It wasn´t me...

Då var det måndag - ny dag, ny vecka, nya möjligheter! Oja, alltid! Speciellt idag, eftersom jag börjar mitt nya liv (igen) som varje måndag, haha! Som Carro och jag brukar säga: Man börjar sitt nya liv varje måndag och slutar alltid måndag kväll, haha! Ibland även måndag eftermiddag:) Så länge man inte rullar fram är det lugnt känner jag. Det är Carros motto, haha! Hon kommer ju aldrig rulla fram så det är lugnt:)
Idag har jag faktiskt inte slutat måndag kväll, Yaay till mig. I´m in it to win it this time! Nu jädrar är det slut med de ständiga skafferibesöken. Annars kanske jag faktiskt rullar till slut..

Gårdagen, söndag, min lediga dag! Sov inte ut speciellt länge, svarade på mail, det var inget höjdar väder så tog min tid inne på morgonen, fastnade framför filmen Pearl Harbor ett tag, alltid lika bra! Tog mig ut på en promenad på The Strand, ville springa men fick världen blåsa på hälen. Jag och skoskav. Har haft skorna länge, men ändå händer det. Fick gå barfota på stranden till slut, vilket inte är så fel det heller:) Blev super fint väder så hämtade bikinin och tidningar och la mig på beachen ett tag. Ritkigt nice! Ville ut och göra ngt, se ngt nytt men kunde inte ens komma på ngt nytt att se. Det är ändå illa. Visst kan väl gå på museum, men vill jag det? Nej, haha!
Åkte en sväng till South Bay Galleria, blev endast 1 inköp, försöker behärska inköpen lite nu. Det ska ju faktiskt hem också, haha! Fast det betyder ju inte att jag kommer dissa en grym klänning eller ett par super coola skor i framtiden:)
De andra inköpen behövde jag så de räknas inte:)
Gräslig bild..men hatten e nice, tkr iaf ja!!




På kvällen när Louises kids somnat vid 9 sprang jag upp till henne en sväng, så nice att vi bor så nära:) Jag kan se mitt hus om jag står på hennes top roof:) Tar kanske 2 min att gå upp till henne. Tanken var att kolla film, men vi hade för mkt att prata om så vi kom aldrig till filmen. Hemma vid 11.15 tiden och hoppade direkt i säng.
En bra ledig dag får jag säga!

Idag, måndag som sagt. Jobbade 7.30 - 9, åkte direkt till gymmet, väl hemma gjorde jag iordning mig för lunch med Louise. Hon kom hit vid 11.30 och vi åkte till Whole Foods och käkade lunch i solen. Gillar vi:)
Snabb lunch eftersom jag började jobba vid 12.30 igen. Jobbade sen hela dagen fram till 7.45 ikväll. Bra dag med kidsen förutom att Kayla och hennes kompis stängde in sig på toan och ville ha " privacy" ok, fine tänkte jag, men tjuvlyssnade ibland för att ha koll på dem. Hör sedan från långa vägar att det är mer än bara toabesök där inne. Öppnar dörren och då står skitungen och sprutar vatten i hela badrummet. Seriöst? Va tänker ungen med, haha! Kayla sitter och krämar på toan och säger: She did that! Mm säkert Kayla, Why didn´t you tell her not to? Eh, eh, eh. I didn´t really know it wasn´t a good idea. Yea, right! haha! Barn ibland..händer inte ofta..men de små rackarna!!! Andra ungen går ut och Kayla säger med låg röst till mig: You know.., she actually did that...
Kayla, you were as much part of it as she was. You know that wasn´t a good idea, so next time you tell her not to okay? Okay.
Förhopningsvis lärde man ngn en läxa idag:)

Au pair livet är väl för trevligt ibland. Nu ska jag kolla Gossip Girl, om det är on tonight, vet faktiskt inte när jag tänker efter. Imorgon har jag min lediga dag, får se vad jag ska göra! Har man vart här tillräckligt länge när man inte har ngt att göra på sina lediga dagar? Vardag antar jag!!! Hoppas det är nice beachväder:)
Ska iaf ringa massa telefonsamtal om allt från körkort till hyrbil till resväskor..

Kom precis på vad jag skulle berätta idag...ne det får bli nästa gång. Har iaf det närmaste året klart för mig:) Eller de närmsta..om det går som ja vill:) Åh, jag är så taggad på livet!! Känns så där riktigt skit bra! Kan seriöst inte vänta på framtiden...de känns bra:)

Trevlig tisdag på er folk!


Kommentarer
Postat av: Mona

Ååh, er så koselig å lese bloggen din, begynner faktisk å SAVNE au pair livet når jeg leser om helt sånn hverdags ting.. Men savner nok mest Manhattan Beach og VARMEN :P

2011-03-29 @ 15:50:35
Postat av: Mamma

Så härligt att du har de närmaste åren klara framför dig. Jag visste väl att du skulle bo hemmas hos mamma nu eller?????????........ ha ha. ( Det blir ju några dagar ialla fall).



Puss mamma.

2011-03-29 @ 18:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0