Zumbaaa.

I´m alive!! Yes, efter min nära döden upplevelse idag är jag mer än lycklig över att vara till liv. Ta det lugnt mamma, jag har inte krockat eller blivit påkörd, detta var något jag själv utsatte mig för, vilket jag snabbt ångrade. Antar att ni sitter på nålar där hemma nu och väntar med spänning på händelsen..Haha, nu får ni allt vänta..Vi börjar med en update från gårdagen.
Fick sovmorgon, så gjorde lite ärrenden innan jag åkte iväg till Salsaclassen i Santa Monica. Älskar den mer för varje gång, och läraren också dessutom. Hade tävling igår, när man sitter på rumpan, med benen upp i luften och överkroppen i luften så man bildar ett V, förstår ni? Vilket tränar magmusklerna och lite allt möjligt, haha! Plötsligt skriker hon, Okej, hon ser ju inte ens trött ut jag ger mig inte för än hon ger sig och pekar på mig. Hon kan ju glömma att jag skulle ge mig, haha, vilket jag inte gjorde..Yihaa, jag vann:) Hade lite andra tävlingar, eller mer övningar som övergick till tävlingar:) Jag älskar allt som har att göra med sin egen kropps-styrka, det känns bra att känna hur kroppen plågas lite, haha! Plåga alla de Peanut-butter mackorna som ligger där inne och gosar till sig:) Stryk ska de ha!

Så yes det var en grym class, åkte hem och började jobba kl 3-7. Efter jobbet gick jag och gjorde manikyr och pedikyr. Finally! Det var behövligt. Helt otrolgit hur mycket bättre allt blir när de gör det. Fötterna känns och ser ut som babyfötter, lena och inte en rispa på dem. Grymt skönt är det också, speciellt fotmassagen. Gjorde fransk manikyr på naglarna, väldigt nöjd, men får se hur länge det håller. Inte det bästa yrket för målade naglar kanske! Well, skrev lite på min essay som är en del av läxan till min aupair weekend i Maryland. Man ska skriva 5 sidor om sig själv, sin familj, uppväxt, utbildning, resor, hostfamily, framtid m.m. Insåg igår att jag faktiskt lärt mig mycket engelska trots allt, satt i 1 tim och bara skrev utan att ens använda lexikon eller översättning, vilket jag inte skulle kunnat göra för 6 månader sedan. De gillar vi!!
Just nu pratar jag inte någon svenska heller och bara på några veckor märker man skillnad, när jag ska skriva svenska mail kan jag ibland blanda in engelska ord mitt i mailet bara för att jag alltid tänker på engelska, så det är väl bra!!

Började med att jobba 7.30 - 3 idag, tog Kayla till parken, storytime, farmers market, den vanliga tisdagsrutinen=) Hallelujah för den ungen..Vilken ängel hon vart idag! Så många miljoner pussar från topp till tå jag fått idag, så många gånger hon sagt I love you, och inga utbrott skrik eller envisheter. Underbart!! Vi hade en grym dag tsm, satt och käkade lunch, hon och jag på Farmers Market, lyssnade på live musik och njöt i solen! Älskar att vi har samma humor! Smart liten unge ska jag säga er..Om hon alltid var så underbar:) Hade vart trevligt, haha!
Fick ett break på 2 tim och där kom min nära döden upplevelse..Bestämde mig för att ut och springa på The Strand, solen sken och det var härligt, kom ner på The Strand och hör knappt min musik i lurarna för det var STORM. Well, springa ska jag tänkte jag så jag fortsatte, det blåste snett, så det var lugnt på ditvägen. Sprang till slutet av Manhattan, där Hermosa börjar och där började helvetet.
Det var som att vända och gå in i en garagedörr, haha. Seriöst, sprang typ i luften utan att komma någon vart. Det var då jäklar en nära döden..men glöm att jag gav upp, det vägrade jag. Tog tom uppförsbackarna på vägen hem. Det innebär att springa nere från stranden 5 gator upp till Highland som är den stora gatan utan att stanna. Tro mig det är typ 80% vinkel, i slutet känns det som rumpan ska explodera, haha! Lite stolt är jag även om det nog inte gick i någon superspeed, haha!
Jag överlevde!
Gjorde mig ordning för att börja jobba igen kl 5-6 och 4.45 hör jag att familjen kommer hem, i samma sekund öppnas min dörr, Hi Pernilla och Kayla kommer in och vill hänga med mig, haha!
Stod och plattade håret, så hon låg i min säng och vi snackade lite, sen började hon sminka sig med mitt smink, haha! Kristy kom in och försökte dra ut henne, så jag skulle få min lediga tid, men ja sa att det var lugnt, Så vi satt på golvet och snicksnackade lite, jag facebookade och hon sminkade mig och sig själv lite, haha! Glad att tjejen vill umgås med mig, tänk om det var tvärtom!

Jobbade 1 tim, sen åkte jag på mitt au pair meeting som var ZUMBA. Har ni hört om det? Det är typ en blandning av dans, aerobic, salsa..ja allt möjligt! Skit taggad var jag, har alltid velat testa, och det var riktigt kul:) Svettigt och nice!!
Sen blev det lite tacos och american idol ikväll!

En liten parantes innan jag tackar för mig. Får nästan ont i magen varje gång Parker och Kayla frågar om jag ska åka hem till Sverige. Parker frågade igår om jag ska stanna ett år till, men förklarade att jag kanske förlänger 6 månader, men 1 år till blir det nog inte. Kayla frågar minst 1 gång i veckan om jag ska hem till sverige. Tur att de vill ha kvar mig, tänk va hemskt om de frågade för de ville bli av med mig!!
Hur ska jag kunna lämna de små liven..det är inte samma sak som att lämna familj och vänner i Sverige, för jag vet inte när jag kommer få se dem igen när jag väl åker härifrån. Träffa dem kommer jag, men vet inte när!
Men, det behöver vi inte tänka på nu!!

Imorgon är jag ledig, thank god!!

Lägg till Melanie Fiona - Monday Morning i Spotify listan allesammans! Ska börja tipsa er, för jag har minst 50 favoriter nu som jag bara älskar! Denna krävs dock några spelningar innan den blir favorit.
B.o.B - Airplanes
Drake - Find your love
Vet inte vad som spelas hemma, men grymma är de!


Kommentarer
Postat av: Lollo ♥

airplanes spelas nog inte mycket här i sverige men älskar låten! :D

2010-05-12 @ 12:13:45
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Postat av: Getingen

Grymt jobbat med löpningen sis! Bra att du inte gav upp...ha ha kan tänka mig stormen, typ som när vi var där och gick, fast ganska mkt värre. Om 1,5 vecka drar jag Göteborgs Varvet, fedt laddad nu! Love u! Puss och kram!

2010-05-12 @ 17:23:01
Postat av: Hanna

Monday morning hörde jag på radion när jag satt ensam i bilen hem från en kompis och gillade den direkt! jag vet inte varför men den gjorde mej peppad, passade bra i bilen! :P

Vad kul att du trivs så bra! Jag läser fortf din blogg men är dålig på att kommentera..Du och lilla Kayla verkar ha så kul ihop :) Jag dog av skratt när du skrev om barbie-stunden när hon sa att det var Grandma!! haha.

Hoppas allt är bra!

Kramar

2010-05-12 @ 23:29:33
URL: http://lundquisthanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0