Jason Derulo live.

Yihaaa..ännu en awesome dag i staterna! Haha, min lilla Kayla har börjat lära sig använda ordet "awesome" i sammanhang, ett exempel är från parken idag:
(Kayla sitter och gungar på en trähäst)
- Woohoo, come on horsiiie, you are awesome!!!

När jag och Sofia lyssnade på radion i söndags hörde hon att Jason Derulo ( hits som Whatcha say & In my head för er som inte vet ) skulle ha en gratis show på L.A live idag. Gratis är gott så självklart googlade jag det och visst var det så, radiostationen KissFm arrangerade!
Både jag och Sofia var för omväxlingsskull lediga båda två, så där fanns det ingen tvekan om vart vi skulle spendera kvällen:)

Idag jobbade jag 7.30-2.30, parken, sagostund, bikeride, parken..Har vart riktigt härligt väder idag så jag gjorde något jag inte gjort på flera månader. Tog mig ut och sprang barfota längs med hela stranden. Strålande sol, lagom varmt, musik i lurarna, sanden mellan tårna, svalkande vatten...Energin efter den rundan var på topp kan jag lova!
( Låt inget hindra er där hemma,  av raggsockarna och ut i snön bara. Det viktigaste är att man är varm efteråt har pappa sagt, haha)

Gjorde mig i ordning och hämtade upp Sofia med Gpsn inställd på Staple Center. Ingen av oss hade vart där förr och blev glatt överraskade, riktigt fint område!! Vi hade egentligen inga förhoppningar på kvällen, för vi visste så lite om det, men vi skämtade ändå om att det skulle vara ett litet gig utomhus eller i ett köpcentrum.
Det var faktiskt inget skämt, mycket riktigt var det utanför och en uppbyggd scen:) Fast vad kan man förvänta sig när det är gratis? Det var iaf hur bra som helst. Han var grym och han hade med sig 4 grymma dansare som gjorde 95% av showen. Hade dock ångest hela giget för jag ville bara upp dig och köra! Allt påminde mig om alla mina gig och jag saknar det så jag nästan spricker! 2 min till och jag hade vart uppe på scenen..Trust me!
( Amy-tjejer, även Jason Derulos dansare står bakom scenen och går igenom alla danssteg när alla ser på) 
Grymt var det och jag är super glad att vi gjorde det!

I väntan på showen hann vi med lite foton här och var:)

Där i mitten ser ni scenen.
 



När vi tog dessa bilderna kom det fram en man och erbjöd sig att ta kort på oss båda, och frågade mig:
- Vem har gjort den där klänningen?
- Ehm, min hjärna ville säga Gucci, men det blev sanningen, Forever 21.
- Jaha, okej jag är jobbar nämligen i Fashion Buisness så jag är lite nyfiken...ska precis på ett möte nu och sen på Lakers matchen.
Hmm, okej...förresten jag har sytt den själv, sugen på ett samarbete? Haha!


Sofia den lilla solstrålen.









Sen blev det Starbucks en sväng ( idag fick jag heta Holly på muggen. Har gett upp att få dem att fatta Pernilla, haha)
Taggade som vi var fick det bli mer foton på Staple Center:)

Go SOFIA!


Vet inte riktigt vad mina ambitioner är där, haha...






Kul hade vi iaf, haha! Sofia vårt nya mål med att vara med på fler bilder gick bra ikväll ser jag..haha! Ja det har vart en kanon kväll och tusen tack för att jag har min familj, släkt och vänner där hemma annars hade jag inte kunnat lämna detta landet. Jag älskar L.A mer och mer för varje dag som går och ju mer saker jag upptäcker ju mer gillar jag staden..Bli inte orolig mamma, ni vinner över L.A där hemma, jag kommer hem!
Inte nu, men om ett tag!

Imorgon är jag LEDIG och den ska nog gå åt till att göra tråkiga saker som att skicka insurance papper, boka in mig på skolor, städa..Nödvändigt men mindre spännande!

Kommentarer
Postat av: Getingen

Wohooo..vad coolt att få se Jason live, och vilka snyggingar på korten :)

Din löprunda lät lite bättre än min...gick upp vid 7.15 o sprang i -10 grader, men det var strålande sol så det blev en riktigt härlig runda :)

Pilla, du lever verkligen livet, är så avundsjuk...men snart drar jag med, wiiii!!

Puss puss

2010-03-03 @ 09:00:29
Postat av: Valle

Ha ha ha...Holly! Klockrent! Det är ju ändå ett namn du gillar så det är ju grymt! Ska bli mitt nya smeknamn på dig, Mikael lär ju INTE kalla dig det...du vet ju vad han associerar det namnet med...



Puss

2010-03-03 @ 11:36:55
Postat av: Mamma

Tur att höra att vi vinner över LA annars kan man ju undra om du kommer hem någon gång med allt detta......

Kram mamma

2010-03-03 @ 16:52:13
Postat av: Christine

Hej Pernilla, satt har o surfa runt o hitta din blogg :) Kom sjalv hit till LA som au pair for 13 ar sen o blev kvar har Ha Ha. Hoppas du gilla LA, Manhattan Beach ar underbart.



/Christine

2010-03-03 @ 18:14:36
URL: http://christinebourland.blogg.se/
Postat av: Loppan

Hallå gumman !!

haha de hade varit jobbigt om du sa gucci o hon jobbade för dom typ. men du ksulle sagt de haha fatta va kul :) du e såå rolig.



Men jag ser att du trvs och har det bra iaf , då blir jag glad. P.S vill me se han, han e grym D.S !!!!

2010-03-03 @ 21:04:05
URL: http://linaloppangustafsson.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

HA har aldrig hört om artisten förr och helt plötsligt ser jag att en artist jag lyssnar på har gjort en koreansk version av Jason Derulo's "In My Head" , HAHAHA scary ;D



http://www.youtube.com/watch?v=Cj95V2ytVEA&feature=player_embedded

2010-03-03 @ 23:00:55
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: Martina

Du har en sjukt bra blogg girl! Och humor på toppnivå också! Kul med mer bilder :)

2010-03-03 @ 23:14:02
URL: http://joietoujours.blogg.se/
Postat av: Christine

Hej igen :) Jag borjade plugga o sen...ja, jag hittade karleken Ha Ha. Borjade lasa for ett ar sen igen o ar snart larare.

Vad tycker du om LA da? Jag tyckte faktiskt inte sa mycket om det i borjan, men det vaxte pa mig. Bodde ocksa i M.B i ett par ar innan jag flyttade in med min man.

Hor av dig om det ar nagot :) Vet inte om du gar ut nagot, men jag sag pa Facebook att Adam Tensta, Timbuktu and LoopTroop upptrader pa Viper room den 26:e Mars.....vet inte riktigt vilka dom ar, men du vet kanske :)



Kram Christine

2010-03-04 @ 05:16:53
URL: http://christinebourland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0