Can u always come back?

I am happy as can be!! Happy as can be, happy as can be, happy I am! Back in L.A and I just love this happy feeling. Happiness!
Stod och tittade på surfarna, samtidigt som jag borstade tänderna kl 7 imorse. Det är inte det att jag måste bo på stranden och se heta surfare varje dag, men det är i L.A jag ska vara. Det är mitt hem nu och jag mår enbart bra här! - Nästan alltid:) Sen att jag råkar ha det skit bra är ju bara ett plus:)
Ska försöka fatta mig kort idag då min fritid denna veckan är extreeeemely important!!
Så, I måndags packade vi ihop och lämnade Mammoth vid 10 tiden. Haha, I söndags på morgonen gav min värdmamma mig en kram och sa: Ah, u are just so cute! I can definitely see a smile on ur face today, thats for sure:) Awee, are u getting homesick up here, stuck in the cabin tillägger min värdpappa när han går förbi.
Va fasen är jag så dålig på att dölja det tänkte jag? Jag som trodde jag var helt normal, haha! Men så fort man inte ler 24-7 så måste ju ngt vara fel. Haha, de är väl snälla som bryr sig iaf! Ville egentligen bara tillägga, Klart jag är glad idag, vi åker ju hem imorgon, va trodde ni?:)
Jag fick ledigt från 10-3 tiden på söndagen, riktigt skönt. Huset för mig själv, sen gick jag ut och la mig och solade i snön. Fick faktiskt lite bränna där uppe, det lilla jag var ute:) Åkte upp till backen och satt hängde med familjen och massa andra familjer nån timma, sen hjälpte jag dem hela kvällen med vanliga rutiner, hade familj över etc.

Vi var hemma igår vid 3 tiden sen fick jag sluta vid 4.30 tiden. Då har man överlevt ännu en gång uppe i Mammoth. Applåd! Förhoppningsvis bara 2 gånger kvar vilket betyder 14 dagar. Puh, det är länge, men det tar vi då. Det postiva är att jag tjänade 100 dollar av de andra familjerna som var med för de tyckte jag hjälpt dem så mkt, vilket jag egentligen inte tkr men det säger min värdfamilj också att jag gör och om jag inte tar emot pengar får jag stryk från mina värdföräldrar, haha! Tog inte emot från en annan familj där uppe och när jag sa det så sa de att jag aldrig någonsin får säga nej till sånt igen. Okej, okej, haha! Gillar verkligen inte att ta emot saker, speciellt inte pengar, men antar att jag inte har ngt val längre:) Sen plus min vanliga lön och jag spenderar inget där uppe så på det viset är det riktigt gött:) Åkte till banken och satte in pengar igår så jag kan betala min miami resa etc. Tacka Mammoth för den flygbiljetten då kanske!!
Vid 19 tiden igår åkte jag till gymmet och körde ett Zumba pass. Oh my freakin gooosh, vilket pass! Seriöst, jag blev helt vild. När jag får bra musik då är det kört, haha! Bästa passet ever. Så sjukt kul, zumba med lite funky/street inslag. Ahh, jag skulle kunna shaka där i timmar. Jag log nog nonstop i 60 min.
Tyvärr fick jag ju lida för detta efter och idag. Har gammal ryggskada, eller sätesmusklen är det och när jag hoppar, springer för mkt etc rivs det upp och jag kunde knappt gå efter igår och idag var det knappast bättre. Så typiskt, men de va så grymt kul:) Är nog över imorgon!!

Har så mkt i huvudet nu att jag inte kunde somna igår även om jag var helt utmattad. Sen ringde pappa mig vid 11 tiden igår, hej va gör du? Jadu, försöker sova. Sova? Ja just det ja, tidskillnad, haha! han ville snacka lite om vår karibien cruuuise:)
Idag skjutsade jag föräldrarna till flygplatsen och nu befinner de sig på Hawaii, så nice för dem:)
Sj är jag ensam med kidsen och seriöst vilken morsa jag är. Kommer ha barnen tills söndag, men deras faster flyger in från New york imorgon natt så det är egentligen bara 2 hela dagar jag är hela ensam med kidsen, men hon vet ju inte rutiner och grejs så jag måste ändå jobba när hon är här, fast det är skönt att barnen kan gå in till henne på nätterna om de vaknar osv.
Föräldrarna tackade mig så mkt idag och sa att det är ett stort ansvar och att de verkligen uppskattar vad jag gör, för du förstår väl att det inte är normalt det du får göra?
Då menar de att jobba så mkt först mammoth, sen nu och ha barnen ensam osv. Det är ju egentligen emot reglerna men det är okej för mig. They will make it up to me:) Antar att det är en del ansvar, men efter 15 mån är det vardag måste jag ändå säga!

Kristy och Don skickade bilder från Hawaii till oss idag så då tog vi några ivkäll innan läggdags och skickade tillbaka, haha!
Här har vi den osminkade sanningen. Au pair sanningen, haha!



Okej kids? bäst att trötta ut dem innan läggdags:)


Kayla sa ikväll : Pernilla, when u are going back to sweden..can u always come back again? Please can u do that?
awwe, how cute is that? Jag lovade henne att alltid komma tillbaka:)

Nu får det var nog med skrivande!! Håll tummarna att kidsen inte väcker mig inatt.
Ta hand om er!!

Kommentarer
Postat av: Alle balle

Va grymt!!!! Äntligen "hemma"! Fatta du ska till Karibien, sick!! Va söta ni e på korten!! Pernill, längtar sååå så så sååå tills vi ses i värmen!! Love you babe

2011-01-19 @ 17:16:06
Postat av: Jennifer

Hej.

Jag har läst din blogg ändra från början och läser den dagligen.

jag ska åka som au pair om ett och ett halv år så som de är tänkt så ska jag söka till cultural care efter sommaren för då har jag tagit mitt körkort.

Jag har blivit kontaktad av en familj som verkar jätte jätte bra verkligen men det jag känner är tråkigt är att dom bor i Nebraska. Mitten av hela usa och jag vill som du till california. Har du några tips?

Dom vill även att jag ska åka med en organisation som inte är svensk.

/ Jennifer

2011-01-19 @ 18:18:40
URL: http://jennifermadelene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0