Battlefield in the house.

Och däär var jag nu 3 sekunder närmare Manhattan Beach. Haha fy va tragiskt det låter! Ännu en dag i granarnas värld har nu passerat och jag ropar hej. Som grädden på moset på vistelsen här uppe, som om man inte har nog med depression här uppe så fylls depressionbägaren på när det enda roliga man har här uppe är att äta. Detta hus är matens heaven. Mat, snacks, godis,kakor, allt!! Mat överallt, instängd i ett hus med frestelser är ingen bra kombination. Att sedan den enda motion man får är att gå upp för trapporna i huset eller knäppa barnens pjäxor är väl inte heller så upplyftande. Kul att man åker hem som ett svullo efter några dagar uppe i bergen!
Oj, hur var det nu med de postiva tankarna P?  Jag resonerar lite som så att det är bäst att fläska på sig här uppe för det är ju trots allt stor risk för major earthquakes i L.A och blir man då instängd en längre tid har man lite att ta av. Ska nog ta mig en stor bagel med riktigt mkt cream cheese på till frulle imorgon, sen lite ägg, bacon etc etc...Nej fy, jag har haft break från träning i 1 månad nu, när jag kom tillbaka från Sverige var jag verkligen så otaggad på att träna, noll motivation och jag har lärt mig att vill jag inte träna, då ska jag inte det. Sen är det skillnad på lathet och att absolut inte vilja. Så jag har helt enkelt inte tränat sen jag kom hit, men nu jäklar sprätter det i kroppen. Vill springa till gymmet nu, känner bara för att kuta 2 mil. Gå på pass, m.m. Så jag behövde bara ett break, nästa vecka är det dags igen:)
Okej, vad hände med detta side track? Men träning och hälsa är en stor del i au pair livet, eller låt mig bara säga mat är en stor del av au pair livet. Tyvärr!!
Det är det jag ser fram emot mest med att flytta hem till Sverige, få ett normalt mat schema, normala rutiner. Det finns inte i au pair livet! Nu talar jag för mig själv och alla de au pairer jag känt och känner.

Nog om mat! Fick några timmars sömn här i hallen, seriöst vad har hänt med denna säng? Jag kan knappt andas och den knarrar och skriker som aldrig förr och då blir jag helt stel, vågar knappt röra mig, men inte alla som har en säng. Vaknade av Kayla som sprang in i de andra barnens rum och ropade: Good morning guys, how are u doing? i den mest pigga och gälla rösten, haha! Öronproppar in!!
Körde folket till backen i morse, tog hand om Kayla hela morgonen, sen kom en annan tjej över. Vi spelade spel, målade, lunch m.m.
Sen fick jag ett break. Tjohooo! Så underbart väder här. Soligt och inte för kallt inte för varmt. Perfekt! Gick till mammoth village och fick syn på några väldigt frestande solstolar uppradade i solen. Där blev jag fast med ipod i öronen 1 tim. Lite gratis bränna också:) Gick en sväng innan jag gick hem igen! Var ändå ute 2,5 tim faktiskt. Checkade datorn sen började jag igen.
Badade barnen, gjorde middag, bakade kakor, diskade, städade, 2 andra familjer kom över och jag tog hand om 10 barn som brottades. Seriöst trodde jag att de skulle döda varandra ett tag. Till slut pratade jag men mina v-förädrar om att överväga sätta på en film eller annan aktivitet. Min värdpappa kom fram till mig senare ikväll och berömde mig för mitt iniativ att byta aktivitet eftersom säkerhet alltid går först. Ibland låter ja barnen slå ihjäl varandra lite halvt så länge det hålls på rätt nivå men jag kände att det gick lite utför ikväll, haha!

Jaja, klockan är nu 10.25pm och jag är nydushad och färdigjobbad. Fick precis reda på att jag får ett eget rum sista natten, för en av familjerna åker hem tidigare pga att hon skadade knäet. Tråkigt att de åker måste jag säga men ett eget rum kan väl också va trevligt!

Imorgon är nog planen att alla ska chilla lite, åka lite skidor, och bara hänga lite så jag får nog lite ledigt imorgon tror jag. Inte för att jag egentligen bryr mig om ledighet så mkt här då det inte finns ett skit å göra, haha! Fast ett 10 tim pass är inget i Pernillas smak. Då sitter ja hellre ute i snön:)
Hoppas ni alla har en underbar helg!!

Vill avsluta med att tacka SARA!! Kan inte tacka dig nog för din kommentar och hur gullig du alltid är. Du förstår inte hur glad jag blir när du hör av dig, du ska bara veta! Det finns ingen, absolut ingen som förstår mig bättre än Du. Samma jobb, samma familj, samma situation och nog inte helt olika:) Så tusen tack Sara!! Var glad hela dagen efter att jag läst din kommentar, haha! Nu ska jag maila dig förresten!!



Kommentarer
Postat av: alex

håll uuut!

2011-01-17 @ 00:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0