogga nu, för snart kommer nog föräldrarna in och då ska jag gå och lägga mig för det finns ingen annan stans att vara, haha!
Måste berätta en liten händelse så typisk USA som hände innan turbokickklassen i tisdags. Jag stod utanför salen och väntade när en tjej börjar snacka med mig om klassen, fråga lite om allt möjligt, efter ett tag säger hon:
- So are u a student here?
Jag försklarade situationen och då säger hon:
- ah okay, I kind of heard an accent, but I wasn´t sure.
Sen babblar vi på i 10 min och när klassen börjar visste jag vart hon bodde, att hon bodde med sin pojkvän att hon har en systerdotter på 1 år m.m.  För det första: hur kan man inte höra direkt att jag inte är härifrån? Eller vissa gör iofsig det, haha! Hon kanske bara ville va artig:) För det andra: I Sverige får man ett hej från främlingar, på sin höjd. Jag tror att alla är såhär öppna, men får påminna mig om att det inte alls är så hemma. T.ex om man går på en klass på gymmet i Sverige gör man inte high five med främlingar eller pushar varandra. Det är väl bara usa! En bra sida av usa. Fejk som äkta! I like it!

Igår var jag heeeeeelt död. Som jag vart hela veckan, men jag orkade bara inte ta mig till gymmet, dessutom var det soligt så jag var så sugen på att boogie boarda en stund på min "rast". Gick ner till beachen, vilade lite innan jag tog min bräda och hoppade ut bland vågorna. Det är seriöst det bästa jag vet, vill aldrig sluta. Vattnet är dock iskallt just nu, men man vänjer sig fort. Var några surfare ute där jag var och de alla har våtdräckter på sig utom jag som bara har bikinitrosor och en långärmad surftröja, vad det nu kallas. (tunn tunn våtdräcktsmaterial ). När jag ligger där och paddlar, paddlar en surfkille förbi.
- Aren´t u freazing??
- Ehm, no! haha!
Surfkille i 24 årsåldern - borde nog boogieboarda oftare:)
När jag ser en mega våg komma, vänder brädan och slänger mig i vågen ser jag en gigantiskt fisk bredvid mig och då menar jag stor. Såg ut att va en halv meter, och det är stort för mig. Usch, kanske därför man har våtdräckt, haha!
Började jobba igen och senare samma dag ringer min värdmamma mig när jag gör middag till barnen:
- My friend just saw a WHALE out there..keep ur eyes open.
- A WHALE?
Okej, jag var ute och boogieboardade 2 tim sedan och blev skrämd av en fisk. Helt plötsligt kändes inte den där fisken så stor, haha! Galet, en val? Nu blev jag lite skraj..

HAha, kom precis på Kaylas kommentar ikväll.
- I want mommy to sleep right there ( hon menade på min madrass )
- Well, now it´s me sleeping there.
- But, why? I´ll just have u sleep with daddy...
HAHA, då började ja as garva och hon fattade inte riktigt vad som va så konstigt med det.

Ah en annan sak, på vägen upp i bilen frågar Parker:
- How many bathrooms are there in our cabin?
- Just one, its just our family.
- Ah okay, but daddy, then u have to let us go potty first before u go. (pga pappans nr 2)
HAHA, jag satt och väntade på den meningen, men jag hoppades så att han inte skulle säga det. Hans pappa svarade:
- Eh, okej, haha!
Då säger Kristy:
- We definitely are a family now, haha!
- yea, Im use to it:)

Haha, kids, man vet aldrig vad de ska säga!!!
Nu ska jag iaf gå upp till loftet och krypa in under min sovsäck. Yes imorgon kan jag säga: Imorgon åker vi hem:)
Trodde inte jag skulle ha internet här så de blev surprise. Hoppas ni har en bra helg allesammans!!!
XOXO Pernilla <3

Like the lyrics?

Pernilla is the best, ohhh, Pernilla is so the best and she is so funny..but Kayla is the best too..Na na na!
Så löd Kaylas nya sång idag:) Haha, idag var jag tydligen en populär Pernilla. Spenderade 4 timmar inne i huset med Kayla, vilket nog aldrig hänt innan för de har alltid playdates eller annat på g, men det var kallt ute ( man kan ju inte gå ut om det är under 20 grader och mulet ) och vi hade det bra inne dessutom. Gjorde lite art project först, sen gjorde vi min favoritsyssla i minst 1 timma. Pussla! Kayla brukar alltid tappa tålamodet men idag varade hon 1 hel timma, 4 olika pussel. Jag var iaf nöjd:) ( Mamma fick lite extra mamma längtan, vi som alltid pusslade 1000 bitars pussel på alla jullov ) Sen blev det lunch och Kayla skrattade konstant i 30 min av olika saker jag sa, tur att man kan roa någon iaf, haha! Så kul när vi har samma humor, jag garvar verkligen från hjärtat på riktigt.
Sen gav vi oss ut och spelade fotboll med en stor mega boll och även där var jag poppis, sen gick vi in för Kayla behövde panik-bajsa. Då satt hon och sjöng på toan och jag skulle stå bredvid och dansa till hennes sång.
- Pernilla is the best , ohh...haha! Mkt bra sång!!
Hon är så söt ibland när hon tar sin mick och sjunger lite brukar texten lyda:
- I love princesses, they are the best, and i love pink. Cars and Nerf guns are not the best..yeah oh yeah...
Hahha, ibland önskar man att man var 4 igen då de största problemen i livet var vilken frisyr Barbien skulle ha.
Åkte till gymmet där jag inte alls fick mycket gjort, men jag var ju där iaf.
Väl hemma planerade jag lite grejer sen skulle jag ta en nap eftersom jag vaknar om nätterna hela tiden av ngn anledning. Hann bara vila i 20 min och jag somnade typ 5-10 min innan klockan ringde, och då är man i sån djupsömn.
Började jobba igen kl 4, skjutsade Parker till Karate, lagade middag, badade barnen och nu har jag slutat och det var min dag det!!

En bra dag med kidsen iaf:) Nu ska jag försöka packa inför helgen då vi åker till Santa Barbara och campar. Otroligt spännande ska det bli!! Sova på ett loft med barnen, snälla låt det blir fredag NU, kan inte bärga mig!

Fick reda på en riktigt tråkig sak i förrgår. Vi ska inte till hawaii längre:( De bokade 2 veckor innan jag åker hem för att jag skulle få följa med men nu är det ett bröllop där nästa sommar och deras kusiner ska dit så de åker på sommaren istället. Så surt!! Men men, vi åker kanske till Mammoth en extra gång istället, vem vet och det gör jag mkt hellre än Hawaii. Blir lycklig bara av att tänka på tallar och skog.
De vill dock att jag ska försöka ta ledigt och åka dit innan jag åker hem, för de villverkligen att ja ska dit, gulligt av dem! Får se, har redan vart där en gång så kanske väljer att se ngt annat även om jag älskar Hawaii.

En annan sak som inte är så bra är att jag vill resa min sista månad med min bästa vän aleex mer än ngt annat eftersom hon förhoppningsvis kommer va på hawaii till sista april, men då kom vi på att då har hon vart här i 3 månader och hon får inte va här längre:( *Vet inte hur det ska lösa sig, men kanske kommer på en lösning! Jag ska iaf resa min sista månad om jag så ska göra det själv!
Alla är välkomna att utforsta USA med mig?! Ska bla på kryssning i karibien, lockande?

Hur sjukt är det inte att aleex är här om mindre än 1 vecka????
Fattar ingenting!!!!!!!!!!!!! WAAAAAA, längtar så jag kan dö!

Avslutningsvis blir det lite låttips såhär på onsdagskvällen:
Inte alls många som finns på Spotify dock, men de kommer väl. Enjoy!

Thriving ivory - Angels on the moon
Natasha Bedingfield - Strip it
Hedley - Perfect
Pink - glitter in the air
Richard Vission - I like that
Rihanna - Only girl
Flo Rida - Club cant handle me
T.I - Got your back
Bruno Mars - Just the way you are
Nelly - Just a dream ( GRYM )
Enrique Iglesias/lionel richie/pittbull - I like it
Usher feat Jay - Z - Hot Tottie




XOXO Pernilla <3

Labor weekend.

Då har man fått skit för sin envishet igen. Hemkommen från en Turbokick klass och det blir ju bara värre för varje gång, haha! Det tar ett par gånger att komma in i tekniken, rytmen och kombinationerna men när man väl kan allt kan man köra till 100% och det gör man från start till slut, tro mig! I slutet undrade jag varför jag alltid ska vara så förbannat envis, men jag antar att det är bra att va envis på gymmet. Tycker jag nog inte imorgon dock, haha! Synd bara att man äter alla de calorier man bränner, fast man får väl se det så att det inte vart så bra om man inte bränt några alls:)

Vet inte vad som hänt med min bloggrytm. Har kommit ur rytmen lite, vilket beror på att jag älskar min fritid mer än något annat just nu:) Så glad att få träffa tjejerna igen efter en hektiskt sommar, tyvärr fortsätter våra resor på olika håll men det är så kul att kunna ses! Då ska vi bara gnugga cellerna och se vad jag ägnat mig åt det senaste?
Jobbade hela lördagen, vi hade folk över (som vanligt) sen åkte jag till gymmet på kvällen när jag slutat. Tror jag, haha! Usch läskigt det där med minnet. Eller nej förresten det gjorde jag inte alls, haha! Jag gick en runda på morgonen, jobbade och sen gick jag och la mig i hyfsad tid för att gå upp med 4 barn på söndagsmorgonen. kl 6.15 står en av barnens kompisar bredvid sängen och vill gå upp. Yes, upp och hoppa!!
Jobbade till 11.30 sen skulle jag skypa med min fina vän Joanna, när vi äntligen hittat en tid så funkar inte hennes internet. Hur stor är chansen kan man fråga sig?
Organiserade min garderob sen skypade jag med mamma och pappa 1 tim istället:) Städade lite mer och fixade, sen blev tiden så mkt att jag glömde ta en nap. La mig ner i 20 min men somnade aldrig, började jobba vid 4.45 igen, då vi hade ännu en annan familj över. Slutade kl 8 och eftersom det var Labor weekend här, vilket innebär en stor party helg ville jag verkligen ut, så jag lyckades övertala Mona att gå ut, så sjukt nöjd:) Åkte till gymmet vid 8 tiden, tränade skit fort, ringde Mona när jag gick på rullbandet, haha! - Mona let´s go out once ur off tonight:)
svettades lite, hem gjorde i ordning mig och vid 10.30 tiden på kvällen skulle jag och Mona mötas i Manhattan beach. Gick ner till mina v-föräldrar och sa att jag skulle ut.
- Are u driving?
- No im walking to MB pier.
- No ur not walking this late Pernilla, säger min värdpappa då.
- Are u sure? Okay, I can take a cab then.
- No we can drive you.
- No way! That´s not gonna happen. It only takes 5 min for the cab to get here.
- We drive u!
Då startar min värdmamma bilen och skjutsar mig till piren. Hur snäll får man vara? Tackade henne hur många gånger som helst och sa att hon var som min extra mamma. Mamma som alltid skjutsar mig överallt hemma i Sverige:) Så himla snällt!!!

Mötte upp Mona, checkade runt på lite olika uteställen i Manhattan, blev lite drinkar på ett ställe med lite live musik, men nej det var inte det öset vi letade efter. Ändrade planer, let´s take cab to Hermosa!
Oh yeah, där var det drag:) Gick till 2 olika uteställen, båda grymt bra!!! Det enda är bara att de stänger alldeles för tidigt, precis när man är på topp då stänger de. Seriöst, kl 2? Då har ju festen precis börjat, haha!
Mona övertalade mig att GÅ hem. Det tar mig 1, 20 min att gå hem om ja powerwalkar, haha! Inte i high heels tack. Vi ägnade lite tid på stranden och posade lite här och var:) Kl var ju bara 3, haha!











I don´t know that girl..


Bilden säger mer än 100 ord. Jag älskar detta stället!!


Sen gick vi barfota hem till Ma´nhattan beach pier, där jag tog en taxi hem till mig och Mona gick hem, eftersom hon bor 3 min därifrån. Var väl i säng runt 4 tiden tror jag. Jag kom inte hit för att sova, även om det är sjutk skönt, haha!
Då var det måndag och Labor day här i staterna, vilket innebär att de flesta är lediga, tom jag denna gången. Försökte sova ut, gick till stranden vid 2 tiden, dit även Nicole och Mona kom senare och vad gjorde vi? Min favorit sak i livet...BOOOGIEBOARDING. Seriöst jag blir galen där ute. Jag kutar och slänger mig överallt, man får sån kick, jag kan göra det i timmar!!
Vid 5.30 gick vi upp från stranden och vi åkte hem till var och en för att göra i ordning oss för nästa äventyr.
BBQ hos Louise, vilket var riktigt kul:) Träffade både nya au pairer och annat amerikansk folk. Riktigt kul!!
Usch, vad jag skämdes, jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle göra..
Som ni vet pratar jag ingen svenska här eftersom jag inte har några svenska kompisar, så det blir omställning när man väl ska byta språk helt plötsligt. Frågade en tjej, Hi, where are u from? Sweden..Oh, hi, haha! Pratade lite sen säger jag:
- Så du är en au pair too? hahah! Kom på vad jag själv sa..eh, vad sa ja nu? haha! Fy min hjärna funkar inte som den ska ibland. Det slutade med att vi pratade engelska med varande största delen av kvällen, mest för att va artig mot andra, men då slipper man byta hela tiden, haha! Jag är sämst på att byta språk så där snabbt.
Kul var det iaf:)

Här har vi tyskland, norge, norge och sverige:) Det var även allt från colombia till australien där, gillar vi!!


Det var den dagen det!!! Idag jobbade jag 7.45 - 12 sen hade jag min halva dag off, skypade med alexandra vid 12.30 tiden och om 7 dagar..yes 7 små ynka dagar står vi på flygplatsen och kramas!!!! Det är helt sjukt, jag kan inte förstå det!! Vi har inte setts på 1 år, waaa...det känns fortfarande som det är 2 månader kvar tills hon kommer, jag förstår inte!!!!
Efter skypen städade jag, tog en välbehövd nap, åkte till gymmet ikväll, that´s it!
Nu ska jag avrunda här och kolla lite på Bachelor pad innan det blir läggdags för mig!

Saknar er alla mer för varje dag!!
XOXO Pernilla <3

shop til u drop.

Okej, detta var nog ett av de längsta blogguppehållen jag haft. Det är verkligen som ett obetalt extrajobb, haha! När man inte bloggar får man dåligt samvete och tänker hela tiden att man måste uppdatera. Nu har jag 25 min på mig, vilket jag nog inte kommer hinna, men får se hur långt jag kommer!
Kommer bara ihåg vad jag gjorde i onsdags och torsdags så håller med till de dagarna med start onsdag.
Jobbade 7.45 -12.20. Det var Parkers första skoldag, börjar 1a klass nu, åh han var så söt så himla förväntansfull:) Ja kommer fortfarande ihåg den där första dagen, jag hade oranga kläder med en orange rygga, haha! Jag var hemma med Kayla och hennes kompis som hade playdate, städade och organiserade lekrummet för att få lite ordning medan kidsen lekte. Nu mår jag bättre i själen igen, med lite ordning, haha! Direkt efter jobbet skypade jag med min fina syster Jessica, fick även se lilla Joline som vaknade upp och vill ha lite välling. Hon blir bara sötare för varje dag den där tjejen, precis som sin mamma:) Tack sis för skypen!! Direkt efter skypen åkte jag till gymmet och körde lite, hem och gjorde mig i ordning för ett besök hos ordontolgen. Lite inside information är att jag har en ståltråd på insidan av mina nedertänder och den lossnade förra veckan, så fick lite panik då man behöver en ordontolog för det och jag har ingen försäkring för tänder. Tänkte direkt att det blir många månaders au pair lön för att fixa det, men kontakter är allt man behöver:) Min värdmamma kände en ordontolog som var med i hennes välgörenhetsgrupp så bokade en tid med henne och hon var världens gulligaste. Tog bara ett par minuter sen var det fixat och hon sa att jag fick komma tillbaka precis när jag ville om jag behövde hjälp med något. Alla på mottagningen sa att jag inte behövde betala, så himla gulligt!!! Det tackar vi för:)
Åkte vidare till Del amo mall för lite shopping och pappa nu tänker du säkert: Hur har du tänkt att få hem allt Pernilla? Ja far, det är en bra fråga, men vet du vad? Du säger alltid att man aldrig ska oroa sig för saker i framtiden, det löser sig alltid. Så jag tänker inte oroa mig för det utan shoppa precis vad jag vill ha, haha! Sen vet jag dock att jag inte får hem hälften, men tur att det finns båtar som kan ta hem mina saker:)

Så första stoppet blev Marshalls och för er som inte vet är det en mega affär med märkeskläder till ett billigare pris, men man måste ha lite tålamod där inne ibland. Jag gjorde dock livets köp! Jag är nöjdare än nöjdast!!
De var dock lite stora, men fick inte i foten i den mindre storleken så det får blir bra:)
JUICY COUTURE BOOTS, vilket kap! 100 dollar, kostar egentligen 200.



Vidare för fler besök i mallet och självklart hittar man alltid något. Lite gott & blandat!



Efter ett par timmars shopping blev sista stoppet Target på vägen hem för lite annat smått och gott, alltid ngt man behöver konstigt nog! Jag lovade mig själv innan jag kom till USA att jag inte ska spara pengar när jag är här. Jag är bra på att spara pengar annars tkr jag allt, men jag är här för att uppleva och " shoppa" ingår också, så varför inte göra och köpa det man vill! Jag ser ingen anledning att komma hem med pengar. Av någon anledning har jag ändå lyckats spara pengar, omedvetet. Så det är bra eftersom det kommer behövas till min sista resemånad nästa år! Anledningen till varför jag skriver detta är för att jag vet att många blivande au pairer undrar hur pengarna räcker här. De räcker bra tycker jag:) Helt beroende på vad du gör och vad du behöver betala för, men det är alltid bra att komma hit med sparpengar för oönskade utgifter!

Var hemma 30 min sen vid 9 tiden på kvällen åkte jag ut och mötte en kompis igen, spenderade kvällen på en restaurang och hängde lite. Jag hade ingen ork alls att gå ut så han fick nöja sig med ett matbesök. Hemma igen ca 12.30 på natten. Somnade som vanligt som en bebis, eftersom jag av någon anledning alltid är trött och kan alltid sova, haha! Fasen det är tufft att vara au pair, trust me! Sen har jag även kommit på att jag aldrig taggar ner, så fort jag är ledig gör jag något, förutom på kvällarna då jag kan va hemma när jag slutat, men annars får jag dåligt samvete om jag sitter och tittar på TV en dag eller bara tar det lugnt. När jag är ledig vill jag alltid utnyttja dagen och när jag har timmar off tvingar jag mig oftast till gymmet. Ibland kanske det faktiskt är okej att bara ta det lugnt? 
Fast inte alltför ofta, haha! 

Okej, nu har jag jobbat 5 timmar sedan jag skrev ovanstående text, hann som förväntat inte klart innan, haha! Så läskigt, Kayla har fått en ny byrå för hennes kläder i hennes rum, jag skickar upp Kayla för att ta på sig sin pyjamas medans jag värmer middag, hon gillar alltid att byta om själv för att " surprisa" mig, haha! Då hör jag världens smäll på övervåningen och fick panik och väntar på ett stort skrik. Are u okay kayla? Yea, hör jag en liten röst som säger. Då har hela hennes byrå som är lika hög som mig och 1 meter bred vält rakt ner mitt i hennes rum. Ser hur alla lådor åkt ut och ligger helt packat. Hade Kayla vart under den, jag får rysningar. Då hade jag inte suttit här just nu. Så glad att hon var okej. Dessutom hade jag ALLTID haft skulden på mig om det hänt något. Även om hennes föräldrar också alltid låter henne ta på sig ensam så tar man ändå på sig skulden. Men som tur var är alla okej! 
Idag har jag jobbat, vart i parken, gymmet, playdates, bad, middag etc och nu är kl 7pm och jag har slutat. Ikväll var tanken att jag och Mona skulle gå ut för hon är off för en gångs skull, men nu måste hon plugga så nu vet jag inte hur det blir:( Jag vill egentligen bara gå och lägga mig nu för jag är helt död, men jag pallrar mig gärna ut! 
Återstår att se! 

So, gårdagen har jag inte berättat om. Gårdag, torsdag var min lediga dag denna veckan, vilket innebar sovmorgon på morgonen. Eller vaknade av en skrikande Kayla, sen att de gjorde om asfalten utanför vårt hus vilket gav ett härligt borrande sound. Det blir aldrig sovmorgon när man väl vill konstigt nog! tog mig ut på en powerwalk till Hermosa Pier vilket är nästan 10 km. Kändes riktigt skönt!! Väl hemma var tanken att jag och Mona skulle hänga vid hennes pool hela dagen och läsa skvallertidningar och ha en riktigt tjejdag, men solen valde att försvinna och dimman kom fram, svinkallt! Ingen poolväder alls:( Så vad gör man en ledig dag i L.A?
Vi var sämst, det slutade med att vi googlade " What to do in L.A" haha. Då är det illa! Fast vi har gjort alla saker som kom upp, vi ville till ett vattenland, fast alla var för långt bort:( Eftersom vi både alltid blir glada av att va inne i L.A så bestämde vi oss för en trip in till H-wood. Dessutom är det ALLTID sunny där. Mona hämtade upp mig och vi åkte till mitt absoluta favvo ställe, THE GROVE! Okej, familjen nu måste jag släppa en till bomb: Jag ska inte stanna 1 år till, haha, men däremot jag SKA bo inne i L.A i framtiden för ett tag, jobba eller plugga och bo där. Min dröm vore att jobba och bo där. Jag är så lycklig varje gång jag är inne i L.A, det är ngt visst med det och varje gång säger jag och Mona att vi måste flytta ihop och bo där, haha! 
Blev lite mer shopping @ the grove, vad hände med att inte shoppa mer tills min kompis kommer? haha! Äsch, dum regel! 

Bidrog med lite pengar till Forever 21 och Victoria Secret. Var bara tvungen att köpa det rosa VS nattlinnet. Ni ska veta hur otroligt skönt det är!!!
 

Paljett i all ära!!! Ser ni VS texten? Nu är det bara kroppen kvar sen är man med VS gänget. NOT!


VS affären i The grove är gigantisk och på väggarna i den mega stora trappan till level 2 sitter bilder på modellerna och bla deras handavtryck. Precis när jag knäpper kort säger de till att jag inte får, men ofta jag tar bort det? No, haha!


Efter lite shopping blev det nötter på Farmers Market och sen bio:) The Switch med Jennifer Aniston blev det för oss och jag har hört att den var sådär, men den var skit bra!! Rolig och även lite sorglig, men riktigt bra!! Se den:) 
Och där var den dagen slut:( En mycket bra sådan! 
Hoppas ni haft en bra vecka och nu påbörjar en bra helg, själv ska jag jobba hela hela helgen. 

Grattis igen till världens finaste brud, Lina Loppan som fyllde 20 igår! Önskar jag vart hemma och firat dig min fina vän, men hoppas du hade en grym dag<3 Saknar dig massor!!!!
 

XOXO Pernilla <3
RSS 2.0