Flexibel or what?

Ett kort inlägg, inga paranteser, jag ska & måste fatta mig kort. Vi får väl se hur det går tänker ni? haha!
De som säger att jag inte är flexibel efter denna dagen förtjänar rejält med stryk, haha! Vilken dag!
Tanken var att jag skulle vara ledig mellan 9-3 idag och då skulle jag göra alla mina 150 ärrenden, kan tyvärr inte skriva vad här, men listan är låååång. På morgonen var Parker sjuk så Kristy frågar om jag kan jobba till 10.30 tills hon kommer hem. Självklart hjälper jag till. När hon kommer hem 10.30 undrar hon om jag kan jobba 1 tim till och ta Parker till doktorn för hon ska hämta upp Kayla och hennes kompisar. Hela min lista snurrar runt i huvudet, men klart man måste ställa upp. Jag är ju här för att jobba, men P blev lite småstressad eftersom allt måste va klart innan helgen, då jag ska jobba 24-7 när mina värdföräldrar åker till Vegas. Tar PK till doktorn där hans pappa möter upp mig och jag blir ledig. Åker hela vägen hem och hämtar pengar m.m. Då har min värdmamma sagt att jag ska börja kl 5 istället så jag får mer ledig, visst, kanon tänkte jag. Helt plötsligt är det ändrade planer och hon behöver mig verkligen kl 2.45 istället och kl var 12.
Då blev jag helt paff och det märkte hon också, haha! Klart jag jobbar, men jag är en riktig planerare så planerna gick lite upp i rök. Hon var jättegullig och bad om ursäkt hur många gånger som helst så de gjorde det inte direkt med flit. Gjorde några ärrenden, åkte tillbaka och jobbade, tog ut barnen på en scooteride och hjälpte de i jacuzzin tills Kristy kom hem. Så underbart att sitta i Jacuzzin med öppna dörrar och kolla ut över havet och se folk sitta med picknick på stranden, förbispringande hunkar, alla hejar och är trevliga:) LIKE!
Skulle egentligen jobbat till kl 6 men jag fick sluta redan kl 5 så det var snällt! Helt upp och ner dag, men inget man kan planera, de har tackat mig hela dagen så huvudsaken är att man känner att man kan hjälpa till och att det blir uppskattad. Om inte det jag gör inte blev uppskattat hade jag inte gjort hälften av allt det jag gör kan jag lova er. Bästa tipset jag kan ge till alla au pairer: Allt handlar om ge och ta!!!!

Åkte till Target direkt och fick faktiskt det mesta uträttat, men Target är ju Target, de har allt:) Bla. en rosa/lila data cooler, Oh yeah va grymt!! nu kan man faktiskt ligga med lappen i sängen utan att det börjar ryka i täcket, haha! Grymt nöjd!
Efter det raka vägen till gymmet för en liten work out. Känns grymt att vara tillbaka!

En sista sak innan jag tackar för mig. Jag har gjort en typisk Pernilla sak och jag skäms sjukt mycket. Tänker inte förklara hela historien, men antar att jag kan skratta åt det snart:) Tips: Tänk till innan ni skriver för mkt på FB. haha! Det hela handlar om fransken jag träffade hos frisören och antagligen skrämde jag inte iväg honom utan han har nu frågat ut mig på date. Yes, så var det med det och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Måste han säga date? Bara ordet date freaks me out. Usch!
Visst han var trevlig, MEN han är för tusan 82:a, där går fasen gränsen. 83a var okej, haha men 82 njaaaa där sätter jag stopp. Så vad ska jag nu göra? Ehm, visst man kan bara ignorera så gott det går, men usch. Han har många kompisar här omkring så det är alltid kul att träffa folk, så jag kanske tar med mig en kompis, haha! Träffas kanske vi gör någon gång, men date kommer det då inte bli!!
No, hoppas han inte läser detta...haha! Hej hej i så fall.

Nu borde jag få lite sömn snart, i helgen blir det inte många lugna stunder.
Åh, barnen har vart så söta de senaste dagarna. Bara älskar när de är så, jag blir också så mycket snällare, haha! Parker har vart så gullig med sina kommentarer:

Parker kramade mig massor igår och sa i bilen:

Vid läggdags:
- I don´t want you to leave, can you just be here?

I bilen:
- My dad is nice and you are so nice too.
- Ahh, thanks Parker! YOU are so nice too!

- Pernilla are you going in the Jacuzzi with us?
- No, not today.
- Ahh, please I want you too.

- You are a good driver Pernilla, you really are.
- Wow, Thanks PK. You are so sweet!

Vi satt och målade och gjorde lite olika art-project.
- Wow, you are an artist. You are so good at drawing.
Sanningen är att jag är verkligen sämst, haha! Antar att mina konstnärliga sidor kommer fram här, de få jag har:) 
5 min senare. 
- Pernilla i can´t believe how good you are at that..Both you and Sara are soo good drawers..( Sara, jag hittar fortfarande bilder av dig längst ner i art lådorna, haha! PK har rätt, du är grym:) )  

De där kommentarerna de väger verkligen upp de gångerna de inte lyssnar för 5 öre, haha!!

Trevlig helg folket!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha skrattar lite åt facebook incidenten! Beundrar ditt tålamod med flexiblitet!! Vilken lyx PK har att få ha haft dem två bästa au pairerna!!! Söta killen vilka fina komplimanger vi får ;) Haha det värmer nästan i hjärtat att han kommer ihåg mina art projects hah! Kraam till dig och hälsa PK feel better + kramar till dem båda!

2010-05-08 @ 16:28:14
Postat av: Sara

Från mig :)

2010-05-08 @ 16:39:31
Postat av: Loppan

hahaha pernilla :D

läser och läser , drömmer och drömmer !



Jag har börjat kolla på OC me philip och varje gång ja ser något så säger jag " tänk där e pernilla nu" " Philip, pernilla är nya marissa bara så du vet" blabka.. han blir galen !

2010-05-08 @ 17:43:32
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0