So You Think You Can Dance - Live On Tour

SYTYCD? Den frågan skulle jag nog inte ställa till gårdagens dansare @ Staples Center. They sure know how to move!!! Oh my freakin gosh, seriöst! Jag visste att det skulle vara over the top, men så här bra? It blew me away, Big, Big Time!!! Jag satt med hakan nere vid tårna i 2 tim tror jag. Jag hade gåshud hela tiden och tårar i ögonen på flera nummer.
Så gårdagen började med jobb från 11-4.35 som bestod av alla de möjliga aktiviteter. Åt middag och gjorde mig redo för en kväll @ Staples Center, Downtown L.A. Som ni vet gick jag solo, så hoppade in i bilen vid 18 tiden och styrde kosan mot Staples. Åkte 1,5 tim innan showen startade, här vet man ju aldrig vilket humör trafiken är på. Tur var väl det eftersom det tog 1 tim för mig att komma dit. Körde i 20 Mph i stort sett hela tiden. Hittade parkering direkt, eller tog första bästa, 8 dollar, inget att snacka om. Hittade min plats och showen startade 10 min efter, kunde inte bli mer perfekt!!! När jag bokade biljetterna visade det att jag skulle sitta mer uppe på läktaren, för jag tog mitten priset, men nu fick jag sitta på golvet på upphöjda scener med stolar. Vad tusan tänkte jag först, här vill väl inte jag sitta, men det visade sig vara en grym plats:) satt längst ut, hyfsat nära scen och det vart all good!!!
Några gamlingar raden bakom som började snick snacka med mig lite, haha! Blev inte så ensam ändå:) Visst det är alltid kul att dela det med någon, men jag är SÅ glad att jag gick, det har alltid vart en dröm och det var så otroligt grymt!! Jag klappade och tjoade för mig själv. Mitt motto här är: Jag kommer aldrig träffa den personen igen iaf!! Det gör livet alltid lite enklare:)
Började med Nigel Lythgo som snackade lite på storbild, visade top 5 auditions och roliga klipp, sen efter ett tag drog det hela igång:) Dansarna turades om och snacka och presentera mellan de olika numrena vilket var skit bra faktiskt!! Det här var alltså top 10 dansade från förra säsongen plus All stars dansare från andra säsonger som är ute på en tour om jag inte sagt det!
De visade allt från gamla nummer till nya gjorda enbart för showen. De är så otroligt dukitga, det är helt otroligt!!! Måste ses live. De är grymma på TV men live fattar man hur grymma de är!
I pausen messade jag min värdmamma och frågade om hon hade något emot om jag gjorde lekrummet till en dansstudio och jag lovade att ge barnen bra benefits, haha!
Då svarar hon tillbaka att det låter bra att jag kan ta betalt från barnen runt om i närheten istället. Ja sa att de får 50% av inkomsterna, haha!
Shit, vad jag vill dansa NU!!!!! Saknar att stå på scen, jag riktigt längtar till mina balettlektioner här, det gjorde jag inte förr, haha! Missade en lektion igår tyvärr, så nu längtar ja riktigt till nästa:)

Hemma runt 11 tiden igår och somnade väl runt 12 tiden. Vaknade vid 5 tiden av att jag var skit hungrig med huvudvärk, för jag åt middag vid 4 tiden dagen innan. Jobbade 7.30-9.00, åkte till gymmet och förhoppningsvis brände några kalorier. Väl hemma gjorde jag mig redo och sen ringde jag min kära farmor som jag inte pratat med på 1 år i telefon. Hur sjukt är inte det? Så otorligt kul att prata med henne:)
Hade 1 tim innan jag började jobba igen och jag var trött på datorn så tog med mig min nya solo-tidning och la mig på uteplatsen, satte på musik ute i högtalarna, la mig i soffan, njöt av utsikten och hur solen brände helt perfekt:)
Passade även på att överraska mamma och pappa med ett litet samtal hem till Habo:) Alltid lika kul att snacka förstås!!! Kan inte förstå att jag, efter 14 månader ska åka hem till Sverige igen om 4 veckor. Vad hände med 14 månader? Jag är så taggad att träffa alla, men samtidigt glad att jag ska tillbaka igen, annars hade jag vart inne i en depression nu. 2 veckor hemma är dock för lite. Kommer gå alldeles för fort:(
Tack mamma och pappa för pratstunden, garvar alltid lika mycket:)

Jobbade igen 12.30 -6pm idag, hämtade Parker från skolan, underhöll Kayla i lekparken, bikeride, spelade fotboll, dusch, middag etc. Vid 6 tiden åkte hela familjen till downtown MB för det årliga mötet med Santa:) Jag följde inte med i år, kände att jag sett det. De berättade hur söta barnen vart och frågat tomten:
- eh, eh, May I please have a....
- Santa, eh..I would like to wish for...
Så söta när de är så väluppfostrade. När det väl gäller är de väluppfostrade:) Haha, Kayla i lekparken idag hon träffade en liten kille hon började leka med sen hör jag hur hon säger:
- Actually im not playing anymore..but, what´s ur name?
- Aidan svarar killen.
- Oh, okay, my name is Kayla, it was very nice meeting you Aiden.
Haha, kunde inte hålla mig för skratt, sättet hon sa det så va så kul:) Kl 7.30 ikväll åkte jag downtown och hämtade upp barnen, tog hem dem och la dem, medan föräldrarna fortsatte mingla i MB:) Själv har jag precis gjort lite manikyr och ska nu sätta på dagens avsnitt av Top Model innan jag ska sova!

Lite pics från gårdagen:



Baseball numret.



En av mina favoriter.





de körde ett disco nummer i slutet och gaaalet va bra det va. Jag har kört lite disco moves i mitt rum här ikväll, haha!


Var bara tvungen att köpa ett minne:) På ryggen står det hela deras tour, alla städerna m.m. Jag hittade EXAKT 35 dollar i min väska och det var precis vad den kostade. Hade inte ett öre mer med mig in på arenan, så den var nog gjord för mig:)


En av dansarna skadade sig och kom inte med på touren, men de visade ändå detta framträdandet på storbilden igår. Killen i rött är balettdansör och gör denna raw hip hop dance så sinnes bra!!! Helt sjukt!! Kom ihåg när jag såg det förra säsongen, jag var mållös. Lika mållös varje gång faktiskt!! Checka in denna!! HELA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TLtSfYX8tJk

Kommentarer
Postat av: Getingen

WOW!! Vilken tur att du gick pa showen, verkar ju helt galet bra!!! :) Vi ses snart Snackan! Miss and Kiss!

2010-11-18 @ 10:22:36
URL: http://emelieinaustralia.blogg.se/
Postat av: alex

baseball i numret, fattade du reglerna den här gången?? ;) sshit va ballt att du va där, å sjäääälv ;)

2010-11-22 @ 10:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0