Questions.

TACK för era tips om vart man kan köpa svenska fotbollströjor till lillkillen:) Det blir Hötorget på fredag kan jag lova, kanske även någon souvenirshop. Syrran som bor i Sthlm nämnde någon bra svensk turist affär som vi kan besöka, kan berätta mer om den när jag varit där:)
På fredag åker jag mamma, pappa och syrran till Sthlm för en familjehelg med andra syrran och hennes man som bor där, vilket jag verkligen ser fram emot, kan knappt vänta!! Alltid lika mysigt och sen på måndagen den 14e ska jag till ambassaden och fixa visum!
Det enda negativa med helgen är att det blir sista gången jag träffar syrran, hennes man och hennes lilla gravida mage på kanske 14 månader. HUR KÄNNS DET?? Det känns piss dåligt om jag ska vara ärlig! De kommer förmodligen inte komma och hälsa på, vilket jag kan förstå, dels för att de åker till New York nu i september och även för att de får barn i januari, inte så lätt att ta med lillen så långt!!

Ja, ja, avsked måste ske förr eller senare, men thank god för SKYPE!!

Idag ska jag och pappa sätta oss och gå igenom alla visumhandlingar så det blir klart. Det är nog bäst så jag har veckan på mig om något måste fixas! 

Imorgon borde breven till barnen komma fram tycker jag, hoppas verkligen det!! Vill veta va de tyckte:) 

Vet inte hur många av er som är blivande au pairer, men nu har jag snart gått igenom hela processen som behövs fram till avresan, så har ni några frågor är det bara fråga på!!
Om allt från fotokollage till precis vad som:) Kanske kan jag ge något tips! Eller om det är något annat.
Frågan är fri!
  


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Sv: Hm, skumt. Det ligger under "Au Pair Förberedelser" men finns också på första visningssidan. Det heter "presenter, tips och idéer". Här är länken http://chibs.blogg.se/2009/september/presenter-tips-och-ideer.html

2009-09-06 @ 20:00:23
URL: http://chibs.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

vad/hur gjorde du din video? :o

2009-09-07 @ 00:33:09
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Jessica

Gjorde du intervjun "live" eller per telefon? Vad frågade de? Hur lång var den? (Ska göra den själv om ca en månad i samband med ett möte, är supernervös!)

2009-09-07 @ 18:21:28
URL: http://alittletime.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Kul att kunna hjälpa till :) Jag åker på måndag (14:onde). Åker samma plan som Anna du har pratat med :)

2009-09-08 @ 23:56:29
URL: http://ellinoriusa.webblogg.se/
Postat av: Emma

Vet du vilka mått man får ha på handbagaget?

2009-09-09 @ 15:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0