trips, trips and more trips.

Chicago, Toronto, Niagarafallen here weee come!! Har jag sagt att jag älskar att resa? Jag älskar att resa! Det ger mig frid i hjärtat:) När jag och Nicole planerade vår resa sa jag att ja gärna vill se Chicago, men att hon redan vart där, men då sa hon att hon inte hann se allt så hon gärna åker dit igen, så på 2 min bestämde vi oss för att åka dit och 10 min efter hade vi bokat flygbiljetter till Chicago och Toronto, haha!
Vi kommer ha det stressigaste schemat ever, så om något går fel denna resan blir det inte bra för vårt schema:) Vi åker torsdag natt från LA och landar i Chicago vid 5.30 på morgonen, ska se allt vi kan i Chicago, försöka gå ut på kvällen, åka till toronto så tidigt som möjligt på lördag morgon, strosa runt i Toronto, vid lunch tid ska vi bli upphämtade av en tour ( som vi inte bokat än ) som tar oss till Niagarfallen ca 1,5 tim busstur, åka runt och se alla fallen, strömmarna, sen får man även se vattenfallen på kvällen om man tar en kvällstur som vi ska och se ljusen lysa mot fallen. Heeeelt otroligt vackert!! Det ser ut så också!



På lördagsnatten hade vi tänkt att flyga vidare till Boston för att se det också, men nu har vi hört att det nog inte är så rolig stad att se för oss unga, så kanske blir ngt annat, men helt galet! minst 1 flyg varje dag. Sova kan man ju göra i kistan som sagt! Det kommer ju ja få äta upp sen, haha!

Iaf, om 4 veckor åker vi och eftersom vi är ute lite sent blir det ingen billig historia det här, men det är det sååå värt. Jag kom inte hit för att snåla:) Sen får det nog bli en månad utan shopping, men de kan de också va värt:)

Mer nyheter är att jag skypade med min kära alexandra idag och vi garvade väl igenom oss skypen och snackade 1,5 vecka gamla minnen, haha! Alex du är bäst, jag ler med hela facet bara jag tänker på det!!
Vi kom på bäääästa iden idag. Vi vill ju resa tsm min sista månad, men eftersom hon vart på hawaii 3 mån när min resemånad slutar får inte hon va i landet mer, men dåååå kom vi på att om vi tar karibien kryssning direkt så åker hon ju ur landet och sen in i landet igen, vilket borde funka! vi är inte 100, men hoppas hoppas! För då blir det, 1 veckas kryssning i karibien och mexico, sen några dagar i florida och avslutar i New York! Tjohhhooo! Det måste funka, för det är som gjort för oss:)
Hon slutar dock sin skola slutet av april och jag slutar mitt au pair år 19 april, så jag får se vad jag ska göra i 2 veckor innan vi kan börja resa tsm! Får kanske stanna och jobba här lite till om det skulle krisa, frågan är bara hur sugen man är på det. Ett senare problem!

Nästa år efter nyår har jag 6 dagars semester, så det ska jag också lista ut vad jag ska göra med dem:) Mycket resande här nu! Gilllar jag!!!
Värsta vore om jag kom hem efter 18 mån i staterna och ångrade något. Inte bra!

Vad händer annars i livet? Har jobbat 10 tim idag, 8 tim igår, inte mkt annat än jobb just nu! Jag älskar dock att jag inte har jobb ångest längre. Jobbade 10 tim ida och jag var inte ens uttråkad, haha! Har känts bra att jobba nu det senaste, härligt med ny energi! Kayla är stundvis gullig och vill va med mig, men väääldigt mammig fortfarande och snart komme rja få ett utbrott å bara; SLuta fråga efter mamma, hon kommer aldrig mer tillbaka, så sluta fråga!
Usch, vad jag är hemskt, men tänk er själva. Du tar hand om en unge och allt hon gör ar att bara frågar efter mamma. Man känner sig inte direkt som en bra babysitter eller som en bra lekkamrat. Kul att man inte duger och allt hon gör är att fråga efter mamma.
Okej, jag va också mammig, men va tusan sluta tjata!!! Ikväll så skrattade hon dock så hon inte fick luft, då dög jag minsann. Så kom hennes pappa in och stod och tittade på oss och log, haha! Då existerade inte ens hennes pappa, då skulle jag göra alla roliga saker om och om igen...allt på hennes vilkor, den lilla damen!!

Har inget schema denna veckan så ingen aning om vad som händer i helgen. Jag fattar inte hur jag klarat mig 1 år utan att ha 1 veckas fullt schema. Planeringsmänniska som jag är, måste blivit sjukt spontan efter detta år. Denna veckan har jag inte ens vetat när jag slutar samma dag, jag bara jobbar tills de säger att jag får sluta. Ska dock fråga om jag kan få ett helt schema snart, eftersom jag blev lovad det innan ja kom hit. Ibland har jag 2 dagar som är planerade, men det är nog max, haha! Men men, jag överlever det också:) Ibland bryr ja mig inte så mkt om jag inte har planer eller vill planera, men för det mesta vore det nice!

Det var nog allt för idag, nu vill jag sova, fast blir nog ett tag tills dess kan jag tro!
Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: junita

ooh va häärligt vännen=) du o alex verkar ha haft de så himla bra också<3 saknar diig!!!!! Är det inte visst antal dagar man måste ha varit ute ur landet??? jag har för mig de, de får ni kolla upp först =) annars kan ja bara säga att jag är a v i s... :P PUSSPUSSSS<3<3<3

2010-10-08 @ 15:43:02
Postat av: Getingen

Vad kul att ni bokat resa :) kommer blir awesome! bra att passa på att se så mkt som möjligt. Niagarafallet lär ju vara coolt! Love u sis! Puss

2010-10-09 @ 11:26:36
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: alex

resa resa resa reeeeesa, de är som sagt de bääästa!! fy va roligt!!!!!!!

2010-10-12 @ 11:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0