News.

Sorry alla trogna läsare för dålig uppdatering har haft fullt upp och nu spenderar jag 4 dagara i Linköping med min ena syster, mycket mysigt!!

Tänkte iaf göra en kort uppdatering, angående det senaste inlägget om min vän Anna som är i matchningen igen borta i LA har fått 2 matchningar sedan förra gången,,,yeeey!! Den första var en familj i Hollywood hills, men de ville ha en äldre au pair så den blev det inte, men av olika anledningar tror jag det var lika bra!!
I går mailar Anna och skriver att hon fått e matchning med en familj i LA som har en tjej på 3år och en kille på 6 år, exakt som jag har hur sjukt är inte det?!
Några minuter efter skriver hon att familjen bor i MANHATTAN BEACH!! Gissa om jag hoppade upp och ner i soffan:) Alla gör verkligen allt för henne därborta, det känns såå skönt!! Här hemma är man tyvärr lite hjälplös, det enda man an göra är att stötta och maila alla man känner som kan tänkas ha kontakter!!
Om denna familjen bara kan tänka sig att ha en yngre au pair ( de vill tydligen ha en äldre egentligen ) så blir detta en dröm igen:)
På måndag ska jag och Anna skypa, ska bli så kul och spännande!
Jag ska uppdatera er, jag lovar.

Igår ringde mamma mig och sa att jag hade fått ett brev från Cultural Care, så jag bad henne öppna och i fanns schemat för Au Pair skolan, information och att mina flygtider fanns tillgängliga på min profil! ( De skickar inte hem flygbiljetterna längre )
Waaa, spännande nu är det verkligen på riktigt!
19 oktober 7:30 Landvetter flyger jag till Frankfurt och vidare till New York-Någon mer??
Vill hem och läsa allt nu:)




Kommentarer
Postat av: mickis

ja precis, det stämmer det :) imorrn bär det av! ja jag är så sjuuuukt nervös faktiskt, haha, resfebern är på max :p Näe men det går säkert bra! men du 19 oktober, de är ju snart de! börjar du bli nå nervös då? ;p

2009-09-27 @ 12:12:00
URL: http://mischausa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0