Jolines 1st B-day.

Då ligger man här i sin kära säng, med bästa spotify listan i högtalarna och party maken på:) Just precis, ingen PJ idag inte, idag är jag redo för ferre! Det är fredag kväll 8.15 lokal tid och jag väntar på att få brumma ner till Long Beach och gå på inflyttningsfest hos en svensk tjej som jag aldrig träffat. Det är så det är i au pair livet, nu är hon student men sak samma, de e bara hänga på vare sig man känner folket eller ej. Om man ska vänta tills man känner folk, kan man sitta hemma ett år. De jag ska åka dit med är 3 svenska tjejer och en norsk tjej och jag har träffat dem ett par gånger ca 10 min var gång. De är nu i min au pair grupp. De bor lite längre från mig så det är också en av anledningarna, en annan är väl också att jag hade Mona och Nicole innan så nära, vilket gjorde att man inte brydde sig om att åka iväg till andra när man hade trion.
Om jag inte vill sitta själv mina sista månader så gäller det att ta tag i livet och ragga polare:)
Så yes, de blir inflyttningsfest av ngt slag!!

Annars började denna fredag med jobb i vanlig ordning, sen direkt till gymmet och körde ett nytt pass, eller nytt för mig. 24.SET heter det, lite step up, konditon, benböj x 1000, armhävningar, vikter, bänkpress å andra dumheter. Har inte jag träningsvärk i morgon har jag blivit helad, ja jag säger då det!
Men fy kan ja få tillbaka träningsmotivationen? Den är under 0 nu. Så fruktansvärt otaggad, inte okej! Snälla ge mig tips innan det går utför.
Jobbade sedan 7 tim, tog bla Kayla och hennes kompis som fyllde år till Yogurtland. Härlig stund man får betalt för, haha! Tyvärr blev det en sväng till Y-landet igår också, dock inte mina iniativ, vilket gör det hela mycket bättre, eller? Man måste ju följa sina plikter på jobbet? haha!

Igår, torsdag efter morgonpasset tog jag mig ut på en löprunda eller det var nog mer en Celeb-run:) Jag ska fasen se en kändis på The Strand innan ja flyr landet. Samma morgon sa min värdmamma, Oh Pernilla jag är säker på att jag såg 2 kändisar imorse, hon visste dock inte namnen på dem men en från en äldre serie och en annan yngre skådespelare. Fasen va orättvist! Studion där bla The. OC spelades in ligger ju ca 5 från mig så inte konstigt om de håller till här iof. I februari kommer filmen ut som de spelade in utanför mitt hus, då jag var ute och simmade när de spelade in den i hopp om att komma med i bakgrunden, hahah!
Jobbade hela långa dagen, på kvällen kollade jag på American Idol, längtat hela dagen. Fy fasen jag ligger typ på golvet och as garvar för mig själv. Sjukt kul!!! Gick och la mig lite efter 9 då jag var helt slut, som jag alltid är av ngn anledning. Buh!! Somnade dock inte direkt, och vaknade med känslan.. NEJ det kan inte vara morgon, jag är alldeles för trött, haha!
Gick och la mig med balkongdörren öppen en stund igår för att få lite kalluft och de där stunderna är heliga. Ligga i sängen och höra vågorna på stranden och känna stranddoften:) Inte tänkt att skriva poesi här nu, men måste erkänna att det är ngt speciellt. Det somnar jag gärna till:) Nej mamma jag sover inte med öppen dörr, jag låser den innan ja somnar:) Sådana stunder och som att borsta tänderna på morgonen och titta på surfarna i morgonvågorna, det gillar jag och det kommer jag sakna!!

På tal om surfare, haha jag kan inte sluta skratta åt detta..Hade hämtat barnen från skolan, svängde vänster ner på en gata och åkte ner för backen och i varje backe ner mot stranden står det alltid surfare och byter om bakom sina bilar. Byta om, menar jag då, ta av och på våtdräkt, ta på, av tröjor, byxor osv. Inte mer än så! Igår däremot, gick det ett steg längre. Hahaa..jag åker ner för backen ser huvud och axlar på en mycket välvuxen kille i sina bästa år, enligt min bedömning. Kommer lite längre ner i backen och ser hur han står bakom sin dörr och byter om i hopp om att ingen ska se hans privats. Det han nog inte hade med i planeringen var att bilar även kör nedför backen...
Kommer närmare och jag det första jag ser är en helnäck rumpa, hahaha! Och där står alltså han med handdukar framför sig men helnäck från topp till tå bakifrån.
Ja började asgarva och kunde inte sluta le på ett bra tag, haha! Hur tänkte han där? Det är ju inte så att han vart och surfat vid en liten sjö vid skogen, mitt inne i samhället, haha!

Här, slutade jag skriva igår, hann aldrig skriva klart och publicera, så jag sparade och nu är jag tillbaka såhär på lördagseftermiddagen, haha!
Var som sagt på ferre igår och yihaaa va kul de va! Först var jag lite skeptisk då det såg ut som ett fängelse med människor från alla världens hörn, svenskar, ryskar, amerikanare, kineser, men en sjukt bra blandning. Super kul å träffa både svenska killar och tjejer. Vi hade väldigt kul åt alla dialäkter, då vi hade en skåning, smålänning, norrlänning, stockholmare ja riktigt härlig mix:) Dock tråkigt att inte kunde festa till det då jag körde..men underhhållningen var det inget fel på, haha! Ja kunde sovit hos Carro, väldigt snällt av henne men skulle upp och jobba vid 9 idag, så kände att likabra å köra hem. Plus att jag ändå behövde ta bilen från festen till carro, så spelade ingen roll, men iaf, jag hade skit kul ändå!!! Det var brud som hmm, hon gillade väl mat lite extra kanske och hon körde ngn slags korsett som gick över naveln, hon var vääldigt packad, var inne i hennes egna värd och körde riktigt många moves..även om det är taskigt så har vi svenskar väldigt kul åt att slänga in svenska kommentarer som ingen fattar. En av killarna fick nog och bara, nej men fy fan, kan någon bara ge henne en vinterjacka!!! Hahhaaa, så jäkla kul, de låter taskigt, men ni anar inte, haha!
Ja det var en lyckad kväll:)
Kom förbi en kille igår också som var så gay som man kan vara, haha! Alla gaykillar ja träffat här är så sjukt roliga att umgås med och denna fick pluspoäng av mig:) Han pratade dock i slomotion och var lite väl poetisk för min smak, haha, men iaf, vi snackade lite så frågar han:
- So where in CA are u from?
- Eh, Manhattan Beach, or I am not originally from CA, im from Sweden.
- Really? Oh, I can´t tell on ur accent.
Pluspoäng till honom, då va ja tvungen att snacka lite extra med honom för han sa det,haha! Seriöst, jag som trodde jag skulle va 100 gånger bättre just nu, så surt. Jag säger inte detta för att ni ska tro att ja är bra för det är jag absolut inte, jag kan göra mig förståd gott och väl, that´s it! Men blir bara så glad, eftersom det är ett av mina mål att bli av med Svedala accenten. 2 veckor utanför USA gjorde mig dock riktig svenne igen, buh! Märkte jag bara jag var hemma i Sverige.

Well, sen körde jag hem vid 1 tiden och det var dne värsta körningen jag gjort i hela mitt liv. Sorry mamma att jag berättar detta. Åkte ut på freewayen och det var som att åka in i ett rökmoln. Aldrig vart med om så mkt dimma i mitt liv. 7 filer och jag såg knappt bilarna på vägen, såg inte skyltarna eller om vägen svängde. Grejerna som lyser upp på marken och skiljer filerna åt såg man knappt heller. Var tvungen att köra skit sakta, men var rädd att köra FÖR sakta, kan ju vara farligt på en freeway då man inte får köra långsammare, men de andra trafikanterna körde också sakta. Jag körde nog liiite långsammare dock, haha! Jag var seriöst skit rädd!! Ibland tänker jag på om jag skulle krocka och jag tänker alltid bara på vad som skulle hända med bilen, aldrig att jag tänkt på mig själv. Det gjorde jag första gången igår. Började tänka massa hemska tankar att jag ville leva och inte ville bli skadad och massa. Det har jag aldrig tänkt innan, då förstår ni att ja va rädd.
Iaf, jag hittade inte hem så fick sätta på GPSn och med GPS på körde jag fel i Manhattan Beach. Seriöst? Jag såg verkligen inte ett skit! Men men, hem kom jag levande och utan repor eller skador:)
Gör jag gärna inte om!!

Idag jobbade jag 9-11 på morgonen, jag hade längtat efter sovmorgon hela veckan så fick ja ingen, haha! Jäkla skit och imorgon ska jag upp med kidsen på morgonen, då blir det definitivt ingen sovmorgon. Pratade med en kompis på msn en stund på morgon innan jag gav mig ut på en dagsutflykt till Kamprads place IKEA!!! Yeey, lite hemkänsla, aldrig fel. Mysigt och mkt gott har de också:) Fick faktiskt tag på lite grejs som ja ska fixa med som present till K o P när jag åker hem.
Även ett besök på Target i Carson, sen direkt till gymmet. Första gången på månader jag kände mig taggad, så tror faktiskt vinden kan ha vänt:) Efter det ännu ett ärende. Kristy tvingade mig att köpa med mig ngt gott till middag som de betalar för. Jobbar hela kvällen lång, föräldrarna ska ut så hon vill alltid att ja ska ha bra middag. Jag är verkligen inte picky, ja brukar bara ta lite rester om det inte är dagens middag, kylen är alltid proppad ändå, men bäst att göra som hon säger annars blir hon inte nöjd, tro mig, haha! Så åkte förbi whole foods och köpte Sushi. Mums!!

Insåg nu att detta blev en roman, I apologize for that!!
Nu börjar jag jobba igen, men måste först göra en offentlig grattis hälsning till min älskade systerdotter på 1 års dagen!!

Grattis finaste Joline<3 Saknar dig varje dag, hela tiden & önskar så jag kunde spenderat din första b-day med dig!
Love u Moster P.

Adorable.



Kommentarer
Postat av: Joline

Vad du är gullig moster!

Tack för alla gratulationer, saknar dig massor ska du veta!



Längtar tills du kan leka med mig igen.



Love you!

Puss & kram

2011-01-30 @ 17:57:05
Postat av: Getingen

Yeey..nice med fest! :) ni verkade ha riktigt roligt, kul att du träffar lite andra au pairer!

Miss and kiss!

2011-01-30 @ 22:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0