to do list.

Jag får inte nog av era helt underbara kommentarer! Det är bara fantastiskt att läsa från er varje dag, kompisar, familj, släktingar och främlingar vilket är otroligt kul. Kommer inte kunna tacka er nog, med det uppskattas så mycket mer än vad vi ens kan föreställa er, promise! Säger det igen, Keep up the good work!!

Ledig dag, vad gör man en ledig dag i Manhattan Beach? Ska jag vara ärlig finns det massor att göra, men låter man fantasin flöda finns det väl inga hämningar antar jag, haha! Måste säga att det blivit en hyfsat effektiv dag ändå. Somnade sent igår så det fick bli en härlig sovmorgon:) 
Åt frukost och kollade på The Bachelor, fyllde i en insurance claim så jag kan få ersättning för mitt läkarbesök och idag insåg jag vad jag lärt mig på bara dessa månader. Innan jag kom hit, drog jag mig för att ringa t.ex. info samtal. När jag väl skulle ringa planerade jag alltid ut i förväg vad jag skulle säga, haha! Här har jag ringt massa olika samtal och nu även om det är på engelska slår jag bara numret och pratar på. Bara en sådan där sak kan jag komma på ibland att, ja man kanske har lärt sig mycket under den här tiden ändå! Det vet jag i och för sig att jag har även om det inte blir så påtagligt för mig själv.
Jag ringde iaf till Insurance företaget och frågade lite, sen fyllde jag i en claim och där lärde jag mig mycket nytt kan jag lova. ( Google hjälpte mig nog med halva, haha ). Hur ska jag veta vad Swift code and Iban code betyder? Nu vet jag det iaf!

Gjorde lite ärrenden på Target, åkte till posten, åkte sedan hem och lyssna noga nu..
Signade up för en college class:) Finally!!!!!
Det blev en Salsa aerobic, pilates and yoga class på Santa Monica College. Allt i ett:) Riktigt taggad, tror det kommer bli kul! Träning och credits på samma gång, kan det bli bättre? Även om jag har många credits och timmar kvar efter den så är jag en bit på väg. Ska förmodligen ta en project management class också, verkar riktigt kul faktiskt! 
 
Har även ägnat mig åt att svara på mail idag, förlåt förlåt alla för mina sena och dåliga svar!! Jag har inte glömt er men jag har absolut inte hunnit på senaste! Tar fortfarande igen allt så håll ut, svar kommer:)

Min to do lista var riktigt lång imorse men nu har den bara några enstaka punkter kvar. Det är väl för härligt!
Ikväll åkte jag till gymmet och tog en Yoga klass för första gången här i USA och yihhaa va kul det var. Riktigt jobbigt och kul:) Lite ledsen blev jag allt när det gick upp för mig hur vigheten svikit mig sedan jag slutade dansa..Inte okej! Det ska det bli ändring på. Efter passet hoppade jag ner i jacuzzin och bubblade lite och avslutade med ångbastu.

Väl hemma blev det dinner sen var det dags att ta tag i rummet som lyckats bli ett bombnedslag det senaste, inte likt mig inte!
Jag säger som Kayla:
- i like my room nice and clean!
Faktum är att hon städar alltid upp sitt rum, haha! När hon är klar ställer hon sig mitt i rummet, tittar runt och säger..i really like my room nice and clean.
Nu är mitt rum också nice and clean:) Känns riktigt bra!

Ska avsluta med en liten konversation mellan Sofia, mig och 2 killar på Staple Center.
Killarna - Am i in the picture?
P - Eh, no!!
K- are you going to the lakers game?
S - No, we don´t have any tickets.
( de blir lite mer närgångna )
K - buy tickets and come in with us.
P- No thanks!
K - Where are you from?
S o P - Sweden.
K - Ohh, how old are you?
S o P - Guess?
K - You are 22 and you 21..
S- I´m 15..
P - I´m 14..
K- WOOOOW, deras ögon blir dubbel size och de backar 5 stora kliv..
S - This is how we look in Sweden. Have you ever been to Sweden?
K - Woow, okay..

Jag och sofia vänder om..
Så blev man av med dem säger jag till Sofia:)
Haha de va minst 30 år säkert..Usch o fy!

Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Getingen

ha ha ha bra jobbat brudar, ni kan minsann skrämma bort killar :)

Du fick mkt gjort på din lediga dag, vad härligt! kul att du äntligen har signat upp dig på en dansklass. Du kommer ju äga :)



Puss och kram! Snart ses vi...yeeeey!! <3

2010-03-04 @ 10:05:51
Postat av: Valle

jaha...usch och 30, ingen bra kombination känner jag spontant...;)

2010-03-04 @ 11:26:24
Postat av: Anonym

inte visste jag att du va så grym på att skrämma killar!!!! haha.



jag vill ooockså kunna prata engelska flytande! är EXAKT lika dålig (om inte sämre) som jag va i skolan!!! haha.



love u

2010-03-04 @ 21:52:57
Postat av: Loppan

hahahah :D

ni är roliga ni !

2010-03-05 @ 11:40:10
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0