4 timmar?

Jag tror jag tar mig direkt till en förklaring av rubriken... Igår hade jag och Anna (som ska vara au pair i samma område som mig, 1 km ifrån varandra) bestämt att vi skulle prata i telefon, eftersom hon åker om 1, 5 vecka:) Vi har mailat varje dag, men alltid kul att prata, vilket vi gjorde..Och vet ni? Vi pratade i 4 tim, NON-STOP!! Är inte det sjukt? Har aldrig pratat så länge i telefon faktiskt..haha! Det kändes som max 30 min, vi hade hur mycket som helst att prata om och vi fick verkligen anstränga oss för att säga hej då, för man kom på saker att säga hela tiden..haha! TACK ANNA:) Det känns så bra, hon är en sån go tjej, vi kommer nog få ett toppen år tillsammans hoppas och tror jag!!

Det är verkligen ett tips, att om ni kan ta kontakt med au pairer i området, det känns så tryggt för mig att veta att hon finns där när jag kommer:)

I helgen ska jag fixa klart allt som har med visum att göra, fick mitt personbevis igår, så nu är det bara att fylla i allt och ta kort med. Ska bli så skönt att ha visumet klart!!

Skulle behöva lite tips om presenter till mitt 6-åriga värdbarn, han gillar fotboll och baseboll och allt möjligt, men vet inte riktigt!? Vet ni var man kan få tag i små svenska fotbollströjor??

Om ni är oroliga över att glömma något, kanske detta är ett bra tips:
Har en lista på insidan av min garderob där jag skriver upp allt jag kommer på som jag ska ta med mig eller köpa eller fixa ínnan USA, det rekomenderar jag om ni inte har allt i huvudet vill säga:) Så fort man kommer på något, vilket händer väldigt ofta så skriver man upp, ingen chans att man glömmer något. Förhoppningsvis:)

Ha en bra helg:)


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Stadium, och Inter Sport säljer fotbollströjor svenska som engelska ;) hehe

Lycka till !

2009-09-04 @ 16:09:16
URL: http://gabriellla.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej, Jag har lagt upp en massa tips på presenter till värdbarnen och familjen. Bara så du vet är tröjorna dyrare på sportaffärer. Jag har hittat en massa fina på souvenirshoppar. Inte lika dyra och fungerar alldeles utmärkt! Jag skall köpa 3 st sverige fotbollströjor till mina killar och sedan även kanske nått troll eller en älg får se. Till väsrföräldrarna kristall från Kosta Boda/Orrefors och sedan kanske även någonting till deras au pair som är där nu. Nått litet. Men det vet jag inte ännu.. Hm.

Lycka till!

2009-09-04 @ 17:35:50
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jag köpte en fotbollströja till min 7-åring igår i Stockholm på hötorget. Det är inte äkta tröjor men är ändå fina. 149 kr fick jag betala och det var mycket billigare än i derbybutiken i Stockholm som säljer riktiga tröjor.

En fotbollströja är mycket uppskattat tror jag.

Lycka till!

2009-09-04 @ 18:24:23
URL: http://ellinoriusa.webblogg.se/
Postat av: Cecilia

Varsegod :)

Ja, de har en massa saker som är svenskt. Sånt som vi inte tänker på men de har en massa söta, roliga och coola saker.

Lycka till!

Kram

2009-09-05 @ 13:21:49
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Maria

Alltid lika svårt att hitta bra presenter!



Boråsbloggarna

http://www.borasbloggarna.se

2009-09-05 @ 21:32:16
URL: http://www.borasbloggarna.se
Postat av: maddy

hej cool blogg besök gärna min och kommentera så att jag vet att du varit där

jo och om du tycker att min blogg är bra säg det då till andra människor

2009-09-06 @ 09:28:00
URL: http://maddyvardet.blogg.se/
Postat av: Tilly

Svar: Det kommer absolut komma upp en årsresumé så småningom, har alldeles för mycket bilder och tankar angående året så det känns som om jag måste samla mig lite innan jag börjar skriva på den :)

2009-09-10 @ 11:23:48
URL: http://matildapetrasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0