Catch a cold - Check

I´m home, I´m home, home sweet lovely cozy home. I am hoooome! Home as in Manhattan Beach. Vilken lycka! Försökte att få lite vemodighet när vi drog iväg och jag såg Mammoth för sista gången i mitt liv, men vet ni? Jag kände inte ens en gnutta sorg. Jag har fått nog av bergen, men tackar och bockar ändå för de erfarenheterna jag fått. Efter att vara medvetslös i svinfluensa i ett hus du i vanliga fall mår dåligt i...efter att ha överlevt det, vet jag att jag klarar precis vad som helst, för det var utan tvekan den värsta veckan i hela mitt liv!!
Yes, väl hemma i söndags, packade vi upp, familjen gick bort på middag och jag gjorde mig iordning och åkte ner till Long Beach och träffade Carro och Kristine. Carro sitter just nu på flyget hem till Sverige efter ett år i staterna. Helt galet! Våra familjer är bekanta så vi har alltid haft kontakt även om det inte är förrän nu i slutet vi umgåtts oftare. Så är det väl alltid? När det är som roligast..Carro berättade dock att hon åker hem i 1 mån och kommer sedan tillbaka för att jobba hos familjen i 2 mån till under sommaren:) Så grymt, tyvärr är ju inte jag här då..men jag tvingar henne att komma hit innan 16 maj iaf, vilket hon nog gör faktikst!
Det blev en mysig middag i Long Beach på ett libanesiskt ställe, och eftersom jag är den enda som inte fattar norska så blir det svensk/engelsk middag, haha! Snackar svenska, sen blandar man in lite engelska och så rullar det på, haha! Kristine är norsk för er som inte vet! Riktigt mysig söndag, blev dock läggdags vid 2 på natten då jag satt uppe och pratade med folk hemma i Sverige, fast det är det alltid värt!
Dagen efter var det kanske sådär kul..Idag med andra ord, vaknar upp med världens fetaste förkylning. Score, så här inför loppet på lördag. Så arg blir jag. Har haft ont i halsen och lite hängig i över 1 vecka men bröt aldrig ut och trodde jag var bra igen och så vaknar man med halsont och snor i hela huvudet, haha! Spännande! Jag måste ju träna inför loppet så jag gick ut och sprang 5 Km i morse och försökte slå min tid, fast man märkte att kroppen va seg, när snoret rann och flåset höjdes en aning, haha! Kanske inte den bästa iden att springa idag, men va fasen, jag måste ju. Blev faktiskt 1,30 min från mitt mål, så om jag inte blir värre i förkylningen så kanske jag slår mitt mål. Hade tänkt att förbättra mig rejält, men antar att ja får dra ner på målet lite nu..:(

Underbart väder i L.A idag, efter löprundan var det dags att göra i ordning sig för att börja jobba vid 1.30pm. Hämtade Parker från skolan, gjorde läxor, skickade iväg dem till swimlessons, jag åkte till Target och på 10 min kom jag ut med ett par nya jeans, haha! Gillar vi:) Åkte och hämtade upp Kayla från Parkers Baseball game, badade Kayla, lagade middag, Parker kom hem, samma rutin, läggdags och nu sover dem sedan 2 tim tillbaka! Det var min dag det!
Har precis klippt mitt hår - själv! Haha, jag blev så trött på att det var slitet så jag klippte lite, fast sen hejdade jag mig själv innan man började se ojämnheterna, haha! Grejen är att det syns inte att jag klippt ändå, då jag har en ganska stor kalufs på huvudet. Frågan är nu om jag ska klippa mig hos frisören inna Hawaii? Borde man det kanske? Kanske skönt att bli av med lite. Jag är sjukt sgen på att klippa av skiten, inte kort kort, men klippa typ 10 cm, fast då kanske jag ångrar mig. Får nog tänka igenom detta:)

När jag kom tillbaka från Mammoth väntade bästa tänkbara presenten innanför dörren. Ett paket från min underbara syster Emelie! Jag som snart åker hem, så har hon skickat så mkt söta grejer iaf. Du anar inte vad glad jag blev. Tusen tack bästa syster<3 Preeeeecis vad jag behövde:)
Ett äkta Svedalavykort också, GILLA!


Kristine O Carro:)



Mina första Converse jeans:) Kan nog bli en ny favorit kan jag känna...
Kände även att jag har så mkt plats i min väska på vägen hem, så jag köper ett par jeans. Tur att jeans inte väger ngt heller...Hmm:) Äsch det ska inte hindra mig, snart kommer ja hem till Svea rikes shopping igen, bäst att passa på. Frakten är ett senare beskymmer!


Brunnen - Ja har tänkt att slänga lite kläder innan ja åker hem, fast sen tänkte jag..kanske Brunnen är sugen på lite second hand? Ska ja ta med skiten hem? It´s all yours baby:) Förvänta dig inget fancy bara, haha!

Nu måste jag skriva To Do Lista för veckan och kolla på 1 avsnitt av Extra. Sen måste jag få en good night sleep, imorgon blir det jobb, 1 löprunda sen jobb i 7 tim till. Puh!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Du var värd varenda lite pryl i det där paketet :)

LOVE!

2011-04-13 @ 17:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0