Sunset Strip...

Det är fredag morgon och jag har redan hunnit jobba 1,5 tim, vart på CVS, ätit frulle och tvättat. Vilken effektiv morgon och kl är bara 10am. Väntar nu på att få skypa med päronen:)
Vad har nu hänt sedan min fina tvilling lämnade the golden state? I onsdags jobbade jag på morgonen, skypade med min fina syster Jessica, hennes man och sötisen Joline. Alltid lika kul att se dem, kan bara tänka mig hur lycklig jag kommer va att få träffa dem i verkligheten. Sen jobade jag hela eftermiddagen och kvällen, var på beachen med kidsen, skjutsade till aktiviteter m.m. Igår började jag kl 12.30 tog hand om Kayla och hennes kompis, tog de till gymnastics, hämtade upp Parker från hans fotbollsträning, lagade middag, badade kidsen och sist men inte minst, läggdags. K och D hade Parkers hela klass över igår kväll, alla föräldrarna, fullt hus som vanligt! Parker fick mig nästan att börja gråta igår kväll, denna fina lilla kille. Kayla har senaste tiden bara vart mammig, mammig och åter mammig och snart står jag inte ut längre. Hennes föräldrar har haft samtal med henne att hon inte kan va sån, men igår sa Kristy att de nog måste ha ett familjemöte. Jag tar egentligen inte åt och tror att hon inte gillar mig, men det var bättre förr om man säger så. Det får mig alltid att tänka på om ja tagit fel beslut, om barnen behöver ngn ny, vem vet de kanske tröttnat. Tycker bara det är lite jobbigt, borde inte mina värdföräldrar undra vad jag gör för fel?
Anyway, Parker är bara den sötaste ungen i världen. Han är den mest omtänksamma, snällaste 7 åringen i historien. Han är så otroligt väluppfostrad och vet verkligen vad som är rätt och fel! Igår satt vi och pratade i hans rum på kvällen och jag hjälpte honom med läxan, pratade lite om hans tjejer i skolan etc, haha! De har börjat fråga chans på honom nu. haha! Sen säger han:
- So do you have 6 or 7 months left or something like that, right?
- Yeah, 6, 5 left.
- Oh, okay, that´s still a long time. How long are you gonna be home for christmas?
- 2, 5 week.
- Oh, wow, then I really gonna miss you, cuz that is a long time. Maaan, 2 weeks..yeah im gonna miss you a lot.
Ahh, jag blev helt tårögd..
- I really gonna miss u too - a lot!

Mina päron blev sena med skypen pga traffik, så jag gick ner till stranden en stund och stekte lite, upp och skypade med päronen i över 1,5 tim. ALLTID lika kul:) Tror jag garvar konstant när jag skypar, alltid, kvittar vem det är!
Jag var ledig från 9-18.45 idag och idag var nog första gången på ett år jag inte hade planer eller ärenden. Åkte dock direkt till CVS och köpte telefonkort, visste inte att det fanns sånt här, så ska ringa och överraska farmor, mormor och morfar:) Har försökt hela morgonen men det funkar inte tyvärr, får se hur jag bär mig åt!
Efter skypen tog jag biken och cyklade till piren, gick upp manhattan gatan och kikade lite i affärerna i downtown, jag är nästan aldrig i manhattan och hänger, så tyckte det var dags:) Jag har en, jag får göra vad jag vill vecka nu, så gick och köpte Jamba juice och satte mig på piren med min svenska SOLO tidning som kära mamma skickat. Satt och njöt av utsikten och insåg att det verkligen känns som jag bor här på riktigt nu. Nu efter 1 år är man verkligen inbodd, men jag är inte en i gänget, haha!

Cyklade hem, satt lite på balkongen, fixade lite i rummet och sen jobbade jag 6.45-9.45 nu ikväll. Hade en riktig mysig kväll med barnen, älskar när de är på det humöret:) Då är jag också på det humöret. Mys-humör! Bakade även banana-muffins som Kristy bad mig om, mm, hela huset stinker banan-muffins!! Yuum!

Kommer ni ihåg att jag uteblev en händelse från vår resa? I söndags efter boogieboardandet? Iaf, jag lovade att berätta var och hur vi tillbringade söndagen så eftersom jag håller vad jag lovar ska jag nu avslöja hemligheten:)
Jag går rakt på sak och säger att vi spenderade söndagskvällen i Hollywood på Sunset Blvd, närmare bestämt på Sunset Strip Tattoo. Yes, ni läste rätt och det enda jag behöver säga är att vi inte hade exakt samma utseende som när vi gick innanför den dörren. Vi har tatuerat oss!!!!! Oh yeah, äntligen får jag kläcka nyheten:) Okej, nu ska vi ta allt från början här. Jag har alltid vetat att jag vill tatuera mig här i L.A innan jag lämnar landet för gott, vilket skulle bli min sista månad, pga att jag inte vill göra tatuering inför barnen etc, men andra dagen Aleex var här började vi prata om det och gående på hermosa piren sa vi: Let´s do it! Vi gör det tsm, och där var det bestämt! Jag frågade självklart mina värdföräldrar, eftersom de faktiskt kan säga nej pga att vissa familjer inte tar au pairer med tatueringar men när jag frågade sa Kristy:
- What? Why are u asking me? You are so silly
- I have to ask u for ur permission?
- No of course not, u dont need my permission, im just saying it´s gonna last forever.
Så det var inga problem där inte:)

Vi ville göra den så sent som möjligt eftersom man inte får sola eller bada på 2 veckor när man tatuerat sig, vilket är lite svårt här när högsommaren börjat komma, haha! Iaf, nervösa som vi var gick vi in på studion, snackade med en skit skön kille, kändes riktigt tryggt! Aleex fick gå först och det tog väl 2 min, haha! Det gjorde inte ens hälften så ont som jag trodde, gick hur bra som helst! Gjorde dock lite ont när han fyllde i, men annars - inga problem!! Nu till den stora frågan? Vad har vi tatuerat? Jag har alltid tyckt att det är viktigt att tatuera något som betyder något för en, inte bara för att, därför betyder det mkt för mig att göra det i L.A eftersom dessa 18 månader har och kommer att förändra mig som person och det är nog ett av mina bästa år i livet och det är ngt jag alltid vill minnas, vilket jag nu kommer att göra:) Något annat som betyder otroligt mkt för mig är min familj och vänner. Det har alltid vart det viktigaste i mitt liv och jag är så otroligt nära med alla i min familj och har lyckan att fått världens bästa vänner!  Innan jag förklarar vidare ska jag visa det lilla konstverket:) Riktigt svårt att ta kort på sin egna fot, men här är ett smakprov hur det ser ut med high heels. Tatton ser lite annorlunda ut beroende på hur man står ibland, eller den vinklas olika.





Den är fortfarande så pass ny så den läker fortfarande, därför är den väldigt utåtstående. Skorpan måste trilla av först, haha!
Jag är verkligen super super nöjd, känns kanon. Är nöjd med utseendet och det är ngt jag verkligen står för! Jag hade aldrig klarat mig utan mina systrar, det kvittar hur många mil vi är ifrån varandra så kommer vi alltid vara precis lika nära!
Som min syster sa, tatuering kan också symbolisera mina vänner, vilket jag verkligen håller med om, så allt i ett, kan inte bli bättre!! Jag berättade för mina systrar på skype nu i veckan och jag lurade dem med att jag skulle berätta ngt viktigt som va lite jobbigt att berätta och de fick damp och trodde jag skulle förlänga ännu mer eller ngt annat jobbigt, haha! Idag skulle jag däremot berätta för mina föräldrar vilken jag fasade lite för, eller jag var mest förväntansfull, lite nervös bara. Jag vet att mina föräldrar absoult inte gillar tatuering överhuvudtaget, min största syster har en på foten och det var inte alls populärt. Jag trodde dock att de skulle tycka det va lite fint, trodde liksom de kommit in lite mer i 2000 talet, men kanske hade lite alltför hlga förväntingar på päronen.
De blev inte super nöjda kan jag väl säga. Pappas kommentar var:
- Jaha ja, där gick det arvet där jag. Då var det bara emelie kvar som får arv, haha!
De sa att nej de gillar inte tatueringar, men att det är mitt beslut, de bestämmer så länge man bor hemma, fast de gör ja ju inte längre, haha! De tyckte väl inte att det var hela världen men de ropade väl inte hej heller. Har haft lite ångest hela dagen efter det för deras åsikter är så otroligt viktiga för mig. Även om jag gör det för mig och ingen annan så vill jag att de ska gilla det jag gör, fast jag kan inte tvinga de att gilla tatueringar. Bara att inse att de är född i en annan generation:)
De älskar mig med eller utan tattoo, det är väl tur det! Pappa den lilla skiten höll på hela samtalet. Jag sa att mina ansiktsprodukter höll på att ta slut och alla jag testat här är dåliga och att ja får dålig hy. Då säger farsan:
- Ja, jag läste ju det att när man gör en tatuering påverkar det hela kroppen och man får dålig hy i minst 2 år efter.
Haha, idiot:) En annan kommentar var:
- Ja jäklar va aktierna går bra nu Pernilla...( då syftade han på mitt arv som jag längre inte får, hahaha)
Kul att de iaf kan skämta om det!!

Men idag när jag kollade på den i spegeln tänkte jag, hallå, morsan och farsan kom in i matchen nu för tusan, den är ju skit liten. Det är väl inte hela världen? Sen kom jag på att jag är nöjd igen:)
Så ja, där var bomben avslöjad! Jag har tatuerat mig, inte väntat för fem öre antar jag. Aleex den lilla bruden gjorde världens finaste tattoo, den är super snygg!!



Ja då var det sagt:) Nu måste ja smörja den 5 gånger om dagen och jag får ha en strumpa på mig på stranden, haha!

Imorgon blir det jobb i stort sett hela dagen, det är hometown fair här så vi ska säkert på MB marknad:)
Lite andra kort ska jag även bjuda på!
OBAMA!


Åh nej fel håll! Ni ser nog ändå? Pappa förlåter du mig nu??


Monte Carlo <3



Snygg aleex @ Universal Studios!


Det var allt för P denna gången! Have a nice weekend folks! Miss u all!!!!







Kommentarer
Postat av: Getingen

Jag älskar din tatuering sis! DVD! Ha ha päronen är så roliga :) jag tycker den är as grym och vill också göra en. Hum...men sen så är det ju det där med arvet hi hi...Love u!!!

2010-10-02 @ 15:19:09
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: Valle

Kan inte annat än att garva åt ditt inlägg angående Bullen och Bågen...dom kommer aldrig släppa hörnflaggan och komma in i matchen när det gäller det ämnet! Så är det bara! Men jag tycker iaf att den är asgrym, är riktigt stolt! Inte alla som får hänga med i all framtid på ditt ben :)



Puss

2010-10-02 @ 20:19:12
Postat av: alex

Pernill, Parker är väl föööör himla sööööööt. shit va go han e, kayla älskar dig oxå, de vet du.. ungar kan vara sånna. dom vet att du är världens bästa nanny. för de är du!



å duuu, ångra inget här i livet, tattoon är sviiinläcker! å arvet, vi kmr ju bli sviiiinrika på vårat stora företag.. deal?



hahahaha, som sagt, min moster ringde upp å nästan skrek "aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex, den kmr sitta där för eviiiiiiiigt!!" tur att vi är nöjda då ;)



saknar ihjäl dig, hahahaha, å du, JAG ÄR VANSINNIGT KÄR I DIG OXÅ, för de är man väl om man tänker på något heeeeela tiden??

2010-10-03 @ 16:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0