doctor P.

Blue Valentine - check! Har precis vart på bio, med ja, mig själv, haha! Silence is Golden, please remain from talking säger de alltid innan varje film. Ja tänkte jag, de blir inga svårigheter idag:) Kl 5pm idag måndag frågade kristy om jag hade planer eller om jag vill gå på bio. De hade en biobiljett som gick ut idag och Don var borta och Kristy kände inte för att gå. Varför inte tänkte jag? Det fanns dock inga jag direkt ville se, men blev filmen Blue Valentine till slut. Slutade vid 6.30 och brummade direkt iväg till 6.55 bion. Det är faktiskt mysigt att gå på bio själv måste jag ändå erkänna, man pratar ju ändå inte så mkt, men filmen..ja mycket märklig film! Hände inte så mkt och man blev mest lite halv deppig, men tur att den var gratis, haha! Gratis är gott som pappa lärt mig, haha!När ja kom hem ikväll ropade Kristy: 
- Heey, how was it? 
- Ehm, weird svarar jag och garvar och hon börjars asgarva, hahah! Weird är nog rätta ordet! 

Vad har annars hänt sen senast updaten? Gick upp med kidsen i söndags, vaknade vid 4 tiden och mådde inte alls bra i förkylningen, sen somnade jag bara om en liten stund innan barnen väckte mig. 
Slutade vid 9 sen fick ja ledigt hela dagen:) Gjorde inte direkt ngn nytta måste jag erkänna..åkte till gymmet och gick på Yoga direkt, inte ngn höjdare att hänga med huvudet upp och ner i 1 tim när man är täppt i näsan. Kunde ju inte andas på 60 min, haha! Skönt att röra på sig lite iaf. Spenderade 1 tim på Target och tyvärr även 110 dollar. Usch, men de va de värt:) De får man väl unna sig när man är förkyld, oskriven regel eller? Spara pengar var det ja! 

Åkte hem och kollade på Solsidan, veckans höjdpunkt:) Kollade på lite andra roliga program på datorn, vilade lite, regnade faktiskt lite igår så det gjorde det hela okej att va inne. Gick och gjorde min naglar på eftermiddagen. Alltid en treat!! Gick och la mig hyfsat tidigt, men var tyvärr död när jag vaknade imorse och var på allmänt dåligt humör. Jobbade morgonpasset och åkte direkt till El Camino för att göra mitt engelska test. ville verkligen inte då mitt huvud sprängdes och jag bara va hängig, men var så illa tvungen. Gjorde en läskunnighet delen, får se hur det gick! Ska tillbaka för part 2 nästa vecka, skriva uppsats och muntlig del i 3 tim. Tjoho! Sen ska jag äntligen placeras i en grupp. Så mkt meck! 
Jobbade sedan från 12.30 - 6.30. Nu sitter jag här och njuter av tanken att jag har sovmorgon imorgon. Preciiis vad jag behöver. Wunderbaaar! Ska sova ut, sen är inte dagen riktigt planerad är ledig så ska på boot camp class på kvällen det är allt jag vet. Vill till Santa Monica imorgon, men då blir det shopping de vet jag. Hmm..

Glömde berätta att i lördagskväll skjutsade jag mina v-föräldrar och 4 till av deras kompisar till Studio City till deras party. Tog 1 tim dit, dels för det är långt, men också för sjukt dålig traffik på freewayen men galet va kul det är att lyssna på dem, ja bara lyssnar å garvar:) Och de säger bara , Pernilla, ur a part of our family, u know us..óch garvar, haha! Det är ju inte alltid barnsäkra konversationer, haha! 
En annan babysitter tog hand om alla barnen medan jag skjutsade, ja åkte och hämtade hem barnen för att lägga dem hemma hos oss och ser direkt att Kayla är sjuk. Hon har vart hängig och såg direkt att hon inte mådde bra. Försökte direkt börja skoja, för såg att hon hade gråten i halsen hela tiden, ville inte prata osv. Även om jag själv blev orolig får man ju aldrig visa det för barnen..bara visa att allt är bra och nu ska vi bara ta lite medicin och sen snooza gott. Hämtade febertermometern och såg att hon nästan hade 39 C feber plus öroninflamation. Fick trycka i henne en banan också så ja kunde ge henne medicin, eftersom hon knappt velat äta middag. Usch stackarn bara skakade när jag la henne i sängen. Ska bara kolla din temp lite..ja, okej, men god natt då..tog snabbt ut den, ville knappt se hur mkt det var, sa självklart inget till henne. Hon somnade snabbare än kvickt kan jag lova! Nästa morgon mådde hon mkt bättre igen:)
Vaknade nästa morgon av en Kayla i min säng, med ansiktet 1 cm från mitt. I want breakfast, and I cant sleep. haha! God morgon på dig också!

Hoppas ni alla hade en bra helg & måndag!

Allt är Target fynd:) Svarta tröjan är beach tröja har ja tänkt mig, så nice att ta på sig till stranden. En fårpälsväst, på rea faktiskt:)


Byxorna till höger har ja letat efter i månader..äntligen hittade jag ett par:) De andra är som ridbyxor, lite leggings material fast finare. Älskar min gråa lilla tå i nedre hörnet av bilden, haha!

Köpte dessa på forver ett tag sedan, var egentligen 1 stl för stora, på gränsen, men köpte dem ändå för de va så snygga, haha! Nu har ja bestämt att behålla dem:)


Kommentarer
Postat av: Getingen

Grymt snygga kläder sis! (som alltid) Vad duktig du var med Kayla när hon var sjuk, du är alltid så omtänksam! Love u! Puss & Kram

2011-02-01 @ 22:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0