Dance Attack

Pyjamas, mysbyxor, strumpor, jacka, filt, värmefläckt. Frågor på det? Så mysigt är det uppe i Mammoth. Inte nog med att stället är deprimerande, ska man behöva frysa också? Haha, ja tydligen! Alltid så när vi kommer upp att man fryser näsan av sig innan värmen satt igång. Brr! Kan iaf glädjas åt att jag har ett eget rum, det ska jag vara tacksam för. Vilket jag är också. Min värdmamma skämtade idag, när vi fick se hur mycket mat det fanns i skafferiet: ( Btw, det finns alltid mat/godis/kakor/ALLT för 50 familjer i detta hus. Snälla lid med mig som behöver bo i frestelerna 24-7 )
- Haha, det finns så mycket mat att vi kan bli insnöade i veckor. Pernilla, då skulle du väl bli lycklig?
- Haha, ja verkligen..vi åker hem om 3 veckor..
- Ja tänk om det vore så.
Haha, tur att det inte kommer hända, förhoppningvis, nu ska det iof komma en storm inatt/imorgon, men hem kommer vi nog på söndag. Annars börjar jag gå hem. Min värdmamma sa även imorse:
- Pernilla, sista gången i Mammoth..du tänker säkert..yihoo!
- Haha, ja, jag kommer väl inte sakna det mest av allt:) Nu är det Julias tur ( Deras nya au pair. För att svara på Matildas kommentar också: De ska ha en au pair från Frankrike, som kommer 4 dagar efter jag åkt, så 20e maj tror jag ) Btw, tusen tack för du läser min blogg:)

Jag är som sagt inte överlycklig över att va här, men för varje minut som går vet jag att det blir sista gången, sen behöver jag aldrig mer sätta min fot här.
Riden upp idag gick väl bra, lite seg dock, fast 6 tim är ju en bit.

Klockan är nu 8.20pm Mammoth tid, så jag ska väl spendera nån timma på datorn, innan det blir läggdags, inte mkt annat jag kan göra, haha! Om 3 veckor vid denna tiden är jag iaf på Kauai, så livet är inte alltid så tufft:)
Håller på att planera min resmånad lite mer, ska försöka bila upp 4 tim i CA för att titta på typ världens största träd, har glömt namnet men iaf väldigt känt, sen bila kusten ner, eftersom man ändå måste se världens finaste kust, som min värdpappa säger att det är, haha! Vilket man även hört:)
Ska även till Catalina Island en dag, gå på L.A Galaxy game och se Beckham:) Nu kanske jag även ska på gå Wango Tango Kiss FM consert, men MASSA bra artiser som J.LO, Pittbull, Selena Gomez, Far East Movement etc...Hoppas verkligen det, skulle va så sjukt kul!
Ja, det finns nog att göra mina sista veckor också:)

Jag tittar på Ellen DeGeneres show nästan varje dag och iveckan va hon i Orlando på Springbreak, haha, måste dela en skit rolig sak med er. Klockrent!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ejU_FsgqzXk 

Haha, ni måste se hela! I´m crackin´up - Big Time!!

Saknar er alla<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0