You got Boo-ed.

Fredag it is!! Då kommer frågan igen hur jag överlevt 1 år utan att ha ett schema. Fattar seriöst inte hur jag klarar av att inte veta hur jag jobbar samma dag, när jag slutar, om jag kommer ha break osv. På något sätt har jag klarat det och jag antar att man blir van vid det också som allt annat. Inte för att det borde vara så men nu är det så och tanken var att jag skulle vart ledig mellan 9 och 4 idag, gött tänkte jag, men fick sms av min värdmamma igår kväll att hon glömde bort att hon skulle jobba i Parkers skola så hon behövde mig även mellan 11-15-2.00. Så dagens schema blev 7.30-8.45, åkte till gymmet en sväng, hämtade Kayla och hennes kompis kl 11.30. Vid kl 2 tog jag mig mod och kraft till att försöka mig på min VISUM ansökan igen. Jag satt framför datorn i 1 tim och 35 min utan att röra mig ur fläcken, utan paus, skrev konstant. Då förstår ni hur mycket det är! Skulle svara på massa skit frågor som vilket datum jag blev anställd på mina tidigare jobb...Hur ska jag komma ihåg det? Well, alla frågorna löste sig, hoppas bara att allt stämmer bra:) När jag klickar på knappen: Complete and sign application står det Session timed out!! Okej, om inte den är sparad nu då skiter jag seriöst i att förlänga.
Puh, hela ansökan var sparad och jag kunde gå tillbaka och fortsätta:) Yihooo, gjorde klart den och skrev ut sidan som jag behöver för att få komma in på ambassaden! 1 tim och 35 min senare, helt svettig och röd i ansiktet för jag var så koncentrerad och nervös. NU när jag så lättad att jag inte kan förklara! Oh yeeees, nu är det över:) Då återstår bara om jag kan få en tid den 20 december eller inte! Har fortfarande hoppet uppe:)

Var helt död, med mega huvudvärk som skrek efter en nap, men icke jag gav mig ut på en 30 min promenad innan jag började igen. Klockan var 4 och jag började jobba. Satt och tittade på Kayla när hon lekte i Jacuzzin, riktigt hårt jobb, haha! Badade barnen, lagade middag, städade, diskade, sorterade papper och teckningar etc, och nu sover de små liven och föräldrarna är på party.

Glömde säga att jag skypade med syrran igår kväll live från australien. Där satt hon i bikini på balkongen och jag fick snacka med både amerikanare och australiensare, hahaha! Hälsa Tim sis:) - Wtf? Are u still here? haha! Jag dör vilken rolig skype!! Kan inte förstå att jag om mindre än 2 månader ska sitta med världens bästa systrar och skratta som bara vi kan <3

Var bara tvungen att ta ett kort på min middag igår kväll. Min värdmamma lagar mat nästan varje kväll, här i USA äter de ju vår lunch på kvällen. Alltså riktigt middag varje kväll, vilket jag egentligen inte alls gillar. Hon ger mig alltid så mycket mat, inte för att jag skyller på henne haha! Det är ju trots allt jag som stoppar det i munnen, men ändå. Måste ha en bricka för att få med allt! Sallad, polenta, soppa, köttbit. Där rullade jag typ ur soffan!



Var tvungen att ta lite kort på Kayla idag innan hon gick till skolan, sån söt liten halloween tjej:) Taskig att säga detta men hon är såå söt i verkligheten, vilket man aldrig fångar på bild, hon gör sig alltid till på ngt konstigt sätt, haha!


Idag fick jag minsann fläta hennes hår. Den här tjejen har nämligen en egen vilja!


Så, Halloween. Ja det är inget man har missat här i staterna iaf, det gjorde de klart för oss för 1 månad sedan, minst! Barn, föräldrar, grandma, alla är såå taggade för denna helg, haha! Det pratas om kostymer i månader i förväg:) Det firas Halloween hela veckan skulle jag vilja säga, men det är på söndag man går trick or treating m.m. Igår blev vi boo-ed:) Plingade på dörren och där stod ett stort paket, med presenter och en lapp där det stod You got Boo-ed, haha! Galet vad de går inför det.
Hur lyder då planerna inför den stora helgen?
Jo, det smids fortfarande planer, men jag jobbar hela helgen och på söndag ska jag med familjen på ett block-party, sen slutar jag runt 18 tiden och då ska kanske jag, Mona och Nicole på ett good bye party i Hollywood för ngn jag inte ens känner, haha! Därifrån ska vi nog ta en Hummer-limo tsm med 30 andra till en mega stor Halloween parad i West Hollywood:) Hoppas helgen blir bra, fast jag tvivlar inte. Hej det är L.A vi snackar om:)
Känner att detta inlägger blev riktigt rörigt och dåligt, men tittar på tv samtidigt och kan inte riktigt koncentrera mig, sorry!

Tack för alla kommentarer, ni är bäst!
Till Jackie som bad mig att svara på lite frågor. Kanonbra frågor, ska svara så fort jag kan:)

Fick ett paket från mina kära syster Jessica igår och jag som inte ville ha ngt skickat till mig på min B-day, men att hon aldrig lyssnar!! Syrran du är BÄST, förlåt att jag inte kunde hålla mig, haha!
Fick en tidning, kort, ansiktsmasker och det snyggaste armbandet jag någonsin sett. Stod verkligen Pernilla på det. Blir en bild på det i framtiden:) TUSEN tack syrran! LOVE U!

Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Getingen

Tack själv syrran för skypen, bästa på länge! Ha ha så himla kul! Förstår att du blev mätt igår, shit vilken smarrig mat. Love u! Vi ses snaaaart!

2010-10-30 @ 14:00:06
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: Valle

Säger bara en sak...äntligen!!! Helt sjuuukt hur lång tid det ska behöva ta!!!



Happy Halloween eller vad man nu säger :)



Puss

2010-10-30 @ 15:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0