Väderprognos.

Pyjamabrallor, långärmat nattlinne, duntäcke, filt...Yes, det är så man får klä sig nu när L.A tydligen gått och blivit bästis med antarktis!! Först, värsta sommaren sedan 60 talet och nu förmodligen kallaste vintern sedan columbus tid. Bad karma or what? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? haha! Jag har förmodligen fått världens bästa värdfamilj, världens bästa plats att bo på och världens bästa au pair år, så lite bad kan det väl få vara om det nu måste vara något bad! Det var minsann inte så här kallt förra året i L.A, jag har nog haft på mig shorts och flip flop 340 dagar av mitt år, men nu är det inte ens en tanke på shorts. Damma av jeansen, mössan och bootsen för här är vintern kommen. Det är ju sol varje dag, så det är ju vackert väder, men kallt så man fryser baken av sig! Idag var det 15 grader här, så jag fick inviga mina Juice Couture Boots, vilket var trevligt. Där fick ni några rader av LA.s väderprognos!
I söndags skulle jag som sagt gå upp med barnen, så jag la mig vid 10 tiden på lördagen för att få en hyfsad sömn, jag frös hela natten, vilket jag aldrig gör, men även med duntäcke och filt. Vaknade några gånger och var tvungen att snyta mig, haha! Vaknade vid kl 6 och lyssnade efter barnen, var vaken en timme och kunde inte somna om, sen sov jag någon timma till och kl 9.15 kom kidsen in i sina små morgonrockar: Good Morning Pernilla!!
Då lät de mig sova ut lite istället, så det var väldigt snällt!! Gick upp och började jobba, gjorde pepparkakshus med kidsen, lunch etc. Slutade vid 12 tiden, ville till gymmet men kände att jag får nog lyssna på min kropp idag. Tog istället en nap, vaknade upp av att jag inte kunda andas och min hals var helt mongo. Började jobba igen 2-5, tog mest hand om kidsen inomhus, de hade playdates etc. 
Vid 5.45 träffade jag Mona och Nicole och vi gick på bio och såg Love and other drugs. SÅ otroligt bra flm!!! Jake Gyllenhaal och Anne Hathway i huvudrollerna och ja den måste ni se! Satt där med tårar ner för kinderna, men den var både rolig, sorglig och med riktigt bra budskap!! Se den!
Åkte direkt hem efter och kollade en stund på filmen Mamma Mia som jag köpte på Target häromdagen, de reade ut den och jag älskar den filmen så jag slog till:) Somnade sedan runt 10 tiden.
Idag skulle egentligen vara min lediga dag, men de kunde inte ge mig en ledig dag denna veckan och som altid kan jag inte säga nej, så idag var jag ledig fram till 5. Sov nästan 11 tim inatt, gick upp och åkte till gymmet ( Sorry mom, men ja måste ) mådde faktiskt lite bättre efter gymmet tro det eller ej. Lite ärenden på vägen hem, duschade och åkte sedan vidare till South Bay Galleria och checkade lite.
Väl hemma letade jag nya klasser för nästa år, min balett är slut imorgon, jag vill gärna ta en Matte klass eller business klass av ngt slag, men det är sjukt dåligt med klasser nu och alla de jag vill ta är nästan full time student då lektionerna är varje dag och det är lite svårt för mig:( Har dock hittat en Jazz dans klass som jag hoppas på att kunna ta, den är 2 gånger i veckan, men är slut några dagar innan mitt år är slut nästa år, så får se om det funkar!!! 
Jag mår faktiskt bättre nu, men ikväll sa min värdmamma: 
- Pernilla ur so quiet? 
- Eh...hon läser mig hur lätt som helst, jag undrar dock om jag brukar prata mkt i vanliga fall för jag tänkte inte ens på att ja va så tyst. hade inte direkt ngt att säga, haha! Min värdpappa sa flera gånger till barnen:
- Poor Pernilla, she´s sick! 
Kanske bara är lite hängig eller nåt. Jag är ju inte direkt döende, haha! 
Så kan det vara, imorgon jobbar jag hela långa dagen, otroligt spännande,sen har jag min sista balett klass:( Vill inte alls att den ska va slut, den är skit kul!!! 
 
Dagens inköp!!


Bild från Whirpool - Niagara fallen.


Toronto!


Niagara Town! Sötaste lilla byn. Tillbaka till 1800 talet och western tiden typ. Häst o vagn på gatan etc. Söta bagerier, butiker, caféer. Röda träd...Så fint!


Nu blir det lite mer Mamma mia innan tidig läggdags! Gud jag är värre än Mamma o Pappa nu. Men tro mig, det är en pina att jobba när man är riktigt himla skit trött och just nu verkar jag kunna sova i alla lägen!!

Om 3 veckor har jag landat i Sthlm! De ni:)

Kommentarer
Postat av: Getingen

Langtar sa in i bomben till den 20:e :))) Fina bilde fran Toronto och som alltid koper du snygga klader! Krya pa dig och trana inte nar du ar sjuk, da blir du aldrig frisk vannen!! Massor av kramar! <3

2010-11-30 @ 12:08:26
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: Valle

Oj, vad oväntat att du har shoppat! Det var ju på tiden, du kan ju kanppt ha några kläder att ha på dig...

Jag döööööööör snart av avundsjuka, vill också ha en ny garderob!!!



Puss

2010-11-30 @ 19:53:45
Postat av: Valle

Oj, vad oväntat att du har shoppat! Det var ju på tiden, du kan ju kanppt ha några kläder att ha på dig...

Jag döööööööör snart av avundsjuka, vill också ha en ny garderob!!!



Puss

2010-11-30 @ 19:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0