Shopping or what?

I´m about to pass out any second, for real!! BUT, ill do anything for you guys:) Aren´t you suppose to feel well rested and filled with new energy after a day off? Well, if that´s what you are suppose to feel, I do not feel that way. At all! Haha. But on the other hand, are you suppose to lay in your bed on your day off? No, not a good idea either. How do you manage to enjoy your day off but still feel rested and energized?
Let´s ask Einstein, cuz I don´t have that answer! Too bad his dead, we have to figure it out ourselfs:) Lagom är bäst, som det så fint heter. Lagom finns inte ens i det engelska språket..men allt ska vara så lagom i Svenneland, alla ska vara lika på alla sätt och vis, ingen bättre än den andra. Lagom kanske ibland är bäst, men låt andra va mer eller mindre än lagom. Tycker ja vi svennar borde ta en funderare på!
Okej, varför svävar jag iväg på allt annat när jag borde sova NU, Pernilla fokusera på det du ska nu. Vilket är uppdatering av livet i änglarnas stad.

Igår..okej har redan glömt, men jag jobbade iaf, gick ut och sprang mitt på dagen och det blev ca 7Km runda istället för 5K, men på tillbaka vägen ville jag dö, eftersom jag hade motvind i 4km, fy inte alls trevlig runda, men det är det ju nästan aldrig, haha! Väl tillbaka blev jag så sugen på havet att jag återigen hoppade i med kläderna på, haha! Folk borde undra vad jag har för störning, men härligt va det:)
På väg upp till mitt hus stoppar en medelåldersman mig och frågar hur vattnet va etc, visar sig att han kände ägarna till mina grannar osv. Sen frågar han om ja vill vara med och jobba på event runt omkring här, man tjänar ca 300-400 dollar på ett par timmar. Gött!! Men sa att jag snart åker hem till Sverige, så det är ju surt! Hans päron va från Norge faktiskt, men jag fick hans email om ja vill höra av mig, haha!
Alltid trevligt att snacka med folk!

Jobbade sedan hela kvällen och vid 9 tiden åkte jag till Target, men kom inte längre än till parkeringen, haha. Där fick jag näsblod och satt där ett tag, sen blev jag yr och kände inte alls för att gå in och shoppa, så jag fick åka hem och jag körde typ i 15 km i timmen hem utan att ens tänka på det, kände mig lite halv borta! Väl hemma tittade jag lite TV, sen läggdags alldeles för sent:(
Vaknade imorse, helt död av att mexikanarna borrade å väsnades som vanligt, ja det var den sömnen det.
Vid 11 tiden brummade jag iväg mot Santa Monica. Underbart väder och en underbar dag helt enkelt! Helt galet vilket shoppingställe det är, det finns ALLT och lite till. Precis alla butiker jag vill ha finns på 1 gata. Kan det bli bättre? Nope! Shoppar alltid som en galning där också..lite farligt! Insåg igår att jag var väldigt rik efter att kollat på kontot, eller ja inte rik som i Obama utan rik som i Pernilla:) Hmm, idag slog det gnistor om kortet, så kanske inte lika tät längre, men de löser sig:) Lön imorgon igen, sen är det påfyllt igen! Det är lugnt, jag har så det räcker till Hawaii:) Tror jag, haha!
Pappa, du blir kanske inte jätte glad nu, men jag vet att jag inte borde shoppa mer eftersom jag inte får hem hälften, men hallå..man måste ju passa på:) Right? Lever ju bara 1 gång, gäller att ta vara på det:) Hellre 1 klänning för mkt än 1 för lite känner jag. Transport löser sig alltid, haha! Sen att jag inte får in 1 liten grej till i min garderob är ju en annan sak..
Pappa, kan vi bygga út min garderob hemma? Eller jag menar, Pappa vi måste bygga ut min garderob hemma. Walk in closet? Vill du göra en ritning är du gullig:) Du kan skicka offerten på måndag, haha! Annars får du faktiskt ge upp din garderob och flytta ut dina 10 plagg till garaget:)
Så ja, det blev ett antal köp. Gick inte ens in i min sista favorit affär för ja visste att ja skulle köpa ngt, haha! Smart drag va?


Allt ser ju mongo ut på bild, men ni får fantisera!







Haha, tog bilden i all hast innan min löprunda..ser ut som ett jätteben..sen gillar jag även strumpan i bakgrunden, haha! Aja, lite ser ni ju:)


Blev även några köp till nära och kära där hemma:)
Åkte direkt till Target och mötte upp Louise, så kul att träffas igen! Shoppade loss lite där, följde med henne och handlade mat till hennes värdfamilj, det var ungefär det vi hann med:)
Hon skulle ut på överraskning med hennes värdpappa ikväll och gissa vad det blev? Hon messade mig nu att hon skulle få träffa PRINCE efter hans konsert ikväll. Skiiit coolt ju:)
Hennes värdpappa är tysk så de snackar bara tyska med varandra, kan man inte tro att han är tysk. Modellen som är så snygg att man svimmar!
Well, sen skyndade jag hem, tog mig ut på en löprunda i solnedgången, underbart fint! Träffade våra bästa vänner här som satt och åt på sin uteplats. Så söta är de:) Hade mkt energi idag så jag slog min tid, yees!! Riktigt nöjd, så nu måååste ja slå tiden på lördag. Trots förkylning, gött måste jag säga!
Sprang in och bytte om sen åkte jag direkt till gymmet och gick på Zumba class, ingen vila ingen ro:) Gooosh, den klassen finns inget bättre! Jag shakar som jag aldrig shakat förr. Svetten rinner och shakarna går hit och dit, haha! Saknar dansen så det finns inte ord! Blir som en ny människa när jag får shaka loss. Önskar jag kunde hållt på i timmar!!
Väl hemma, blev det dusch, städning och allmänt fix. Klockan är nu efter midnatt och jag ska upp kl 7. yihaa! Sen väntas jobb i 10 tim imorgon. Inte super spännande! Blir ingen träning imorgon dock..nu ska jag vila till loppet!

Idag på Target ringer mobilen:
- Hello..
- Hiiii, säger världens gulligaste pipiga röst..haha!
- Pernilla, Pernilla I have an exciting thing to tell you..då är det Kayla som ringer mig och vill berätta ngt..haha! Åh jag dör, hennes gulliga röst i telefonen. Hörde knappt va hon sa men åh va söt !
- Guess what? The Butterfly came out of the cacoon today..and and...sen pratar hon nonstop i typ 2 min, haha!
- Wow, Kayla that is amazing, im so happy for you, haha!
Sen snackar vi på om allt möjligt.
När ja kom hem kom hon springandes och hoppade i min famn med största leendet, åh vad jag kommer sakna det! Sparkly face hade hon döpt fjärilen till, haha! De gjorde en låda med en fjäril..va heter det? aja, fjärilholk typ, haha och nu hade den kommit ut:)
Den inlevelsen hon hade idag när hon berättade hur vacker den var...haha, trodde hennes ögon skulle trilla ut..
- Pernilla, it was SOOOOOOOOOOOO beautiful.

Mina kiddos<3

Nu måste jag sova!!!!

Imorgon ska jag visa vad mina favorit tjejer Fanny och Tyra gjort till mig:) De är bara för söta!!

Kommentarer
Postat av: Getingen

OMG! De kläderna va inte att leka med :) du gör rätt i att shoppa en massa. Du kommer ju hem perfekt till våren/sommaren så du kan använda alla dina kläder :)

Åh Kayla, sötisen! Kan verkligen tänka mig hur glad hon var när hon berättade om fjärilen för dig :)



Love you P!

puss o kram

2011-04-15 @ 22:01:47
Postat av: Jesper G

Jag som skrivit upp i min fina lista över shopping i LA-området att Santa Monica bara har LITE shopping! Bör jag ändra eller?:) haha

2011-04-17 @ 13:34:59
URL: http://facebook.com/Jeppelepsi
Postat av: julia och hazal- Skoliosbloggen

Åh du köper alltid så himla fina grejer;) skicka lite på posten?(a)

Ville bara säga att jag älskar din blogg och jag har följt den sen du åkte, kram!

2011-04-18 @ 20:42:57
URL: http://julhaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0