P-day.

Jäklar i havet, då sitter man här som en nyfödd människa! Sunday it is och den har jag ägnat bara åt mig själv och haft Pernilla time heela dagen. Mer om det senare, nu till gårdagen!
Började kl 8 och jag vaknade av alarmet 7.53 av att jag stängt av alarmet om och om igen, så det blev ett snabbt ombyte och tandborstning, tur att man bor på jobbet! Igår var det Manhattan Beach 10K, vilket är ett 10km långt springrace som går varje år, och jag ville så himla gärna springa men jag skulle jobba så blev inte så:( Min värdmamma gick rundan med hennes polare. Vid 8 satt barnen, Don och grannarna på våran uteplats och hejjade på folkmassan som sprang förbi och återigen så typsisk USA. Även om man inte känner en kotte klappar, skriker och ropar man på löparna. Grannarna små snackar och skämtar! Älskar den sociala sidan av USA. Blev såå glad för jag fick se Mona springa förbi..blev helt galen och gjorde high five med henne och gapade Mona, Mona, haha! Sen kände jag faktiskt några andra också som ropade Hey Pernilla och jag peppade dem tillbaka. Så kul för det är bara Kaylas kompisars mammor jag känner. Vissa har man blivit bra polare med, de alla är så gulliga! Jag och morsorna:) Älskar känslan när man för en gång skull känner igen folk. Helt plötsligt ser jag en tjej komma springande och jag tänker: henne känner jag, henne känner jag, NEJ det är Elizabeth från The Bachelor. Galet, då springer hon förbi vårt hus. Hon är från Jakes säsong och denna säsongen av Bachelorpad. Coolt ändå:)

Gjorde frulle till kidsen och skjutsade dem till marknaden. Jag tog en nap på 1 tim, vilket var sjukt väl behövligt, sen var tanken att jag skulle möta upp med Emmi från min gymnasieklass, hon är au pair i Florida och var här och hälsade på, men de blev fast i Long Beach och jag hann inte dit så tyvärr blev det inte så:( Träffade Mona 1 tim istället innan vi båda började jobba. Köpte Jamba Juice, gick till piren och tillbaka. Sen hämtade jag upp familjen downtown, jag tog hand om Kayla och Parker, vi spelade spel etc. Några andra kids kom förbi, föräldrarna var på party. Skjutsade kidsen till Parkers fotbollsmatch, hämtade upp föräldrarna så de kunde se Parkers match, spelade fotboll med Kayla och en annan tjej när PK spelade. Väl hemma duschade jag barnen, gjorde middag sen la jag alla 4 barnen, vilket faktiskt gick väldigt bra!! Gjorde allt jag kunde för att de skulle känna sig trygga här, eftersom de inte sovit borta innan, vet exakt hur det känns eftersom jag sj var mammig när jag var liten, men de fixade det bra!!
Slutade vid 10.30 tiden när föräldrarna kom hem, imorse gick jag upp med de 4 barnen, papporna surfade och morsorna sov, haha! Lagade egg, bacon, gav dem muffins, toast, gifflar, jordgubbar. Pernilla, vilken lyx frukost du ger barnen, tack så jätte mycket! Kul att man kan hjälpa till:) Den här helgen har jag gillat att jobba, riktigt skönt att få några sådana dagar!
Idag slutade jag 9.30, sen var jag ledig resten av söndagen och hur spenderades den? Jo, jag har fått ett presentkort på Yogaworks en yoga studio där man kan testa yoga 1 vecka hur mkt man vill, så tänkte göra det denna veckan när jag ändå inte kan ha joggingskor för tattoon. Gick på en 10.15 klass, som var 1,5 tim lång. Sån lyx studio, badrummen kändes som ett spa. Det var en bra klass, jag gillar dock mer poweryoga, men denna var bra, vi fick göra hand stand och grejer.
Väl hemma käkade jag frulle, tvättade och tog det lite lugnt sen bestämde jag mig för att unna mig en massage. Jag har super lätt att få knutor, men unnar mig aldrig massage, men nu det senaste har jag inte ens kunnat borta håret för det gör så sjukt ont så nu var det dags. Fick en super go tjej som var så otroligt grym. Visste inte ens att jag skulle få helkropp, men de fick jag. Helkropp med fokus på nacke i 1 tim för 50 någonting dollar plus tip. Det var värt varende öre. Jag kan köpa skor för 100 dollar utan problem då kan jag väl unna mig en massage:) Efter en liten stund säger hon: Ja du, du  hade verkligen många spänningar här, väldigt spänt! Inte lite heller, haha! Galet jag trodde jag skulle DÖ av smärta ibland, men ändå så skönt! Hon var SÅ grym. Drog, knäckte, tryckte allt möjligt. När hon var klar kunde ja typ inte röra mig, men åh ja kan inte vänta tills nästa gång, för de ska göras om!! Träffade en kille på massagen som säger : Ehm är du Pernilla? Ja, ja tyckte jag kände igen dig säger jag då. Jag kom inte ihåg va han hette så ville inte säga ngt, haha! Då säger han: Ja kände nästan inte igen dig nykter, haha! Han var en av familjern som var med och campade i santa barabar och de dricker ju hela tiden, haha! Så förklarade han för alla i studion och de bara garvade:)

Väl hemma blev den en härlig dusch och nu tar jag det bara lite lugnt för att i kväll gå på bio med Mona och hennes kompis. Nú ska jag bädda sängen men nytvättade goa lakan. Härligt då får man ännu ett träningspass idag. SEriöst denna säng, haha! Får nästan sätta upp tider för att bädda sängen för det tar sådan tid. Vilket bekymmer, att ha för stor säng, haha! Not!

Anyway, jag saknar er alla och räknar ner varje dag tills 20 december!!!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Vad mysigt med Pilla dag! :) bra att du unnade dig en massage! Miss u! P&K

2010-10-05 @ 04:19:17
URL: http://emelieinaustralia.bloog.se
Postat av: Janna

Det är exakt 10 veckor!!! om du bara visste va ja längtar. Jag vill me ha massage!=)

2010-10-05 @ 08:57:43
Postat av: Valle

Härligt sis!

Det man ska sätta i första hand är sig själv,

och det verkar du vara extremt bra på! Fortsätt så...



Puss

2010-10-05 @ 09:46:50
Postat av: Anonym

Det som ska ta hand om i första hand är alltid föräldrarna !!!!

2010-10-05 @ 19:26:15
Postat av: alex

....föräldrarna kan ta hand om sig själva.. gööööött m massage, de e du väärd. varför kör du inte bara på obäddad säng som vi gjorde i två veckor, hahahah ;)



duktig du är som jobbar när du egentligen vill springa. ses på torsda, jag längtar verkligen.



PUSS

2010-10-06 @ 01:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0