intense.

Baaad update, I know!! Jag ber om ursäkt, men tror faktiskt inte jag hunnit andas under denna veckan. Som tur är överlevde jag utan syre:) Ska använda mitt fiskminne och försöka uppdater så gott det går!
I fredags kom som sagt barnens faster, som flög från New York för att hjälpa mig. Kan säga att hon var helt underbar! Önskar hon bodde här så man kunde springa över till henne på söndagarna och äta nybakta kakor. Egentligen är det lite lustigt hur man helt plötsligt delar hus med en främling. Aldrig träffats förr och nu ska vi dela hus. Det var inte alls konstigt för hon var underbar men tanken är lite lustig!
I fredags jobbade jag i stort sett hela dagen, hjälpte fastern och barnen med de vanliga rutinerna. På kvällen efter barnen somnat fick jag ledigt och vart kvällen bar efter det är ju en historia för sig själv. Haha, jag skrattar bara jag tänker på det, därför ska jag självklart ge er en update angående det;)

Ni som är trogna läsare kanske kommer ihåg att jag och Nathalie träffade en svensk kille på Starbucks för ett par veckor sedan och i veckan fick vi reda på att han skulle ha lagfest och vi var bjudna! ( han spelar golf här ). Yey, lagfest lät inte helt fel, självklart kommer vi!
Jag och Nathalie brummade iväg till Torrance där festen ägde rum. Båda var helt övertrötta, vilket ledde till skratt vilket var väldigt kul men efter att umgåtts med barn 48 tim i streck utan vuxet sällskap blir man lite knäpp, haha! Tror inte det fanns något jag inte skrattade åt!
Jaha, när vi kom in på den sk festen kunde man definitivt inte annat än att skratta..vilket folk! Känns som vi åkt 40 år tillbaka i tiden, hippie folket kom fram, asiaterna kom fram och allmänt konstigt folk hittade man där. Festen var att nötterna satt och spelade tv spel och kollade på en dokumentär typ, haha och folket kollade på oss som om vi kom från Mars.
Några personer vågade väl sig fram och prata med oss iaf, så det blev Beerpong och pingis resten av kvällen:) Man vet aldrig vad man kan vänta sig, haha! Vi resonerade iaf som så att nu kan det aldrig bli värre!!

Lite pics från kvällen:
Tobias visar hur man kör Beerpong.


Seriöst, mina pingiskills! Fy fasen, va kom de ifrån? Hade jag vetat det hade jag utan tvekan gått pingisgymnasium istället för dansgymnasium. Då hade jag haft 53 SM guld och 1 OS guld nu..



Här har ni min motståndare som inte direkt var något motstånd, haha! Reko kille som pluggade till polis!  


Nej, allvarligt talat så var det sjukt kul med pingis:) Spelade minst 1 tim med honom och efter ett tag fick han hjälp av sin kompis som gick med i hans team.
När en annan mupp kom ut säger han:
- Damn, she´s killing you guys...
Yeees, i did!!! Dold talang;) haha!


När jag missade några gånger säger han:
- What happend to you now?
- Well, your almost a cop so.. better be good.
Poliser muckar man inte med...

Här står min hejarklack, Nathalie och Tobias!!!


Ja det var minst sagt en spännande kväll.( Firade 5 månader i staterna i fredags ) De kunde ju vart grymt och de kan man ju inte missa:) På vägen hem säger Tobias att vi kan låna hans Gps hem för vi hade ingen gps i vår bil, så visst gjorde vi de. Det tog 15 min dit, när vi körde efter Nathalies handskrivna beskrivning. Hemvägen var ett stort skämt!!!! Det tog oss 1 tim att komma hem MED GPS. Vi skrev om adressen 5 gånger, men den var efterbliven och tog oss aldrig rätt!
1 tim senare var vi dock hemma!!

På lördagsmorgonen tog jag Kayla till ett birthday party i en park. Ett äkta amerikansk barnkalas, tyvärr glömde jag kameran. Kalaset var ute i en park, det fanns mat, tårta, ballonger, goodie bad till alla barn, prinsessklänningar, pyssel m.m. Mitt i kalaset kom det en utklädd prinsessa och målade ansiktsmålningar, lekte och hade sig:) 
Det är kul nu när man lärt känna alla mammorna, de alla är helt underbara och hur mycket jag än saknar alla hemma i Sverige vet jag inte hur jag ska kunna lämna alla personer här i USA. Jag kommer tom sakna alla mammor, haha!
Well, åkte och lämnade Kayla hos fastern på Parkers baseball game. Efter det blev jag ledig resten av dagen:)
Tog mig ut på en runda på The Strand ( i dimman tyvärr ). Nathalie kom hit på kvällen och hängde när jag gjorde i ordning mig, sen gick vi ut och åt middag och efter det träffade vi Sofia och gick på bio!! The Bounty Hunter med Jennifer Anitston blev det. Den var hyfsad, men jag skulle inte se den igen! Tack för kvällen tjejer:)

Mina värdmamma kom hem igår efter sin tripp, men tyvärr behövde min värdpappa åka direkt till New York som har att göra med hans släkt. Av den anledning behövde även fastern köpa en ny biljett och åka tillbaka till New York redan i morse.
Blev därför jobb för mig hela dagen eftersom min värdmamma skulle bort.
Började 8.30, skjutsade Parker till hans Baseball practice, hämtade upp en av Kristys kompisar, körde hem och gjorde iordning Kayla, tog henne till en Playdate, hem och packade Parkers Karatekläder + snacks. Hämtade Parker på hans Baseball, körde till Karaten och lämnade av Parker. Åker till Kaylas playdate, hämtar upp henne, åker tillbaka och hämtar Parker. Efter det fick barnen bestämma idag och det blev Mc Donalds som de nästan aldrig har, så de var väldigt exalterade. Lekte inne på Mc D i 2 tim, sen tog ja med dem för lite Frozen Yoghurt:) Körde hem och klockan var 4 och jag slutade. Ja så kan en dag i denna familjen se ut. Ingen dö tid kan jag lova er!!
Kayla är snart 4 och använder fortfarande sin napp i bilen och på kvällen, men vi ska försöka ta bort den nu för hennes tänder börjar bli konstiga. Så det har blivit mitt uppdrag nu. Min värdmamma orkar nog inte riktigt med alla de utbrott det kan leda till om man inte ger henne nappen, men jag tänker aldrig ge mig. Hon kommer ju sluta skrika någon gång, så jag tycker det är värt det. I veckan har hon inte haft nappen en gång i bilen med mig, men idag när hon inte fick den skrek hon så jag trodde jag skulle bli döv.
- I WAAAANT MYYYY PAPPPPPIIIIII NOOOOWWWW!!!!!!!
Shit, hörde inte ens backsencorn så jag backade nästan in i en bil när hon skrek.
Som sagt, hon slutade skrika efter ett tag:) Hon kommer tacka mig en vacker dag när hon inte har kanintänder.

Måste erkänna att det vart en intensiv vecka och jag är allt lite trött. Ikväll blev det gymmet och nu ska jag bara svara på alla 150 mail jag ligger efter med och imorgon blir det soooovmorgon!!! 

Detta är till alla er där hemma -
Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't mean you love them any less.
Sometimes it even makes you love them more.



Kommentarer
Postat av: Tinde

Det är rätta takter. ger man sig inte så lyssnar ungen tillslut :) låter som en tuff vecka men du verkar trivas bra :) hoppas du får en bra dag idag!

2010-03-22 @ 14:08:57
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: Loppan

Jag lovar jag är avundsjuk på dig !

Snart är det den 3 april och dina päron kommer ner, det måste kännas bra.



Blir glad varje gång jag läser din blogg :) Snart får du läsa om mina utflykter på Rhodos !



<3

2010-03-22 @ 15:46:33
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

shit o_o vilar du någonsin? HAHA

Nej men det är ju bra att du har kul iaf :D

2010-03-22 @ 19:45:44
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: Getingen

Ha ha ha vilken FEST!! :) kan tänka mig att ni fick er ett gott skratt. Schysst att du har sådana pingisskills! synd att du kom på det så sent bara hi hi!

Idag är det världens bästa födelsedag, exakt två veckor kvar...sen befinner jag mig i LAAAA! kan knappt fatta det! Puss och kram!

2010-03-22 @ 19:58:24
Postat av: Frida

Hej där! Har läst din blogg ett tag nu, den är jättebra! Ditt schema verkar fullt, men kanske hellre mycket att göra än att ha tråkilgt :) !? Jag blir väldigt inspirerad iaf, ska också iväg som Au Pair.. Blir England för min del, bestämdes i fredags och jag är jätteglad. Det är bra att du är stark, fortsätt kämpa med Kayla, som du skrev komer hon tacka dig senare :). Ha det bäst, fortsätt lev livet borta i solen!

2010-03-22 @ 20:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0