16 months celebration!

Blogg break var det här ja, inget medvetet sådant! Tur att svenska mobilen finns, så jag kan övertyga mamma om att jag lever!! Har nog inte vart en av de bästa veckorna här om ärligheten ska fram. Tänker inte uppdatera om hela veckan för då får ja sitta här hela helgen och Starbucks stänger ju vid 11 så de funkar ju inte.
Anledningen till bloggbreaket är internet breakdown. Fett meltdown har vårt internet haft, haha! Började i måndags att vårt internet helt enkelt inte funkade. Så har det hållt på i 1 vecka nu, men det funkar på mina värdföräldrars dator, deras stationära. I mitt rum funkar det dock inte, vilket suger! Lyxproblem? Nej, inte när man bor på andra sidan jorden och det enda kontakt med omgivningen man har är genom internet.
Helt sjukt vilken skillnad det gör, hade aldrig klarat 1 år här utan internet. Jag lovar! Efter denna veckan har jag fått hemlängtan och det händer inte allt för ofta, men imorse vaknade jag upp med riktig hemlängtan! Övertygad om att det är pga att jag vart helt utesluten från vänner/familj. Just därför jag sitter på Starbucks och häckar nu, där de har trådlöst internet:)
Veckan som varit har ägnats åt jobb, jobb, lite gym, otrolig trötthet följt av en mega förkylning. Härligt det där! När ja inte jobbar har jag sovit, nu när ja inte haft dator heller har jag lagt mig vid typ 9 tiden och somnat direkt. Antar att förkylningen var lite av förklaringen till det.
Berättade aldrig om kvällen i Long Beach i söndags. Vi gick på bio och såg " Just Go With It" med Jennifer Anitston, och herre min skapare vilken film. Jag garvade högt hela filmen, non stop!! No kidding! Så galet rolig film. Ni MÅSTE se den!! Mycket nice kväll i LB!

Skulle skypat med min kära aleex från Hawaii i veckan, men det gick ju sådär utan internet:( Man blir seriöst handikappad utan internet, inte ens lite skönt att vara utan, för man vet att mailen blir fler och fler och allt byggs på och sen har man 100 dagars jobb och göra på datorn. Fast tur att det är så, tänk så hade man haft 0 mail i inkorgen var dag, hade inte allt vart kul, så tack alla:)
Åkte faktiskt till Starbucks igår och skypade med mamma och pappa:) Satt i bilen med datorn utanför Starbucks för ja hörde inte Skypen inne på cafeet, haha! skönt att prata med dem, som alltid!! Riktigt längesedan nu!
Om 2 veckor sitter ja snart på planet på väg till Miami för å träffa pappa!! Åh va kul det ska bli, alltid vart en dröm att åka på kryssning i Karibien och nu går drömmen i uppfyllelse. YEES!!

Tack alla för era kommentarer, ni är bara världens sötaste!! Blir så glad ska ni veta! Min mamma började tom gråta åt ett en av kommentarerna, haha! Ska svara på alla nästa vecka!! Be patient:) TACK! 
Denna helgen är min lediga helg, faktiskt min sista lediga helg i L.A, okej det är läskigt! Det blev inget Vegas i helgen, och jag har lite dåligt samvete att ja inte åker ngn stans, men vet inte vart ja vill åka, haha! Igår kväll jobbade jag till 8pm, sen gick tjejerna ut i Long Beach och jag mådde verkligen inte bra, så kände inte för att åka dit och "testa" att gå ut sen stå där  å inte komma ngn vart. Dessutom var det regnstorm här i L.A igår, inte alls trevligt!! Kunde somnat direkt vid 8 tiden, men när ja har min lediga helg får ja dåligt samvete om ja sitter hemma, så ja tvingade mig ut på bio vid 9.30 tiden. Alla tjejerna hade redan sett filmen " No strings attached" med Ashton Kutcher och Natalie Portman, så ja skulle få se den ensam i vilket fall, och ja ville verkligen se den så jag gick på bio med med själv. Sjukt trevligt sällskap!! Den där Pernilla har så bra svar på allt, ganska tyst, men bra sällskap!!! Vilka filmer det går nu, också så galet bra film, sjukt kul!!!! Måste ni också se:)
Somnade vid 1 tiden och vaknade ett par gånger under natten sen igen vid 8.30 tiden av det förbannade borrandet grannarna håller på med. Sen sjunger mexikanarna utanför mitt fönster också! Seriöst inte ens på en lördag får man lite sömn! Ja, jag tkr lite synd om mig själv! Kul att de är glada att ha ett jobb, men fortsätter de så kanske jag avskedar dem.
Så var det med den sömnen, åkte till Starbucks vid 10 tiden idag och sitter fortfarande här 2 timmar senare!
Har slutat stressa över att ja måste göra massa på min lediga helg, tänker inte ens träna, eller kanske en promenad. har inte tränat på 3 dagar nu, men är väl bäst att lyssna på kroppen.
Ikväll däremot då blir de party! Ikväll blir det utgång i Long Beach med tjejerna:) Förhoppningsvis löser sig allt och jag kommer in=) Om inte,kör ja väl lite streetdancing utanför klubbarna!!

Förövrigt går jobbet bra, Kayla har klängt på mig som en apa ända sedan ja kom tillbaka från Sverige. Varje morgon springer hon och kramar mig, sötis! Får gråten i halsen bara ja tänker på att lämna mina favoriter! Min v-mamma börjar lipa lite då och då, haha! Sa i bilen till Kayla att jag åker om 2-3 månader och direkt sa hon:
- But, No, Im gonna miss u!
- Im gonna miss u too sweetie
- No, but im gonna miss u even more. Im gonna miss u for 100 years..are u gonna be gone for 100 years and then come back?
- Haha, I dont think we will be alive in 100 years, thats a long time, but I will definitely come visit u guys again.
- Im always gonna miss u!
Där blev det ett stort hål i mig när hon sa det. Fy va söt!!! 100 år också:)

En unge trodde jag var Kaylas mamma i veckan så hon sa:
- Kaylas mom, Kaylas mom..
- I am Kaylas babysitter, Pernilla.
- Oh, okay. Pernilla...guess what? Sen skulle hon fråga ngt.
Då säger Kayla:
- Yes, that´s Pernilla,I hug her everyday, cuz I love her.
Haha!!

Fick 2 andra förfrågningar i veckan, so do u have a daugher or son in this class?
ehm, well, I am their babysitter, haha! Värst va man växer upp här..Nu ser man ut som en morsa också:)

Avslutningsvis så firar jag 16 månader i USA idag!! 19 februari. 19 october 2009 åkte jag hit, hur galet låter inte det? 2009 också, haha! Well, känns inte som 16 månader. Har bara max 3 månader kvar här och andra familjer börjar fråga hela tiden när ja åker nu. Påmins varje dag, blandade känslor såklart!!

På måndag åker vi till Mammoth för Skiweek! Wohooooo! Jag ler från öra till öra. At least they have internet up there:) Det kan jag glädjas åt. Men sängen i hallen lockar inte. 2 gånger kvar, sen sätter jag aldrig mer min fot där! Har ja klarat typ 10 gånger, klarar ja 2 till. Är där 1 vecka, sen hemma i MB i 6 dagar, sen flyger ja till Miami på lördag kvällen. Yihoooo!!!

Fick så vackra blommer av värdfamiljen på valentines day, nu blommar alla och är så fina! Ja köpte valentines gosedjur å godis till barnen, plus blommor å kort till familjen:)



Fick 2 kort och tuggummi som ja älskar av mina kära systrar!!!! Tack tjejer, ni är BÄST!!


Haha, så kul! Alltid på gymmet får jag 4 eller 6 svettrutor på linnet, inte för att ja har rutor utan de bara blir så, haha! Men detta linnet är lite fladdrigt så de blir annorlunda svett på den, haha varför säger jag detta? Ja iaf, när ja kom hem och kollade i spegeln har det bildats ett hjärta. OCH detta var alla hjärtans dag, det är faktiskt lite läskigt!!! Min present till er:)


Trevlig helg på er alla!!! Saknar er!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Tack för updaten sis! Älskar att läsa bloggen :) Det där med linnen var häftigt, det måste varit ett sign :) Kan inte fatta att du ska träffa Pappa snart och åka på en grymisch kryssning. Jag är avis!!!



Sköt om dig!

Love!

2011-02-20 @ 21:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0