Bikeride Manhattan - Venice.

Quadriceps värker, kittlas, skriker efter vila och är allmänt trött. Visst heter det quadriceps? den stora lårmuskeln? Något hoppas jag stannade kvar sedan gymnasietiden:)
Vilken dag, en mycket bra dag även om mina lår har en annan åsikt just nu.
Jobbade 7.30 - 1.30 och gjorde de vanliga tisdagsrutinerna som innebär, parken, storytime, farmers market. Gillar tisdagar de är mysiga och går alltid super fort. På tal om parken, imorse vände sig hela magen när jag får se en mamma i parken som är så sjukt lik Nichole Richie. Kepsen och brillorna gjorde henne lite anonym också, men när jag insåg att det förmodligen var en helt random människa blev jag lite besviken:( Men, men jag lever fortfarande på att det kunde vart:)
När jag och Sofia slutat 1.30 idag tog vi oss ut på ett riktigt äventyr. Ett äventyr som innebar en bikeride med start Manhattan Beach och mål Venice Beach. Hade egentligen ingen aning om hur lång tid det skulle ta, men vi cyklade på:)
Det var skit kul men väldigt speciellt på något vis, största delen av cykelvägen går på stranden, men vissa delar tar en också in i hamner, städer och konstiga miljöer! Helt plötsligt kunde man lika väl kunna vara i Rom, med tanke på miljön! Riktigt häftigt:)
Det tog 1 tim och 10 min att ta sig till Venice Beach. Bra jobbat tycker vi, dock ingen aning om hur lång sträckan är. Strosade runt lite bland alla hippies, sen blev det middag på en italiensk restaurang innan hämfärd. Även om hemvägen kändes dubbelt så snabb, så tog det lika lång tid. En lagom cykelrunda på 2,5 tim med andra ord:)

Lite pics från det, de jag hann med innan kameran dog. Orutinerat får jag nog erkänna.



Då var vi på en bro i Rom..


P gets excited:)


Utsikt över Marina Del Rey!


Glada miner, de gillar vi:)





Sofia tar täten...


Ja det var en riktigt lyckad dag:) Då kan man pricka av det på listan också!! Det blir nog fler gånger kan jag tänka mig:)
Väl hemkomna skulle vi både kunna somna stående, men icke! På med gymkläderna så åkte vi och pumpade lite tillsammans. Mina ben brände och värkte för varje trappsteg jag tog i trappmaskinen, så tydligen gav den där cykelturen lite ändå:)
Igår natt kunde jag av någon anledning inte somna, så klockan 2 på natten gav jag upp försöken och började läsa min Obama bok. Efter några sidor bytte jag till Topphälsa, någon gång där efter somnade jag tydligen, men ikväll blir det inga sömnsvårigheter:)

Ikväll när jag kom hem hade Parker fått spysjukan stackarn. Hade spytt flera gången ikväll, så nu gäller det att isolera sig så gott det går. Får se hur det går när jag börjar jobba kl 8 imorgon bitti...

Btw, den 21 maj åker jag förmodligen till SAN FRANCISCO och hälsar på Frida:) Yeeeeeey!!!!!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Underbara pic sis! Vilken mysigt cykeltur :)

Puss och kram! See u Soon! <3

2010-03-24 @ 13:05:35
Postat av: Tinde

Vad lustigt! jag läser ju båda era bloggar, hade ingen aning om att ni kände varandra. Lärde ni känna varandra i usa eller gör ni det sen innan :) ?



hoppas träningsväörken ger med sig snart

2010-03-24 @ 16:23:32
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0