looove Universal studios.

Vilken dag, mitt huvud värker efter dagens bravader och skriker efter sömn, men först ska jag dela med mig av en grym dag:)
Hämtade upp Sofia vid 12 tiden, tog på oss solbrillorna, vevade ner rutorna och på med musiken för att ta oss ut på nya äventyr igen, med destination Universal Studios.
Hade inga förväntningar alls men jag älskar det redan, riktigt kul var det:) Köpte man ett dagspass för 69 dollar fick man även hela 2010 FREE utan undantag. Yeah, nu kan jag åka dit precis hur mycket jag vill.
Här kommer dagen i lite bilder,

Misslyckat försök att hoppa upp på räcket, haha!






Behöver jag säga att jag var lycklig resten av dagen..




Vi gick på lite shower där de visade hur man gjorde alla special effekter i filmer m.m. Verkligen kul att se samtidigt som alla mina fantasier dödas. Jag kommer fortfarande tro lite på att det allt är riktigt...Roligare så:)
Vi åkte även en Star tour som tar en runt på hela området och man får se vart de spelar in olika serier och filmer, de berättar hur de gör m.m. Vid ett tillfälle åkte man in i en studio som var uppbyggd som en tunnelbana och helt plötsligt blir det "jordbävning" där inne och bilar åker genom taket, det börjar brinna, vatten sprutar och en tunnelbana kommer på andra spåret och krockar rakt in i en stor pelare. Skit häftigt!

Den här äckel hajen skrämde livet ur mig. Jag satt vid kanten i bussen närmast vattnet och helt plötsligt hoppar en jäkla haj upp 1 meter från mig, haha!  


Min huvudvärk beror nog på alla gånger jag blivit skrämd idag, det började i the mummy ride! Det var en berg och dalbana som började lite lugnt bland mumier och skelett sen sätter den fart och åker sjukligt fort, med skrämmande effekter. Vid ett tillfälle stannade tåget till och man får se en skärm där massa kryp börjar äta på en människa och i samma sekund börjar attraktionen kittlas på fötterna...fy, ni ska bara veta vad läskigt det faktiskt
var!

Någon som känner igen dessa husen?
 





Om ni inte listat ut det så är det där Desperate Housewifes spelas in:) Satt och kollade på ett avsnitt innan jag åkte och hämtade Sofia imorse och 2 tim senare var man där.

Det sista vi gjorde innan det stängde var att gå in i The House of Horrors. Här går vi in i förväntan på ett musem..
Nej det var inget museum, jag skrek och lipade på samma gång. Det spelar ingen roll om det är skådespelare, det är inte okej att bli skrämd så där..
Nu i efterhand är det dock väldigt kul men i stundens allvar kan jag inte säga att jag njöt av det. Usch!
Härligt avslut på dagen:)

Vi begav oss till City walken och åt en riktigt god middag, sen tog jag med Sofia till Mulholland Drive för att titta på utsikten över L.A. Jag kommer aldrig få nog av det, jag blir mer kär varje gång jag ser det! Det går inte beskriva och inte visa på bild, det måste upplevas. Tänk er att stå uppe i hillsen och kolla ut över HELA Los Angeles som är upplyst..Det var jättesvårt att ta bilder där uppe så tyvärr kan jag inte visa någon:(

På vägen hem åkte vi genom Sunset Blvd med vår alltid lika höga musik!!
Nu är jag helt slut, men det har vart en kanon bra helg verkligen:) Tack Sofia!!

God morgon Sverige, God natt amerika!


Kommentarer
Postat av: Sara N

Haha den där Hajen kommer jag ihåg sen vi va där för massa år sedan. Att den gamla plåt-hajen fortf finns kvar...haha Satt på samma plats precis vid kanten.

Den där "tågresan" man åkte genom hela området va riktigt nice.

Du får ta med familjen dit när de kommer och hälsar på =))

2010-03-01 @ 10:56:22
Postat av: Getingen

Woohoooo Pilla! Du får vara med om så mkt roligt! Du har verkligen haft en underbar ledig helg förstår jag. Mmm gillade kortet med Paul Walker mums han e såååå het! Tack för alla bilder du lägger upp och alla långa inlägg som jag bara ÄLSKAR! Kiss & Miss!

2010-03-01 @ 12:46:34
Postat av: malin - blivande au pair

jag är liiiite avis ;D haha

2010-03-01 @ 15:12:40
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: moa (: <3

shiiiit vad jag är avensjuk på dig pernilla !! ;o

2010-03-01 @ 15:21:44
Postat av: Sara

åååh vad kuul, love that place! så himla många roliga grejer! ni missade väl inte the simpsons riden!? otroligt häftig :) kram på dig!

2010-03-01 @ 23:58:44
URL: http://saralicious.blogspot.com
Postat av: Mamma

Vilka äventyr du får vara med om. Måste vara hur häftigt som helst.Snart ses vi.

Puss mamma

2010-03-02 @ 20:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0