I´m blessed with 2 families.

( Råkade trycka på ngn knapp och det går inte få bort fet stil )
Det bara måste bli några snabba rader såhär 11 tim innan planet lyfter mot Sweden! Klockan är nu 10.08 på kvällen och klockan ringer runt 5.30 tiden imorgon bitti. 2 alarm ska sättas, så förhoppningsvis spelar klockorna inte spratt!
Vilken dag, har jobbat 10,5 tim idag och dagen har definitivt gått i ett. Började jobba vid 9-12.30 och vem ringde inte hem hit imorse? Pernilla..phone for you!!! For me? Haha, det brukar inte hända. Då är det denna söta Jackie (grandma) som ringer och hennes mening till Kristy va: Hi, It´s Jackie let me talk to the angel of yours. Kristy har nämligen döpt mig till Angel P och det går nu i släkten, haha! Skickade ett kort och chokladpraliner till dem i veckan som tack för deras present och hon blev lite upprörd att jag skickat ngt till dem, det var absolut inte deras avsikt när de skickade mig en present. Söt hon är, självklart förstod jag det, men hon ger alltid med presenter på jul,påsk etc. De orden hon sa i telefon det fick mig att inse vilka underbara människor jag har runt omkring mig både här i USA och hemma i Sverige, det är helt, helt obeskrivligt!
Hon ville absolut ringa och önska mig en safe trip hem, en underbar jul och hon var helt uppspelt över hur kul det måste va för mina föräldrar att se mig, haha! Du kommer ju inte sakna oss ett dugg så kul som du kommer ha där hemma. Självklart kommer jag sakna er alla sa jag. Ja, vi kommer definitvt sakna dig och du ska bara veta hur mycket jag önskar att du kunde va en del av min familj för alltid! Hon är ju så söt att jag inte vet vad!!

Åkte till gymmet en sväng efter jobbet, kommer få dårdimpen av att sitta på ett plan så länge. Hem igen, tvättade lite, packade, började jobba igen vid 4 och då hade jag och familjen en mini-jul tillsammans:) De är helt galna med deras julklapp. Waaaay too much!! Fick en super cool jewelry doll, en silver kvinnokropp i en svart paljettklänning som man kan hänga smycken på:) Så cool! Roligaste av allt var när Kayla kom och gav mig den. Here you go Pernilla, merry x-mas, it is a black dress..Shhhhhh, Kayla dont tell her säger alla i kör, sen börjar alla as garva!!! hhahaa, så klockrent. Trodde min värdpappa skulle dö av garv:D
Av Parker fick jag en smycke necessär som man kan ha när man reser, PERFA!!! och av hela familjen fick jag ett 100 dollar presentkort på ett av köpcentrumen här i närheten! 100 dollar? De är inte kloka!!!!!

Sen var det dags för mina presenter, måste ge mig själv en applåd, för de gick verkligen hem:) Kayla sken upp som en sol och började mecka med sina grejer direkt. Parker sprang runt i huset 30 min efter och var helt speedad och fixade med sitt flygplan som man skjuter iväg och som sprutar såpbubblar, men det spöregnade ute så han kunde inte testa den än, men tror de blev nöjda med alla sina klappar. Barn är ju inte bäst på att fejka sånt, så de va tur:)
Kristy och Don fick en vinkaraff från Crate & Barrel och vad jag kunde tyda så gick det hem. Fast min värdmamma blev lack att jag köpte den, för hon sa att min gift var att de får låna mig, så från och med nu fick jag aldrig mer ge dem presenter. Kan hon glömma:)
Super mysigt med en liten lille-jul:)
Lagade middag till kidsen sen åkte vi över till ett party med massa grannar på gatan, av äldre generationer och gud, här var det catering och fint folk! Ingen barnkalas direkt, haha! Alla var såå trevliga, så nyfikna på Sverige, kom fram flera gånger och snackade och är det fake behöver man faktiskt inte komma och snacka flera gånger.
Min värdfamilj är alltid noga med att presentera mig för alla, men jag skäms alltid när de står där och berättar va de tycker om mig. Min värdpappa berättade hur otroligt mycket jag växt som person, hon reser hela usa runt och vilken person hon blivit, hon är definitvt vår familj nu och bla bla....eh japp..haha!
Gick hem och la barnen, så behövde säga hej då till Kristy och Don och jag kommer ALDRIG kunna säga hej då nästa år. Detta var inte lätt! och vi snackar 2,5 vecka!
Kristy- Call me when ur in Atlanta, We love u Pernilla!
Ahh, love u too:)
Kidsen var inte alls kul att säga bye till. Kayla kunde inte alls förstå varför jag måste åka till Sverige för att träffa min familj när ja kan se dem på datorn. HAHA, bra fråga ändå:) Cuz, I wanna hug and squeeze them..., and i dont wanna smoosh the computer. Det tyckte hon va skit kul iaf!!!

Nu står väskan i garaget och jag är redo att få några timmars sömn innan uppstigning! Det känns fortfarande som en liten trip jag ska på. Kommer nog aldrig inse vad jag gör heller!!
TACK alla för era gulliga sms, inlägg,mail idag! Ni är bäst<3

Ne jag borde verkligen tänka på refrängen nu! Jag antar att vi ses om någon dag! WAAAAA!!!


Kommentarer
Postat av: Julia

Åh vad glad jag blev över att se att du uppdaterat, haha. Alltid lika spännande och roligt att se vad du skriver och speciellt när du verkar ha världens sötaste värdfamilj! Vill bara önska dig lycka till med resan hem hit till Sverige och en god jul :) Kram!

2010-12-19 @ 12:56:56
URL: http://creatingjulia.blogg.se/
Postat av: Getingen

LÄNGTAR!!!! <3

2010-12-19 @ 20:51:12
Postat av: Anonym

måste bara säga att jag verkligen gillar din blogg & din positiva inställning till allt med au pair livet! din blogg gör mig verkligen taggad på att åka! jag har precis skickat in min ansökan till cultural care och väntar på att matchningar ska ramla in så småningom. kul att du också är en danstjej, jag gick också dans på gymnasiet och har dansat i svenska landslaget i discodans :)ville bara säga det och tacka för en kanon blogg! kram

2010-12-25 @ 13:43:58
URL: http://jessicaewertson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.

Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.

Lycka till och ha en trevlig dag!

2011-01-07 @ 20:26:52
URL: http://wordsbyme.se
Postat av: Malin

Vad har hänt med dig? Går in här varje dag i hopp om att du uppdaterat :(

2011-01-08 @ 01:40:00
URL: http://maaalish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0