Like the lyrics?

Pernilla is the best, ohhh, Pernilla is so the best and she is so funny..but Kayla is the best too..Na na na!
Så löd Kaylas nya sång idag:) Haha, idag var jag tydligen en populär Pernilla. Spenderade 4 timmar inne i huset med Kayla, vilket nog aldrig hänt innan för de har alltid playdates eller annat på g, men det var kallt ute ( man kan ju inte gå ut om det är under 20 grader och mulet ) och vi hade det bra inne dessutom. Gjorde lite art project först, sen gjorde vi min favoritsyssla i minst 1 timma. Pussla! Kayla brukar alltid tappa tålamodet men idag varade hon 1 hel timma, 4 olika pussel. Jag var iaf nöjd:) ( Mamma fick lite extra mamma längtan, vi som alltid pusslade 1000 bitars pussel på alla jullov ) Sen blev det lunch och Kayla skrattade konstant i 30 min av olika saker jag sa, tur att man kan roa någon iaf, haha! Så kul när vi har samma humor, jag garvar verkligen från hjärtat på riktigt.
Sen gav vi oss ut och spelade fotboll med en stor mega boll och även där var jag poppis, sen gick vi in för Kayla behövde panik-bajsa. Då satt hon och sjöng på toan och jag skulle stå bredvid och dansa till hennes sång.
- Pernilla is the best , ohh...haha! Mkt bra sång!!
Hon är så söt ibland när hon tar sin mick och sjunger lite brukar texten lyda:
- I love princesses, they are the best, and i love pink. Cars and Nerf guns are not the best..yeah oh yeah...
Hahha, ibland önskar man att man var 4 igen då de största problemen i livet var vilken frisyr Barbien skulle ha.
Åkte till gymmet där jag inte alls fick mycket gjort, men jag var ju där iaf.
Väl hemma planerade jag lite grejer sen skulle jag ta en nap eftersom jag vaknar om nätterna hela tiden av ngn anledning. Hann bara vila i 20 min och jag somnade typ 5-10 min innan klockan ringde, och då är man i sån djupsömn.
Började jobba igen kl 4, skjutsade Parker till Karate, lagade middag, badade barnen och nu har jag slutat och det var min dag det!!

En bra dag med kidsen iaf:) Nu ska jag försöka packa inför helgen då vi åker till Santa Barbara och campar. Otroligt spännande ska det bli!! Sova på ett loft med barnen, snälla låt det blir fredag NU, kan inte bärga mig!

Fick reda på en riktigt tråkig sak i förrgår. Vi ska inte till hawaii längre:( De bokade 2 veckor innan jag åker hem för att jag skulle få följa med men nu är det ett bröllop där nästa sommar och deras kusiner ska dit så de åker på sommaren istället. Så surt!! Men men, vi åker kanske till Mammoth en extra gång istället, vem vet och det gör jag mkt hellre än Hawaii. Blir lycklig bara av att tänka på tallar och skog.
De vill dock att jag ska försöka ta ledigt och åka dit innan jag åker hem, för de villverkligen att ja ska dit, gulligt av dem! Får se, har redan vart där en gång så kanske väljer att se ngt annat även om jag älskar Hawaii.

En annan sak som inte är så bra är att jag vill resa min sista månad med min bästa vän aleex mer än ngt annat eftersom hon förhoppningsvis kommer va på hawaii till sista april, men då kom vi på att då har hon vart här i 3 månader och hon får inte va här längre:( *Vet inte hur det ska lösa sig, men kanske kommer på en lösning! Jag ska iaf resa min sista månad om jag så ska göra det själv!
Alla är välkomna att utforsta USA med mig?! Ska bla på kryssning i karibien, lockande?

Hur sjukt är det inte att aleex är här om mindre än 1 vecka????
Fattar ingenting!!!!!!!!!!!!! WAAAAAA, längtar så jag kan dö!

Avslutningsvis blir det lite låttips såhär på onsdagskvällen:
Inte alls många som finns på Spotify dock, men de kommer väl. Enjoy!

Thriving ivory - Angels on the moon
Natasha Bedingfield - Strip it
Hedley - Perfect
Pink - glitter in the air
Richard Vission - I like that
Rihanna - Only girl
Flo Rida - Club cant handle me
T.I - Got your back
Bruno Mars - Just the way you are
Nelly - Just a dream ( GRYM )
Enrique Iglesias/lionel richie/pittbull - I like it
Usher feat Jay - Z - Hot Tottie





Kommentarer
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

2010-09-09 @ 21:28:06
URL: http://www.lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0