Home sweet home

( Skrev detta igår, men vårt kära internet funkar fortfaranden inte, så nu är det Starbucks som gäller igen. Väntar på att skypa med mamma och pappa, sen blir det gym och jobb. Väl hemma igår kollade jag American Idol i 3 tim, sen somnade jag innan jag lagt mig i sängen typ. Sov ut så mkt jag kunde imorse med borrande grannar som spikar och gör allt så högt det bara går)

Och där överlevde man ännu 6 dagar i fängelset. Check på det! Nu är det  1 tripp kvar upp till bergen, sen blir det förmodligen neeeever again, iaf inte som au pair om jag får bestämma. Den enda anledningen jag sätter min fot där igen är med vänner eller familj för en liten skidsemester, men hur stor är chansen att man åker till Mammoth och åker skidor? Minimal!! På tal om det, jag ska nog åka skidor nästa gång, min värdpappa försökte övertala mig att nästa gång måste ja ta mig ut, det är en av de bästa bergen i hela USA och då måste jag ju kunna säga att ja slirat ner bergen.
Sitter faktiskt i bilen på väg hem nu, barnen tittar på film, så ja frågade om jag kunde göra lite stuff på datorn och de började garva och sa att jag skulle sluta va så silly, haha! Klart jag fick sa dem, men det känns alltid bäst att fråga först, och inte bara hej nu sätter ja på datorn här. Bättre fråga en gång för mkt, right? De tyckte de va konstigt att ja inte ville se Chitty Chitty Bang Bang, haha! Självklart inget internet i bilen, men smart som man är skriver man nu och sen klistrar in inlägget. Allt för att spara tid!!
Mina timmar kom upp till 60 timmar av jobb denna veckan.  Inte att leka med! Overworking? Just a little..de är alltid rättvisa och ”make it up to me” men inte konstigt att man är trött. Speciellt när man inte sovit ett skit på 7 dagar. Måste dock erkänna att detta var den bästa trippen någonsin till Mammoth, allt beror nog på gymmet att jag fick komma ut ur huset, blev som en ny människa. Jag sa de till familjen och de var så glada att jag kunnat gå till gymmet och komma ut ur huset varje dag, de förstår verkligen att man får ”cabin fever” av att va inne i ett hus 24-7 i en vecka, men jag säger alltid ” no worries” som vanligt, det är lugnt, ingen fara…fast innersinne kanske ja  tänker annat ibland, men så länge de förstår att det inte är en dans på rosor att va au pair så känns allt bra och det förstår de VERKLIGEN. Däremot att ja inte tycker det är värre att ta hand om 5 barn än 2 förstår de inte, haha!
I lördags jobbade jag på morgonen, jag och Kayla gick ut och gjorde en riktig snygg snögubbe, jag lärde även Kayla säga snögubbe och det lät precis som en svensk, så sjukt kul!! Men R kommer hon aldrig lära sig, haha!









Körde KK till backen vid 1.30 tiden sen åkte jag direkt till gymmet som jag inte alls kände för men jag va där iaf. Vet inte om jag sa det, men jag glömde mitt gympass till gymmet häromdagen och mannen sa att ja va tvungen att ha det, då de kryssar för varje gång på mitt 5dagars pass. Ja tänkte inte åka tillbaka å hämta det, så ja frågade om de bara kunde skriva en lapp eller vad som. Nej du måste ha det..Seriös? Men då kom gubben ja köpte det av och han bara, nej men det är lungan! Så jaaJ Lite halv bundis, med gubben i hästsvans, haha! Men det bästa av allt var så klart att de inte kryssade för den gången och dagen efter var han inte där, så vad innebär det? Jag fick en extra gång, eller en gång gratis skulle man kunna säga!! Jag är alltid väldigt ärlig med sånt där, men inte denna gången minsann. Nu har jag ju 2 tillfällen att gymma nästa gång vi kommer upp istället för 1. Skit bra!!! Hyfsat smart drag av mig att glömma plånkan. Det är bara typ 60 +are som tror att de är 20 som gymmar där, några enstaka under 30 kanske, men alla glor som om de aldrig sett en människa innan. Vad är deras problem? Det är en man som är runt 60 kanske, han är nog i solariet varje dag och så otroligt obehaglig. Denna man har vart där samma tid som mig varje dag och glor, glor och glor och inte nog med det han följer efter mig. Visst det låter kanske inte sant, men det är mer än sant! När jag gör situps för han situps, när ja gör armövningar, står han vid maskinen bredvid..osv. Så förbannat äcklig!!! Till slut blev ja så lack så jag hoppade i poolen istället. Messade min värdmamma och sa att han snart kommer dela löpband med mig, haha!

Rikitgt glad att slippa honom!! Sen när jag lämnade in nyckeln, ska alltid killen snacka i typ 5 min och gör allt i slomotion..Kom igen, ge mig mitt kort så ja kan dra!! Förlåt ibland orkar man inte va social. De är väl exalterade över att se nytt folk uppe i bergen, haha!

På kvällen åkte vi alla över till en annan familj, där vi var förra året. Deras mansion!! Och det är ju bara ”vinter hus” kom ihåg det. Ja hittar inte ens barnen i det huset..inomhuspoolen är 25 meter bassäng, finaste vyn över bergen och allt är så sjukt häfitgt. Tur att man inte är au pair i det huset dock, de åker upp varje helg till mammoth och de bor i manhattan beach. Hur orkar man?
Det var iaf trevligt, vi alla hoppade i poolen, som var typ 40 grader..
Väl hemma blev det säng dags och klockan var 22. Var helt död eftersom jag inte sov ett skit natten innan, denna knarrande säng gör mig galen. Kunde inte sova och varje gång ja rör mig knarrar det galet högt, så vid 4 på natten blev ja så lack och la mig på golvet med täcke å kudde, haha! Tänkte lite vad familjen skulle tänka när de såg mig liggandes på golvet. Sov väl 1 tim eller nåt, sen igår frågade min värdpappa om sängen var obekväm, så förklarade ja att den är skön bara att den knarrar och jag ville inte väcka alla, vilket var sanning. Han bara nu flyttar vi ner hela madrassen på golvet. Nej men det är lugnt säger jag. Nu flyttar du ner den, aldrig att du sover på golvet.  La mig på madrassen igår och sov hela natten, non stop. Bästa sömnen på 7 dagar. From nu kommer ja alltid flytta ner madrassen. Ja skäms så att vara till besvär, men det var nog för det bästa iaf.

Imorse packade alla ihop och vid 10 tiden rullade vi iväg. Tjänade 80 dollar extra denna veckan också, från de andra familjerna, vilket de inte hade behövt, men måste ju ta emot nuförtiden.  Pappa, kanske att ja köper dig en bira nästa helg, haha!
Glömde berätta om den goa konversationen föräldrarna hade häromkvällen. Ni såg nog i förra inlägget att jag börjar skriva det, men glömde berätta om det, haha!
Iaf, jag satt med min dator i köket lite efter att Kristy tvingat mig upp där för att få lite lugn o ro när de la barnen den kvällen. Sen satt ja kvar med min dator lite när de satte sig och chillade lite och konversationen började lite lätt med en diskussion om olika fisar, pruttar osv…sen spårade ur totalt, haha! Och min värdmamma ropar: Pernilla ur getting ur education right now, haha! Herregud, kul att man är en i familjen, haha! 2 av papporna är läkare så de började berätta massa sjuka saker, lite väl under bältet så efter en stund drog ja mig tillbaka och lämnade rummet, haha!
Vid middagen pratade familjerna om uppväxt, pengar, rikedom etc. lång historia, men de alla är så otroligt ödmjuka, det gillar jag. Det viktigaste de vill att sina barn ska förstå är att oavsett pengar, hus, ras, färg såklart så är alla precis lika mkt värda och de umgås ju istort sett bara i kretsar med otroligt mkt pengar, så alla familjerna försöker alltid ta ut barnen på andra resor så de kan få en förståelse att Manhattan Beach inte är en normal community att bo i. Som en av mammorna sa, bara för att vi spenderar sommaren med KODAK familjerna så är de inget annorluna eller speciella alls. Heja dem!! Vissa är ju dock hjärntvättade, och då är det inte barnens fel om de blir besatta av materiella saker etc.
En liten parantes bara. Sen att man måste ha pengar i USA för att ha ett bättre liv är väldigt sorgligt tkr jag!
Sitter fortfarande i bilen, men har checkat lite lunch emellan och barnen kollar fortfarande film. Längsta filmen  någonsin!! Så skönt när de kollar film så slipper man leka gömma kängurun med Kayla, haha!
Ikväll ska mina värdföräldrar på Oscars party, eftersom det är Oscars galan ikväll!!
Nu ska de inte på den riktiga festen, haha men till en annan och alla måste klä ut sig till en av karaktärerna som är nominerade. Så mina v-föräldrar är Barbie och Ken ikväll, haha, eftersom de är med i Toy Story 3 eller va det är.
Sj ska jag ta hand om kidsen, skulle kunna somna om 1 sek, men ska laga middag till dem, bada dem och sen blir det riktigt tidig läggdags om ja får bestämma. Barnen är helt utmattade efter denna veckan så de kommer somna direkt iaf!
Sj ska jag tvätta och börja packa inför MIAMI/KARIBIEN!! Om ja orkar vill säga!

Hoppas ni har en trevlig start på er måndag!! Sj hoppas jag på sovmorgon imorgon. Mer än nödvändigt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0