american accent? or not.

Det är lördag kväll och vad gör jag? Jo jag ligger och lyssnar i monitorn när Kayla snarkar, haha! Bestämde mig nu för att sänka volymen innan jag kommer börja räkna hennes andetag.
En liten lägesrapport sedan tsunamin sitter väl inte fel. Igår blev det en pilatesklass på morgonen och tydligen ville den läraren se mig medvetslös efter lektionens slut..Puh, vilket pass! Härligt att känna att man lever:)
Åkte hem och solade 20 min på balkongen även om det var lite små kyligt. Träffade Sofia på The Strand, gick till Starbucks, tog en walk tillbaka på The Strand och löste lite världsproblem. Så kul nu när vi bor så nära då kan man bara messa och bestämma, vi möts på 19th The Strand om 10 min:) Då snackar vi gångavstånd! Perfekt! Sofia lämna mig inte, det är inte snällt!!! Amerikanska ambassaden ligger inte bra till hos mig just nu..de tar ifrån mig alla vänner..Obama, do something!!

Jobbade 3-6.30 sen hämtade jag upp Nathalie, en ny svensk au pair som kom hit för en vecka sedan. Woho mer svenskar, de gillar vi:) Bestämde oss för att gå på bio och i väntan på filmen åkte vi till Starbucks och hängde lite. In kommer en kille och jag säger till Nathalie
- Han måste vara svensk, det ser man.
Är ni svenskar, säger han då? haha!
Efter det slog vi oss ner och fikade lite tsm. Han spelade golf och pluggade här sedan 2 år tillbaka. Där ser man=)
Haha, när vi skulle gå säger han:
- Jaha, vad ska ni göra nu då?
- Vi ska gå på bio, ska se Dear John.
- Nej, ska ni? Den tänkte jag också se ikväll..
- Haha, nej men vilket sammanträffande då kan du ju hänga på!
Haha!!

Han följde iaf med oss, vilket var trevligt. Alltid kul med svenskar!! Han sa att han träffade minst 1 ny svensk varje vecka här. Det bor tydligen 10 000 svenskar bara i Santa Monica:)
Vi såg som sagt filmen Dear John. Går den i Sverige? SE DEN! Hur bra som helst, var en blandning mellan Jarhead och Pearl Harbor om ni sett dem. Rolig, sorglig, romantisk..mycket bra!!

Idag sov jag ut! Gick inte upp förrän 11.45 tror jag inte! Så skönt. Snoozade säkert i 2 tim, haha! Är nog fortfarande lite jetlaged - 5 mån senare, haha! Himla skit att man inte kan skylla på det längre..
Träffade Nathalie på Target en snabbis, och visade henne lite av Manhattan Village Mall:) Började jobba 4.30 och jobbar fortfarande, men barnen sover! Imorgon ska jag gå upp med barnen så mina värdföräldrar kan sova ut.
Så kl 5 imorgon bitti kommer väl Parker in och frågar när han kan få kolla på tv..Att de måste va så morgonpigga! Det blir även au pair möte imorgon och då är det hiking i Palos Verdes som står på schemat om det inte regnar, efter det blir det mer jobb! Det är oscarsgalan imorgon, vet inte om det visas hemma, men min v-föräldrar ska på oscarsfest och jag ska ta hand om de små liven!  Där fick ni en update om livet!

Ska avsluta med 2 roliga grejer..
Igår kommer min värdpappa in till mig och barnen och säger vet ni vad jag gjorde idag?
- nej vad?
- Jag har värmt upp mitt kaffe och skulle smaka, men istället för att smaka bränner jag nästippen i kaffet. Tänkte inte mer på det, tills jag kom till spegeln och kollade. Ser ni?
- Haha, jag började asgarva. Han har en rund illröd cirkel mitt runt hela nästippen:) Det är allt orutinerat måste jag säga, haha! Idag var den svart, så synd om honom!! Men kul:D


Jag tänker ofta på hur mycket svårare det var att komma in i engelskan än vad jag trodde det skulle vara och det är fortfarande väldigt frustrerande att inte kunna säga vad man vill, men Parker fick direkt 10 poäng av mig igår efter hans kommentar:
- Pernilla, were you born in Sweden? ( först trodde jag han frågade were you BORED in sweden, så det var därför han trodde jag flyttade hit, haha )
- Yes, i was born in Sweden.
- Hmm, because you have an american accent.
- Do you really think so?
- Yes, you have an accent that sounds american.
- Oh, thanks Parker, thats a nice compliment. Your accent sounds a little swedish I think..  
- Nooooo, it does´nt skriker han och skrattar, haha!

Ibland är det väl för fint när de är ärliga:)

Nej, nu är det sov dags! Snart vaknar väl kidsen.

Mamma och pappa, förlåt att jag inte svarat på era mail än:( Jag lever och tänker på er, svarar imorgon!


Kommentarer
Postat av: Lollo ♥

har sett dear john trailern och den verkar verkligen skit bra! :D varför kommer alla filmer så sent till svergie? D:

2010-03-07 @ 21:20:52
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0