dolphins made my day.

Klockan ringer 7.00, lite små trött efter att inte kunnat sova pga tidsomställningen, snoozar, går upp gör mig redo och börjar jobba som vanligt 7.30. Barnen grät och ville inte till skolan även där pga tiden. Yes, vilken härlig dag detta kommer bli!
Går ner till Kayla och börjar med frukost m.m, tittar ut genom fönstret och studerar surfarna som vanligt, men ser något väldigt mer intressant.. 3 delfiner som hoppar upp och ner i vågorna...jag har sett det innan men blir alltid lika faschinerad. Springer fram med Kayla till fönsret och studerar dem. De simmar kanske 10 meter från stranden och glider med surfarna i vågorna..Där fick jag världens bäst start på dagen!!!!
Stod och var väldigt avundsjuk på surfarna där ett tag tills jag kom på att jag också simmat med vilda delfiner:) Hade nästan glömt men fick mig en glad påminnelse. Sen att jag höll på att få en hjärtattack när en hel flock med minst 20 delfiner omringade mig mitt ute i havet är ju en annan historia, haha!

Skypade med syrran imorse, även om hennes kamera inte funkade så var det lika kul som vanligt:) Jag får ju se henne om 3 veckor!!!!!!
Solade 1 tim på balkongen innan jag började igen, och jag trodde jag skulle smälta för ett tag..Puh, det är inte ens sommar här än, hur ska detta gå? Fast ja klagar inte det minsta...
Hur går det för er där hemma? Skottar ni fortfarande små stigar för att komma fram och går runt med ishackor runt halsen? haha!

Min jobbdag idag bestod i stort sett av att vara på stranden..inte så jobbigt kan jag inte säga! Däremot fick jag en chock av hur stark solen är här..visst, jag är inte dum det är klart den är så mycket starkare här än hemma, men för det första den färgen jag fått på knappt 2 dagar här får jag inte ens efter 1 hel veckas pressning i Sverige tror jag inte..för det andra, jag var på stranden 1 tim idag och hann inte smörja in mig..Nu har jag bonnabränna efter t-shirten på armarna, runt halsen och nacken..Snyggt!!!
Ska inte slarva med solkräm i fortsättningen..

När jag jobbat klart gjorde jag mig en smoothie a la Pernilla..Mmm! Den borde stå i historieböckerna, Yum vad god! Satte mig på balkongen med smoothien i ena handen och en Topphälsa tidning i andra, beachen rakt fram och halvsvettiga killar joggandes under mig...









Ja där har ni lite pics från vår balcony:)

Har jag sagt hur mycket jag älskar att köra bil här?
Skulle kunna sitta i en bil hela dagen..solen skiner, palmer längs vägen, grym musik, drömmer sig bort och undrar hur vissa fått sitt körkort ungefär, haha! Jag älskar det!! Innan blev det fler turer in till Hollywood och Beverly Hills när Felipe bodde här och jag saknar de turerna! Satte sig i bilen med grym musik, ut på freewayen och ja något visst är det! Ni skulle förstå jag lovar, jag är inte dum i huvudet!!!

Åkte iaf till gymmet ikväll det var dit jag ville komma:) Eller första en sväng på älskade Target.
När jag väl står i trappmaskinen och svettas ska jag börja gå på sidan och för att göra det måste man vända sig mot personen som står bredvid..snubblade nog till ett trappsteg när jag ser att killen bredvid har en överarm större än mitt lår..om inte båda låren tillsammans..Okej att det är trevligt med muskler, men hur tänker de? Aldrig hört less is more?? Kände dock inte att det var läge att ifrågasätta honom...haha!
Simmade några längder och avslutade med jacuzzin och ångbastun:)
Riktigt bra dag nu när jag tänker efter!!

Hoppas ni haft en bra dag!!!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Oj, vad fint det verkar! Är det där du bor?

2010-03-16 @ 08:31:33
URL: http://sofiesusa.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

Jag har några frågor till dig som är au pair. Jag ska själv åka sommaren 2012. Så jag skulle uppskatta svar:)



1. Vad är det bästa med att vara au pair?

2.Om du hade kunnat ändra på något, vad skulle det vara?

3. Hur ser en vanlig dag ut för dig?

4. Tycker du att jag gör rätt i att åka?

2010-03-16 @ 10:28:03
URL: http://emmaarasmussen.blogg.se/
Postat av: malin-blivande au pair

jävla LYLLOSSS!! :O

2010-03-16 @ 10:45:44
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Veronika

Åh vad härligt allt låter! Jag vill själv komma iväg som au pair til sommaren/hösten, åker med SI, och skulle gärna hamna i Californien. Är det något du inte gillar med att bo där? Har du funderat på att förlänga? I så fall, vill du stanna hos din nuvarande familj? Jag funderar redan på att stanna i två år...

2010-03-16 @ 14:41:22
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
Postat av: Sabina

wow vilket superställe du bor på! :P det skulle man inte tacka nej till direkt xD vill bo där (på riktigt efter mitt år xD )

2010-03-16 @ 16:40:30
URL: http://sabinaml.blogg.se/
Postat av: Getingen

1. Din blogg är så AWESOME! Jag känner ingen som skriver så bra som du, tack för att du förgyller min dag med dina inlägg.



2. Tråkig vy du har ifrån ditt fönster :) Gaaaa inte alls avundsjuk, Banergatan, det är grejer det!



3. Ta vara på tiden och lev livet! Tro mig, snart är du i Habo igen...hi hi. Jag vet hur snabbt tiden går!



Less is MORE!

P&K

2010-03-16 @ 17:39:55
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Guuud så härligt :D

2010-03-16 @ 17:59:40
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Maja

Vilka härliga bilder:)

2010-03-16 @ 18:01:53
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Tinde

Inte lite dålig utsikt inte!! SHIT! Kan ju säga att JA vi skottar fortfarande stigar för att kunna ta oss fram här hemma och JA vi har ishackor runt halsen. Men det vankas bättre tider. Man kan se ljuset i tunneln!

2010-03-16 @ 21:36:43
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: Janna

Kan inte bara du komma hit och hämta mig så jag får vara hos dig!!

2010-03-17 @ 00:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0