Good night sweetie.

Day off var det här jag!! Självklart vaknar man 8.30 och kan inte somna om. Frustrerande när man ligger där och är skit trött men somnar inte om. Kollade dator och lite tv på morgon innan jag runt 12.30 tiden tog mig ut ur huset, men destination Whole Foods för köp av järntabletter. Nöjd mamma? Så stolt över mig själv att jag trotsade Whole Foods alla frestelser. Köpte tex inte mina favorit nötter, stay strong, stay strong! Mitt nya nyttiga liv har börjat, det brukar vara i ja, runt 8 timmar. Sen börjar jag om varje dag och det varar tills jag kommer ner i köket och så håller det på:) Nu har jag vart nyttig i 2 hela dagar! Woho, applåd till mig! Får se hur länge det håller i sig!
Åkte direkt till Best Buy och köpte 16G usb minne, sånt där som är riktigt kul att spendera 45 dollar på. Men men, vad gör man inte för sina värdefulla bilder:)
Sen blev destinationen South Bay Galleria och tanken var faktiskt att få en massage där, det kostar mellan 12 och 20 dollar och mina knutar is killing me, så det var dags. Kom dit och kinesen kollar upp och ner, ner och upp på mig, sen börjar han prata med mina bröst. Ja inte med mig iaf! Do u want one? Ehhh, Í´ll think about it...och där drar jag. Skippar nog en massage från honom. Man sitter mitt i köpcentrumet på en massage stol med alla kläder på, så det är ingen riktig massage på det sättet, men seriöst. Nej tack!! Snusk gubbe!!
Istället blev det shopping för mig, inte riktigt tanken, men så blev det. Spenderade 96 dollar på forever 21, men ta det lugnt, använde 60 dollar på mitt presentkort där!! Ska ju nämligen spara...
Riktigt nöjd med köpen får jag säga..
Åh, kan inte vänta att få använda pälsjackan:) skor och pälsvästar/jackor är jag svag för här asså. Hatt kan alltid vara bra att ha!! Mamma, bevis på nya tabletter!! När ja kommer hem till Sverige kommer jag faktiskt kunna börja använda alla mina sommarkläder jag köper..förhoppningsvis tillåter vädret!


Genomskinlig tunika, svårt att förstå materialet, men skit snygg till jeans tkr jag!


Väl hemma gick jag ut och la mig på uteplatsen, målade naglarna, läste tidning och letade löpande kändisar, dock utan framgång, haha!
När det blev kyligt förflyttade jag mig upp till rummet, letade lite jobb, sen tänkte jag blunda i 30 min innan gymmet, sluter ögonen och tyckte jag hörde min dörr öppnas. Öppnar ögonen och bredvid mig står Kayla, Oh hi Pernilla, there you are!!
- Hi Kayla, what are u doing?
- I just wanted to see u.
- Oh, okay, come on in cutie.
Sen ligger hon i soffan med mig och kramas och busar. Så mysigt att hänga med kidsen när man inte har alla måsten. Helt annan grej om man jobbar eller ej.
Efter lite kramandes sa jag,
- Kayla Im gonna take a nap now, feel free to nap with me.
- Okay, good night sweetie säger hon och ger mig en puss på kinden..sen börjar hon as garva åt sig själv. hahah!
Så jäkla söt, hon kan verkligen underhålla sig själv! Haha, Pernilla i said sweetie, thats so funny:) Haha, hon är för söt!!
Efter en stund av dansande i mitt rum sprang hon iväg!!

Kl var 17.30 och jag brummade iväg till gymmet och det var dags för BOOTCAMP!! Oh yes,. loove boot camp! Önskar jag kunde göra det varje dag. Dagens camp var lika bra som förra, gillar själva militär stylen! Instructören är skit bra, hon är hård och tuff på ett bra sätt, med humor. Inte bara sträng som man hatar, haha! Vi gjorde ngn övning och hon skriker:
- If u are chewing gum at my class, u are not working hard enough. Stackars brud som tuggade för fullt, haha!
Kommer förmodligen vakna med go träningsvärk, gillar vi!!

Har precis ätit dinner, har one tree hill på i bakgrunden, har sovmorgon imorgon så hoppas på bra nattsömn inatt:)
En del kanske såg på Facebook men för er som inte, måste jag visa dagens mail från min kära pappa.
He cracks me up!!

Pappa skickade ett mail till mig och mina systrar som sa:

Hej på er!
Skickar en bild på min mage så ni ser att jag inte fuskar med träningen. / Pappa.



Pappa, du och dina idéer, gud va jag skrattade!!! Pappa, somnade du i solariumet eller? haha!

Kram på er alla!


Kommentarer
Postat av: Fanny

Hej!! Vilken fullträff du ser ut att fått i au pair livet. Riktigt roligt att läsa om.

När åker du tillbaks till Sverige? Kanske kan jag ta över efter dig? :) Jag ligger nämligen ute med min ansökan inför sommaren!! Ha det bra / Fanny

2011-02-10 @ 09:54:02
Postat av: 38:an

Nämen visst, inga problem!!!

Köp du massa snygga vår och sommarplagg så ses vi här hemma i maj när jag strosar runt i mina kläder från typ 1992.

Det är lugnt, bryr mig knappt...inte alla som får hänga med en grymt snygg och välklädd Bräda...

2011-02-10 @ 13:03:37
Postat av: Getingen

Den där pälsen stod det Bruno på!! Wow vad snygg...like it likeeee it!! hi hi Kayla är ju bara för söt! Miss u! P&K

2011-02-11 @ 12:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0