For once in my life, I love rain.

It´s raining in California, belive it or not! Alla ni som sett regnavsnittet i The O.C vet hur världen stannar upp här när det regnar. Befolkningen smälter, går inte köra bil, kan inte gå ut...Det är som om det haglade granater istället för lite duggregn. Alla trodde sommaren var här för att stanna, men kanske inte. Igår vaknade man upp till ett grått och regnigt Los Angeles, men jag klagar inte. Det var super mysigt! Har ju inte regnat här sedan, ja februari kanske. Mys mys! Var på yogurtland och på bio med Mona och hennes familjs förra au pair igår, såg You Again, rolig film måste ja säga! Hemma vid 12.30 tiden och deckade direkt i bingen.
Började jobba 7.30 - 8.45 och eftersom jag kommit in i någon trött period så tog jag en nap på 2 tim och när jag vaknade kunde jag sovit 10 tim till. ( Haha, nu fick jag precis ett mess från min värdpappa som undrade om jag ville ha middag från en mexikansk restaurang, ja svarade att ja skulle äta ute ikväll och då svarar han tillbaka: Have Fun! Be careful the roads are slippery. haha! Jag kommer från ett land där det regnar 300 dagar om året:) Han är ju bara snäll, men lite kul hur nojiga folket blir av lite regn )
Iaf, jobbade 12.30 - 7 igår, swimlessons m.m. m.m. Efter jobbet åkte jag direkt till yogan. 1,5 tim gör mig helt sleepy. Det är jobbigt men samtidigt så avslappnande och ibland är det verkligen nära att man somnar, speciellt i slutet när man får blunda ett par minuter och det är ALLTID ngn som börjar snarka. Seriöst? Jag kan aldrig hålla mig, så himla kul! Kan ju för tusan inte börja snarka mitt i klassen. Antagligen kan vissa det, haha!
Somnade vis 11.30 tiden, vaknade vid 7 tiden sen igen vid 11.30 av att jag var tvungen att gå upp, tänkte bara somna om igen faktiskt, men tvingade mig själv till Pilates klassen 12.30. 12 tim sömn var inte tillräckligt tydligen. Trodde stundvis att jag skulle dö under vissa övningar, men grymt bra var det!
Nu sitter jag och väntar på att Nicole ska sluta, hon ska komma över och vi ska planera vår resa till Niagarafallen i november:) Kommer bli sjukt nice tror jag!! Efter det blir det Whole foods för lite sushi!! Yum, nu vet jag en som blir lite små avis på mig...Patte jag ska äta för dig också, haha! ( Inte den torra rullen dock )
Jag kommer komma hem som en sushi rulle till jul.

Så det var den här lediga dagen det, då var det en vecka tills nästa lediga dag, haha! Igår när jag kom ut från yogan kändes det EXAKT som sverige en kall höstkväll. Det var mörkt och ruksigt och hur mysigt det än var just då tänkte jag: Fy fasen, inte en chans att jag åker hem till detta väder. 1 dag av regn är nog! Jag saknar Alexandra mer för varje sekund som går men samtidigt som jag verkligen är inne i en bra period här, jag gillar verkligen att vara här och kan inte fatta att ja vart här 1 år. Som tur är, är inte resan slut än:) Jag längtar dock till 19 december så jag spricker..räknar ner varje dag! Ska bli helt otroligt att få träffa alla igen!!!

NU till något sjuuuukt kul, jag garvade seriöst så tårarna sprutade när jag läste det. Fick igår ett mail av min kära pappa, hahaa! Nu garvar jag igen:) Som ni vet är mina päron inte så förtjusta i min tattoo, jag har ju även blivit arvlös nu också, hahah! Här är ett smakprov på några rader i pappas mail :


Skickar en hälsning från en annan generation där hårt arbete var det enda man hade tid till.Vi hade varken tid eller möjlighet till massage, piling, yoga, träning med hjälp av coach, manikyr av olika slag, ansiktsmask, och mycket annan som jag inte ens kan namnen på. I vår generation skapade vi det perfekta kropparna med hårt arbete och arbete för själen var att tänka på nästa dags hårda arbete.

När vi vid något tillfälle fick möjlighet att bada var det när alla i släkten och husdjuren hade badat klart då var det vår tur.
Det var inte frågan om att få några nya leksaker eller nya kläder, det var hemsytt eller något man hittat på tippen. Min första cykel var utan hjul, styre och sadel men jag var glad för det.
När vi pratar om semester var det bara att byta arbetsuppgifter från Habo till Jäder där vi hängde hö i värmen. Det var över 30 grader och vi arbetade hela långa dagen, alltså från kl.07.00 till 18.00 utan vatten och mat det härdade oss till att bli goda samhällsmedborgare utan några krav på omgivningen.
Den tuffa uppväxten skapade en Thomas som var Habo´s svar på Rambo med allt som det innebar från att vara den hårdaste,tuffaste och mest charmerande killen i Habo det krävde sin man. Som tur var råkade en vältränad tjej ramla i Attarpsbadet och vem var just där om inte Habo´s Rambo där och räddade den vältränade tjejen från Bankeryd. ( Min mamma )
Resten vet ni ju, vi fick 3 st fantastiska tjejer som har klarat sig bra i livet med vår hjälp naturligtvis.
Det enda plumpen hittills är väl tatueringarna  på Jessica och Pernilla.
Men jag tänkte även om jag kommer från en annan generation måste man väl försöka sig på en egen tatoo 

Okej, jag var tvungen att ta med hela mailet, haha! Antagligen så mkt roliga när jag känner pappa, men för er som inte förstår är det självklart ett skämt, haha! Här kommer bästa delen....



HAHAHA! Pappa, riktigt snygg tattooo. Love it!! Hur länge jobbade du på den stilen? hahah! Roligaste är att jag vet inte om han stavat fel och skrivit FamEly eller om det står FamIly fast utan prick över I:et. haha! Ja jäklar va kul! Pappa du är världens bästa och tack för du räddade mamma på attarpsbadet så jag fick världens bästa föräldrar!!

Till slut får det bli lite mer pics från The Twins in the US.

Haha, en gubba sa att han kunde ta kort på oss tsm, men de vi inte visste va att vi fick besök!


Vad gör man i Vegas med stulna ID kort?


TAPAAAAAS!


Omtumlande brudar efter nära döden upplevelser i Stilla havet som inte är skit stilla..


Nu måste ja kila! Ska ut i regnet, får se om ja överlever..

Kommentarer
Postat av: Getingen

Mysigt med regn :) kan tänka mig att det är precis som i OC :) ha ha ha jag skrattar fortfarande, asså pappas mail är det bästa. Snygg tattoo också :)



Miss u!

Puss och kram!

2010-10-06 @ 13:11:57
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: alex

regn, jag tackar nej... men kan ändå tänka mig att de är liiite gött när ni bara har gassande sol annars ;)



å duu, när du skrev whole foods å sushi, då bleeeeeev jag verkligen avis, å så läser jag andra meningen, vi känner varandra väl tror ja. ;)



alltså, din pappa!!!! får hålla mig för käften för att inte väcka dom andra här hemma, hahahahahahah!!!! en cykel utan hjul styre å sadel, men va gla ändå. å rambo, vilken kung! jag skrattar på mig.



blir SÅ glad när du skriver att du trivs & är nöjd med livet!!!!!



imorn ses vi, jag längtar så så så mycket, PUSS min babe

2010-10-07 @ 00:32:47
Postat av: Rascha!

HAHAHAHAHAHAHA Tjommen/Rambo e ju för rolig! =)Det va serriöst den läckraste tatoo jag sett.

På med sydvästen Pillan o njut/ha lite medkänsla för oss i kalla Svedala =)

KRAAAM

2010-10-08 @ 11:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0