The Finishline Is Just The Start

The finishline is just the start of another race. Tycker jag beskriver livet ganska bra, man påbörjar, avslutar, ibland hoppar man av för att köra ett annat race, livet är ett ständigt race med strävan efter mållinjen, men är man nöjd när man väl passerat och uppnått det där målet? De flesta av oss är det inte, och strävan efter något högre och bättre är ett ständigt battle. Life is too short to not aim high, det är min åsikt! Sen är definitionen av "high" olika för olika personer, men så länge du siktar på dina mål och ingen annans är ditt mål det högsta du kan nå!
Shakespear här igen. Förlåt, mina inlägg spårar ur these days. När jag börjar skriva springer fingrarna och tankarna iväg och några sekunder senare har jag skrivit en hel dikt om livet. Jag är den sista människan man skulle kalla "djup", haha! Fast en del shakespear egenskaper antar jag ligger dolt:) Tack, Pappa Rambo, antar att det måste vara dina gener...

Just i denna sekund kan jag inte klaga på livet..nyscrubbad och doftar Victoria Secret lotion, nerbäddad i sängen efter en återigen underbar Zumba class:)  Roligaste händelsen på Zumban idag, vår instructör är väl 22-23 år eller nåt, skit het brud, shakar runt och gör moves och går fram till en typ 65 årig gubbe som är med i klassen och försöker hänga med. Hon börjar shaka med honom och han flippar verkligen ur, han shakar allt han har, hoppar upp och ner, gör flips i luften, sparkar och shakar, hahah, jag verkligen asgarvade. Det hade säkert hänt i sverige. Skulle inte tro så:) Härligt när man kan bjuda på sig själv, sen kan det hända att han hade en liten extra sprattel cell i hjärnan, men kul va han gubben!!
Annars idag, jobbade 7.30-8.45, sen var den skype date med syster Emelie:) Skulle skypat med andra systern igår kväll, men jag missuppfattade och trodde det var ikväll, så hon satt där och väntade på mig, haha. Förlåt igen sis! Nu löste det sig så bra att hela familjen var hemma, syskonen, päronen och Joline:) Så då fick jag en skype förmiddag med alla familjemedlemmarna, det var typ som intervjuer, Ok, mamma nu är det din tur, Jessica, din tur, haha! Helt obeskrivligt vilken bra familj man kan ha! Pappa kommer in emellanåt och är allmänt störig, haha! Ska blåsa i micken, spänna sig och fula sig, haha! Rambo är kung!

Louise kom hit 1 tim, vi bara snackade, tittade lite TV, sen skjutsade jag henne till skolan, för hon hade en class, jag åkte vidare på ärenden, Target, Toys r us, var på jakt efter b-day present till Kayla och tillslut blev det ett helt kit med massa diadem och hårband som man kan dekorera och göra själv. Hon gillar diadem och älskar att pyssla, så hoppas de blir en hit:) Barn fejkar ju inte direkt excitment, haha.
Väl hemma, skrev jag ut alla papper inför Hawaii, gjorde en leta ägg jakt till barnen, haha. Tänkte va lite snäll så de får leta efter min påskpresent i huset. De ska tex gå till pastalådan, där ligger en ny lapp, hoppa till lekrummet och leta i dockhuset, ny lapp. gå på tå till ert badrum och titta under pottan...lite sånt, sen ska de göra 5 armhävningar innan de får hitta presentern, haha! Snäll jag är:)
Hoppas de tkr det är kul!!

Började jobba igen vid 5-7.20, sen åkte jag direkt till zumban och nu är man som sagt nerbäddad. Det är väl för härligt!
Igår efter jag jobbat klart kom Kristine hit och vi åkte på bio, äntligen fick man se Soul Surfer, en helt sann historia och sjukt bra, gud vad jag lipade dock!! Det är inspelat på Kauai där jag kommer va om 4 dagar, så kul att se innan!
Hemma strax innan 12, så blev läggdags direkt. Puh, detta är min sista månad och det meningen att inte va så stressigt, men det är stressigare än någonsin. Av ngn anledning är det så mkt som ska fixas hela tiden. Sen ska man hinna med gym och träffa vänner. Jag klagar inte, men alltid är det nåt!! Fast hellre det än rastlös får man ju säga.

Tog stolt med mig biljetter för gratis dricka på bion så ja kunde bjuda Kristine. Nej då är det fel biograf, haha! Rutinerat P!


Opps, råkade slinka ner en ny bikini i påsen idag. Kunde verkligen inte låta bli, visst är den söt? Provade igen ikväll, och insåg att jag fått en ny favorit:) Brukar aldrig ha sån överdel, men nu fick de bli ändring på de! Nytt nagellack och näsdukar, haha!


Buuuh, började städa ur lite i mitt rum i veckan. Började bara med att slänga alla shoppingpåsar jag sparat på. Hade en klump i magen hela tiden,. bara av att slänga det. Så jag slutade efter det. Kom ner med en gigantisk påse och mötte mina v-föräldrar. I´m cleaning out my room. Oh, noo, you are not!! I know, it´s just so sad, I can´t do it anymore. _Jag kommer säkert gråta mig igenom mina packningsdagar här, haha!


Det var allt för denna gången från L.A! Änglarnas stad<3

Lite låttips, så grymma låtar ute nu! Eller, det är det alltid här iof:)
Jennifer Lopez - I´m into you
Katy Perry feat Kayne West - E.T.
Black eyed peas - just can´t get enough
Pittbull feat Ne-yo, afro jack - give me everything.



Kommentarer
Postat av: julia

åhh låtttips taack:D

2011-04-22 @ 10:36:20
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0