My last L.A wknd<3

I am feeling sick to my stomach about leaving tmrw..All of a sudden it hit me,I am actually leaving. Emotional, but a really good day, another going away party and had a great time with my family. I am leaving people I love SO much and a place I call home..I can´t even think about tmrw! 18 hours left of my 19 months long adventure ♥
Det var gårdagens FB status det..Just nu är kl 9.20 på morgonen och det är min sista dag i L.A, eller jag åker till flygplatsen vid 4 tiden idag. Panik!! Vill uppdatera detaljerat, men måste försöka fatta mig väldigt kort, så kort det går, för jag måste bli klar med alla saker idag, självklart! I skrivandes stund sitter jag och nickar för jag är så trött, haha! Har inte sovit på en vecka känns det som, så jag kan typ inte va vaken mer, fast det är bra för då kan jag förhoppningsvis sova hela resa hem. Kommer inte hända, men kanske lite iaf:)
Jag åker hem idag? Vad hände med 19 månader? Det är så läskigt,igår slog det mig verkligen att jag åker hem så ja satt på sängen och lipade lite. Lika bra att få ut känslorna! Mitt älskade rum,å min lya va jag kommer sakna den!
Alright börjar med update från fredagen. Då var det utgång på ingång och West Hollywood väntade. Jag och Kristine körde in, med första stop Walk of fame, så ja kunde köpa mina I love L.A t shirts haha, där kom det upp en weird kille och frågade vart jag var ifrån utan att börjat prata med mig..han visste att ja va från Sverige? Mm, sure! Han kunde säga några meningar på svenska, sen snackade han på i evigheter, han var konstig men han fick pluspoäng för att ha sagt att ja inte hade någon accent, haha! Annars var han konstig!
Som jag säger till alla som frågar vad jag kommer sakna...Livsstilen och hur sociala alla är, jag älskar det och galet va ja kommer sakna att snacka med random people. I sverige tror folk att man är dum i huvudet om man börjar snacka, haha!
Iaf, vi kom till The Hudson ( Bar/club ) träffade min lilla irländare, men det var packat med folk pga B-day party, han försökte fixa in oss och han trodde min kompis hade fake ID, jag hade min systers pass, eller kopia, så de släppte inte in oss, de sa att de hade släppt in mig med passet ( Han kände nämligen vakten ) men Kristine hade inget, så det blev lite missförstånd oss emellan, så vi hängde i busskurer, Bank Of america, haha, härlig fredagkväll:) Fast som ja brukar säga det är alltid unpredictable att gå ut minderårg, man får chansa helt enkelt:) Sen gick hans telefon sönder så vi fick aldrig tag på varande och kunde säga hej då:( Fast vi pratade hela kvällen och natten igår så de va lugnt, han försökte övertyga mig om att gå ut igårkväll, men ja hade verkligen inte tid. Gick och la mig 2.30 utan att ha ens gått ut. De va fredagen det:)

Lördag, då var det dags för utflykt med kidsen, ville göra ngt en ssita gång med dem, men kunde verkligen inte komma på ngt, jag hade inte en hel dag och jag ville göra ngt extra, så började 9.30 på morgonen och de va jätte excited båda två:) Min värdmamma föreslog museum, skit bra ide så jag tog dem till California Science Museum, närmare Downtown L.A, aldrig vart där själv så de va skit kul:) De fick McDonalds och vi hade det allmänt mysigt! På vägen hem i bilen berättade vi alla prutt historier vi vart med om och galet va vi garvade, haha! Det måste va ok att va så där barnslig ibland, det uppskattas av dem iaf:) Vi blev borta längre än beräknat så kom hem vid 2 tiden igen och direkt på nästa äventyr.
WAngooooo Tangoooo baby!!! Waaa, så taggad, jag och Kristine körde in till Staples Center, gick runt utanför i nån timme, där det var gratisgrejer, framträdanden m.m. 5.30 öppnades dörrarna:) Och sen var vi fast där i 6 tim, showen varade i 6 hela timmar, fattar inte hur de gick så fort, det kändes som max 2 tim. Inte undra på man hade ont i fötterna efter allt dansade i högklackat i 6 tim, haha! Jag kan inte ens beskriva, detta var den bääästa showen jag sett i hela mitt liv, det bästa avslut på min sista helg i L.A utan tvekan. Så GALET!! De hetaste artisterna under samma tak och hetaste kändisarna, jag var galen i 6 tim.
Vi hade riktigt bra platser måste jag säga och rätt som det var riktar de ljuset mot en stol 20 rader under mig och där sitter självaste PARIS HILTON, haha det är faktiskt coolt tycker ja själv:) Hon ville också se showen I guess!
Alla artisterna körde ca 4 låtar var och hela Staples Center va ett enda stort Parteeeeey. Alla stod upp, hoppade, dansade, sjöng, så galet! Vilken stämning:)
Detta är artisterna man visste,
Ke$ha, Pitbull,Jennifer Lopez, Selena Gomez, Matthew Morrison,Lupe Fiasco,T-Pain, Jason Derulo, Far East Movement, New Boyz, Cobra Starship, Cody Simpson, Britney Spears, Ryan Seacrest! Alltså, T-Pain o Pitbull fick alla att shaka asset, de har alla hits som spelas inne på klubbarna jämt, love IT! Fast alla artisterna va sjukt grymma faktiskt, sen var det surpise guest, tex: Ne - Yo, Jordin Sparks, Pia och Casey som åkte ur Idol, Dancing W the stars contestants, Lil Romeo, The Glee Cast, Joe Jonas..etcj a galet va kul!!!
Så alla hade väntat 6 tim på att få se JLo tsm med Pitbull, On the Floor så klart...upp kommer JLo från golvet, sjunger 10 sec, sen slutar hela musiken spela...skämtar inte, jag fick panik bara ja. Fast Jlo fattade inte att vi inte hörde ngn musik, vi hörde inte heller henne, för micken funkade inte, men hon sprang runt och fortsatte dansa etc, haha, sen inser hon att inget funkar och avslutar, men bandet börjar spela trummor typ och hon sätter upp en hel improvisation show, shakar sin röv, dansar och kör lite, så GRYM är hon! Hon såg såå ledsen ut när hon insåg att allt gick skit...men sen börjar micken funka och hon började snacka, We wont this let us down right? Lets do it again!!! YEEEEEEEY!!! Sen fick de igång det och hon var GRYM!!!!!!!!!!!!
Allt har funkat tills dess, sen slutar musiken på kvällens viktigaste nummer och 15 000 personer står där som frågetecken, haha!
Galet lyckad kväll:)
Kl var 11.30 och vi skyndade allt vi hade till närmaste Frozen Yogurt för ja skulle käka min sista Froyo...sorgligt men sant!! Vi kom i tid och jag tog för första gången den största bägaren, haha bara för att, och precis vad jag ville i:) YUM!!
Väldigt bra dag!

Gårdagen, söndag, gick upp tidigt som vanligt, insåg nämligen i lördags att jag inte får ner allt i 2 resväskor, så åkte och köpte en 3e, men jag får inte ens ner allt i 3 stora, plus handbagage, så hur tänkte jag med 2? Jag sitter seriöst och hoppas på väskorna..omöjligt!! är bara rädd att de spricker, men de ska nog gå bra, haha!
Får nog betala 300 dollar att checka in dem, men de kan de va värt!
Packade hela morgonen och man blir aldrig klar..tog mig 2 veckor o packa. Mitt liv i 3 väskor, testa det du!
Vid 2.30 kom barnen in i mitt rum, för då var det dags för ännu ett "going away party" eller vi körde Öppet hus, så de va skit kul verkligen! Förstår inte hur giulliga alla är, grannar, vänner kom förbi alla så gulliga, helt otroligt!!! Man lämnar ju ett hela LIV här. Alla som kom sa samma sak: Kristy, you know its just gonna go down hill from here right? You will never ever found someone close to Pernilla...Gosh, de överdriver, haha! Kristy: I knooow, I am freakin out, thats what im saying all the time..haha, de kommer bli skit bra med nästa au pair, jag känner att de blir bra:)
Jag tror att det är för att detta har vart så mkt mer än jobb för mig, jag har en relation med alla och det är så mkt känslor inblandat, men jag träffar dem igen, det vet jag!!
Min LCC kom förbi och sa hej då också, så gulligt, gav mig ett kort med fina rader, som tur var hade jag ett kort för henne också:)
Vid 6.30 gick de sista gästerna och familjen ville ta mig till det nya Sharkeez, mexikansk restaurang, club, bar lite allt möjligt, haha! De va super mysigt, väldigt högljutt för det var Basket på tv, men super kul iaf:)
Vid middagen tittar Kayla på mig med tårfyllda ögon: Pernilla Ill miss you!!! Jag har aldrig sett henne säga det på det sättet, så jag fick svälja 100 gånger...fy va hemskt!
Väl hemma öppnade de mina presenter och det blev succe:) Yaaay! Barnen blev SÅ glada för örngotten, de hoppade upp och ner och tyckte de va skit coolt, haha! Hade även skrivit kort till barnen och alla som känner Kayla o Parker vet att det stämmer in på dem båda såå bra, det är precis hur de är. Min värdmamma läste för barnen och började lipa...
Här kan ni läsa vad jag skrev till kidsen:

Kayla:
Kayla, You are the happiest and the most fun loving little girl I have ever met. I love your sence of humor, you are hilarious. Thank you, for making me smile and laugh every single day.We have had the best time together. You are so special to me! I will miss you terribly. You are welcome to Sweden anytime! Love, Pernilla.

Parker:
Parker, you are the sweetest and the most caring kid I have ever met. I am so proud of you for what you have learned and accomplished during my time here. I love hearing about all your exciting stories every day. Keep being "Curious Parker" and keep asking all your questions that you are always asking:) You are sweet as can be! I will miss you terribly! You are welcome to sweden anytime! Love, Pernilla.

Sen var det dags att öppna fotoboken och min v.mamma lipade genom hela tacktalet jag skrivit, haha! Även jag blev tårfylld av mitt egna brev, haha!
Det var en super bra dag verkligen, känslosam med bra:) Sen ägnade jag hela kvällen och natten åt att försöka packa, kollade på 2 av mina favorit serier, ett sista avsnitt, hehe!
Här är lite pics från helgen:

Hemmagjorda kor till kidsen, haha!

Örngotten:) Jag har grandmas jacka på mig på kortet, haha



Kk and Pk at California Science Museum!


Entertained inside Bank Of America:)

In a bustop outside the club...haha, with copy of my sisters passport.

Pariiiis on the screen:)

Selena Gomez

15000 people, jumping, shaking, screaming, singing for 6 hours! Waaaa!!

JLo my girl!!

My last or "until next time" Frozen Yogurt..How will I survive?

Igår tog jag extra extra extra ALLT!!! och för första gången den största cupen:)
Såhär kan Pernillas mix se ut, YUM! Man ser aldrig yogurten när ja blandar..haha!
Gillar toppingen:)

Framsidan av boken, men titeln: A match made in heaven:)

Blandade kort på My angels

New York City/millbrook, NY



Tog med lite kort från några av alla mina äventyr jag gjort här, så de kan få se det också:) och passade på att tacka för den möjligheten!

Min LCC:)


Familje photshoot, haha! Jag tittar ner, men ja gillar ändå kortet på ngt sätt.


Nu måste jag avrunda! Ska faktiskt ta mig ut på en sista löprunda på The Strand...gosh det kommer ja sakna!! Har inte tränat på typ 4 veckor, men nu ska det springas lite enbart för att njuta en sista gång av The Strand<3
Sen blir det packning hela dagen, och invänta avfärd!
Vet inte alls hur avskedet blir på flygplatsen, om barnen fattar eller om ja fattar, men jag hoppas hellre att ja kan gråta ut, annars kommer ja bara göra de på flygplatsen sj sen!

Ses i sverige!!!!

Kommentarer
Postat av: 36:an

Kände bara att jag ville köra en sista kommentar på världens i särklass bästa och mest underhållande blogg...



Så...



Sis I love you!

Ska bli underbart äntligen ha dig på hemmaplan ett tag!



Puss & kram

2011-05-16 @ 20:47:38
Postat av: Sara

Ååh gud vad fint Pernilla!!! Blir helt rörd!! Och din fotobok är helt makalös!!!!! Älskar KK & PK i badkaret på första sidan! Tänker på dig som går igenom många jobbiga avsked nu.. Även om det är farväl så är det som du säger until next time, ta med dig det och alla underbara minnen hem! Jag hoppas verkligen att du kommer fortsätta skriva i Sverige annars kommer jag att toksakna dig! Ha en safe flight, vila mkt på planet och njut av att vara arbetslös iaf för några timmar haha :) Kom ihåg att när någonting underbart är slut så börjar någonting nytt underbart. Kramar i massor!!!

2011-05-16 @ 22:52:07
URL: http://saralicious.blogspot.com
Postat av: Caroline

Usch vad jobbigt det var att läsa detta sista blogginlägget från L.A! Det får mig att tänka på mitt avsked till min värdfamilj för nästan ett år sedan :( Antar att avskedet på flygplatsen var jobbigt men som du skrivit själv så är det bara goodbye for now. Ni kommer ses snart igen!



Det har varit ett sant nöje att följa dina äventyr och vardag under de 2åren du spenderat i L.A. Jag älskar dina inlägg :) Jag hoppas att du skriver lite när du är tillbaka i Sverige också!



Jag hoppas att du får en bra flygresa hem!

2011-05-16 @ 23:06:19
Postat av: Caroline

Usch vad jobbigt det var att läsa detta sista blogginlägg från L.A. Det får mig att tänka på mitt avsked med min värdfamilj för nästan ett år sedan. Jag antar att avskedet på flygplatsen var jobbigt, men som du skrivit innan är det bara goodbye for now. Ni kommer ses igen!



Det har varit jättekul att följa din vardag och äventyr under de senaste 2 åren. Jag älskar dina blogginlägg! Jag hoppas du fortsätter skriva i Sverige :)



Jag hoppas att du får en bra flygresa!

2011-05-16 @ 23:10:25
Postat av: julia

Jag blir tårögd när jag läser detta och ser alla fina bilder. Jag känner dig inte alls, men på något sätt känns det nästan som om jag gör det ändå, jag har följt din blogg sen du åkte iväg, och nu har det plötsligt blivit dags för dig att komma hem.

Hoppas du får det bra i sverige igen, kram!

2011-05-16 @ 23:21:28
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/
Postat av: alex

du e såå stark, ser upp till dig så mycket Pernilla! du är fantastisk mot dessa små barn å jag bara vet hur mycket du betytt i deras liv. men nu vill vi bara ha hem dig!! du e bäst!



love u twin

2011-05-16 @ 23:48:40
Postat av: Melinda

Vad fin fotoboken blev! Vilken hemsida har du beställt den från? :)

2011-05-17 @ 07:49:26
Postat av: Anonym

Så sjukt att dn au pair resa äröver pernilla!!!!

Jag som har följt dig i över två år nu och så är det slut nu..., vad fasen hände med tiden??

Det har vart en ära att få läsa din blogg iaf, jag har njutit av varenda inlägg och både gråtit och skrattat! Och nu under ditt sista inlägg ifrån USA, kunde inte hålla tillbaka tårarna...

2011-05-17 @ 08:07:09
URL: http://masalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0