The dream in words.

Var ska jag börja? Just nu känns det som jag går runt med en fot så tomt är det. Nu skulle jag kunna sitta här och skriva i veckor, ska dock undvika det. För 2 veckor sedan träffade jag min bästa vän för första gången på 11 månader. För 2 veckor sedan sprang vi mot varandra på LA:s flygplats och skrattade och grät av glädje nu 2 veckor senare stod vi på flygplatsen fyllda med upplevelser, minnen och lite tårar på det som denna gången inte va lika lyckofyllda. Jag kommer aldrig någonsin kunna beskriva dessa 2 veckor. Det känns som vi vart tsm i 2 månader för att vi gjort så otroligt mycket saker, samtidigt som tiden gick waaaay to fast. Lustigt det där!! Vi har iaf skrattat konstant, haft deeptalk av alla varianter. Allt!! Vi är närmare vänner än någonsin, även om vi inte trodde vi kunde bli det. Jag har så otroligt många bra resor som jag älskar att tänka tillbaka på som är så bra på olika sätt, så man kan aldrig säga en favorit resa, för det är skillnad på en resa i LA och en resa till afrika, men okej dessa 2 veckor har nog vart de bästa så länge ja kan minnas. Kan de bli bättre? NEJ! Kommer aldrig kunna tacka Alexandra nog för att hon kom hit och gjorde mig till världens lyckligaste. Aleex du är världens bästa på alla sätt, jag älskar att vara din vän och ser upp till dig på alla sätt.
Tack också till alla som hört av sig så mkt och frågat hur vi har det under dessa veckorna. Ni är underbara! Tusen tack till Joanna som skickade med presenter som var såå fina. Tack till Junita som skickade med en video, haha! Tack till alla som hälsade kram genom aleex:) Jag har skickat hem henne med många kramar tillbaka!!
Jag kan fortsätta i evigheter men nu ska jag föröska uppdatera om de senaste dagarna om jag nu kommer ihåg.

Lördag, Jobbade 7.30 - 9.00, hjälpte till att få ut kidsen ur huset, då de skulle på fotbolls träning båda två. Efter det åkte jag och aleex till Noah´s Bagels i manhattan Beach och köpte äkta bagels, mm! Satte oss i Metlox och hade det mysigt. Vid 10 tiden åkte vi vidare mot Palos Verdes för att checka utsikten och njuta lite av det fina vädret. Förra veckan kom nämligen sommaren hit, förhoppningsvis för att stanna:) Så otroligt fint där, har visat bilder på det förr, solade och badade lite, sen körde vi lite träning på strande, haha! Armhävningar, benböj, sit ups m.m. sen dopp i havet på det. Det är mest stenstrand, lite halvt privat sådär, men de gick fint:)
Stannade i 2 timmar innan det var dags för mig att börja jobba igen, hämtade upp Kayla tänkte ta henne till Yogurtland, men i bilen fick hon ett mamma-utbrott och skrek i 30 min och ville ha mamma. Sen somnade hon och när hon vaknade gallskrek hon igen, svettades som en tok, jag fick dra ut henne ur bilen så hon inte skulle bli sjuk av den varma bilen, fick tillslut ner henne i hennes säng, när hon vaknade igen var hon på bra humör:) Där fick aleex se en riktigt baksida av au pair jobbet, hon är nämligen aldrig vart så extrem med mig innan.
Slutade jobba kl 7 på kvällen, vi gjorde oss i ordning och tog oss till Hermosa Beach, tyvärr ingen utgång eftersom Andrea avlidit, men vi satte oss på piren på en Tapas restaurang som var super mysig och god. Vi beställde nog in mest mat av alla gästerna ever, men det bjuder vi på:)
Riktigt mysig kväll som alltid!!

Gick upp med barnen på söndagen, de vaknade vid 7 tiden så inte så farligt ändå:) Gjorde frulle till kidsen, Kristy tog Kayla till kyrkan, jag och aleex tog hand om Parker ett tag, gjorde lunch till kidsen och gjorde de redo för beachen och jag och aleex slutade jobba kl 12.15 på söndagen och nu jäklar kommer den dagen vi garvade mest på hela resan tror jag, haha! Jag ler med hela facet just nu:)
Vi bestämde oss för att ta en beach-boogie board dag, och antagligen valde vi den dagen då vågorna skrämde livet ur en. Mamma, detta är INTE mormor material. Det var sjukt varmt, men riktigt gött, vi stekte lite men hoppade snabbt i havet med våra brädor. Jag blir alltid så speedad och vill ta stora vågor när jag är där ute, men samtidigt vet jag hur mkt respekt man måste ha. Vi körde några vanliga, sen simmade vi ut för att catcha några riktiga vågor. Här snackar vi nästan pipelines ( tunnel vågor ). Okej, så vi simmar ut, ser en grym våg börja bygga upp, denna tar vi, denna tar vi..den blir större och större...åh nej, nej nej, nej......man känner sig plötsligt som en snäcka i havet. No turning back now..Vi vände oss om och började paddla med vågen, jag på ngt sätt hamnar UPPE på vågen, jag låg på min bräda uppe på vågen och va fasen livrädd, sen slår vågen ner och Pernilla åker rakt ner och snurrar 150 varv inne i vågen, ner på botten, brädan drar mig åt alla håll, kommer upp och ser alexandra som kom rakt IN i vågen från början, haha! Vi möter blickar, som säger typ: Det var inte ens kul! Sen börjar vi förstås alltid garva hur ont det än gör, jag garvar så mkt under vattnet ibland att jag svalde så mkt vatten att jag nästan spydde. Iaf kändes det så, haha! Okej, där bestämde vi oss för att ta ett litet break.
Sen var det dags att köra igen:) Efter ett tag tog livvakterna in oss efter att det tydligen var strömmar där vi var så vi bytte ställe. Återigen simmar vi ut, dumma som vi är, men några kan faktiskt funka utan att man dör:) När man kollar på andra ser man brädorna flyga åt alla håll, fötter och armar flyger, haha!
Vi ser en våg och tänker, nej nej nej, inte igen och man visste att det inte skulle gå bra. När vi kom upp denna gången sa vi båda två. Det var INTE kul, inte ens lite, det var verkligen så man blev rädd och jag blir inte ofta rädd i vatten. Jag försöker inte krydda historien nu, för det var exakt såhär, haha! Det var så man hann tänka inne i vågen verkligen..
Fast vi garvade heeela tiden, kvittade hur ont det gjorde. Sen tog vi en annan våg och jag halkar, tappar brädan, brädan åker ner i sanden och jag hamnar rakt in i nederdelen av brädan rakt in i magen och mellan brösten, haha! Kom upp och trodde typ jag fått ut mjälten på andra sidan kroppen. Nu har jag ett härligt rött märkte som ser ut som sugmärken mellan brösten. Snyggt!!
Ja, det var iaf så obeskrivligt kul! Vi är sjukt glada att vi nästan slog ihjäl oss, för det var riktigt kul ändå:)
Resten av kvällen och eftermiddagen spenderade i Hollywood, men det kan jag tyvärr inte avslöja om nu, för jag måste få bilder av en för att berätta om det, mkt roligare då! Man vet aldrig vad som händer i L.A, säger då det:) Så håll ut, ska berätta i slutet av veckan, oh yeaaaaaaaah!!! Cliffhanger:)

På måndagen, vår sista dag tsm var det dags att göra lite sista shopping här i staterna! Den var inte vilken dag som helst heller, det var L.A.s varmaste dag i HISTORIEN. Fattar ni det? Jag var i New York när det var deras varmaste dag någonsin och i L.A på deras varmaste någonsin, lite coolt ändå:) Det var 107 F inne i L.A, vilket nästan är 42 grader. Tänk då att det inte blåste ett skit, tom här i manhattan beach var det nästan 40 grader. När man gick ut vart det som att stå bredvid en kokhet bil som är på, men hettan slutade aldrig. Det typ brände på kroppen, haha! Men jag klagar inte. Började med frulle på Farmers market inne på The Grove. För omväxlingskull tog några medelåldersmän kort på oss, en kom fram och snackade och resten glodde. Vad är felet? Gubbar? Seriöst! Såg Mario Lopez på The grove som spelar in kändis nyheterna i programet EXTRA. Han är vän med alla kändisar och han är väldigt känd här i L.A. Jag kollar alltid på Extra nästan varje dag, så för mig var det skit coolt. De filmar från the grove hela veckan så vi var med i bakgrunden på filminingen, ska kolla imorgon om man ser oss:) För 3 dagar sedan var Brad Pitt där och shoppade, Lindsay Lohan och Eva Longoria. Måste dit oftare så jag kan se ngn:)
Åt en grymt god sallad i hettan och tittade på den fina fontänen. Sedan vidare till Beverly Center för några sista ärenden. Köpte med oss masssor av sushi och nötter hem, närmare bestämt 16 bitar var, haha! Galet! Satte oss ute på uteplatsen, med musik i högtalarna, tända ljus, hörde vågorna slå på stranden och tittade på träningsugna amerikanare. Satt och diskuterade livet, gamla minnen och undrade om livet kunde bli bättre!
Satt och pratade till 11.30 tiden, tittade på bilder på datorn, packade etc. Borstade tänderna samtidigt och efter midnatt är precis allt kul, slutade med att vi båda låg i sängen med tandborsten halvt nere i halsen av garv.
Så kul hur trötta vi är på kvällen här, flera kvällar vi båda deckat i soffan och vaknat 1 tim senare.

Imorse gick vi upp och käkade frulle på uteplatsen igen en sista gång, sen vid 10.30 tiden åkte vi tillbaka till flygplatsen. Där var våra 2 veckor slut. 2 veckor som inte kunde blivit bättre på ngt sätt!! Kunde nog inte önskat efter ngt annorlunda!
Åkte hem i bilen och lipade en liten skvätt, jag vet att vi kommer ses om 10 veckor, vilket inte är ngt alls egentligen, men det blir lite känsligt när man umgåtts 2 veckor konstant och haft de bästa veckorna någonsin och sen bara säga hej då.

Jag har glömt omvärlden för 2 veckor, vilket är helt underbart skönt! 50 mail ligger jag efter med, körkorts krångel, visum papper, försäkring, klasser, flygbiljetter till canada ja det blir nog inget gym för mig denna veckan. Allt måste verkligen bli klart!! Har ändå inte tränat på 2 veckor så kan nog klara mig 1 vecka till.

Imorgon ska jag skypa med min kära stora syster jessica:) Ska ta en skype vecka nu!!

Vi har tusentalsbilder så blir svårt att visa alla, men ska ta några bilder varje dag, i varje inlägg framöver.
 
Hollywood


Sunset @ universal studios


Universal:)


Frozen Yoguuuuuurt!


Vårt poolområde:)


En av karusellerna vi åkte i Vegas!


Taggade för utgång i Vegas, som slutade med förhör, haha!


Måste ju ta med en boogieboard bild;)


Fler pics kommer. Många av dem:)
Tänk att om jag inte hade förlängt skulle jag åka hem om 19 dagar. Vilken konstig känsla. Tänk att det snart gått ett helt år!!!

Ta hand om er där hemma! Ses om 10 veckor!!!

Kommentarer
Postat av: Getingen

Jätte fina kort sis, ni är så söta!! Jag grät faktiskt en skvätt när jag läste bloggen idag. Vet precis hur det är att behöva lämna någon när man har umgåtts i två veckor. Tur att det bara är 10 veckor kvar. Hur sjukt är inte det, tiden går så fort! :) längtar till Fam B är tillsammans igen!



En sak till, du är så grym när du skriver, älskar hur du beskriver allt så bra!

Love Vargen

2010-09-29 @ 14:53:52
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: Frugan

Åhhhh jag är såå glad för din skull frugan! Precis vad du behvöde va? För att orka några till veckor av aupairslit innan du får åka hem och krama om alla igen :) Men du, 107 farenheit kan ju inte stämma? Idag var det 110 här i Menlo, inte på min min bil ens utav bara vanlig väerprognos, och det var inte ens i närheten av något rekord sa folk.. Jag saknar dig såå mycket!

2010-09-30 @ 08:16:39
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Janna

lipsill som ja e blev ja blank i ögonen när jag tänker på att de e så kort tid tills ja få ge dig en stor janne kram!! så sjukt glad att ni haft de så bra, saknar dig som bara den pill pill!!!

2010-09-30 @ 13:08:11
Postat av: goooooo dodgers

jag har både skrattat å lipat å lett m hela fejjan när jag läst!!



kan jag inte bara fått stanna?! forever!!!



håller verkligen med emelie, att du skriver galet bra, för varnda detalj stämmer. nu efteråt vill ja bara spola tillbaka till boogieboard dagen å skratta åt att man har bikinitrosorna nere vid fötterna å salt i hela hjärnan..



just nu har jag visat alla bilderna från familjen, ååååh!! å gjort en spellista från usa, maaaaaah! tur att jag tog kort på alla låtar ;) å veeeet du, idag på jobbet kom VÅRAN låt, jag kutade in å kollade va den hette, den heter FUCK YOU!!! hahaha, passar ju väldigt bra ;) å sen kom rihannas. shit french fries!! å nu kom MEMORIES,



älskar dig bästa peeeeernill (kan du höra mig säga det) THANK YOU Zen Chang-Sho!!!!



blöt kyss å en fet påse honungschasew å mango å frozen yogurt.

2010-09-30 @ 23:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0