LYCKA!

Då är det världens lyckligaste tjej som skriver dagens inlägg!!! Jag kan inte med ord, bilder beskriva hur otroligt lycklig jag är just nu! Det känns som jag svävar på moln:) Nu hoppade min kära vän in i ducshen så jag ska passa på att skriva ett kort inlägg. Kan ju inte utesluta er helt från detta.
Så kort sammanfattaning, jag jobbade på tisdags morgonen, tog en turbokickklass på morgonen hem och gjorde i ordning mig för finbesökets ankomst:) Under tiden ringde mamma och pappa på min mobil och önskade trevlig resa. Ni är för gulliga!! Tack också till alla som önskat oss en sådan bra resa tsm, ni är bäst!
På vägen till flygplatsen blev jag stoppad av polisen för checkpoint, kollar runt i bilen för knark och grejer. ( Mm, jag ser ju så kriminell ut ) Polisen bad mig att öppna bagageluckan, jag drar i en smak och motorhuven öppnas, hahah. Han bara: Ehm, that´s the hood, open the trunk please. Blev väl nervös eller nåt, haha! Men de httade inget olagligt, bara en barnvagn i baksätet!
Efter lite strul hittade jag den rätta gaten och stod där med min mega skylt och strirrade rakt in i gången i 30 min, jag var så sjukt nervös, så fort jag såg en blond vände sig hela magen. Jag skakade typ av förväntan, haha! Sen ser jag världens snyggaste brud komma runt hörnet och börja springa med alla väskor, jag kommer knappt ihåg jag hoppade upp och ner utanför glasdörrarna, sket typ i skylten vi slängde allt vi hade och hoppade upp och kramade varandra. Shit vi fick inte fram ett ord på ett tag för vi bara skakade och lipade, haha! Jag började lipa redan när jag såg henne komma. Jag kan inte ens förklara hur underbart det var!! Den känslan, 1 år har det vart och i samma sekund kändes det som vi vart borta från varandra i 1 månad, max.
Önskar jag kunde berätta mer, men har inte tid, det var bara helt obeskrivligt och det är det fortfarande, jag är så lycklig! Preeeecis som vanligt, exakt samma humor, åh det känns såååå bra!!!

Vi åkte hem kollade in huset, hälsade på familjen och de ÄLSKAR henne redan, barnen och föräldrarna, men vem glr inte det:) Åkte till Farmers Market och käkade lunch innan jag började jobba 5-7 igen. Efter vi slutat, åt vi middag här hemma och aleex var förstås skit trött och jag också faktiskt så vi gick och la oss vid 8.30 tror jag. Men hon är grym med jetlagen, så pigg hade jag inte vart kan jag säga.
Igår jobbade jag på morgonen, sen åkte vi och käkade frukost på Uncle Bills pancaces house:) Super mysigt, efter det blev det snabbvisit i Manhattan Beach och Hermosa Beach innan det blev jobb igen 12-6.15. Aleex hjälpte mig hela dagen så himla gullig och barnen som sagt älskar henne! Tvingade aleex att gå upp och vila lite, vilket nog var välbehövligt:)
Efter jobbet åkte vi en sväng till Target och checkade sen blev det middag på Cheesecake Factory:) Efter det besök på Whole Foods, som alla älskar.
Hemma vid 10 tiden, satte oss och snackade med Kristy och Don ett tag, de är väl bara för söta:) Så kul, jag och aleecx har alltid fått höra att vi ser ut som tvillingar och det är redan folk som frågat om vi är syskon. I parken såg inte en av mammorna skillnad på oss, hon bara: Ehm, ah there u are Pernilla, Is that ur sister? haha!

Älskar att ha en sån snygg tvilling!!!!!!

Nu MÅSTE jag avsluta, men TACK till världens underbaraste Joanna som skickade med presenter till mig, du är bara helt underbar!!!! Ska lägga upp bild på det sen och beskriva mer, vill itne stressa det nu! Men TACK!!
Tack också till Junita som gjorde en video till mig tsm med Aleex och Joanna, jag garvade så jag grät!! Saknar ihjäl mig efter er!

ALEEX hade med sig grymmaste presenten till mig. HELA SÄSONGEN AV PROGRAMMET SOLSIDAN!!!!! Jag dööör, vårt favorit program, eller jag har bara sett youtube klipp! Bäst någonsin!!!

Nu blir det roadtrip till Laguna, Newport, Huntington Beach:)


Kommentarer
Postat av: Getingen

Vad gullig du är som bloggar :) kan verkligen förstå er lycka, vet precis hur det var på flygplatsen när du beskrev det. Galet! Ha en fortsatt underbar tid tillsammans! Kan bara tänka mig hur mycket ni skrattar ihop hehe!



Love!

2010-09-18 @ 11:45:31
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0