Labor weekend.

Då har man fått skit för sin envishet igen. Hemkommen från en Turbokick klass och det blir ju bara värre för varje gång, haha! Det tar ett par gånger att komma in i tekniken, rytmen och kombinationerna men när man väl kan allt kan man köra till 100% och det gör man från start till slut, tro mig! I slutet undrade jag varför jag alltid ska vara så förbannat envis, men jag antar att det är bra att va envis på gymmet. Tycker jag nog inte imorgon dock, haha! Synd bara att man äter alla de calorier man bränner, fast man får väl se det så att det inte vart så bra om man inte bränt några alls:)

Vet inte vad som hänt med min bloggrytm. Har kommit ur rytmen lite, vilket beror på att jag älskar min fritid mer än något annat just nu:) Så glad att få träffa tjejerna igen efter en hektiskt sommar, tyvärr fortsätter våra resor på olika håll men det är så kul att kunna ses! Då ska vi bara gnugga cellerna och se vad jag ägnat mig åt det senaste?
Jobbade hela lördagen, vi hade folk över (som vanligt) sen åkte jag till gymmet på kvällen när jag slutat. Tror jag, haha! Usch läskigt det där med minnet. Eller nej förresten det gjorde jag inte alls, haha! Jag gick en runda på morgonen, jobbade och sen gick jag och la mig i hyfsad tid för att gå upp med 4 barn på söndagsmorgonen. kl 6.15 står en av barnens kompisar bredvid sängen och vill gå upp. Yes, upp och hoppa!!
Jobbade till 11.30 sen skulle jag skypa med min fina vän Joanna, när vi äntligen hittat en tid så funkar inte hennes internet. Hur stor är chansen kan man fråga sig?
Organiserade min garderob sen skypade jag med mamma och pappa 1 tim istället:) Städade lite mer och fixade, sen blev tiden så mkt att jag glömde ta en nap. La mig ner i 20 min men somnade aldrig, började jobba vid 4.45 igen, då vi hade ännu en annan familj över. Slutade kl 8 och eftersom det var Labor weekend här, vilket innebär en stor party helg ville jag verkligen ut, så jag lyckades övertala Mona att gå ut, så sjukt nöjd:) Åkte till gymmet vid 8 tiden, tränade skit fort, ringde Mona när jag gick på rullbandet, haha! - Mona let´s go out once ur off tonight:)
svettades lite, hem gjorde i ordning mig och vid 10.30 tiden på kvällen skulle jag och Mona mötas i Manhattan beach. Gick ner till mina v-föräldrar och sa att jag skulle ut.
- Are u driving?
- No im walking to MB pier.
- No ur not walking this late Pernilla, säger min värdpappa då.
- Are u sure? Okay, I can take a cab then.
- No we can drive you.
- No way! That´s not gonna happen. It only takes 5 min for the cab to get here.
- We drive u!
Då startar min värdmamma bilen och skjutsar mig till piren. Hur snäll får man vara? Tackade henne hur många gånger som helst och sa att hon var som min extra mamma. Mamma som alltid skjutsar mig överallt hemma i Sverige:) Så himla snällt!!!

Mötte upp Mona, checkade runt på lite olika uteställen i Manhattan, blev lite drinkar på ett ställe med lite live musik, men nej det var inte det öset vi letade efter. Ändrade planer, let´s take cab to Hermosa!
Oh yeah, där var det drag:) Gick till 2 olika uteställen, båda grymt bra!!! Det enda är bara att de stänger alldeles för tidigt, precis när man är på topp då stänger de. Seriöst, kl 2? Då har ju festen precis börjat, haha!
Mona övertalade mig att GÅ hem. Det tar mig 1, 20 min att gå hem om ja powerwalkar, haha! Inte i high heels tack. Vi ägnade lite tid på stranden och posade lite här och var:) Kl var ju bara 3, haha!











I don´t know that girl..


Bilden säger mer än 100 ord. Jag älskar detta stället!!


Sen gick vi barfota hem till Ma´nhattan beach pier, där jag tog en taxi hem till mig och Mona gick hem, eftersom hon bor 3 min därifrån. Var väl i säng runt 4 tiden tror jag. Jag kom inte hit för att sova, även om det är sjutk skönt, haha!
Då var det måndag och Labor day här i staterna, vilket innebär att de flesta är lediga, tom jag denna gången. Försökte sova ut, gick till stranden vid 2 tiden, dit även Nicole och Mona kom senare och vad gjorde vi? Min favorit sak i livet...BOOOGIEBOARDING. Seriöst jag blir galen där ute. Jag kutar och slänger mig överallt, man får sån kick, jag kan göra det i timmar!!
Vid 5.30 gick vi upp från stranden och vi åkte hem till var och en för att göra i ordning oss för nästa äventyr.
BBQ hos Louise, vilket var riktigt kul:) Träffade både nya au pairer och annat amerikansk folk. Riktigt kul!!
Usch, vad jag skämdes, jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle göra..
Som ni vet pratar jag ingen svenska här eftersom jag inte har några svenska kompisar, så det blir omställning när man väl ska byta språk helt plötsligt. Frågade en tjej, Hi, where are u from? Sweden..Oh, hi, haha! Pratade lite sen säger jag:
- Så du är en au pair too? hahah! Kom på vad jag själv sa..eh, vad sa ja nu? haha! Fy min hjärna funkar inte som den ska ibland. Det slutade med att vi pratade engelska med varande största delen av kvällen, mest för att va artig mot andra, men då slipper man byta hela tiden, haha! Jag är sämst på att byta språk så där snabbt.
Kul var det iaf:)

Här har vi tyskland, norge, norge och sverige:) Det var även allt från colombia till australien där, gillar vi!!


Det var den dagen det!!! Idag jobbade jag 7.45 - 12 sen hade jag min halva dag off, skypade med alexandra vid 12.30 tiden och om 7 dagar..yes 7 små ynka dagar står vi på flygplatsen och kramas!!!! Det är helt sjukt, jag kan inte förstå det!! Vi har inte setts på 1 år, waaa...det känns fortfarande som det är 2 månader kvar tills hon kommer, jag förstår inte!!!!
Efter skypen städade jag, tog en välbehövd nap, åkte till gymmet ikväll, that´s it!
Nu ska jag avrunda här och kolla lite på Bachelor pad innan det blir läggdags för mig!

Saknar er alla mer för varje dag!!

Kommentarer
Postat av: Valle

Okeeeeeeeeeeeeeej, funderat på att anmäla dig på wwww.asbrun.com



Puss

2010-09-08 @ 08:37:27
Postat av: mona

hahaha you just HAD to upload the cartwheel-picture!!!!

2010-09-13 @ 04:05:56
URL: http://monascalifornia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0