Becks, Marry me!

David Beckham, I love you and I always will:) Vem älskar inte Beckham? Bara av att se på TV, i tidningar etc...det räcker gott och väl för att falla för hunken! MEN, sen kan man också se honom live, vilket jag föredrar, och tro mig, man faller pladask! Herregud vem kan koncentrera sig på matchen när Beckham springer runt och ser sexig ut, with a prettyyy awesome butt! Haha, nu vet jag inte vem som läser min blogg, men jag måste ju tala sanning. Galet, vilken heting han är!
Önskar jag hann ta allt in i minsta detalj, för det är det värt, men måste snart lägga mig och få en bra sömn inför morgondagens flight till Hawaii:)
Så i lördags blev det jobb, gym, manikyr och pedikyr, sen hämtade Kristine upp mig och vi brummade iväg till The Home Depot Stadium för att se L.A Galaxy - Portland. Vi var där i tid, men då är det den längsta kön till biljetterna och vi missar de första 15 min, vi missar fireworks, när de introducerade spelarna, nationalsången OCH de 2 första målen av L.A Galaxy...kan man ha mer otur? Hur ofta blir det mål i fotboll, inte så ofta och vi missar de 2 första. Inte okej! Vi hittade våra platser kom ner på läktaren och rakt framför mig står Beckham och gör sig redo att slå en frispark, jag börjar hoppa av glädje och excitment, helt galet! Han var right there..helt sjukt, haha! Overkligt att se honom i verkligheten:) Galaxy vann med 3-0 så vi fick se 1 mål iaf, riktigt go känsla:) Vi satt i klacken också, så de va nice!! Jag var SÅ inne i matchen att jag satt på stolkanten hela matchen, haha, riktigt spännande match med många målchanser:) Beckam var den sötaste och tog hand om alla på planen..där blev jag återigen kär! Det var en kille bakom oss tsm med hans tjej som skriker: Beckham I love you, Im not kidding! Hahaa, det är säkert mer än halva publiken som är där för att enbart se Becks spela, haha!
Grym kväll!! Efter det var det tänkt att kanske åka på party i Hollywood, men Kristine hade tappat sin röst igår stackarn, haha, jag fick prata för henne, så inte så kul för henne med party då, och jag pallade inte åka dit själv.
Kristine har alla grymma bilder på Beckham, men här är han!



klart vi köpte skumhänder, haha!


Sorry, you do what you gotta do:) Går förbi några killar:
- Hey, higher up, that just looks weird..haha, resten tänker jag inte ens skriva va de sa!


Idag är det Eastarday, dagen amerikanarna faktiskt firar så barnen var väääldigt exalterade. Jag har vart ledig idag, så sov ut, började packa på morgonen sen gick jag ner och träffade familjen, barnen hade precis letat efter alla sin ägg och galet va godis de blir, haha! Sen var det dags för min hunt:) Blev en riktigt succe!!! haha! De sprang runt i hela huset och läste mina lappar, till slut kom de fram till deras små tygkorgar med choklad och klistermärken:) Det stod på en av lapparna att göra 5 armhävningar innan de fick kolla i skattkistan, haha!
En av lapparna stod det att de skulle kolla under Kaylas potta, haha, Kayla dog av garv:)



De tvingade mig att va me på kort. Gullig man är osminkad och nyvaken, haha!
Shit, mina kids växer så fort, helt galet! Parker är snart en man, haha!


Hängde lite med familjen, pratade deeptalk med mina v-föräldrar om att lämna allt plus lite annat, de är verkligen de bästa!!!!
Fortsatte packa, sen träffade jag Louise, vi gick till piren och hängde i Manhattan Beach lite, riktigt mycket folk ute, så de va nice:) Vi gick runt lite och en gubbe går bredvid:
- Wow, you are so beautiful...both of you. Wow...
- Eh..thanks säger vi och tvekar lite..
- So sexy..
- Okay, run!!!! haha, äckel gubbe!

Kayla har vart så gullig idag, eller ja alla dagar är hon klängig och kramig, men idag vägrade hon sluta krama mig. Sen såg hon mig ute på The Strand när familjen va på väg till en annan familj och hon kutar å slänger sig upp i min famn och ger mig pussar, haha! Så söt! Träffade min favvo familj också och de är lika gulliga som vanligt:)
Häromdagen sa hon: Pernilla we are gonna be sisters when we grow up...and I´m gonna have my own house with animals and you can visit anytime you want.
Haha, helt random, men väldigt gulligt:)

Så imorgon bitti åker jag till Honolulu, Hawaii, träffar min älskade vän Aleex och därifrån åker vi direkt till ön Kauai, som sägs vara den finaste av alla öarna. Ska bli riktigt spännande:) Detta har vart min värsta vecka under alla 19 månader av flera anledningar, men nu ska det bli skönt att väl komma iväg och få tänka på annat och bara umgås med min bästa vän!!!! Kommer bli massvis av äventyr, waterfalls, hiking, surfing, party..massor:)
Tyvärr kommer jag inte ta med datorn bestämde jag nu, för internet kostar på hotellen och jag tänker inte betala det bara för att kolla datorn lite då och då, så det får bli en datafri vecka, men är det inte så det ska va på semester?
Jag ska skriva upp allt vi gör och sen blir det en dunder uppdatering, det lovar jag:) Får vi tag på en dator, kanske jag kör en snabb update, men lovar inget!
Hoppas ni alla haft en helt underbar påskhelg med mkt sol och godis:)
Nu checkar jag ut från nanny livet och gör mig redo för semester och checkar in på Hawaii!! Det har man allt förtjänat kan jag tycka:)

Hörs om 1 vecka om inte innan!

Kauai, Hawaii! Finns ett vattenfall man kan hoppa nedför..det ska jag checka av:)

Kommentarer
Postat av: Getingen

Ohhh Beckham är sååå snygg! Fatta att du var på hans match och att du har sett honom live, STORT!

Vad söt du var när du hade gjort en skattjakt till kidsen, du är så snäll mot dem och jag förstår att Kayla kramar dig hela tiden!



Vi hörs när du kommer hem från Hawaii! Take care!

Puss & Kram

2011-04-28 @ 16:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0