How to park in a garage?

Vilken efterlängtad och väbehövd sovmorgon jag hade i morse. Konstigt nog är jag lika trött ikväll, det är nog inte bra att ta det lugnt, haha! Vila kan man väl göra i graven, inte sant?
Imorse stod jag i valet och kvalet om stranden eller shopping? Himlen såg dock lite lurig ut så jag gav mig ut på en shoppingrunda. Äntligen, way too long since last time - det är inte bra för själen!
Åkte först till Costco och tankade åt min värdmamma och där spenderade jag 15 min i kö. Crazy people, har de inget annat för sig än att tanka? Åkte till Del amo mall och redan efter första kassen fick jag ro i själen:)

Den svarta klänningen kommer jag bosätta mig i till sommaren. Älskar den redan:)


Gjorde mitt bästa kap någonsin idag, en ROXY bikini för 27 dollar, som kostat 79 dollar! Jag har letat efter en bikini länge och jag har vetat hur jag vill att den ska se ut i bakhuvudet men inte hittat den rätta. Tills idag!!!
Exaaakt som jag vill att den ska se ut:)
Då är det väl bara brännan och sexpacket som fattas:)



Gold-digger? Absolut inte, du som hatar guld kanske ni som känner mig tänker nu? De föll ändå mig i smaken även om det var guld!!



Ja det blev en trevlig shoppingtur, sen blev det jobb 4-8 ikväll!
Igår bokade jag mitt teoriprov för mitt amerikanska körkort. 5 månader senare, haha! Trodde det skulle räcka med ett körkort i livet..
Den 27 april smäller det!

På tal om bilar..jag kan börja med och erkänna att jag suger på att parkera. Har alltid gjort och kommer alltid göra!
Eller jag har blivit 100 gånger bättre sedan ja kom hit när det typ är det enda man gör, men fortfarande ingen höjdare. I vårt garage har vi 3 bilar och jag lyckas aldrig parkera mitten bilen rätt. Allt är bara oklart när jag får olika directions om hur jag ska parkera hela tiden...
I söndags när jag parkerat och skulle ta ut barnen på glass ser jag hur det är skrapat på ena sidan..hade ingen aning om det var jag eller ej, för jag har inte märkt något! Visade ändå min värdmamma när jag kom hem och ja sa att det säkert är jag för det är bara jag och deras faster som kört den i veckan. Jag erbjöd att betala det, men det gick hon inte med på.
Idag såg min värdmamma hur det är borta en bit av cementen på huset där man kör in i garaget...Oops! Får panik, jag vet inte om det är jag, men vem annars skulle det va antar jag?
Jaja, ska prata med pappan imorgon!
Finns det någon how to park in a garage klass på något college här kanske???

Det enda jag kan glädja mig med är väl att det var en accident! Ingen jag planerade, vet inte ens om att jag gjort det!

Ska avsluta med en liten roligare sak som Kayla sa i helgen: 
Kayla took my hand, gave me a big kiss and said: Pernilla I just gave you a kiss, because I love you so much.
Awwe, sometimes I love their honesty:)

Idag är det 2 VECKOR tills familjen kommer hit!! Jag hinner inte ens med och tänka på det..helt sjukt!! Kommer bli helt grymt!!!!!! Börjar nästan bli nervös, haha!


Kommentarer
Postat av: Getingen

Fedt SNYGGA kläder sis!! Skorna ska vi inte ens prata om...är hyfsat avis! Tur att jag också får shoppa i LA snart :) Puss puss

2010-03-23 @ 17:44:22
Postat av: Tinde

Sjuuuuukt snygg bikini!!!

2010-03-23 @ 21:39:01
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: Tinde

Asså verkligen SJUKT snygg haha

2010-03-23 @ 21:39:28
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: Loppan

En shoppaholics bekännelser :D

Ohh va fint, blir avundjsuk på dig, att leva och shoppa i LA, de är inte illa pinkat hörru !!!



<3 Love Loppan !

2010-03-23 @ 22:14:17
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Valle

lite sen kommentar, men ändå... fasen vad snygga grejer du har shoppat...själv gråter jag varje gång jag öppnar min garderob och ser skiten...

2010-03-25 @ 18:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0