an au pair ghost?

Hjälp, stackars min hjärna..Just nu är det så fruktansvärt mycket som händer, för er som inte vet tar jag studenten om några veckor och då är det massa som ska fixas, men just nu är det väldigt mycket utöver det också, och de känns som mina hjärnceller är på 120:e ronden i wrestling typ..haha! Det är kaos i hjärnan!!
Det blir ju inte bättre av att jag alltid tänker och planerar så mycket heller... Vart vill ja komma med det här nu då?
-Jo, trots att man har så mycket att tänka på så dyker det upp au pair tankar i huvudet var 5:e minut..ja lovar..,
Är jag förföljd av ett au pair spöke typ? :D  ( någon mer som träffat på spöket? :O)

När jag satt och pluggade inför mitt prov i morgon, så kunde jag förstås inte koncentrera mig, så då tänkte ja att nu låtsas jag att jag är lärare för mina värdbarn så förklarar jag hela provet för dom på engelska..haha! Ja lovar, jag satt och beskrev allt på engelska...är det jag som är spöket kanske? :)

Det lustiga är att det funkade:) Man kunde koncentrera sig mycket bättre och jag tror faktiskt jag fick in en del:D Ett tips :)
Det här är ju ett sätt att förbereda sig inför au pair året, haha. Jag tycker iaf engelskan ska bli lite nervöst även om man nog kommer in i det fort, men ändå!
Förbereder ni er på något sätt? Vad tycker ni blivande au pairer ska bli svårast/jobbigast med att vara borta ett år?
( vore skönt att inte bara höra mina egna tankar hela tiden)

Hoppas det går bra för alla, sj väntar jag tålmodigt på en ny matchning :)
Trevlig kväll!
Pernilla <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Hejsan! Är ny här ( : Tänkte bara säga att jag förstår precis vad du menar med att au pair tankarna kommer upp hela tiden vad man än gör :P Vilka åker du med? ( :

Vänliga hälsningar från Anna !

2009-05-18 @ 22:02:28
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: mimmi

Du är verkligen inte den ändå som har halva hjärnan på au pair sidan hela tiden, trots att man pga studenten egentligen inte har tid, inte över huvudtaget. Men det lilla spöket som du beskriver "stalkar" på bra må jag säg ;) Bra pluggtips det där förresten, ska prova detta ! hihi

2009-05-18 @ 22:33:17
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: Amira

Har samma slags "feelings" som du just nu!

Studenten är så nära den bara kan komma just nu, och allt bara surrar omkring och som vanligt kan jag inte kocentrera mig speciellt bra på skoluppgifterna, utan läggar tankarna på Au Pair stuff! :D Är otålig som bare den på en match, men det kommer nog snart! =)

2009-05-19 @ 08:45:14
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: anna

Hej :)



Jag förståååår! Jag tänker på allt med au pair typ varje minut. Jag har verkligen inte tid att klicka runt på en massa au pair bloggar och drömma mig bort :P bara att kämpa på i skolan i några veckor till sen kan man få tänka klart :)

2009-05-19 @ 15:28:22
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej!

Fattar precis vad du menar, det är riktigt läskigt hur mycket USA tar upp ens tankar just nu. Mitt spöke gör mer så att jag formulerar en maaaassa meningar i huvudet på engelska. Nån konstig förberedelse eller nått. Vem vet ;)

2009-05-19 @ 18:36:39
URL: http://ellijan.blogg.se/
Postat av: cassandra

haha jag fattar årecis vad du menar! tänker påd et hela tiden, även fast jag inte ska åka förens nästa sommar, men ändå när jag inte pratar eller bara är tyst så dyker en au pair tanke upp.. haha heöt sjukt ;) jag antar att man verkligen längtar så mycket! :)

2009-05-19 @ 22:00:35
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0