<3 rain.

If I love the rain? If I´m crazy? Well, not if you live in L.A. I do love the rain! Det har inte regnat så här mycket någonsin i detta land, som det gjort under mitt år i Californien, OCH jag kan räkna antalet gånger på mina 10 fingrar, så jag klagar inte! När det väl regnar här är det riktigt mysigt! Hade jag däremot bott i Sverige. Different story! Då är regnet INTE välkommet. Så okej, jag har ingen aning om vad som hänt med min blogg den här veckan, jag kommer inte ens ihåg vad jag gjort i veckan. Jobbat mycket vet jag, sen var jag på Zumba en kväll, sjukt kul! Turbokick en morgon, mer jobb, ska däremot uppdatera om min riktigt goa helg jag haft:)

I fredagskväll jobbade jag sent och hade hand om kidsen plus deras kompisar som sov här under tiden familjen hade party här, som vanligt:) De 4 barnen somnade runt 9 tiden och jag fick sluta. Tog mig snabbt över till Nicoles house där det var FF hela helgen:) Vi började kolla på Gossip Girl säsong 1, ingen av oss har sett från början, jag har sett lite avsnitt i säs 3 eller nåt. Slängde oss på hennes meega stora kuddar, ca 2x2 m stora med täcke, kuddar och popcorn. Jag är helt besatt av denna serie nu, trodde aldrig den var SÅ bra. Några avsnitt och popcorn skålar senare åkte jag hem för att börja jobba tidigt på lördag morgon. Jobbade ett par timmar och fick sedan 3,5 tim ledigt som jag spenderade på värsta sätt, thanks to the american freakin embassy. På onsdag måste jag fylla i alla mina visum papper på internet så min syster kan boka en tid åt mig i stockholm för att förnya mitt visum under jul. Allt ska göras om men är 100 gånger mer komplicerat denna gången.
Lånade mina Vföräldrars dator som har skrivare och började fylla i, jaha då ska man ladd aupp ett förbannat kort, som ska stämma överrens med typ 50 punkter. Alltså jag måste åka och ta ett nytt " passfoto". Tack för den. Inget att göra, googlade passfoto i manhattan beach och åkte dit till en gubbe som var väldigt gullig och fixade allt med mig, enligt alla beskrivningar. Han skickade det till min mail, åkte hem och testade, men självklart funkade inte filen. Ringde tillbaka och hans kulle försöka ändra filen. Fortsatte fylla i och inser att det är massssor av frågor jag inte har en aning om vad jag ska svara på, när åker jag in i staterna? Jaha, är det datumet efter jul, datumet när mina 6 mån startar? hur länge stannar du? är det 6 månader, 3 månader? Ahhhh, allt var så oklart. Vet inte alls hur de räknar eftersom jag gör ett helt nytt visum som börjar gälla efter jag åker tillbaka, efter nyår! Ringde min LCC som inte visste alls hur det var, så trött som jag var började jag lipa av ilska, haha! Nu vet jag iaf en som förstår mig:) Fasen, jag har just spenderat 3 tim på ngt som inte ledde 1 min närmare målet. Ingte gym, ingen nap..Jaha, då kommer jag inte få en tid den 20 dec, då måste jag bo på hotell i stockholm, alla negativa sidor kom upp. Slutade med att jag ringde min kära syster och överraskade henne lite:) Har nämligen köpt ett telefonkort så man kan ringa lite billigare hem. Ringde min mormor och morfar i veckan, de har inte skype och jag har inte pratat emd dem sedan julafton. Bara mamma som berättar allt om mig varje dag för dem:) Trodde mormor skulle svimma i telefon. Såå kul att få prata med dem. Efter 50 min med mormor, blev jag helt glad i hela kroppen!!!!

Började jobba igen på lördagen och planen var att jobba sent, sent, men min värdmamma gick aldfrig ut så jag fick sluta vid 8 tiden:) Yeeeeeey, för där började min helg som kom att bli en riktigt grym helg!
Åkte över till Nicole och Mona som hade börjat förfesten:) Här i USA har vår gemensamma favorit drink blivit Scooby snack, vilket är en ananadrink, med ja, ananas, malibu, rom, whipped cream, haha! Galet, men god! Så tjejerna hade redan mixat ihop drinkarna tills jag kom, de hade förberett doppade choklad jordgubbar, riktigt parteey:)
Började kolla några avsnitt av Gossip, varannan gubbe, varannan drink, haha! Efter ett tag fick vi den briljanta gamla goda iden att åka madrass i trappan, haha! Hur kul är inte det? Vi testade nog 5 olika madrasser, ingen funkade, sen tog vi en gigantisk madrass och satte på oss sopsäckar och fösökte slida ner för trappan:) 3 lättroade tjejer hade sjukt kul kan jag lova!!!

Efter att vi alla blivit allt för svettiga och även hunden tröttnat blev det mer gossip girl. Städning och läggdags vid 2 tiden! Mona snarkade i mitt öra efter 2 sekunder, men även jag kunde somna efter ett tag, haha! Vaknade vid 9 tiden av att vi alla var otroligt pigga och ville nästan flyga upp ur sängen..mm,not! Planen var att jag och Nicole skulle ta färjan över till Catalina, som är en ö utanför California, men inte super spännande när det regnar och är ruggigt, då var andra planen att åka till The getty center, men vad hände? Vi tittade 2 avsnitt av gossip girl, gjorde riktigt amerikansk frukost som bara au pairer kan, french toast, omelett, toast, yuuum! Efter det spenderade vi 5 tim på kuddarna framför vårt älskade gossip girl. Lite varm choklad och mer popcorn emellan också. Kl 4 var det dags att åka ut och käka frozen yogurt ( yes, när det regnar får man äta preeecis vad man vill ) ( när det är soligt får man inte, men man gör det ändå, haha ) där hade vi förrätt sen blev det Sushi efter det!
Mona behövde hem och plugga tyvärr, men jag och Nicole åkte hem och 2 tim till av Gossip girl. Vi bokade även vår flight hem från toronto till la, som tyvärr blev sviiindyr. Pissfly, men what to do?! Jag tror vi kollade ca 12 tim gossip girl på 1 dag och 1 kväll, haha! Inte illa va?
Vilken dag, jag har inte haft en lazy dag som denna på hela detta året tror jag inte, men oj vad gött det kan vara! Idag hade jag inte ett skit dåligt samvete.
Kl är 11 på kvällen och jag har haft en riktigt bra helg med tjejerna!!! Back to business imorgon igen.
Ska visa lite pics från helgen innan jag tackar för mig!

Välkommen hem mamma och pappa från Italien:)
VÄRLDENS största GRATTIS till min finaste vän Aleex som kom in på sin skola på Hawaii!!!!! YEEEY, du är bäst!!  C u in Hawaii next year hun<3



Haha, N och M testar Nicoles värdbarns madrass.






Hahaaa, this will be slippery enough right? eh, no!


Har många sådana här bilder som säger allt, haha!
"We all ended up in a big pile with trashbags around our butts, hahaha! " 


Frulle break






Det var allt från Los Angeles den här gången, tack för ni lyssnade och jag önskar er nu alla en riktigt trevlig måndag och en bra start på en ny vecka med nya möjligheter! Här avslutar jag kvällen i L.A med en av de bästa låtarna ever.

http://www.youtube.com/watch?v=c295sg6ZdAw 


Kommentarer
Postat av: alex

jag är sååååå avis just nu, vill oxå haen sån myshelg i la. buuuh. hahaha. men jag e inte bitter! så underbart att du blev på bra humör efter allt krångel m visum.. bra där!



see u i hawaii baby boo ;) du saknas mest av allt!

2010-10-18 @ 11:02:41
Postat av: Getingen

Ååå vilken mysig helg du har haft! Jag gillar sådana helger när man bara kan unna sig och inte göra något :) Gossip girl och åka madrass i trappan äger!



Love u!

Puss och kram

2010-10-18 @ 11:19:58
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: Janna

Pusss pillmpill<3<3<3

2010-10-19 @ 13:15:48
Postat av: Mona

EHHMMM "Mona snarkade i mitt öra efter 2 sekunder" i think you must be delusional because I dont snore!!!

(ps you have to send me picssss:D)

2010-10-19 @ 17:20:00
URL: http://monascalifornia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0