Valborg?

Okej, läste precis på Facebook att det tydligen finns något som heter valborg i Sverige och det äger tydligen tum just nu? Har inte haft en tanke på valborg. Är det idag eller imorgon? Haha! Alltså vad är det ens? 1 maj är en röd dag och man går till majbrasan typ. Sen brukar de festa lägga till lite alkohol och dumheter. Det är så det blir en valborg eller?:)
Hoppas iaf ni alla får eller har haft när det nu är, en super mysig valborg:) Tänk att redan är 1 maj? MAJ, vad hände med våren? Fort gick det iaf!
1 maj är inte vilken dag som helst för det att min mammas födelsedag och inte vilken mamma som helst utan världens bästa också!!
Mamma, stoooor puss och kram på din B-day! Önskar att jag kunde vart hemma och firat dig ordentligt, men dubbelt upp nästa år:)
Du är den bästa, underbaraste, snyggaste, finaste, coolaste ,mest omtänksamma mamman man kan ha!
Älskar dig!



Nu får det vara nog på valborg snacket, vet ju knappt vad jag snackar om!
Igår jobbade jag 7.30-1 sen hämtade jag upp Mona och vi tog raka vägen till YOGURTLAND!! Igen? JA, igen, haha! We are obsessed and wee know it!! Jag och Mona har pratat om varför det inte finns något FY-rehab här, för det skulle gå som smör i solsken. How can you NOT be addicted to it? Thats my question!!
Thanks Mona! Im still full, haha!
Blev lite fler besök här och var innan jag började jobba igen kl 4. Sen blev det jobb hela kvällen!
Idag har jag jobbat 11-7.15 så en lång dag. Dagens start var väl inte den mest ultimata.
Sovmorgonen ska jag inte klaga på, men usch idag saknar jag alla ännnnnu mer. Vaknade upp och såg att en av mina bästa vänner Loppan messat mig och hon skrev att hon såg min syster kliva på bussen och att hon för några sekunder var helt säker på att det var jag, haha!
Önskar det hade vart jag för den sekunden!! Gjorde mig iordning och när jag är halv deppig gör jag det alltid värre med deppiga låtar. Satte på It can only get better med Amy Diamond. What? Tänker ni nu...Har inte lyssnat på den sedan i somras när jag gigade och den väcker bara massa bra minnen, så helt plötsligt började jag lipa. Saknar alla så mycket nu! Sen att barnen inte direkt lyssnar gör det inte bättre...
Har inte direkt haft någon hemlängtan här, men antar att den kanske kommer nu. Sverige kan jag vara utan, men inte mina vänner och familj!
Har alltid lovat mig själv att vara ärlig i bloggen, jag tänker inte förfina au pair jobbet, även om det för det mesta händer sjukt mycket roliga saker så är det inte alltid en dans på rosor, thats for sure!
Ikväll var jag iaf på gymmet för första gången sedan 5 veckor och kan inte ens beskriva hur gött det var. Äntligen:) Fick faktiskt massa ny energi!!

I helgen blir det BARA jobb. Imorgon jobbar jag 11.30-9.30 ska bla till deras kusiner i Long Beach på någon grej i kyrkan, inte dop och inte konfirmation men något däremellan, haha! Har glömt vad det heter. På söndag blir det jobb mellan 9-3 är bla Kaylas B-day party, ska faktiskt bli kul. De har hyrt ett ställe som är inrett som ett mega dollhouse, där alla barnen får välja prinsesskläder sen blir de sminkade, de får håret och naglarna gjorda, haha! Ja de är 4 år, haha! Kommer bli så kul att se:)
Kanske ska träffa Mona, Nathalie och en tjej på australien på söndag kväll också! Hoppas det!!

Det var alltför denna gången!
Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack för grattishälsningen!! Va fina vi är på kortet längtar tillbaka där vi står. Idag får väl det bli lite fika med pappa och Emelie resten av tiden går väl åt att sätta upp saker i köket och allrummet. Ha en bra dag önskar du kunde vara med och äta tårta ( har ingen FY här). Många pussar och kramar din lilla mamma.

2010-05-01 @ 09:46:15
Postat av: Mona

We have to get Frozen Yogurt again soon.. You havent tried "Menchie's" yet:) hehe! i know what you mean about listening to songs that bring on the memories; when i had been here for about a year and a half, i suddenly heard a pizza-commercial song on my computer thats on tv in Norway and i started crying HAHA!:P So I dont think youre gonne get homesick, you just might appriciate old things more now, thats what ive experienced..

anyway hope we can meet up tomorrow hun! XoXo <3

2010-05-01 @ 20:30:53
URL: http://monascalifornia.blogspot.com
Postat av: Sofie

valborg är nästan största händelsen på året i uppsala ;) men är studenterna som gjort det så antar att den är större i studentstäder :)

2010-05-02 @ 17:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0